Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 490 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2022/08/17/az-amerikai-hirszerzes-mar-novemberben-kozolte-egy-bizalmas-megbeszelesen-amelyre-a-magyar-kormany-is-hivatalos-volt-hogy-putyin-le-fogja-rohanni-ukrajnat

de hát a mi IQ fightereink tudták, hogy nem támadnak a ruszkik. Ezt még egy hülye is tudja.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 121
kurva vicces ez az ország #(nem számolom)

Vitézy: Nálunk van ársapka az üzemanyagra, ezért nincs szükség a 9 eurós bérletre"

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 656
 azenpenzem.hu/cikkek/szabalyt-szeg-a-szabadsagoknal-a-magyar-kormany/8764/

A csalad a minden.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 351 — Egyéb témák lakó
Azért érdekes ez, mert van szellemi megújulás - a LMP, a Párbeszéd olyan politikákat hangoztatnak, ami nem jellemző egyébként - de basztak szervezetet építeni. A DK épített szervezetet (lenyúlta z MSZP maradékát), de szellemi szintje a Fidesznél is silányabb. A Momentumról meg nem tudom megmondani, hogy mit csinált.
Gyurma Pappa
Jelenleg a szellemi megújulás annyit jelentene, hogy te, én és itt a többiek picit elégedettebbek lennénk azzal, ahogy az ellenzék kinéz. Ettől még nyerni nem tudnának. Terepmunkával sem. Egyszerűen nincs rá elég pénzük. Önkéntesekkel az nem megy.
peterk2005 udvari bolond
Erre utaltam. De az első nélkül képtelenek lesznek visszaszerezni pl. a kisvárosi munkásosztályt - nélkülük meg nem fognak nyerni.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért érdekes ez, mert van szellemi megújulás - a LMP, a Párbeszéd olyan politikákat hangoztatnak, ami nem jellemző egyébként - de basztak szervezetet építeni. A DK épített szervezetet (lenyúlta z MSZP maradékát), de szellemi szintje a Fidesznél is silányabb. A Momentumról meg nem tudom megmondani, hogy mit csinált.
Gyurma Pappa
Jelenleg a szellemi megújulás annyit jelentene, hogy te, én és itt a többiek picit elégedettebbek lennénk azzal, ahogy az ellenzék kinéz. Ettől még nyerni nem tudnának. Terepmunkával sem. Egyszerűen nincs rá elég pénzük. Önkéntesekkel az nem megy.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Közben szép csendben szétadják a forintot 😀
Lecsó
Megy a pletyka a piacon, hogy nem lesz megállapodás, nem csodálkozom.
MC12
Mert nem is lesz.
Amadeus
Az a baj, hogy az Olasz Fasisztafaszkalapok Testvérek kijelentették, hogy ők bizony NAGYON EU pártiak. Innentől kezdve elképzelhetetlen, hogy lesz elég erős támogatás politikai értelemben.

