PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 8 éve
Tejesember
256
Monster Hunter Worldről vélemény? Megéri az árát? Mennyire kezdő barát?
több mint 8 éve
nem baj, mi eddig is családbarátak voltunk, ezután is azok leszünk, csak Lütyőt meg kell találni 😀Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.fődet rá
meh.
shawnka
Kenny
több mint 8 éve
Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.A Twitch fogadott valakivel hogy idén már nem Ők lesznek az elsőszámú streamer oldal, vagy mér akarja ennyire kinyírni magát?
meh.
shawnka
több mint 8 éve
Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.fődet rá
meh.
shawnka
több mint 8 éve
kiváncsi leszek meddig és hogy sikerül betartania zenés content már eddig is volt téma hogy blokkolni kéne aztán mindig lett valami kompromisszum
a családbarátságot se értem teljesen, eddig is voltak streamek ahol betolták a 18as "tag"et és kattintanod kellett ha nézni akarod
meglátjuk, remélem nem tolják fullba a kretént
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.meh.
több mint 8 éve
omg, imádom a csávót 😀twitter.com/cinemassacre/status/959475493736210433
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=uz_JyfyowQE
több mint 8 éve
igen, ez valóban igaz.Persze, de az összes többinél az esemény szervezői biztosítják a pénzdíjakat, míg a pókerben az indulók nevezési díjaiból adódik. Nagy különbség, és ezért nem vethető össze a Dotával, Wimbledonnal, vagy egy golf masters versennyel ilyen téren.na jó, de a main eventre 10e usd a beugró, és évek óta több ezres a létszám, ez egyrészt lényegében garantálja a többmilliós fődíjat, másrészt meg nem valószínű, hogy egycsapásra elvesztené az indulók jelentős részétA Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Szóval egy WSOP main event az elméletben lehet 100ezer dolláros összdíjazású, és 100millió is - az indulók számától függően.
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
az volt a kemény, amikor a kezdetek kezdetén hatan ültek össze, és a nyertes díjazása kemény harmincezer volt 😊 (no persze az akkori harmincezer ma biztosan több lenne)
ma meg már... simán üti mindig az öt-hatezret is az indulók száma, és a díjazás sem áll meg hét-nyolcmillió alatt.
ha egy üzlet beindul...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Persze, de az összes többinél az esemény szervezői biztosítják a pénzdíjakat, míg a pókerben az indulók nevezési díjaiból adódik. Nagy különbség, és ezért nem vethető össze a Dotával, Wimbledonnal, vagy egy golf masters versennyel ilyen téren.na jó, de a main eventre 10e usd a beugró, és évek óta több ezres a létszám, ez egyrészt lényegében garantálja a többmilliós fődíjat, másrészt meg nem valószínű, hogy egycsapásra elvesztené az indulók jelentős részétA Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Szóval egy WSOP main event az elméletben lehet 100ezer dolláros összdíjazású, és 100millió is - az indulók számától függően.
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 8 éve
azt hittem mire az 1-et befejezem már jön is a 2, erre ez...Addig lehet nyomni a God of War-t 😊
twitter.com/RockstarGames/status/959094166021115905
baggio 🏈
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
na jó, de a main eventre 10e usd a beugró, és évek óta több ezres a létszám, ez egyrészt lényegében garantálja a többmilliós fődíjat, másrészt meg nem valószínű, hogy egycsapásra elvesztené az indulók jelentős részétA Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Na ezt nem tudtam. Nem vagyok egy nagy póker mágus. Láttam valahol egy cikkben ahol összevetették pár másik, nagy díjazású sporteseménnyel és talán 3. volt vagy 4. a listán. Nem emlékszem már pontosan, de nagyon nem mindegy, hogy ilyen nagy eseményekkel van egy kalapban egy videojáték verseny. 😀A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Sobri Jóska
@KJuraszik
több mint 8 éve
A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
több mint 8 éve
azt hittem mire az 1-et befejezem már jön is a 2, erre ez...twitter.com/RockstarGames/status/959094166021115905

