Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 444
a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?
csebi
Egyszerre lesz
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 382 — No 1 Zhang Yufei fan
Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egész
Na mindegy
Chargers LT
Az utolsó bójánál már 4. volt az angol... nem kell dezinformálni, meg összeesküvéselméletet látni mindenhova...
Ugyanúgy be tudott fordulni belső íven mint Berecz.

olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-fnl-000100-.htm
Igor
Te Igor, nem a vita miatt, mert én már elengedtem, de ott van, hogy 6. volt a 4. mark-nál, akkor hogy volt 4. mégis? 😀
Klaci79
Elnéztem a bóját, ez jogos... előrejött kettőt. De a török volt a másik béna 😛

Mindegy, hagyjuk..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 101 — Lucas Scott
a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egész
Na mindegy
Chargers LT
Az utolsó bójánál már 4. volt az angol... nem kell dezinformálni, meg összeesküvéselméletet látni mindenhova...
Ugyanúgy be tudott fordulni belső íven mint Berecz.

olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-fnl-000100-.htm
Igor
Te Igor, nem a vita miatt, mert én már elengedtem, de ott van, hogy 6. volt a 4. mark-nál, akkor hogy volt 4. mégis? 😀
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 658 — LIGHTS OUT!
azért egy olimpiai negyedöntőben, hogy születhet ekkora kiütéses eredmény, hogy 16-5 ?
Sixo
Az amerikaiak kiemelkednek, a kanadaiak meg kilógnak a legjobb 8ból. A másik 6 hasonló erősségű.
Rajna
és nem volt jobb a kanadaiaknál a másik csoportban?

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
azért egy olimpiai negyedöntőben, hogy születhet ekkora kiütéses eredmény, hogy 16-5 ?
Sixo
Az amerikaiak kiemelkednek, a kanadaiak meg kilógnak a legjobb 8ból. A másik 6 hasonló erősségű.

több mint 3 éve
mekkora flopp rubiotól 😀

több mint 3 éve
Na mindegy
Chargers LT
Erre ugye lehet mondani, hogy Berecz is szerezhetett volna 1-2 jobb helyet, volt rá bőven lehetősége. Ha már másokra kell bíznia az éremfutamban, akkor nem hibáztathat senkit.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 380 — Jedi Master
Na mindegy

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Milyen nap ez basszus!
1 arany
2 ezüzs
1 bronz

és van még egy birkozó döntő 😀
alatriste
Azért ezt kb sejtettük a kajak verseny indulásával 😉
Klaci79
Te lehet, hogy sejtetted, én nem vártam biztos érmet, csak a női ketteseknél.

több mint 3 éve
Nálam eddig az olimpia két legjobb eredménye Vas Kata Blanka 4. helye, és ez az ezüst.
Nomac
Ebbe a kategóriába tartzik Bicsák is.

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 711 — Keep pounding
És ez a versenyszám lekerül a programról mert csak férfiak űzhetik...
Botrány
Hatalmas gratula Zsombinak, a két birkozo kell a tokeketes naphoz
Meg a polos csajok
Meg meg a masik Lorincz teso 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Milyen nap ez basszus!
1 arany
2 ezüzs
1 bronz

alatriste
Meg egy bronzmeccs + egy vízilabdanegyeddöntő és egy birko elődöntő, szinte ég lehet 4 érmet biztosítani (jó, a vízilabda erős, mert mindig 4.ek).

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 292 — balazs.t85@gmail.com
Nálam eddig az olimpia két legjobb eredménye Vas Kata Blanka 4. helye, és ez az ezüst.
több mint 3 éve
Milyen nap ez basszus!
1 arany
2 ezüzs
1 bronz

alatriste
Azért ezt kb sejtettük a kajak verseny indulásával 😉
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 380 — Jedi Master
Balfasz ausi és új zelandi…
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüst
Klaci79
Marhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...
Igor
Ahogy nézem a holland aligha volt engedékeny, mert ő meg a bronzért ment és alig maradt le pár ponttal

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 349 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Milyen nap ez basszus!
1 arany
2 ezüzs
1 bronz

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Biztos vagyok benne...nekik mindegy volt, besegítettek kicsit....sajnos ezt lehetett is tudni, így még szebb az az ezüst
Klaci79
Marhaság... a holland is beengedte a magyart. Vitorlázóetikett / szabály, ilyesmik...
Igor
Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kell
Klaci79
Arról az ausztrálról beszéltek aki 3. helyen, Scott előtt jött be amúgy?
Igor
Én nem rolą beszélek....de mindegy is. Örülünk ennek és kész!
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 382 — No 1 Zhang Yufei fan
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Klaci79
Igor
Nem, az szabály volt a fordulónál!!! Kötelező helyet hagyni a belső íven jövő versenyzőnek...de egyenesben nem kell
Klaci79
Arról az ausztrálról beszéltek aki 3. helyen, Scott előtt jött be amúgy?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Sajnos pont lemaradtam az utolsó 10 percről, mennyivel esett be a brit csóka negyediknek?
Hanni
Métereken múlott az arany
Chargers LT
Azért kellett hozzá a brit ócska rajtja is, simán 3-ban végzett volna anélkül.

Szép verseny volt, kedvenc érem eddig Tóth mellett 🙂
FLZOLI
Ez igaz, ha a Brit nem bassza el a rajtot, amit el sem baszott, simán nyer...
több mint 3 éve
Minden esetre az olimpia egyik legnagyobb eredménye😎
Chargers LT
Így van, ez az ezüst sokkal értékesebb, mint mondjuk Varga Ádámé, persze nyilván minden érmes előtt le a kalappal, de ez egészen fantasztikus eredény, ráadásul majdnem arany, és a bronztól végül elég messze, nagyon szép volt. Főleg, hogy állandóan előzni tudott, minden versenyén javított, és a legfontosabb versenyt meg is nyerte.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 164 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Sajnos pont lemaradtam az utolsó 10 percről, mennyivel esett be a brit csóka negyediknek?
Hanni
Métereken múlott az arany
Chargers LT
Azért kellett hozzá a brit ócska rajtja is, simán 3-ban végzett volna anélkül.

Szép verseny volt, kedvenc érem eddig Tóth mellett 🙂

több mint 3 éve
Toca
Toca
Vagy direkt
ozibozi
Klaci79
Igor
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 378 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha ezt a SPORTOT összevetjük mondjuk a gördeszkával.....