PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
A PS Network előfizetést akartam intézni, és valamiért hibásnak jelzi a bank kártya számomat, pedig jól ütöm be.
Tudja esetleg valaki, hogy ez mitől lehet ? Vagy milyen megoldások után nézzek ?
Mert ha nem tudom online modban használni, akkor nem sokat ér az egész.

Köszi előre is! Üdv
Volford
Persze, attól, hogy az előző tulajdonos letiltotta a lopott bankkártyát! 😀
somoskovig
Igen ez már eszembe jutott nekem is, a fene essen a mocsokba! 😊
Viccet félretéve, találkozott már valaki ilyennel ? Kártya érvényes ez év Decemberéig, minden adatot megadtam mit kellett, de a számot hibásnak jelzi...
Volford
Weben jön a hiba? ott sokszor egyszerűen nem működik a fizetés. konzolod keresztül próbálj fizetni, az mindig jó.

ha lesz maddened és játszanál egyet, írj 😊 ajánlom ezeket a nem sportjátékokat:

Last of us
Uncharted 4

elképesztően jó mindkettő. minden tekintetben. mindkettőt ugyan az fejlesztette, nagyon hasonlók is, csak a kerettörténet más, egyik királyabb, mint a másik. uncharted 4 után megvettem a 3-at is, nemrég fejeztem be, most gondolkodom a kettőn.
winston
Konzolon próbáltam, ott nem akarta elfogadni, de egy másik kártyával végül sikerült. Szóval maximális mostmár az élvezet. 😊

A nem sportjátékokkal az a ''baj'' , hogy általában remek történetük van és emiatt nehezen teszi őket le ez ember, rengeteg időt elvesznek, amiből viszont nekem kevés van. Fifa, Nba, Madden, munka után kis kikapcsolódás, pár online meccs és menetelés ott a bajnokságban számomra tökéletes. ( de nagyon köszönöm a tippeket )
Már egészen fiatalon beleszerettem a sportjátékokba, emlékszem a Fifa World Cup 98 volt az első, aztán NBA Inside Drive 2000, és sorban a Fifa sorozatok esetleg NHL és az F1 Challenge, Championship Manager, majd később a Football Manager. Maddenből a 2005-ös volt az első, de akor teljesen elvarázsolt. Végignyomtam a 2008-ig, azt meg vagy 6 évig még utána 😀 mivel ugye PC-re nem jött ki újabb. Amióta áttértem a konzolok világába , kb 5 éve, úgy kezdtem minden idényt hogy megvettem csomagban a Madden, az NHL, a FIFA az NBA ( sajnálom hogy nincs EA Sportsos ) a Forma 1 és végül már az MLB aktuális szériáját is, de az sosem kötött le igazán.

Igazából még gyerekként játszottunk Counter Strike-ot , mint mindenki 😀 Meg esetleg GTA vagy Battlefield vagy Call of Duty, de ezeken az klasszikus játékokon és a sporton kivül más nem nagyon érdekelt.

Mivel a baráti köröm is sportszerető, álltalában ha összeülünk akkor ezeket a sportjátékokat toljuk.

Amint megvan a Madden mindenképpen jelentkezek és állok elébe egy mérkőzésnek. 😊 Üdv

Szerkesztette: Volford

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A PS Network előfizetést akartam intézni, és valamiért hibásnak jelzi a bank kártya számomat, pedig jól ütöm be.
Tudja esetleg valaki, hogy ez mitől lehet ? Vagy milyen megoldások után nézzek ?

Köszi előre is! Üdv
Volford
somoskovig
Viccet félretéve, találkozott már valaki ilyennel ? Kártya érvényes ez év Decemberéig, minden adatot megadtam mit kellett, de a számot hibásnak jelzi...
Volford
Weben jön a hiba? ott sokszor egyszerűen nem működik a fizetés. konzolod keresztül próbálj fizetni, az mindig jó.

ha lesz maddened és játszanál egyet, írj 😊 ajánlom ezeket a nem sportjátékokat:

Last of us
Uncharted 4

elképesztően jó mindkettő. minden tekintetben. mindkettőt ugyan az fejlesztette, nagyon hasonlók is, csak a kerettörténet más, egyik királyabb, mint a másik. uncharted 4 után megvettem a 3-at is, nemrég fejeztem be, most gondolkodom a kettőn.
több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---