Ugye lehet lekezelni meg kutyázni a EP-t, és többnyire igaz is, valódi hatalmuk nincs. Kivéve, hogy a Bizottságot ott választják meg. Szóval ha az olaszok is beszálltak volna a EU kritizálós buliba, akkor talán lett volna elég nyomás támogatni a magyar törekvéseket. Így viszont egyértelmű, hogy OV nélkül esélytelen.
Gyurma Pappa
igen, így azok a különleges szabályok a 65%ról meg stb annyira nem is tűnnek elérhetetlennek.
csebi
Az nagyon easy: a németek ellenszavazatával is meg lesz, gyakorlatilag a V4 elvesztésével meg a horvátok megsértésével kb. mindegy is volt, hogy az olaszok hova szavaznak. Azzal, hogy az olaszok is letérdelnek minden bizonnyal (a mai elég egyértelmű üzenet volt egyébként OV-nak is), már csak meg lett cseresznyével kínálva az a bizonyos torta.
Gyurma Pappa
A fasz kivan amúgy, mert olyan pénzektől esünk el - egy nagy valagnyitól - ami éppen a modernizációra, korszerűsítésre, stb. lenne költhető (szigetelés, fűtés korszerűsítés, napelem, egyéb zöld energia dolgok). És saját erőforrás erre nem nagyon van/lesz. Úgyhogy ebben is lemaradunk majd. Nembaj, majd vágunk fát az erdőben...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Igaz.
 444.hu/2022/08/17/donath-anna-aki-a-kormany-kozelgo-bukasara-keszul-az-hamis-remenyekkel-hitegeti-a-valasztokat
empty taxi
Ne készüljünk jövő héten kormányváltásra!
Mert nem lesz. És a jövő hónapban sem. Aki ezt sugallja és erre készül, az nem őszinte az emberekkel, és hamis reményekkel hitegeti őket.
De ami még ennél is rosszabb: aki politikusként arra készül és arra célozgat, hogy a kormány majd heteken, vagy akár néhány hónapon belül megbukik, az az ellenzéki oldal legfontosabb munkáját akarja megspórolni.
Nem a kormány idő előtti bukására kell készülni, hanem dolgozni. Kitartóan és elmélyülten. A munka pedig nem egyenlő a kormány szidalmazásával, és a választók várakozásainak alaptalan gerjesztésével.
Az ellenzék dolga egyrészt szellemi munka: világosan meg kell fogalmaznunk, mit gondolunk a világról, és benne Magyarországról. Részletesen ki kell dolgoznunk, milyen alternatív és a jelenleginél vonzóbb ajánlatunk van az ország jövőjéről a magyar emberek számára.
Az ellenzék másik dolga pedig önmaga megszervezése és megerősítése. Széttöredezettség helyett rendezett, együttműködő és hatékony erővé kell épülnünk, amely képes összefogni és képviselni a jobb életben reménykedő emberek akaratát Magyarországon.
Mindkét feladat nehéz: sok munkát, szellemi és fizikai erőfeszítést igényel. És nem kevés időt, amit nem lehet megspórolni és nagyotmondással helyettesíteni.
Ezért ahelyett, hogy a csodát várnánk, és a holnaputáni kormányváltásra készülnénk, azt javaslom mindannyiunknak itt, az ellenzéki oldalon: dolgozzunk az ellenzék szellemi megújításán. Van munka bőven.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 562 — Lájkold a zsűrit!
Igaz.
 444.hu/2022/08/17/donath-anna-aki-a-kormany-kozelgo-bukasara-keszul-az-hamis-remenyekkel-hitegeti-a-valasztokat

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 3 128
 444.hu/2022/08/16/padlogaz-utan-satufek-johet-a-magyar-gazdasagban
Amadeus
Mindentől függetlenül - van igazság a cikkben - de ezeket az elemzőket van még aki komolyan veszi? Kb. mint a hitelminősítők. Amikor meglátom, hogy az S&P valakit fel vagy leminősít, hát, heveny mosolygás tör ki rajtam.

“A K&H Bank vezető elemzője éves alapon 5,7-6,1 százalékos, negyedéves alapon 0,2-0,3 százalékos növekedést prognosztizál. Ez egyértelmű fékezés (még akkor is ha van olyan elemző, aki 0,5-0,6 százalékot is reálisnak tart)“

Végülis csak 5-6szorosa lett a növekedés, mint amit prognosztizàlt. Ha én ilyen hibahatárral dolgoznék - már nem dolgoznék 😀

De lassan lehet, hogy beadom valami ilyesmi pozira a jelentkezésem, így én is tudok becsülni, pedig nem vagyok “vezető elemező” .

(Az ellenzéki vérnyulak kedvéért: nem dicsértem a kormány gazdaságpolitikáját, nem hiszem, hogy megússzuk a recessziót és ettől nem néz ki jobban az államháztartás helyzete)
MC12
Szerintem kár ezeken élcelődni. Hogy Hofi-t idézzem:
"Szeretnék egyszer olyan okos lenni előre, mint az anyósom utólag."
Az, hogy melyik hitelminősítő kit hogy értékel, azon lehet mosolyogni, csak az intézményi befektetők (amellett, hogy talán ők is mosolyognak rajta) ez alapján vesznek, vagy adnak el. Szóval innentől nagyjából mindegy, ki mit gondol róluk. Van még sok ilyen szakma, amit fikázunk, aztán mégis sokszor rákényszerülünk. Lásd taxis, könyvelő, gumis, stb.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 306
Ha a nő ellen nem lenne végrehajtás, akkor az ingatlan 1/1-ben nem lett volna árverezhető, de volt, innentől nem érdekes a volt férje, csak könnyebb rákenni.

De amúgy megnézhető az árverési hirdetmény. A nő ellen 12 végrehajtás van folyamatban, a teljes adósságának tőkerésze durván 5 millió, nagyjából 6-6.5 millió lehet a valós tartozása.

A legtöbb tartozása 100 ezer alatti, de ezeket se tudják rajta behajtani, pedig van amit 2012 óta próbálnak (a legnagyobb tartozása 3.3 milliós tőkéjű egy 2020-as Vh-ból), de amúgy persze ő fizetne, sőt még a volt férje tartozásait is átvállalná.

