NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
nyugodtság legyen, és meglesz. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Na mostmár én is nyugodt vagyok 😊
több mint 4 éve
8ból 7, úristen..
több mint 4 éve
Mondjuk sose legyennagyobb bajunk mint, hogy a kapus és egy 6?7? gólós átlövő között kell válogatni.Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.Sima Manó sztem
alatriste
csebi
Jó Mano nem ember!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Manhercz mit játszik, beszarás
több mint 4 éve
Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.Sima Manó sztem
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
A horvát edző feje miatt én is nyugodt vagyok
több mint 4 éve
Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ez innen megvan.Jaja, elvileg innen már csak menedzselni kell az időt.
balintbaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez innen megvan.Be kell lőni
balintbaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Én még nem vagyok nyugodt...Hát még sok az idő hátra és ha elkezdik felszívni magukat, még lehet szoros a vége
bcsarli
több mint 4 éve
Ez innen megvan.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Loncar h hozott össze centerbol 3/11t? 😊
több mint 4 éve
Én még nem vagyok nyugodt...
több mint 4 éve
Azért kellmég figyelni.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Azért nem ártott az sem h Bijac vedesre nem nagyon emlékszem már egy jó ideje
több mint 4 éve
Mondjuk a horvát kapus benne van azért jó pár gólban oké, hogy ez nagyon erős volt, de védhető. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Xénia 200on 2 embert előzött meg, összetettben 19., 3at előz meg.Köszönjük 😊
Sixo
több mint 4 éve
hát akkor ennyi 😀
több mint 4 éve
Minden gol
több mint 4 éve
Xénia 200on 2 embert előzött meg, összetettben 19., 3at előz meg.