Köszi előre is! Üdv
Volford
somoskovig

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 054 — Chiefs GM

Köszi előre is! Üdv
Volford

több mint 9 éve
Na megvolt a próbakör. Mivel engem gyakorlatilag csak a sportjátékok érdekelnek ezért mondjuk ez nem szempont számomra. Amit biztos beszerzek a már a géppel érkező FIFA mellé az a Madden, NBA2K és talán a Forma1.
Az elején, ahogy kezembe vettem a kontorllert és összeraktam a gépet kettős érzéseim voltak.Maga a konzol nagyon dizájnos ( slim ) viszont kicsit gagyinak , könnyűnek és nem eléggé masszivnak tűnt a kontroller elsőre.
Meg is fordult a fejemben, hogy te jó ég , mit műveltem. Viszont ahogy lépésről lépésre néztem át a menüt és a lehetőségeket egyre inkább elnyerte a tetszésemet, egyáltalán nem bonyolult, szépen áttekinthető és kezelhető.
Pár óra játék után elmúlt a kettős érzésem, sőt, teljesen átfordult a dolog, remekül illeszkedik a kézhez, könnyű, nem fáraszt és gyorsan megszoktam. Szóval elégedett vagyok, sőt teljesen elvarázsolt.
Viszont máris sikerült egy kellemetlen problémába ütköznöm sajnos. A PS Network előfizetést akartam intézni, és valamiért hibásnak jelzi a bank kártya számomat, pedig jól ütöm be.

Köszi előre is! Üdv

Szerkesztette: Volford

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 375 — The Mathematician
igazából ha exkluzívak is érdekelnek akkor a Sony sztem jobb választás
én mint main PC-s nagyon agyalok egy ps4-en annyi játék jön csak oda
pl a let it die ott kezd és nem tudni mikor jön pc-re

mondjuk én Switchet várom nagoyn és azt szinte biztos hogy veszek is majd
mert a Nintendo az ami esetében tényleg kb teljeseny egyedi dolgokról beszélünk
Negritis
Köszi a megerősitést, máris nyugodtabb vagyok! 😊 Irom majd az első benyomásaimat 😊
Volford
uncharted
god of war
last of us
beyond two souls | heavy rain - és jön ugye a detroit become human
bloodborne
let it die - f2p

ezek eléggé jó exkluzívok
és akkor jön ugye hamarosan:
horizon zero dawn
nier automata
nioh
spiderman
hellblade - ez tuti jön pc-re is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve

Negritis
Köszi a megerősitést, máris nyugodtabb vagyok! 😊 Irom majd az első benyomásaimat 😊

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Sziasztok. Konzol párti vagyok , viszont eddig xbox 360-on játszottam, de pár hónapja megszabadultam tőle és most sikerült újitani egy PS4-et. Ma délután érkezik elvileg. Nem tudom hogyan boldogulok majd vele, gondolom többen használjátok innen a Sony konzolját úgyhogy valószinűleg lesz majd pár kérdésem az online lehetőségek világából. ( Még mielőt megkapnám, sokat gugliztam olvasgattam , de azért megpróbálom kihasználni az előnyöket amit egy ilyen közösség nyújt 😊 ) Kicsit tartok tőle és vonakodtam is valamiért a PS vásárlástól, mivel ugye xboxom volt, de meggyőztek végül és a kékek mellett döntöttem.

több mint 9 éve
minek? elég az ami van rajta
Negritis
A jelek szerint nem mindenkinek 😀
Bálesz
mindig vannak elégedtlenkedők, az SNES classic esetében kiváncis leszek mit csinálnak

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
Negritis
A jelek szerint nem mindenkinek 😀

több mint 9 éve
aki szereti a retro játékokat, azoknak simán javaslom a NES Classic Mini-t
30 játék, de sztem bőven elég és van egy egyedi feelingje
Negritis
Terveztem, de alig lehet hozzájutni.
Amúgy pont tegnap olvastam, hogy lelkes hozzáértők (...) már meg is oldották a további játékok feltöltésének kérdését 😀
Bálesz
konzolok szervizénél elvileg hó végén lesz
de lehet hamarabb is

én meg tuti h nem fogom berhelni, sose csináltam ilyet és nincs is kedvem hozzá

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
Negritis
Terveztem, de alig lehet hozzájutni.
Amúgy pont tegnap olvastam, hogy lelkes hozzáértők (...) már meg is oldották a további játékok feltöltésének kérdését 😀