Azt továbbra se értem, hogy miért ne lehetne árverésen vásárolnia egy polgármesternek, semmi se tiltja. Max nem lesz népszerű, meglátjuk, hogy ott mit szólnak ehhez.
Jughead
Ismétlem: ezek is csak infó töredékek. Nem tudom, hogy ki mulasztott és miért. Az is lehet, hogy a nő és az új férj a sárosak. Abszolút nem érdekel, mert nem ez a történet lényege.

A történet lényege a polgármester. És nagyon sajnálom, hogy nem érted, hogy egy választott vezető ilyent a saját falujában miért nem csinálhat(na). 😕 Egy vezető számára nem csak jogi kötelezettségek vannak - egy kultúr közösségben legalábbis -, hanem legalább annyi íratlan, morális szabály is. Ahol utóbbiakat nem tartják be, az gyakorlatilag nem más, mint a harmadik világ.
peterk2005 udvari bolond
Újabb részletek:  24.hu/belfold/2022/08/17/beb-brunner-imre-ingatlan-arveres-vegrehajtas-onkormanyzat/
empty taxi
A legrégebbi végrehajtás 2009-es, így a becsérték 10-12 éves is lehet. Nem értem egy újságíró miért nem jár utána annak, amiről ír…
több mint 2 éve
Amadeus
Mindentől függetlenül - van igazság a cikkben - de ezeket az elemzőket van még aki komolyan veszi? Kb. mint a hitelminősítők. Amikor meglátom, hogy az S&P valakit fel vagy leminősít, hát, heveny mosolygás tör ki rajtam.

“A K&H Bank vezető elemzője éves alapon 5,7-6,1 százalékos, negyedéves alapon 0,2-0,3 százalékos növekedést prognosztizál. Ez egyértelmű fékezés (még akkor is ha van olyan elemző, aki 0,5-0,6 százalékot is reálisnak tart)“

Végülis csak 5-6szorosa lett a növekedés, mint amit prognosztizàlt. Ha én ilyen hibahatárral dolgoznék - már nem dolgoznék 😀

De lassan lehet, hogy beadom valami ilyesmi pozira a jelentkezésem, így én is tudok becsülni, pedig nem vagyok “vezető elemező” .

(Az ellenzéki vérnyulak kedvéért: nem dicsértem a kormány gazdaságpolitikáját, nem hiszem, hogy megússzuk a recessziót és ettől nem néz ki jobban az államháztartás helyzete)
MC12
Cauchy eloszlás vs. Gauss (normális) eloszlás

Jelenleg egy olyan világban vagyunk, ahol az előző dominál az empirikus eredményekben, de a becslésekben az utóbbit használják (1000 oka van, legfőképp az, hogy az első becslése közelít a szakmai becslés a.k.a. hasra ütéshez).

Nem akarom védeni őket, nyilván kiállnak, és mondanak valamit, mert kérdezik őket, aztán megmagyarázzák, hogy miért nincs igazuk. Javaslom ezt a videót, a kedvenc (az egyetlen) mérsékelten balos közgazdász YT csatorna videója arról, hogy miért halt meg a Econ 101, és vele együtt a fenti szakemberek hasznossága is (undi kedvéért: eskü 0 gender politika van benne, tiszta neokon közgáz kritika, és igen, hosszú).

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 2 éve
Ha a nő ellen nem lenne végrehajtás, akkor az ingatlan 1/1-ben nem lett volna árverezhető, de volt, innentől nem érdekes a volt férje, csak könnyebb rákenni.

De amúgy megnézhető az árverési hirdetmény. A nő ellen 12 végrehajtás van folyamatban, a teljes adósságának tőkerésze durván 5 millió, nagyjából 6-6.5 millió lehet a valós tartozása.

A legtöbb tartozása 100 ezer alatti, de ezeket se tudják rajta behajtani, pedig van amit 2012 óta próbálnak (a legnagyobb tartozása 3.3 milliós tőkéjű egy 2020-as Vh-ból), de amúgy persze ő fizetne, sőt még a volt férje tartozásait is átvállalná.

Azt továbbra se értem, hogy miért ne lehetne árverésen vásárolnia egy polgármesternek, semmi se tiltja. Max nem lesz népszerű, meglátjuk, hogy ott mit szólnak ehhez.
Jughead
Ismétlem: ezek is csak infó töredékek. Nem tudom, hogy ki mulasztott és miért. Az is lehet, hogy a nő és az új férj a sárosak. Abszolút nem érdekel, mert nem ez a történet lényege.

