Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
A német az ezüsttel tök boldog korláton, a kínai győztes nem is mosolyog... Gépek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tudja valaki mit ordított Sike András Szőke győztes megmozdulása után? Nagyon mutogatott valahova (bírók v az ellenfél edzői kara nem tudom) és a kommentár nélküli videón hallatszik az utolsó fél szó de nem tudta kikövetkeztetni mi lehetett.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nagy napja ez a magyar sportnak, a Kopasz és Berecz interjúk is fantasztikusak, érdemes elolvasni/meghallgatni mind. Sok esetben lehet az olimpiai életjáradék ellen is ágálni, de pl ha valaki, utóbbi 100%-ig megérdemli.Hajrá birkózók, remek sztori az övék is!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
így hogy K1ben arany, ezüst jött, K2 1000méteren, realitás az arany?nem együtt alkotnak egy párt 😊
braxa88
több mint 3 éve
Jó lett volna, ha csak azt 😅A kínai szépet mutatott korláton bakkerte max a nők ruháit korlátoztad
Nehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
Chargers LT
Sixo
De 9 év tesi tagozattal volt torna is
több mint 3 éve
A kínai szépet mutatott korláton bakkerte max a nők ruháit korlátoztad
Nehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
Chargers LT
több mint 3 éve
francia csajok de szépen taktikáztak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
11.20: Lány pólóUtolsó hármat senki nem látja, mert az elsőnél garantált az agyvérzés 🤣
11.30: Lőrincz Viktor, elődöntő
12:30: Lőrincz Tamás, döntő
13.00: Szőke Alex, bronzmérkőzés
Ha minden igaz ilyen kronológiai sorrendben van még érdekeltségünk ma. Remélem nem hagytam ki semmit.
alatriste
több mint 3 éve
11.20: Lány póló11.30: Lőrincz Viktor, elődöntő
12:30: Lőrincz Tamás, döntő
13.00: Szőke Alex, bronzmérkőzés
Ha minden igaz ilyen kronológiai sorrendben van még érdekeltségünk ma. Remélem nem hagytam ki semmit.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
A kínai szépet mutatott korláton bakkerNehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
több mint 3 éve
Az nagyon minőségi közvetítésES1-en asszem hárman is ülnekNa végre megszólalt valaki a korlát gyakorlat közben 😅🤣Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
Chargers LT
Chargers LT
dancogo
Atlétikán is 3an vannak
Mondjuk most M4-en is van szakértő
több mint 3 éve
ES1-en asszem hárman is ülnekNa végre megszólalt valaki a korlát gyakorlat közben 😅🤣Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
Chargers LT
Chargers LT
több mint 3 éve
Na végre megszólalt valaki a korlát gyakorlat közben 😅🤣Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
Chargers LT
több mint 3 éve
Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
több mint 3 éve
Greg Baugé nélkül kalap szart nem ér a csapatsprint
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és női
több mint 3 éve
Emiatt lehet kizárás, hogy abszolúte rossz helyen volt a brit?Hivatalos oldal sem ír még semmit
Vagy újra fogják játszani?
Vrij6
több mint 3 éve
Emiatt lehet kizárás, hogy abszolúte rossz helyen volt a brit?Vagy újra fogják játszani?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hát atlétikában ilyenkor továbbjuttatnák a dánokat az fix. De kétlem, hogy itt ez összejönne, már csak a britek erős sportdiplomáciája miatt se.
több mint 3 éve
Igen igen, közben rájöttem, élőben pont nem láttamÖöö, miért ment neki a dán?Hát ha kikerülöd vonatként, az elég sokat lassít a csapaton. Lehet, hogy itt belefért volna, de ezt ők ilyen pontosan nem tudják. Nem illik így blokkolni a másikat szerintem, mert ezt bármikor meg lehetne akkor csinálni.
Ő volt hátul, látta gondolom...
Mondjuk a brit is lehúzódhatott volna jobban
Chargers LT
Rajna
Gyanúsak ma ezek a brittek 😅
több mint 3 éve
Ööö, miért ment neki a dán?Jobban? Egyáltalán nem húzódott le. A dán pedig ment lehajtott fejjel, a britnek nem igazán kellett volna ott lennie.
Chargers LT
több mint 3 éve
Ööö, miért ment neki a dán?Hát ha kikerülöd vonatként, az elég sokat lassít a csapaton. Lehet, hogy itt belefért volna, de ezt ők ilyen pontosan nem tudják. Nem illik így blokkolni a másikat szerintem, mert ezt bármikor meg lehetne akkor csinálni.
Chargers LT