több mint 9 éve
 www.twitch.tv/gamesdonequick

akit érdekelnek a speedrunok, most egész sokáig tolják majd

több mint 9 éve

több mint 9 éve
bogjosi New England Patriots 2 012
Esetleg valaki nem tud olyan rostert, ami aktualizálva van (nem szezon előtti..), viszont a sérültek nélkül..
Most vételeztem ps-t, elkezdenék egy franchise-t, de az a Gronk IR nem tetszik 😀
(tudom..nyomhatom szezon előtti rosterrel...de azóta annyi változás történt.. 😊 )
Köszi!
bogec7
mielőtt elkezded a franchise-t a settingsbe offold a pre existing injury-t 😉
dr0725
Leköteleztél 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 527
Esetleg valaki nem tud olyan rostert, ami aktualizálva van (nem szezon előtti..), viszont a sérültek nélkül..
Most vételeztem ps-t, elkezdenék egy franchise-t, de az a Gronk IR nem tetszik 😀
(tudom..nyomhatom szezon előtti rosterrel...de azóta annyi változás történt.. 😊 )
Köszi!
bogec7
mielőtt elkezded a franchise-t a settingsbe offold a pre existing injury-t 😉
több mint 9 éve
bogjosi New England Patriots 2 012
Köszi!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 9 éve
Rynald Indianapolis Colts 271
Annyira király lenne ha lenne egy Football Managerhez hasonló NFL menedzselős játék
Rynald
Van egy csomó, 2D-s, de nem licencelt.
Hirtelenjében ez jut ezsembe:  store.steampowered.com/app/344340/
Ilyenekhez hasonlót találsz egy csomót ha rákeresel gugliban.
süti
A Front Office megvan, de ez csak szöveg alapú, és ez nekem túl sokat elvon a játékélményből
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Annyira király lenne ha lenne egy Football Managerhez hasonló NFL menedzselős játék
Rynald
Van egy csomó, 2D-s, de nem licencelt.
Hirtelenjében ez jut ezsembe:  store.steampowered.com/app/344340/
Ilyenekhez hasonlót találsz egy csomót ha rákeresel gugliban.
több mint 9 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Rynald
javíts ki ha tévedek, de már a Madden 08-ban is volt coach/manager üzemmód, meg total control simulation
slowmotion
Igazad lehet, én még sosem gondoltam így a maddenekre, de majd kipróbálom 😉
Rynald
vagy tudom ajánlani az NFL Head Coachot is, nem mai darab, van vagy 8 éves, de az tényleg csak edzősködés
több mint 9 éve
Rynald
javíts ki ha tévedek, de már a Madden 08-ban is volt coach/manager üzemmód, meg total control simulation
slowmotion
Igazad lehet, én még sosem gondoltam így a maddenekre, de majd kipróbálom 😉
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
Rynald
több mint 9 éve
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
azóta nagyjából képbe kerültem, köszönhetően egy segítőkész tagnak a prohardveren és 2 napnyi (esti) tapasztalatnak.

egyelőre elég gyenge a csapat:  www.muthead.com/17/team-builder/711966
de tervezem a hétvégéig letámadni az auctiont, kinéztem jópár gold tier kártyát, amik olcsón mennek.

még a kártya szettekkel nem vagyok annyira tisztában, miket kell összerakni, azokból miket kapok ..stb, de ezeket már ki lehet tapasztalni gondolom, ha megvannak az alapok 😊
winston
Én arra jöttem rá, hogy nem érdemes csomagokat "venni" a coinsokért. Csinálj minél több kihívást és ott is adnak csomagokat, valamint a megnyert coinsokért érdemes jobb játékosokért licitálni a piacon (én mindig kifizettem a leütési árat, de azért mert nem vagyok türelmes)
A gauntlet kihívást élvezem a legjobban, ott sok pontot, csomagot és jobb játékosokat lehet szerezni és a feladatokat is királyak. Eddig a leghúzósabb a VIP 500 club Gronk kihívásai voltak, azok közül is a 8., azzal elpöcsöltem jó pár órát, mire meg tudtam verni.
Egon
Csomagokat nem érdemes venni mert óriás ráfizetés általában. Gyűjtögetni érdemes és megvárni míg a jobb játékosok ára lejjebb megy. Szóval pár napig azután hogy kijönnek rá se érdemes nézni. Egy-két hét után 10-ed annyiért meg lehet szerezni főleg ha van türelmed licitálni és nem azonnal ütöd le mint Egon. Vagy mondjuk úgy keresel rá, hogy nagyon minimális összegért. Ott is kiad egy-két jó játékost és ha gyors vagy akkor brutálisat lehet nyerni. Egyébként jó kis csapatod van így kezdőre szerintem nem érdemes gold játéksokat venni. Gyakorolj, gyűjtsd a pénzt és mikor van egy nagyobb pénzösszeged akkor érdemes több jobb játékost venni. Én legalábbis így csinálom. Főleg azért mondom, mert az elején még a feladatokért kapott csomagokból jönni fognak jobb játékosokat amikkel fejlesztheted a csapatot.
Matthew99
kártyapakkokat nem vennék mert drága és lutri. azóta fejlődött a csapatom, tegnap végre volt időm többet foglalkozni a dologgal. megcsináltam pár solo challenget (heti limitáltakat főleg), meg játszottam mut seasont, nyertem pár online meccset, ott is kaptam szépen coinokat (challengek is teljesültek a háttérben), meg tényleg volt 1-2 jó játékos a megnyert paklikban.

a coinokat költöttem gold játékosokra aukciókon, mert akartam, hogy legyen egy alapcsapat, amit nagyjából a melóban való muthead turkáláskor fejben összeraktam, amivel ki lehet állni online is nyugodtabb szívvel. innentől már azokra sem költök már, mert most elégedett vagyok ezzel a kerettel, aztán ami jön majd az már minden plusz:  www.muthead.com/17/team-builder/711966