A történet lényege a polgármester. És nagyon sajnálom, hogy nem érted, hogy egy választott vezető ilyent a saját falujában miért nem csinálhat(na). 😕 Egy vezető számára nem csak jogi kötelezettségek vannak - egy kultúr közösségben legalábbis -, hanem legalább annyi íratlan, morális szabály is. Ahol utóbbiakat nem tartják be, az gyakorlatilag nem más, mint a harmadik világ.
peterk2005 udvari bolond
Újabb részletek:  24.hu/belfold/2022/08/17/beb-brunner-imre-ingatlan-arveres-vegrehajtas-onkormanyzat/

Madden hates me.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 505
Amadeus

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 649 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2022/08/16/fonyod-sandortelepi-panorama-strand-fizetos-mentohelikopter-leszallo-napagyak
Beki
Ez nem Fonyód napja
 444.hu/2022/08/16/eltevedt-a-miskolcrol-fonyodra-tarto-vonat
vhsboxer
Jó bakter, volt olyan h derék vasútasok lementek Kecskemétről a Holt-Tiszához bulikázni, mozdonnyal. Berúgtak, mint az albán szamár, azt másnap nem találták meg a mozdonyt. 😀
empty taxi
black cat white catben is eltűnt egy vonat 😀
Negritis, a vajda
Macskajaj lesz az 😊
Lúdas Solymi
Black Cat, White Cat (Serbian: Црна мачка, бели мачор, romanized: Crna mačka, beli mačor) is a 1998 Serbian romantic black comedy film directed by Emir Kusturica.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 119
 telex.hu/belfold/2022/08/16/fonyod-sandortelepi-panorama-strand-fizetos-mentohelikopter-leszallo-napagyak
Beki
Ez nem Fonyód napja
vhsboxer
Jó bakter, volt olyan h derék vasútasok lementek Kecskemétről a Holt-Tiszához bulikázni, mozdonnyal. Berúgtak, mint az albán szamár, azt másnap nem találták meg a mozdonyt. 😀
empty taxi
Negritis, a vajda
Macskajaj lesz az 😊
több mint 2 éve
Beki
Ez nem Fonyód napja
vhsboxer
empty taxi

több mint 2 éve
Beki
Ez nem Fonyód napja
vhsboxer

Madden hates me.
több mint 2 éve
vhsboxer 102
Beki
Ez nem Fonyód napja
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 753 — #NoStress
"szerintem se legyen népszavazás, ugyanis semmi értelme. Bábozunk itt a demokrácia maradék díszleteivel teljesen feleslegesen, tiltakozunk, meg sztrájkot hirdetünk, meg népszavazunk, meg időközit tartunk, meg a többi ostoba baromság, amikor politikai, jogi, szociális, gazdasági és minden vonalon ott ül az ország torkán a fidesz, blokkol, gátol és rombol mindent, mi meg sóhajtozunk, hogy nahát ez a szavazás sem hozott eredményt.

Magyarország befejezte a 89-90-es rendszerváltást, döntött, és nem a nyugati típusú szabad élet, hanem a keleti típusú szoft diktatúra típusú életre szavazott. Nem az egyéni felelősségre, egyén szabadságára, jog uralmára, társadalmi együttműködésekre, kölcsönösen működő alkukra szavazott, hanem a parancsuralomra, a kiszolgáltatottságra, az urambátyámra, a piti élet piti alkuira, a kölcsönösen elfogadott kis csalásokra és lopásokra szavazott, a szar szemét minőségű életre, a nyomorult gondolkodásra.

Ez van, srácok. Én sem bírok belenyugodni, mind ettől szenvedünk, de ez van. Végérvényes, befejezett, eldöntött dolog. Nem arról dumálunk 2022-ben, hogy lassan 20 év EU tagság után lassan 10 éve euróval fizetünk, hogy legyen-e itt is alapjövedelem, meg ingyen shared car az időseknek, meg ingyen napelemes áram az államtól (azaz közösen tőlünk), a gyermekotthonokban és a legszegényebb falvakban, hanem arról, hogy fatüzelésre álljon át az ország, és elég-e 20 fok a tanárok nélkül szétrohadó iskolákban, illetve hogy most akkor 1 millió, vagy csak 900e ember van háziorvos és minden eü ellátás nélkül.

Ez lett Magyarország 30 év alatt.
Ez egy ilyen ország, egy ilyen néppel. Nem, nem mi vagyunk többen, mi sajnos a peches európai gondolkodású magyarok vagyunk, a kivételek, a kisebbség.
Ezek így akarnak élni. Így fognak mindig.
Szart fognak enni, rettegve, gyűlölve fognak élni nevetséges kiszolgáltatottságban - a saját primitív ocsmány gondolkodásuk miatt.