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
persze h vérzik de IEM verseny már volt és tolják ahol tudják h az legyenEsportról beszélek. 😂 A PUBG sosem lesz igazi esport game. Amint earlyben megjelent màr meg is vettem. Lassan egy éve a steam könyvtàramban van, de, hogy esport legyen belőle...Sokat toltam és imàdom de millió sebből vérzik.néztél te pubg streamet? 😀Hogy a francba lehet Overwatch meccseket nézni? Az a jàték egyszerűen közvetíthetetlen, egy igazi epilepsziás rémàlom. Leggyengebben castolható "esport" game evör. A League of Legendsről meg ne is beszéljünk, érthetetlen, hogy az a jàték még életben van 2018-ban, főleg annak tudatàban, hogy szàzszor szebb, összetettebb, jobb MOBA is van a piacon. A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa. Àrulkodó. Ne tàmadjatok le, nem haterkedni jöttem, nekem LOL-ban is van 500-600 óràm, szóval,van viszonyítási alapom.Mad
Mad
Negritis
Mad
több mint 8 éve
Esportról beszélek. 😂 A PUBG sosem lesz igazi esport game. Amint earlyben megjelent màr meg is vettem. Lassan egy éve a steam könyvtàramban van, de, hogy esport legyen belőle...Sokat toltam és imàdom de millió sebből vérzik.néztél te pubg streamet? 😀Hogy a francba lehet Overwatch meccseket nézni? Az a jàték egyszerűen közvetíthetetlen, egy igazi epilepsziás rémàlom. Leggyengebben castolható "esport" game evör. A League of Legendsről meg ne is beszéljünk, érthetetlen, hogy az a jàték még életben van 2018-ban, főleg annak tudatàban, hogy szàzszor szebb, összetettebb, jobb MOBA is van a piacon. A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa. Àrulkodó. Ne tàmadjatok le, nem haterkedni jöttem, nekem LOL-ban is van 500-600 óràm, szóval,van viszonyítási alapom.Mad
Mad
Negritis
@KJuraszik
több mint 8 éve
itthon, beállítottam a biztonság kedvéért újra a magyar bankkártyát, de a fizetésnél valamiért ez a fos mindig átirányít a us store-ba... az 5990 forint a vásárlás gomb megnyomása után 29.99$ lesz, és egyszerűen nem értem, hogy miértmindig könnyen megy a microsoft store-ban a vásárlás, kivéve itt, mert valamiért átdob az amerikai store-ba, ahol meg nem tudok fizetési opciót megadni...régió jó?
baggio 🏈
illetve te most hol vagy itthon v. kint?
én decemberben vettem meg one s-esre és simán ment
NB2
oké rájöttem közben az ügyfélszolgálat segítségével, bekavart, hogy kint vettem a konzolt 😊
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
néztél te pubg streamet? 😀Hogy a francba lehet Overwatch meccseket nézni? Az a jàték egyszerűen közvetíthetetlen, egy igazi epilepsziás rémàlom. Leggyengebben castolható "esport" game evör. A League of Legendsről meg ne is beszéljünk, érthetetlen, hogy az a jàték még életben van 2018-ban, főleg annak tudatàban, hogy szàzszor szebb, összetettebb, jobb MOBA is van a piacon. A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa. Àrulkodó. Ne tàmadjatok le, nem haterkedni jöttem, nekem LOL-ban is van 500-600 óràm, szóval,van viszonyítási alapom.Mad
Mad
több mint 8 éve
Hogy a francba lehet Overwatch meccseket nézni? Az a jàték egyszerűen közvetíthetetlen, egy igazi epilepsziás rémàlom. Leggyengebben castolható "esport" game evör. A League of Legendsről meg ne is beszéljünk, érthetetlen, hogy az a jàték még életben van 2018-ban, főleg annak tudatàban, hogy szàzszor szebb, összetettebb, jobb MOBA is van a piacon. A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa. Àrulkodó. Ne tàmadjatok le, nem haterkedni jöttem, nekem LOL-ban is van 500-600 óràm, szóval,van viszonyítási alapom.
Mad
@KJuraszik
több mint 8 éve
de megvan, mikor más játékot akarok venni, simán megy, itt meg mindig ezt a hibaüzenetet kapom:szerintem azért dob át, mert nincs megadva a kártyád a konzolon próbáld meg a konzolon a settingsnél megadni a kártya adatiadat, aztán a storeban vedd meg. hátha így működik.Rákerestem, ez nem működik?
www.microsoft.com/hu-hu/store/p/red-dead-redemption/bwklfhwt7dhc
Itt azt írja, hogy elérhető: Xbox One
(A képen az X360 verzió szerepel, de a leírásban is az van, hogy "Telepítés
Telepíthető az otthoni Xbox One konzolra, valamint elérhető Microsoft-fiókkal bejelentkezve.")
Báleszhol akad el a dolog?mindig könnyen megy a microsoft store-ban a vásárlás, kivéve itt, mert valamiért átdob az amerikai store-ba, ahol meg nem tudok fizetési opciót megadni...
NB2
baggio 🏈
braxa88
Sorry
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.

---
több mint 8 éve
Hogy a francba lehet Overwatch meccseket nézni? Az a jàték egyszerűen közvetíthetetlen, egy igazi epilepsziás rémàlom. Leggyengebben castolható "esport" game evör. A League of Legendsről meg ne is beszéljünk, érthetetlen, hogy az a jàték még életben van 2018-ban, főleg annak tudatàban, hogy szàzszor szebb, összetettebb, jobb MOBA is van a piacon. A Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa. Ne tàmadjatok le, nem hat érkezem, nekem LOL-ban is van 500-600 óràm, szóval,van viszonyítási alapom.
@KJuraszik
több mint 8 éve
szerintem azért dob át, mert nincs megadva a kártyád a konzolon próbáld meg a konzolon a settingsnél megadni a kártya adatiadat, aztán a storeban vedd meg. hátha így működik.Rákerestem, ez nem működik?
Telepíthető az otthoni Xbox One konzolra, valamint elérhető Microsoft-fiókkal bejelentkezve.")
Báleszhol akad el a dolog?mindig könnyen megy a microsoft store-ban a vásárlás, kivéve itt, mert valamiért átdob az amerikai store-ba, ahol meg nem tudok fizetési opciót megadni...
NB2
baggio 🏈
több mint 8 éve
régió jó?Rákerestem, ez nem működik?
NB2
baggio 🏈
illetve te most hol vagy itthon v. kint?
én decemberben vettem meg one s-esre és simán ment
több mint 8 éve
Rákerestem, ez nem működik?
Bálesz
hol akad el a dolog?mindig könnyen megy a microsoft store-ban a vásárlás, kivéve itt, mert valamiért átdob az amerikai store-ba, ahol meg nem tudok fizetési opciót megadni...
NB2

---