NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 9 éve
tegyük hozzá hogy humble-n most épp total war bundle van 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sok lesz már a jóból.www.youtube.com/watch?t=1&v=kKqaX3NNR28
Egy hét múlva meg Blood Bowl II megjelenés. ^^
Szerkesztette: süti
több mint 9 éve
aki szereti a HS-t annak javaslom az Archon Team League Championshipetamaz twitchén lehet nézni, elég jó
több mint 9 éve
szezonkezdéshez 😀www.youtube.com/watch?v=0Oem60yvtUY
több mint 9 éve
Tejesember
256
Ha ki is jönnek, akkor is butított verzióban (és nem csak a grafikára értve). Lásd NFL, Shadow of Mordor. Új játékok miatt már nem éri meg PS3 v Xbox360-at veni. Feltétlenül új játékokkal akarsz játszani, akkor Ps4-et vagy Xbox One-t vegyél.
több mint 9 éve
ha "csak" one/ps4 akkor jó eséllyel nem fog kijönni 360/ps3-ramost pl az MKX jelentette hogy bocs nem tudjuk backportolni
több mint 9 éve
Új játékok mennyire valószínű, hogy kijönnek xbox 360ra is? Azt vágom, hogy előbb One, és később lehet lesz a korábbi verzióra is. Csak mert lehet vennék "occsón" egy használt 360at, és lenne pár játék amiket eddig csak Onera / PS4re láttam kijönni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
én 2-4 évente szoktam fifát venni amúgyaz kb elég hogy rácsodálkozzak
több mint 9 éve
Én nem találtam benne sok kivetnivalót XO-n.Sokat változott a 15-höz képest, de azt azért szem előtt kell tartani, hogy vadonatúj Fifa-t egyik évről a másikra, sosem fogunk kapni.
JT Daniels fan
több mint 9 éve
pc.demo.ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
Drip
Nulla fejlesztést vélek felfedezni az arcokon és a védekezésen kívül.A demo baromi nagy csalódás nekem.mintha a 15-tel játszanék 1az1be.
több mint 9 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 9 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 9 éve
TGT: volt goldom 45 packra, meg vettem 50-et, mert F2P. Minden fontosabb legendary meg van, nyitni 5-öt nyitottam (egy golden Chillmaw), legyártottam még pár dolgot. A toptier deckeket összeraktam, és azóta nem játszom 😀Hex most jobban bejön, alapvetően limited játékokat jobban élvezem, és az HS arénát már unom.
több mint 9 éve
Mad Max nem lett rosszarkham style harc, post apcalyptic világ
egyedül ratbag 2.0 zavar kicsit
több mint 9 éve
Forza Motorsport 6 demó karcol eléggé 😊 Várom már a teljes kiadást 😊Ma elvileg jön a Fifa 16 demó is
JT Daniels fan
több mint 9 éve
én megvettem az 50es packot előre, +16-ra volt goldomebből lett 2 legend (chillmaw és dread scale)
mellé pár epic
azóta kb 4-5 packot nyitottam 1 epic 😀 a többi 40 dust 😀
több mint 9 éve
Milyen a packluck a tgt nyitasokkal nálatok? 20 körül nyitottam, jött mar coldarra drake, két dreadsteed, nexus champ, nem panaszkodok 😀
több mint 9 éve
JoeyPorter
2 630
Az ultimate team pontokat hogy lehet jóváíratni az accounton?Vettem 100 pontot,hogy kipróbáljam,hogy azon a profilomon (USA) amin játszok működik -e,de még a magyaron sem írták jóvá.A pénzt levonta,mert jött az sms,de semmit nem csinált miután lement a payment.
több mint 9 éve
Én is lehet, hogy megveszem majd az új Maddent XO-ra, eddig mindenkinek tetszett akinél olvastam róla. De ha kivárok, decemberben már úgyis lesz rá 30 dolláros ajánlat live-on 😊 Addig meg csak elgépelek a Forza-Fifa-Halo trióval 😊Szept 1. Forza Motorsport 6 demó
Szept 8. Fifa 16 demó
JT Daniels fan
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
ps4-en szerintem fasza lett. Lehet, hogya csak azért, mert a vertical offense híve vagyok, de pl a tavalyihoz képest is jelentős az előrelépés passzjáték terén. A qb-játék is teljesen új szintre lépett.valami kritika azt írta, hogy a tavalyi madden a védelembuziknak volt a kedvencük, ez a passzjátékbuziké lesz. Eddig ezt csak megerősíteni tudom.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
konkrétan ugyanazTeljesen eltér a PS3, a PS4-es Maddentől. A Ps3-asba csak a nagyon alapok vannak benne, tök ugyanolyan mint a madden25.Kijött a Madden 16.. "nagyon szomorú smiley". És ennyi is volt a játékom vele.Mert? Nem lett valami jó? Azért kérdezem, mert gondolkozok, hogy megveszem PS3-ra.
Coolearie
Tejesember
Coolearie