NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
467
56
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 9 éve
| Kenny jellemfejlődése nagyon jóra sikerült. Nála tényleg gondolkoztam mindig, hogy melyik opciót válaszam, mert mindegyiknél meg volt az érzés, miszerint később ez a mondatom hatással lehet nála a későbbiekben. || Ezen agyaltam én is, főleg mikor még valaki kiemeli, hogy egyedül én vagyok aki hatni tudna rá. Aztán nagyobb arconcsapás volt, hogy nem számítottak az eddigi döntéseid. Pedig pont azzal lehetett volna feldobni és az előző részekben meghozott döntések alapján alakult volna ki a vége. Ennek hiányában viszont a végére két viszonylag gyenge (furcsa?, érdektelen?) karakter sorsáról kellett dönteni. Ráadásul szerintem nem érte meg a sok vesződést ennyire különböző befejezésekre szétbontani. Most arra mind külön sztorit kell építeni, aminek megint az lehet a vége, hogy elcsépelik vagy megint nem lesz semmi beleszólásod.
Tejesember
Clem - Lee párhuzamban annyi, hogy még Lee véleményét kérték ki és az ő döntései függvényében ment tovább a sztori, addig egy 9 éves kislánytól ez elég valószínűtlen. Miért ő dönti el mi legyen Sarah-val, mikor induljanak el? Kenny és Luke miért hagyatkozik ennyire rá? Végtére is zombi apokalipszis van, nem pedig gyereknap. Még ha sokat is fejlődött Clem, azért valahogy jobb érzés volt egy magabiztos gyilkost alakítani... |
Ti mit választottatok a befejezésnél?
több mint 9 éve
Tejesember
256
| A gond számomra nem a Season 2-vel nem elsődlegesen a történet, hanem, hogy lényegében 3 karakteren kívül (Clem, Kenny + Jane) vagy jellemtelen, vagy egyszerűen idegesítőek, mint Sarah. Az ő esetében már tényleg az rontott a játék minőségén, hogy nem adták meg hamarabb a döntést, hogy életbe hagyom-e vagy hagyom inkább meghalni. Mai napig nem tudom miér reménykedtem abban, hogyha megmentem kevésbé lesz idegesítőbb karakter a továbbiakban. Ilyen karakterekkel meg írhatnak bármilyen storyt, ha azt pont a karakterek miatt nem lesz élvezhető. Az első évadban pont az tetszett, hogy aggódtam mindegyik karakter miatt. Tényleg nem tudtad melyik karakternek mi lesz a sorsa, emiatt a párbeszédekben, választható cselekedetekben mindig gondolkoztam mi legyen, hisz az később elég nagy hatással lehet a sztorira, pl.: ki megy önként segíteni Lee-nek. A második évadnál ez nem volt meg. Ott már az elején érződött, hogy kiken van a főhangsúly, ami miatt ki fog maradni a végéig a sztoriban. Viszont ne csak negatívat mondjak a második évadról: Kenny jellemfejlődése nagyon jóra sikerült. Nála tényleg gondolkoztam mindig, hogy melyik opciót válaszam, mert mindegyiknél meg volt az érzés, miszerint később ez a mondatom hatással lehet nála a későbbiekben. |
több mint 9 éve
Szerintem nem volt ennyire rossz azért TWD Season 2.Picivel gyengébb, mint a S1, de van három erös epizodja (Ep1,2,5), és inkább az a gond sztem, hogy más a strukturája/hangulata mint az elsönek.. innentöl szintén csak aki végigtolta a két szezont | az Ep3, pont olyan mint az elsöben a farmos rész, kiszakit picit a zombik közül.. csak nem tud értelemszerüen akkorát ütni. És tény, hogy az Ep 4 elég gyenge, Sarah+Bonnie nekem pedig már sok volt az idegesito karaktertipusbol, és az oroszok baromira nem kellettek bele.. az elég nagy kreténség volt.