Úgyhogy nem kellenek ezek a szánalmas színpadi produkciók "népszavazás" témában, meg a többi hülyeség se kell.
Teljesítse be a sorsát az ország. Azt érdemli, ezt akarta, erre szavazott, ezt szereti.
Hajrá, magyarok."

Nem saját szerzemény.
Amadeus
Ilyenkor illik feltüntetni/megemlíteni a forrást. 😉

A beboldolt mondatrész meg a tipik érzelemvezérelt, sértett álértelmiségi attitűd.
Az emberek buták, tudatlanok, agyhalottak.
Ezt egy értelmiséginek tudnia kell, kész tényként kell kezelnie.
Vagyis ezzel kalkulál, tervez, erre számít, és akkor tudja kontextusban kezelni Orbán negyedik kétharmadát vagy az ellenzék kudarcait egyaránt.
De így bevonódni érzelmileg és fröcsögve gyűlölködni, tulajdonképpen önmagyarnemzetmagunkat eléggé beteges.
Őszentsége Sobri Jóska
Saját érzelemvezérelt gondolkodásod mondatja veled a zuglói panelből, hogy minden embernek kell rendelkeznie 'önmagyarnemzettudattal'? És ennek részeseként is kell nyilvántartania magát? Holott nyugodtan felfogható úgy is, mint a szervezett politikai hatalomnak alávetett lakosság megadott területen és ezen emberek között a kötőerő az állampolgárság és nem bármiféle nemzettudat vagy 'együtt sírunk és nevetünk'. Mikor is egy többmilliós halmazból mondjuk a kedvenc pékedet felületesen ismered, a munkatársaidat kicsit jobban aztán vannak közelebbi és távolabbi barátok és családtagok, a társadalom óriási része viszont semmi jelentőséggel nem bír számodra, csupán indifferens halmaz, mintha egy ismeretlen etiópról, ausztrálról vagy bosnyákról lenne szó. Buták, tudatlanok meg agyhalottak meg miért kéne, hogy bármennyire is érdekeljenek egy önmagát másképp pozicionálót?
VanillaSky
Na de ha nem érdekli, akkor nem mindegy neki hova szavaznak? Minek kutyázza akkor a "primitív, ocsmány gondolkodásukat"?
Mi ezzel a célja?

(Ki írta ezt egyébként?)

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 490 — Слава Україні! Героям слава!
 hvg.hu/itthon/20220816_vonat_vasut_mav_erd_miskolc

kurva vicces ez az ország #3
Amadeus
Teljesen felesleges számozni, a végtelenbe és tovább

hvg.hu/elet/20220816_iskola_gimnazium_rezsi_futes_aram_hozzajarulas_oktatas

Mert előre megyünk, nem hátra

Az kb innentől már biztos, hogy legkésőbb a tél beköszöntével online oktatás fog menni mindenhol, a szülő meg majd megoldja valahogy
r.baggio
A szulok adoznak kedves igazgato ur, tessek oket bekenhagyni, es a kurmanynal csengetni ezugyben. 100 ev legjobb 12 even vagyunk tul, biztos segitenek.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 934 — no es importante

Amadeus
Teljesen felesleges számozni, a végtelenbe és tovább

hvg.hu/elet/20220816_iskola_gimnazium_rezsi_futes_aram_hozzajarulas_oktatas

Mert előre megyünk, nem hátra

Az kb innentől már biztos, hogy legkésőbb a tél beköszöntével online oktatás fog menni mindenhol, a szülő meg majd megoldja valahogy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
 24.hu/belfold/2022/08/16/nagy-istvan-tarvagas-betiltas-allami-erdok/?fbclid=IwAR3DK1P6IBNDrD3qZYZ0i-i4bwcc2ykbK5ff_1Fo2rQNwzlOjGNUxfQ1Y8Q&fs=e&s=cl

Méghogy nem mérések alapján döntenek 😊 mindig érdeklődéssel figyelem, hogy a bölcs magyar nép éppen mit tart elfogadhatatlannak, netadó, boltzár, olimpia most meg a favágás. Érdekes lista.
MC12
forintosítva lett:
404
A keresett oldal sajnos nem található.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 505
 24.hu/belfold/2022/08/16/nagy-istvan-tarvagas-betiltas-allami-erdok/?fbclid=IwAR3DK1P6IBNDrD3qZYZ0i-i4bwcc2ykbK5ff_1Fo2rQNwzlOjGNUxfQ1Y8Q&fs=e&s=cl

Méghogy nem mérések alapján döntenek 😊 mindig érdeklődéssel figyelem, hogy a bölcs magyar nép éppen mit tart elfogadhatatlannak, netadó, boltzár, olimpia most meg a favágás. Érdekes lista.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”