NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 634
57
19:10 PEACH BOWL, Texas vs Arizona State - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
A birkozó srác a szőnyegen állt, erre hiradó?Abban a pillanatban kapcsoltak el, hogy szőnyegre lépett... amatőrizmus
NB2
több mint 3 éve
de ez megint olyan köztévés volt, a jó édes kurva anyjukat!
több mint 3 éve
Ez aztán fantasztikus győzelem volt....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Yessss
több mint 3 éve
Panaszkodtak hogy eddig nem volt magyar vonatkozású igazán felejthetetlen pillanat (mondjuk Milák és Szilágyi aranya akkor mi), de ez az 1-2 szerintem kipipált mindent 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A birkozó srác a szőnyegen állt, erre hiradó?
több mint 3 éve
Kajak-kenuban vannak még eremeselyeseink a továbbiakban?Női 4es
tüsi91
Női 1es (ott sztem bronz lehet)
Férfi 200m
Női kenu 2es
Férfi 2es
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ja, és Tótka 200-n összeszedhet egy érmet, de az nagyon random.
több mint 3 éve
Én inkább ennek hiszek, 1230-kor kezdődik, 3-4. meccs...Na, hülye belsőauditor pont 1-re tette a videócallt, ha jól látom akkor lesz a 2 magyar birkózómeccse... nagy összegben fogadtam volna rá, vakon, hogy így lesz.Az indexen 1200-re írják Lőrincz döntőjét.
Kénytelen leszünk kitalálni valamit...
Igor
Sobri Jóska
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/all-sports/olympic-schedule-and-results-date=2021-08-03.htm
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A férfi négyes elvileg nem túl esélyes. A ketteseknél több keresnivalónk lehet, a női négyes favorit, és Kozák/Csipes közül valamelyik egy éremre jó lehet egyesben.Kajak-kenuban vannak még eremeselyeseink a továbbiakban?Négyesekben simán.
tüsi91
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Akkor aki most lesz az nem az aki döntőzik. Tudom hogy 2 testvér van, de nekem ehhez màr késő van2 van belőle 😊Lőrincz mikor kezd?Most
Heisman
Heisman
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Tőle kapott ki a riói bronzeccsen, de teljes csalás volt az, sokkal jobban birkózott.Reálisan Lőrincz ezüst, Berect ezüst/bronz fifty-fifty... szőkének kb 1/3 esélye bronzra?Az elég best case scenario, de meglehet1-1-1Még 3 ugxanilyen érmet kérek ma 😊3 bronzot? 😕
gabokocka
Igor
gabokocka
Rajna
Nagyon optimista. Én 1A 1E-vel, vagy 2E 1B-vel is elégedett lennék.
Ez a Kudla egyszer már verte őt olimpián, nem? Gyanúsan ismerős a neve..
Igor
több mint 3 éve
2 van belőle 😊Lőrincz mikor kezd?Most
Heisman
Heisman
több mint 3 éve
Kajak-kenuban vannak még eremeselyeseink a továbbiakban?Négyesekben simán.
tüsi91
több mint 3 éve
Lőrincz mikor kezd?Most
Heisman
több mint 3 éve
Berecznek a futama hogy lesz? Életembe nem láttam még ilyet szerintem, mennyi idő a futam kb?30-35 perc, de talán ma picit több szél van.
adamfaragoo
több mint 3 éve
Na, hülye belsőauditor pont 1-re tette a videócallt, ha jól látom akkor lesz a 2 magyar birkózómeccse... nagy összegben fogadtam volna rá, vakon, hogy így lesz.Az indexen 1200-re írják Lőrincz döntőjét.
Kénytelen leszünk kitalálni valamit...
Igor
több mint 3 éve
Reálisan Lőrincz ezüst, Berect ezüst/bronz fifty-fifty... szőkének kb 1/3 esélye bronzra?Az elég best case scenario, de meglehet1-1-1Még 3 ugxanilyen érmet kérek ma 😊3 bronzot? 😕
gabokocka
Igor
gabokocka
Rajna
Nagyon optimista. Én 1A 1E-vel, vagy 2E 1B-vel is elégedett lennék.
Ez a Kudla egyszer már verte őt olimpián, nem? Gyanúsan ismerős a neve..
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Kajak-kenuban vannak még eremeselyeseink a továbbiakban?
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 428
Berecznek a futama hogy lesz? Életembe nem láttam még ilyet szerintem, mennyi idő a futam kb?
több mint 3 éve
Lőrincz mikor kezd?
több mint 3 éve
Na, most akkor vitorlázás/kávé, Berecz még belefér munka előtt szerencsére...
több mint 3 éve
Az elég best case scenario, de meglehet1-1-1Még 3 ugxanilyen érmet kérek ma 😊3 bronzot? 😕
gabokocka
Igor
gabokocka
több mint 3 éve
1-1-1Még 3 ugxanilyen érmet kérek ma 😊3 bronzot? 😕
gabokocka
Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Még 3 ugxanilyen érmet kérek ma 😊3 bronzot? 😕
gabokocka