De összességében Clem sztem jobb karakter mint Lee, és a vége is jobb volt mint az S1-é. Goddamnit Kenny 😕 + you fucking bitch. |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
kedden jön a void be vagyok sózvaviszont a fallout 4 valahogy nem kapott el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tejesember
256
Hát az első évadhoz képest tényleg nagyon gyengére sikerült. Abból még mindig vannak olyan jelenetek, amik eszembe jutnak, a második évadból meg alig emlékszek már valamire
Szerkesztette: Tejesember
több mint 9 éve
No. Így az 5. rész végére igen nagy csalódás lett a Walking Dead 2. évadja.Masszív spoiler az elejétől, csak ha végigjátszottad olvasd: | Az első rész nagyon durva. Menekülés, kutya, balhé, seb stb. Aztán Michael Madsen szépen kinyírja a show-t. Elképesztő mekkora szakadékot képzett a szinkronszínészek közé. Ráadásul, hogy Clem nyögdécselésie még az előző részből maradtak hátra... Aztán az egészet csak tétézte, hogy tök mindegy mit választasz, az ég világon semmi nem változik. Megakarod menteni Saraht? Megakarod menteni Luke-ot? F*szt! Mi akkor is kiírjuk. Így az egyedüli elágazást rádzúdítják a végén 5 percben. Ami meg aztán egyrészt szeritem igen unfair, ugyanakkor tényleg elég lelket próbáló feladat. Mindenesetre nagyon nem voltam elégedett vele. Nem is baj, hogy egyedül mentem tovább. |
több mint 9 éve
lehet h a hálókártyával vannak gondok és az pörgeti túl
több mint 9 éve
Érdekes nagyon amúgy, mert lejárt az őszi szünet visszajöttem az egyetemre, koliba kábeles net van és megszűnt ez a túlzott CPU felpörgés. Az otthoni Wifi nem tetszett neki vagy nem vágom, de korábban otthon se csinált ilyet, szal rejtély.
több mint 9 éve
Üdv!Ilyet nekem is csinalt a gepem regebben...viszonylag szabalyos idokozonket a cpu hasznalat felment 100%ra kb 5 secre addig totál megállt minden, majd vissza...nem emlekszem konkretan mi volt a megoldas de az alabbi 3 lehetosegbol az egyik:
Egy kis tanácsot szeretnék kérni, olyan problémám lenne hogy az utóbbi időbe megfigyeltem,
elkezdett olyat csinálni a laptopom hogy alap állapotba, semmi program nincs megnyitva,csak a windows 7 megy, az egeret se mozdítom meg és felpörög 100%-ra a CPU használatom, pörög mint az állat a ventilátor.
Amint megmozdítom az egeret visszalassul az alap állapotára.
Ha megnyitok egy weblapot és ott hagyom a gépet egér se mozdul meg szintén felpörög 100-ra amint újra megmozdítom az egeret vissza esik ilyen alap 20-30 százalékra.
Néztem a feladat kezelőbe is hogy mikor alapjáraton hagyom a gépet és felpörög semmi nem ugrik meg hirtelen ami okozhatná a magas CPU-t.
Olvastam a neten hogy miket kell megfigyelni a feladatkezelőbe ami zabálja a CPU-t, egyik se jelentkezik amiket említettek.
Ötlet?
P@trik
1, de ha jól emlékszem akkor az egyik vinyó volt a ludas, lehuztam onnantol rendben volt a gep
2, probald ki, hogy a biosba a hdd vezerles ahci-rol atteszed ide-re
3, alaplap csere
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
ma Halo5 😊 60 GB volt a játék, de azért még bekért egy 9 GB-os frissítést is 😊
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Ez az alapállapot de ha felpörög 100%ra is ugyan ez, nem ugrik meg semmi azért nem értem.Összes felhasználó folyamataival CPU-ra szűkítve sincs semmi?
Volt vírus keresés, nem talált semmit, driverek is frissek.
P@trik
Érdemes lehet több vírusírtót is kipróbálni + spybot vagy malwarebytes.
Esetleg tiszta rendszerindítás vagy szimplán csinálj egy új felhasználót, hogy ott is jelentkezik-e.
több mint 9 éve
kepfeltoltes.hu/151024/N_vfftelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngEz az alapállapot de ha felpörög 100%ra is ugyan ez, nem ugrik meg semmi azért nem értem.
Volt vírus keresés, nem talált semmit, driverek is frissek.
több mint 9 éve
elkezdett olyat csinálni a laptopom hogy alap állapotba, semmi program nincs megnyitva,csak a windows 7 megy, az egeret se mozdítom meg és felpörög 100%-ra a CPU használatom, pörög mint az állat a ventilátor.Indexelésre vagy víruskeresésre tippelek.
