NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
béta, még igazából demónak se nevezném.
shawnka
A béta több, mint egy demó 😉
gdavid
nem feltétlen, ez most egyrészt stresszteszt másrészt engine és hasonlók tesztje
Negritis
Volt már részem egy pár bétában, nyíltban, zártban egyaránt 😉 Egy demó mindig kevesebb, főleg egy mmo esetében legyen az rpg, fps, bármi.

Az igazi stresszteszt pedig az első nap lesz, már látom a konstans disconnected halmazt 😀
gdavid
hát PS4-en hibátlanul mennek a szerverek, beletettem idáig úgy 4-5 órát. pillanatok alatt talál meccset, gond nélkül kezeli a 40 embert, hatalmas fun
shawnka
XO-n is frankó volt, de én a Halo mellett teszem le a voksomat

JT Daniels fan
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Úgy tűnik február végén érkezik majd az új Deus Ex. Íme egy kis ízelítő(köszönet JSanyonak hogy felhívta a videóra a figyelmemet)!
 www.youtube.com/watch?v=Xa2PlPQDlK4
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
xboxosok! ma és holnap ingyenes a gold.
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
😀

www.youtube.com/watch?v=CnqtUAg4hkw
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Ki milyen headsetet ajánl max 25-26 ezerig? Ami szempont, hogy a mikrofonja ne legyen egy kalap ,,lócitrom" és esetleg videózáshoz is használni lehessen (külön mikrofont venni egyenlőre nincs pénzem). Asus Strix Pro-ról mi a vélemények?
Tejesember
Logitech G430-am van, nagyon elégedett vagyok vele.

több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
shawnka
gdavid
nem feltétlen, ez most egyrészt stresszteszt másrészt engine és hasonlók tesztje
Negritis
Volt már részem egy pár bétában, nyíltban, zártban egyaránt 😉 Egy demó mindig kevesebb, főleg egy mmo esetében legyen az rpg, fps, bármi.

Az igazi stresszteszt pedig az első nap lesz, már látom a konstans disconnected halmazt 😀
gdavid
hát PS4-en hibátlanul mennek a szerverek, beletettem idáig úgy 4-5 órát. pillanatok alatt talál meccset, gond nélkül kezeli a 40 embert, hatalmas fun
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nyílt béta, egy hónappal a megjelenés előtt. Ebbe már nem nagyon fognak belenyúlni.
Ahhoz képest meg elég ciki, hogy még mindig ügyeskedni kell nehogy directxes hibával kifagyjon a kezdőképernyő. Ráadásul nem is a szokásos Atis történet, mert haveromnál GTX970-en se indult el.
Jobb, mint amire számítottam, sokkal hangulatosabb, mint a videók, de már 4 óra után se nagyon vágyom vissza, és gondolom volt annyi eszük, hogy a jobb mapokat tették elérhetővé.
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
shawnka
gdavid
Negritis

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 181 — The Mathematician
shawnka
gdavid

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
shawnka

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
több mint 9 éve
ez demo, gondolom ezért nincs osk minden benne

több mint 9 éve
Az ég világon semmi újdonság nincs benne, de az SW hangulata jó, és el is viszi a hátán az egészet. Nem tudtam megállni, hogy meccs végén ne nyomjak egyből az új játékra. Viszont ez csak a Hothra igaz, a másik kettő elég unalmasra sikeredett. Másik nagy negatívum, hogy gyakorlatilag nincs benne semmi ami miatt nekem érdemes lenne küzdenem, szintet lépnem. Van 4 (?) fegyver és kész meg pár hülye kártya. Ezeket összességét valószínűleg az első pár szinten össze lehet szedni. Ráadásul ezeket a mapokon hajkurásszák, így a fél csapat rohangál össze-vissza. Volt szerencsém kipróbálni Vadert is, ami üde színfolt, de nem bírta csak 15-20mpig, mert egy A-wing megsorozta...

Összességében a Hoth nagyon élvezetes, a többi esetleg haverokkal. Hosszú távon pedig elképzelhetetlennek tartom, hogy ne jöjjön egy rakad fizetős DLC, hogy teljessé tegye a játékot.
több mint 9 éve
mától Battlefront béta! viszlát élet!
shawnka
Remélem be is enged és nem esik szét minden.
több mint 9 éve
mától Battlefront béta! viszlát élet!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ki milyen headsetet ajánl max 25-26 ezerig? Ami szempont, hogy a mikrofonja ne legyen egy kalap ,,lócitrom" és esetleg videózáshoz is használni lehessen (külön mikrofont venni egyenlőre nincs pénzem). Asus Strix Pro-ról mi a vélemények?
Tejesember
hyper x cloud 1/2
siberia v2

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Madden 16 mellett már nhl 16-ban is elérhető vagyok

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
én nem veszek drágát, viszont haver a Kingston HyperX Cloudját szereti nagyon

több mint 9 éve
Tejesember 256
több mint 9 éve
patront 😀
Negritis
Az az egyetlen deck amivel "tudok" játszani. 😕

Most, hogy ingyenes lett a Wildstar visszanézett valaki ?
több mint 9 éve
patront 😀

több mint 9 éve
nem tudom eldönteni, hogy a Dragon Priestet vagy a Secret Palát gyűlölöm jelenleg jobban a létrán
több mint 9 éve
ötletnek nem rossz, a gond hogy a rookie év után semmi és még kevesebb interakció mint régen

alakul talán jövőre 😀

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
én NBA2k16ot nyúztam a hétvégén, és nekem nagoyn bejön
Negritis
fasza tényleg 😊 Mondjuk a Spike Lee-s story azért nincs eleresztve. Mármint fasza az egész,hogy olyan mint egy film, csak hát kiszámítható és klisés ... Jesszusom egy sport játékra ilyet írni 😐

több mint 9 éve
Heroes VII-et próbálta már valaki? Milyen?
baggio
Elvileg, crashsel össze-vissza, így nem néztem rá.
Akinél fut pedig szidja, így nem is fogok. 😕

Blood Bowl annál inkább bejön.