NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 9 éve
XO-n is frankó volt, de én a Halo mellett teszem le a voksomathát PS4-en hibátlanul mennek a szerverek, beletettem idáig úgy 4-5 órát. pillanatok alatt talál meccset, gond nélkül kezeli a 40 embert, hatalmas funVolt már részem egy pár bétában, nyíltban, zártban egyaránt 😉 Egy demó mindig kevesebb, főleg egy mmo esetében legyen az rpg, fps, bármi.nem feltétlen, ez most egyrészt stresszteszt másrészt engine és hasonlók tesztjebéta, még igazából demónak se nevezném.A béta több, mint egy demó 😉
shawnka
gdavid
Negritis
Az igazi stresszteszt pedig az első nap lesz, már látom a konstans disconnected halmazt 😀
gdavid
shawnka
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Úgy tűnik február végén érkezik majd az új Deus Ex. Íme egy kis ízelítő(köszönet JSanyonak hogy felhívta a videóra a figyelmemet)!www.youtube.com/watch?v=Xa2PlPQDlK4
több mint 9 éve
xboxosok! ma és holnap ingyenes a gold.
több mint 9 éve
Ki milyen headsetet ajánl max 25-26 ezerig? Ami szempont, hogy a mikrofonja ne legyen egy kalap ,,lócitrom" és esetleg videózáshoz is használni lehessen (külön mikrofont venni egyenlőre nincs pénzem). Asus Strix Pro-ról mi a vélemények?Logitech G430-am van, nagyon elégedett vagyok vele.
Tejesember
több mint 9 éve
hát PS4-en hibátlanul mennek a szerverek, beletettem idáig úgy 4-5 órát. pillanatok alatt talál meccset, gond nélkül kezeli a 40 embert, hatalmas funVolt már részem egy pár bétában, nyíltban, zártban egyaránt 😉 Egy demó mindig kevesebb, főleg egy mmo esetében legyen az rpg, fps, bármi.nem feltétlen, ez most egyrészt stresszteszt másrészt engine és hasonlók tesztjebéta, még igazából demónak se nevezném.A béta több, mint egy demó 😉
shawnka
gdavid
Negritis
Az igazi stresszteszt pedig az első nap lesz, már látom a konstans disconnected halmazt 😀
gdavid
több mint 9 éve
Nyílt béta, egy hónappal a megjelenés előtt. Ebbe már nem nagyon fognak belenyúlni.Ahhoz képest meg elég ciki, hogy még mindig ügyeskedni kell nehogy directxes hibával kifagyjon a kezdőképernyő. Ráadásul nem is a szokásos Atis történet, mert haveromnál GTX970-en se indult el.
Jobb, mint amire számítottam, sokkal hangulatosabb, mint a videók, de már 4 óra után se nagyon vágyom vissza, és gondolom volt annyi eszük, hogy a jobb mapokat tették elérhetővé.
több mint 9 éve
Volt már részem egy pár bétában, nyíltban, zártban egyaránt 😉 Egy demó mindig kevesebb, főleg egy mmo esetében legyen az rpg, fps, bármi.nem feltétlen, ez most egyrészt stresszteszt másrészt engine és hasonlók tesztjebéta, még igazából demónak se nevezném.A béta több, mint egy demó 😉
shawnka
gdavid
Negritis
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
nem feltétlen, ez most egyrészt stresszteszt másrészt engine és hasonlók tesztjebéta, még igazából demónak se nevezném.A béta több, mint egy demó 😉
shawnka
gdavid
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
béta, még igazából demónak se nevezném.A béta több, mint egy demó 😉
shawnka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
béta, még igazából demónak se nevezném.
több mint 9 éve
ez demo, gondolom ezért nincs osk minden benne
több mint 9 éve
Az ég világon semmi újdonság nincs benne, de az SW hangulata jó, és el is viszi a hátán az egészet. Nem tudtam megállni, hogy meccs végén ne nyomjak egyből az új játékra. Viszont ez csak a Hothra igaz, a másik kettő elég unalmasra sikeredett. Másik nagy negatívum, hogy gyakorlatilag nincs benne semmi ami miatt nekem érdemes lenne küzdenem, szintet lépnem. Van 4 (?) fegyver és kész meg pár hülye kártya. Ezeket összességét valószínűleg az első pár szinten össze lehet szedni. Ráadásul ezeket a mapokon hajkurásszák, így a fél csapat rohangál össze-vissza. Volt szerencsém kipróbálni Vadert is, ami üde színfolt, de nem bírta csak 15-20mpig, mert egy A-wing megsorozta...Összességében a Hoth nagyon élvezetes, a többi esetleg haverokkal. Hosszú távon pedig elképzelhetetlennek tartom, hogy ne jöjjön egy rakad fizetős DLC, hogy teljessé tegye a játékot.
több mint 9 éve
mától Battlefront béta! viszlát élet!Remélem be is enged és nem esik szét minden.
shawnka
több mint 9 éve
mától Battlefront béta! viszlát élet!
több mint 9 éve
Ki milyen headsetet ajánl max 25-26 ezerig? Ami szempont, hogy a mikrofonja ne legyen egy kalap ,,lócitrom" és esetleg videózáshoz is használni lehessen (külön mikrofont venni egyenlőre nincs pénzem). Asus Strix Pro-ról mi a vélemények?hyper x cloud 1/2
Tejesember
siberia v2
több mint 9 éve
Madden 16 mellett már nhl 16-ban is elérhető vagyok
több mint 9 éve
én nem veszek drágát, viszont haver a Kingston HyperX Cloudját szereti nagyon
több mint 9 éve
Tejesember
256
Ki milyen headsetet ajánl max 25-26 ezerig? Ami szempont, hogy a mikrofonja ne legyen egy kalap ,,lócitrom" és esetleg videózáshoz is használni lehessen (külön mikrofont venni egyenlőre nincs pénzem). Asus Strix Pro-ról mi a vélemények?
több mint 9 éve
patront 😀Az az egyetlen deck amivel "tudok" játszani. 😕
Negritis
Most, hogy ingyenes lett a Wildstar visszanézett valaki ?
több mint 9 éve
patront 😀
több mint 9 éve
nem tudom eldönteni, hogy a Dragon Priestet vagy a Secret Palát gyűlölöm jelenleg jobban a létrán
több mint 9 éve
ötletnek nem rossz, a gond hogy a rookie év után semmi és még kevesebb interakció mint régenalakul talán jövőre 😀
több mint 9 éve
én NBA2k16ot nyúztam a hétvégén, és nekem nagoyn bejönfasza tényleg 😊 Mondjuk a Spike Lee-s story azért nincs eleresztve. Mármint fasza az egész,hogy olyan mint egy film, csak hát kiszámítható és klisés ... Jesszusom egy sport játékra ilyet írni 😐
Negritis
több mint 9 éve
Heroes VII-et próbálta már valaki? Milyen?Elvileg, crashsel össze-vissza, így nem néztem rá.
baggio
Akinél fut pedig szidja, így nem is fogok. 😕
Blood Bowl annál inkább bejön.