...
Ötlet?
P@trik
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Üdv!Task managerről küldj képet, hátha okosabbak leszünk.
P@trik
Vírus és driver ellenőrzés megvolt?
több mint 9 éve
Üdv! Egy kis tanácsot szeretnék kérni, olyan problémám lenne hogy az utóbbi időbe megfigyeltem,
elkezdett olyat csinálni a laptopom hogy alap állapotba, semmi program nincs megnyitva,csak a windows 7 megy, az egeret se mozdítom meg és felpörög 100%-ra a CPU használatom, pörög mint az állat a ventilátor.
Amint megmozdítom az egeret visszalassul az alap állapotára.
Ha megnyitok egy weblapot és ott hagyom a gépet egér se mozdul meg szintén felpörög 100-ra amint újra megmozdítom az egeret vissza esik ilyen alap 20-30 százalékra.
Néztem a feladat kezelőbe is hogy mikor alapjáraton hagyom a gépet és felpörög semmi nem ugrik meg hirtelen ami okozhatná a magas CPU-t.
Olvastam a neten hogy miket kell megfigyelni a feladatkezelőbe ami zabálja a CPU-t, egyik se jelentkezik amiket említettek.
Ötlet?
több mint 9 éve
TWD második évadát érdemes elkezdeni?Most szereztem be. Sorozat mellé hetente egy epizódot lejátszok belőle.
csebi
Ott folytatja ahol az előző abbamaradt. Nagyon durva.
Ha a season 1 tetszett (vagy maga a stílus) akkor hozd a mentésed és vágj bele.
több mint 9 éve
aki szereti az űrjátékokat azoknak egy casuelebb verziónekem nagoyn bejön
store.steampowered.com/app/290300/
több mint 9 éve
én twitchen néztem sztem elég keményés a Telltale megint megcsinálta. a TWD első évad fináléja mellé oda lehet tenni bátran a Tales from the Borderlands első szériájának lezárását. sosem voltam Borderlands rajongó, de ez az öt rész nagyon elkapott, tökéletes befejezéssel. végre olyan érzésem volt, hogy tényleg volt értelme minden választásnak, de azt sem tudom, hogy mikor váltott ki belőlem ennyi érzelmet egy videójáték.TWD második évadát érdemes elkezdeni?
fussatok neki az évadnak, elképesztő élmény az egész.
jövő héten hozzák a Game of Thrones finálét, nagyon magasan van a léc, de félő, hogy a közelébe nem fog jutni sajnos. mindenesetre in Rodrik we trust!
shawnka
csebi
több mint 9 éve
és a Telltale megint megcsinálta. a TWD első évad fináléja mellé oda lehet tenni bátran a Tales from the Borderlands első szériájának lezárását. sosem voltam Borderlands rajongó, de ez az öt rész nagyon elkapott, tökéletes befejezéssel. végre olyan érzésem volt, hogy tényleg volt értelme minden választásnak, de azt sem tudom, hogy mikor váltott ki belőlem ennyi érzelmet egy videójáték.TWD második évadát érdemes elkezdeni?
fussatok neki az évadnak, elképesztő élmény az egész.
jövő héten hozzák a Game of Thrones finálét, nagyon magasan van a léc, de félő, hogy a közelébe nem fog jutni sajnos. mindenesetre in Rodrik we trust!
shawnka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
és a Telltale megint megcsinálta. a TWD első évad fináléja mellé oda lehet tenni bátran a Tales from the Borderlands első szériájának lezárását. sosem voltam Borderlands rajongó, de ez az öt rész nagyon elkapott, tökéletes befejezéssel. végre olyan érzésem volt, hogy tényleg volt értelme minden választásnak, de azt sem tudom, hogy mikor váltott ki belőlem ennyi érzelmet egy videójáték.fussatok neki az évadnak, elképesztő élmény az egész.
több mint 9 éve
Angry Joe-nál is kiverte kicsit a biztosítékot az EA üzletpolitikája. 😊www.youtube.com/watch?v=g8vR-I3ccCA
Szerkesztette: süti
több mint 9 éve
us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/19288409377na, a blizzard kinyírta a patront