Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy az M4-es a K1 1000m-et adták le újra, ami egy nagyszerű élmény volt, de a mai napról én évek múlva nem azt, hanem egyrészt Szőke vigaszágas dobását, és Berecz fantasztikus éremfutamát fogom újranézni. Meg talán valamit az esti programból :Ö
több mint 3 éve
Fúúú, a foci mennyire súlytalan az olimpián. Azt nyugodtan eltörölhetnék úgy ahogy van.Minnél primitívebb a kommunikáció annál több emberhez lehet eljuttatni.Igen ez is teljesen igaz. Persze a nap végén csak db-számot néz mindenki de egy csapatsport arany igazából (megintcsak sarkítva) akár lehetne nézni úgy is, hogy annyit számít ahányan a sportot űzik a pályán egyszerre. Foci 11, Póló 7, Röpi 6 érmet jelent...Meg ugye ott vannak a csapatsportokk, amik nyilván jóval többet számítanak, mint az egyéniek; két hétig követed az egészet, dráma dráma után, ehelyett ott van a félperces 50 gyors. Szóval egy csomó mindent át kell értékelni magunkban, nem csak simán az éremtáblázat alapján mondani valamit.És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
alatriste
Rajna
De persze ez sose lesz így, ahogy az is gaz, hogy inkább az 1-1 szupersztár megszületése a cél továbbra is mint a sok bajnoké.
alatriste
Szóval amíg számokkal lehet dobálózni nem kell értelmes vitát folytatni.
Szerintem még mindig az kéne számítson, hogy hány sportágban sikerül jó helyet elérni és az a sportág mennyire támogatott, népszerű. Az olimpia a foci, tenisz duón kívűl mindenhol a top verseny, már a kijutas is eredmény sok esetben
FLZOLI
több mint 3 éve
Amikor a reális szinthez képesti felülteljesítés, bravúr lesz az etalon...Én pl. ezért elégedett voltam Pekinggel, mert az ottani pólóarany hihetetlenül értékes volt a szememben úgy, hogy abban a ciklusban nem tudtunk megnyerni semmit. A női kézicsapat is bejutott a 4-be, ráadásul a románokat verve. Szóval ott sikerélényem volt, pedig a narratíva az, hogy csak 3 aranyunk volt, és Montreal óta a legnagyobb égésünk.Igen ez is teljesen igaz. Persze a nap végén csak db-számot néz mindenki de egy csapatsport arany igazából (megintcsak sarkítva) akár lehetne nézni úgy is, hogy annyit számít ahányan a sportot űzik a pályán egyszerre. Foci 11, Póló 7, Röpi 6 érmet jelent...Meg ugye ott vannak a csapatsportokk, amik nyilván jóval többet számítanak, mint az egyéniek; két hétig követed az egészet, dráma dráma után, ehelyett ott van a félperces 50 gyors. Szóval egy csomó mindent át kell értékelni magunkban, nem csak simán az éremtáblázat alapján mondani valamit.És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
alatriste
Rajna
De persze ez sose lesz így, ahogy az is gaz, hogy inkább az 1-1 szupersztár megszületése a cél továbbra is mint a sok bajnoké.
alatriste
Rajna
Érdemes csak most akár ránézni az éremtáblára és, hogy milyen országok vannak top10-ben vagy 20-ban. És még inkább milyeneket előzünk meg.
Igazából 1-2 aranyakat hoznak el a velünk hasonló országok általában az olimpián és nettó éremszámban is bőven kevesebbet mint mi.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Na a spanyol lányok tanultak a meccsünkből Kína ellen...Mi is megjátszottuk a labdát kb. mint ők, csak botrányosan lőttünk. Az kevésbé taktikai elem, bár lehet, hogy valamit láttak a blokkok/kapus tendenciáiban, mondjuk mi főleg kapufát vagy mellé lőttünk.
Klaci79
több mint 3 éve
Minnél primitívebb a kommunikáció annál több emberhez lehet eljuttatni.Igen ez is teljesen igaz. Persze a nap végén csak db-számot néz mindenki de egy csapatsport arany igazából (megintcsak sarkítva) akár lehetne nézni úgy is, hogy annyit számít ahányan a sportot űzik a pályán egyszerre. Foci 11, Póló 7, Röpi 6 érmet jelent...Meg ugye ott vannak a csapatsportokk, amik nyilván jóval többet számítanak, mint az egyéniek; két hétig követed az egészet, dráma dráma után, ehelyett ott van a félperces 50 gyors. Szóval egy csomó mindent át kell értékelni magunkban, nem csak simán az éremtáblázat alapján mondani valamit.És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
alatriste
Rajna
alatriste
Szóval amíg számokkal lehet dobálózni nem kell értelmes vitát folytatni.
Szerintem még mindig az kéne számítson, hogy hány sportágban sikerül jó helyet elérni és az a sportág mennyire támogatott, népszerű. Az olimpia a foci, tenisz duón kívűl mindenhol a top verseny, már a kijutas is eredmény sok esetben
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
Na a spanyol lányok tanultak a meccsünkből Kína ellen...
több mint 3 éve
Én pl. ezért elégedett voltam Pekinggel, mert az ottani pólóarany hihetetlenül értékes volt a szememben úgy, hogy abban a ciklusban nem tudtunk megnyerni semmit. A női kézicsapat is bejutott a 4-be, ráadásul a románokat verve. Szóval ott sikerélényem volt, pedig a narratíva az, hogy csak 3 aranyunk volt, és Montreal óta a legnagyobb égésünk.Igen ez is teljesen igaz. Persze a nap végén csak db-számot néz mindenki de egy csapatsport arany igazából (megintcsak sarkítva) akár lehetne nézni úgy is, hogy annyit számít ahányan a sportot űzik a pályán egyszerre. Foci 11, Póló 7, Röpi 6 érmet jelent...Meg ugye ott vannak a csapatsportokk, amik nyilván jóval többet számítanak, mint az egyéniek; két hétig követed az egészet, dráma dráma után, ehelyett ott van a félperces 50 gyors. Szóval egy csomó mindent át kell értékelni magunkban, nem csak simán az éremtáblázat alapján mondani valamit.És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
alatriste
Rajna
alatriste
több mint 3 éve
Nem, csak ahogy nézem az indexnél valaki valamit elnézett. Rákeresve a hivatalos oldalon természetesen nincs külön Angol 😀Ránéztem az éremtáblára.ez volt egy angolás poén volt?
Az mi, hogy Angliának van 1 bronzérme? Olimpián nem nagy britként indul mindenki? Vagy volt egy renitens aki nem volt hajlandó a kék-piros zászlót képviselni?
alatriste
Sixo
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Igen ez is teljesen igaz. Persze a nap végén csak db-számot néz mindenki de egy csapatsport arany igazából (megintcsak sarkítva) akár lehetne nézni úgy is, hogy annyit számít ahányan a sportot űzik a pályán egyszerre. Foci 11, Póló 7, Röpi 6 érmet jelent...Meg ugye ott vannak a csapatsportokk, amik nyilván jóval többet számítanak, mint az egyéniek; két hétig követed az egészet, dráma dráma után, ehelyett ott van a félperces 50 gyors. Szóval egy csomó mindent át kell értékelni magunkban, nem csak simán az éremtáblázat alapján mondani valamit.És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
alatriste
Rajna
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ránéztem az éremtáblára.ez volt egy angolás poén volt?
Az mi, hogy Angliának van 1 bronzérme? Olimpián nem nagy britként indul mindenki? Vagy volt egy renitens aki nem volt hajlandó a kék-piros zászlót képviselni?
alatriste
több mint 3 éve
Ránéztem az éremtáblára.Az mi, hogy Angliának van 1 bronzérme? Olimpián nem nagy britként indul mindenki? Vagy volt egy renitens aki nem volt hajlandó a kék-piros zászlót képviselni?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Meg ugye ott vannak a csapatsportokk, amik nyilván jóval többet számítanak, mint az egyéniek; két hétig követed az egészet, dráma dráma után, ehelyett ott van a félperces 50 gyors. Szóval egy csomó mindent át kell értékelni magunkban, nem csak simán az éremtáblázat alapján mondani valamit.És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
alatriste
több mint 3 éve
Klaci79
22 444
11:35-től is egy Lőrincz, Viktor lesz
több mint 3 éve
És akkor mi ugye kikaptunk tegnap a svédektől? Akinek nincs miért hajtania, kicsit gyengébb lesz, itt is mentek, amíg vlt értelme, a célegyenest nem húzták meg, de erre lehetett számítani. No meg Scott eleve jobb vitorlás, kb. egyszerre frdultak, benne volt ez.Az élő képen látszott, hogy többen is vannak előtte, mert jobban fordultak, a 4. bólya előtt 7. voltTe Igor, nem a vita miatt, mert én már elengedtem, de ott van, hogy 6. volt a 4. mark-nál, akkor hogy volt 4. mégis? 😀Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egészAz utolsó bójánál már 4. volt az angol... nem kell dezinformálni, meg összeesküvéselméletet látni mindenhova...
