Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Hol tudom követni az eredményeket?
több mint 1 éve
8ba megérte az MSZP-nek külön indulni xddd2 szavazat eddig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
az a vicc hogy még Borkai is jobb lenne mint Dézsi a jelenlegi polgármester.2%nál Borkai vezeti Győrt 😀Valahol szerethetően tragikomikus ez az ország.
zacknorb
Amadeus von Dollárbaloldal
built for this shit
több mint 1 éve
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀Lehet, hogy a helyi kupleráj mozgóurnáját számolták össze először 😊
zacknorb
több mint 1 éve
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀Valahol szerethetően tragikomikus ez az ország.
zacknorb
több mint 1 éve
Én a megyei adatokat nézem, azok kemények
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Baszki, most nézem, hogy Kaposváron meg mindig ez a nyomorult Pintér az “alternatíva”??? Csávó 20 év alatt semmit sem tudott felmutatni kb.
több mint 1 éve
persze mert ronda, a rondák mindig lelkesekSzerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶Élőben nekem bejött.Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
Hanni
több mint 1 éve
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez a zuglói szikrás Sudár Orsi elég cukiRandom feldobta az insta, mondom ki ez a szúrható bige?
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
MZP 37,5%-os feldolgozottságnál 52-40.
több mint 1 éve
ez a zuglói szikrás Sudár Orsi elég cuki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Marci néha azért elég fárasztó tud lenni.. Tordai elég konkrét és érthető választ adott, nem tudom mit értetlenkedik tovább.
több mint 1 éve
jönnek az adatok
több mint 1 éve
Cseh Katkát hallotta bárki megszólalni, nyilatkozni a kampányidőszakban?nem véletlen nem 😊
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, Tordai nyilatkozat Partizán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cseh Katkát hallotta bárki megszólalni, nyilatkozni a kampányidőszakban?
több mint 1 éve
Doncicnak van inkább apateste.
iktriad
több mint 1 éve
JeppSzerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶Élőben nekem bejött.Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
Hanni
több mint 1 éve
Szerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶Élőben nekem bejött.Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
több mint 1 éve
Nekem is egyből ő jutott eszembeez nem jokic?Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Doncicnak van inkább apateste.ez nem jokic?Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Van egy fogadásom kollegával egy elég csöves bor meló közbeni fogyasztásában, hogy MHM over DKA mai bejegyzéseid alapján a baráti köröddel lehetne forgatni egy komolyabb sitcomot Zach Norbi és a haverok címmel. 😀
zacknorb
több mint 1 éve
ez nem jokic?Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
iktriad