Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
Balfasz ausi és új zelandi…
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüst
Klaci79
Marhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...
Igor
Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kell
Klaci79
Arról az ausztrálról beszéltek aki 3. helyen, Scott előtt jött be amúgy?
Igor
Én nem rolą beszélek....de mindegy is. Örülünk ennek és kész!
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüst
Klaci79
Marhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...
Igor
Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kell
Klaci79
Arról az ausztrálról beszéltek aki 3. helyen, Scott előtt jött be amúgy?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Sajnos pont lemaradtam az utolsó 10 percről, mennyivel esett be a brit csóka negyediknek?
Hanni
Métereken múlott az arany
Chargers LT
Azért kellett hozzá a brit ócska rajtja is, simán 3-ban végzett volna anélkül.

Szép verseny volt, kedvenc érem eddig Tóth mellett 🙂
FLZOLI
Ez igaz, ha a Brit nem bassza el a rajtot, amit el sem baszott, simán nyer...
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Minden esetre az olimpia egyik legnagyobb eredménye😎
Chargers LT
Így van, ez az ezüst sokkal értékesebb, mint mondjuk Varga Ádámé, persze nyilván minden érmes előtt le a kalappal, de ez egészen fantasztikus eredény, ráadásul majdnem arany, és a bronztól végül elég messze, nagyon szép volt. Főleg, hogy állandóan előzni tudott, minden versenyén javított, és a legfontosabb versenyt meg is nyerte.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Sajnos pont lemaradtam az utolsó 10 percről, mennyivel esett be a brit csóka negyediknek?
Hanni
Chargers LT
Azért kellett hozzá a brit ócska rajtja is, simán 3-ban végzett volna anélkül.

Szép verseny volt, kedvenc érem eddig Tóth mellett 🙂

több mint 4 éve
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Klaci79
Igor
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha ezt a SPORTOT összevetjük mondjuk a gördeszkával.....
több mint 4 éve
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Klaci79

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Hanni

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
több mint 4 éve
Minden esetre az olimpia egyik legnagyobb eredménye😎

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 949 — Слава Україні! Героям слава!
Gyönyörű eredmény!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azért a startnál nagy előnyt adott Scott, megérdemelte.... és jó látni h együtt örülnek.

Nem baj, ez is nagyon szép volt!

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 196
Toca
Toca
Vagy direkt
több mint 4 éve
Örülnek mindhárman az a lényeg 🙂

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
spanyolok közben feljönnek 6 pontra
Vrij6
KIT ÉRDEKEL!!!!
Igor
engem fixen

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kibaszott mázlista.... 😕 tudom nem az de akkor is

De Zsombinak gratula!!!!!!!!! 😊 😊 😊
több mint 4 éve
Kurva élet

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Huhh, nem sokon múlt, az ezüst is történelmi siker!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Megcsinált az uccsó kanyart Scott, bassszameg......

Szerkesztette: Igor

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
több mint 4 éve
Bazz közel volt

több mint 4 éve
kb a 7.nek fordult...jó néhány barija lehet a mezőnyben...
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 949 — Слава Україні! Героям слава!
Bravó Zsombi!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil