Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmiaz esésre gondolsz?
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Brazil - Mehikó foci félidőben 0-0
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Most van Berecz eredményhirdetése M4-en
több mint 4 éve
A német az ezüsttel tök boldog korláton, a kínai győztes nem is mosolyog... Gépek
több mint 4 éve
Tudja valaki mit ordított Sike András Szőke győztes megmozdulása után? Nagyon mutogatott valahova (bírók v az ellenfél edzői kara nem tudom) és a kommentár nélküli videón hallatszik az utolsó fél szó de nem tudta kikövetkeztetni mi lehetett.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nagy napja ez a magyar sportnak, a Kopasz és Berecz interjúk is fantasztikusak, érdemes elolvasni/meghallgatni mind. Sok esetben lehet az olimpiai életjáradék ellen is ágálni, de pl ha valaki, utóbbi 100%-ig megérdemli.Hajrá birkózók, remek sztori az övék is!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
így hogy K1ben arany, ezüst jött, K2 1000méteren, realitás az arany?nem együtt alkotnak egy párt 😊
braxa88
több mint 4 éve
Jó lett volna, ha csak azt 😅A kínai szépet mutatott korláton bakkerte max a nők ruháit korlátoztad
Nehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
Chargers LT
Sixo
De 9 év tesi tagozattal volt torna is
több mint 4 éve
A kínai szépet mutatott korláton bakkerte max a nők ruháit korlátoztad
Nehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
Chargers LT
több mint 4 éve
francia csajok de szépen taktikáztak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
11.20: Lány pólóUtolsó hármat senki nem látja, mert az elsőnél garantált az agyvérzés 🤣
11.30: Lőrincz Viktor, elődöntő
12:30: Lőrincz Tamás, döntő
13.00: Szőke Alex, bronzmérkőzés
Ha minden igaz ilyen kronológiai sorrendben van még érdekeltségünk ma. Remélem nem hagytam ki semmit.
alatriste
több mint 4 éve
11.20: Lány póló11.30: Lőrincz Viktor, elődöntő
12:30: Lőrincz Tamás, döntő
13.00: Szőke Alex, bronzmérkőzés
Ha minden igaz ilyen kronológiai sorrendben van még érdekeltségünk ma. Remélem nem hagytam ki semmit.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
A kínai szépet mutatott korláton bakkerNehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
több mint 4 éve
Az nagyon minőségi közvetítésES1-en asszem hárman is ülnekNa végre megszólalt valaki a korlát gyakorlat közben 😅🤣Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
Chargers LT
Chargers LT
dancogo
Atlétikán is 3an vannak
Mondjuk most M4-en is van szakértő
több mint 4 éve
ES1-en asszem hárman is ülnekNa végre megszólalt valaki a korlát gyakorlat közben 😅🤣Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
Chargers LT
Chargers LT
több mint 4 éve
Na végre megszólalt valaki a korlát gyakorlat közben 😅🤣Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
Chargers LT
több mint 4 éve
Közben elkezdődtek a Torna szer döntők a maradék szerekkel ffi és nőiMondjuk az, hogy nincs hozzá magyar kommentár, egy Torna döntőhöz, kurva gáz
Chargers LT
több mint 4 éve
Greg Baugé nélkül kalap szart nem ér a csapatsprint