Na mindegy
Chargers LT
Ugyanúgy be tudott fordulni belső íven mint Berecz.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-fnl-000100-.htm
Igor
Klaci79
Ezt mutatta a GPS is
Feljött 2-3 helyet
Nem véletlenül örültek a szakértők is, mikor 6 hely volt köztük
A befutónál meg már ott volt a tumultus elején
Nem elmélet gyártás van, hanem tények
Chargers LT
több mint 3 éve
És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztaniIgen anno volt ugye Puzsérnak egy videója a témában ami nyilván a ló túloldala de igazságtalan ez az egész. Amikor 1 úszó/futó akár 2-3 vagy ugye váltókkal együtt még több számban indulhat és hallmozhatja az esélyeit és az érmeit addig másoknak 1 lövése van és mint látjuk még az amúgy izgalmas sportágukat is törölhetik csak úgy.
r.baggio
Liverpool Fc
több mint 3 éve
6Nálam eddig az olimpia két legjobb eredménye Vas Kata Blanka 4. helye, és ez az ezüst.A gyorsváltó ötödik helye még bőven idefér
Nomac
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
USA kosár közben továbbment, de kellett hajtaniukAusztrália ellen az az igazság, hogy ki-ki meccs lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
aki már biztosan benn van 😊 Klaci már írta éppen.melyiké ? 😀mikor várható Lőrincz döntője?a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?Szerintem nem, a másik Lőrincz elődöntőjével lesz szerintem csak ütközés, ha nem lesz nagyon lassú a döntő.
csebi
Rajna
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kb. 12:50-13:00.mikor várható Lőrincz döntője?a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?Szerintem nem, a másik Lőrincz elődöntőjével lesz szerintem csak ütközés, ha nem lesz nagyon lassú a döntő.
csebi
Rajna
csebi
több mint 3 éve
melyiké ? 😀mikor várható Lőrincz döntője?a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?Szerintem nem, a másik Lőrincz elődöntőjével lesz szerintem csak ütközés, ha nem lesz nagyon lassú a döntő.
csebi
Rajna
csebi
több mint 3 éve
És ez a szám kerül ki a programból... mert itt legalább brutál sportteljesítmény kell, de hát nem erről szól már az olimpia, hanem pl hogy lehet egy-egy úszónak 16 aranyat kiosztani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az élő képen látszott, hogy többen is vannak előtte, mert jobban fordultak, a 4. bólya előtt 7. voltTe Igor, nem a vita miatt, mert én már elengedtem, de ott van, hogy 6. volt a 4. mark-nál, akkor hogy volt 4. mégis? 😀Tényleg nem vágom, hogy 3 helyet hogy jött előre az utolsó bólya után az angol, mikor ott már nem szoktak előzni, mert vagy 100m az egészAz utolsó bójánál már 4. volt az angol... nem kell dezinformálni, meg összeesküvéselméletet látni mindenhova...
Na mindegy
Chargers LT
Ugyanúgy be tudott fordulni belső íven mint Berecz.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-fnl-000100-.htm
Igor
Klaci79
Ezt mutatta a GPS is
Feljött 2-3 helyet
Nem véletlenül örültek a szakértők is, mikor 6 hely volt köztük
A befutónál meg már ott volt a tumultus elején
Nem elmélet gyártás van, hanem tények
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
mikor várható Lőrincz döntője?a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?Szerintem nem, a másik Lőrincz elődöntőjével lesz szerintem csak ütközés, ha nem lesz nagyon lassú a döntő.
csebi
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
a vízilabda és Lőrincz döntője épp üti egymást?Szerintem nem, a másik Lőrincz elődöntőjével lesz szerintem csak ütközés, ha nem lesz nagyon lassú a döntő.
csebi