Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Elnéztem a bóját, ez jogos... előrejött kettőt. De a török volt a másik béna 😛Te Igor, nem a vita miatt, mert én már elengedtem, de ott van, hogy 6. volt a 4. mark-nál, akkor hogy volt 4. mégis? 😀Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egészAz utolsó bójánál már 4. volt az angol... nem kell dezinformálni, meg összeesküvéselméletet látni mindenhova...
Na mindegy
Chargers LT
Ugyanúgy be tudott fordulni belső íven mint Berecz.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-fnl-000100-.htm
Igor
Klaci79
Mindegy, hagyjuk..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
Te Igor, nem a vita miatt, mert én már elengedtem, de ott van, hogy 6. volt a 4. mark-nál, akkor hogy volt 4. mégis? 😀Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egészAz utolsó bójánál már 4. volt az angol... nem kell dezinformálni, meg összeesküvéselméletet látni mindenhova...
Na mindegy
Chargers LT
Ugyanúgy be tudott fordulni belső íven mint Berecz.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-fnl-000100-.htm
Igor
több mint 3 éve
és nem volt jobb a kanadaiaknál a másik csoportban?azért egy olimpiai negyedöntőben, hogy születhet ekkora kiütéses eredmény, hogy 16-5 ?Az amerikaiak kiemelkednek, a kanadaiak meg kilógnak a legjobb 8ból. A másik 6 hasonló erősségű.
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
azért egy olimpiai negyedöntőben, hogy születhet ekkora kiütéses eredmény, hogy 16-5 ?Az amerikaiak kiemelkednek, a kanadaiak meg kilógnak a legjobb 8ból. A másik 6 hasonló erősségű.
Sixo
több mint 3 éve
Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egészErre ugye lehet mondani, hogy Berecz is szerezhetett volna 1-2 jobb helyet, volt rá bőven lehetősége. Ha már másokra kell bíznia az éremfutamban, akkor nem hibáztathat senkit.
Na mindegy
Chargers LT
több mint 3 éve
azért egy olimpiai negyedöntőben, hogy születhet ekkora kiütéses eredmény, hogy 16-5 ?
több mint 3 éve
Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egészNa mindegy
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Te lehet, hogy sejtetted, én nem vártam biztos érmet, csak a női ketteseknél.Milyen nap ez basszus!Azért ezt kb sejtettük a kajak verseny indulásával 😉
1 arany
2 ezüzs
1 bronz
és van még egy birkozó döntő 😀
alatriste
Klaci79
több mint 3 éve
Nálam eddig az olimpia két legjobb eredménye Vas Kata Blanka 4. helye, és ez az ezüst.Ebbe a kategóriába tartzik Bicsák is.
Nomac
több mint 3 éve
És ez a versenyszám lekerül a programról mert csak férfiak űzhetik...Botrány
Hatalmas gratula Zsombinak, a két birkozo kell a tokeketes naphoz
Meg a polos csajok
Meg meg a masik Lorincz teso 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Milyen nap ez basszus!Meg egy bronzmeccs + egy vízilabdanegyeddöntő és egy birko elődöntő, szinte ég lehet 4 érmet biztosítani (jó, a vízilabda erős, mert mindig 4.ek).
1 arany
2 ezüzs
1 bronz
alatriste
több mint 3 éve
Nálam eddig az olimpia két legjobb eredménye Vas Kata Blanka 4. helye, és ez az ezüst.
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
Milyen nap ez basszus!Azért ezt kb sejtettük a kajak verseny indulásával 😉
1 arany
2 ezüzs
1 bronz
alatriste
több mint 3 éve
Ahogy nézem a holland aligha volt engedékeny, mert ő meg a bronzért ment és alig maradt le pár ponttalMarhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüstBalfasz ausi és új zelandi…
TocaBalfasz ausi és új zelandi…Vagy direkt
Toca
ozibozi
Klaci79
Igor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Milyen nap ez basszus!1 arany
2 ezüzs
1 bronz
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
Én nem rolą beszélek....de mindegy is. Örülünk ennek és kész!Arról az ausztrálról beszéltek aki 3. helyen, Scott előtt jött be amúgy?Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kellMarhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüstBalfasz ausi és új zelandi…
Toca
ozibozi
Klaci79
Igor
Klaci79
Igor
több mint 3 éve
Arról az ausztrálról beszéltek aki 3. helyen, Scott előtt jött be amúgy?Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kellMarhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüstBalfasz ausi és új zelandi…
Toca
ozibozi
Klaci79
Igor
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
Ez igaz, ha a Brit nem bassza el a rajtot, amit el sem baszott, simán nyer...Azért kellett hozzá a brit ócska rajtja is, simán 3-ban végzett volna anélkül.Sajnos pont lemaradtam az utolsó 10 percről, mennyivel esett be a brit csóka negyediknek?Métereken múlott az arany
Hanni
Chargers LT
Szép verseny volt, kedvenc érem eddig Tóth mellett 🙂
FLZOLI
több mint 3 éve
Minden esetre az olimpia egyik legnagyobb eredménye😎Így van, ez az ezüst sokkal értékesebb, mint mondjuk Varga Ádámé, persze nyilván minden érmes előtt le a kalappal, de ez egészen fantasztikus eredény, ráadásul majdnem arany, és a bronztól végül elég messze, nagyon szép volt. Főleg, hogy állandóan előzni tudott, minden versenyén javított, és a legfontosabb versenyt meg is nyerte.
Chargers LT
több mint 3 éve
Azért kellett hozzá a brit ócska rajtja is, simán 3-ban végzett volna anélkül.Sajnos pont lemaradtam az utolsó 10 percről, mennyivel esett be a brit csóka negyediknek?Métereken múlott az arany
Hanni
Chargers LT
Szép verseny volt, kedvenc érem eddig Tóth mellett 🙂
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kellMarhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüstBalfasz ausi és új zelandi…
Toca
ozibozi
Klaci79
Igor
több mint 3 éve
Ha ezt a SPORTOT összevetjük mondjuk a gördeszkával.....