Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Onnan kezdem, hogy személyesen nem ismerem, soha nem találkoztam vele, abból ítélek, amit látok belőle. (Jó, kicsit abból is, amit tudok/hallottam róla.) Felkészült és okos, ez nem vitás. Kaliber.Szokta valaki nézni a Partizánon a Vétót? Ha igen: mit gondol Ruff Bálintról? (Nekem erősen ambivalens, azé' kérdem.)Ruff az egyik utolsó ellenzéki politikai tanácsadó, aki nem dolgozik be se nyíltan, se burkoltan a nernek, sőt. Nem az a kifejezett politikai gondolkodó, hanem a vérbeli kampányos aki maga is lemegy az utcára simán aláírást gyűjteni ha le kéne. Mindent tud, amit egy kampányról itthon tudni lehet. Szakmailag nem lehet beleállni.
nagylaza, főpohárnok
A stílusa, a kommunikációja. Hát igen, az sokaknál kiveri a biztosítékot, melóban kedves mint egy dörzspapír és simán kirúgja a főnök haverját a stábból, ha nem úgy dolgozik, ahogy ő akarja (megtörtént anno). És továbbra is van benne egy - egyébént teljesen jogos - megbántottság a Botka-leszedése miatt ‘17-Ben, az lett volna az ő nagy dobása. Szakmai körökben elég nyiltan és erősen kutyázta a DK-MSZP kettős vezetőit utána, szóval azt nem hiszem, hogy rövid vagy közép távon fog országos kampányt vinni, de kicsi itthon ez az iparág, bármi lehet.
A vétó jó műsor, tessék csak nézni mindnekinek.
MC12
Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de azért felmerül bennem a kérdés: Botkát miért sikerült olyan könnyedén levenni a pályáról? Molnár Zsolt és a DK-sok ehhez kevesek lettek volna, ha a „számok” visszaigazolják, hogy az ellenzéki választók benne látják a megváltót (vagy annak az esélyét, hogy ő lesz a megváltó). Ez nagyon nem így volt. Az utólag teremtett mítoszok ellenére Botka teljesen alkalmatlan volt miniszterelnök-jelöltnek. Sértődékeny, merev, nyilvános kommunikációra képtelen figura. Nagy bajban lett volna, ha a kampányban hiteles tartalommal kellett volna megtöltenie a „fizessenek a gazdagok” szlogent. Erről ennyit.
Ruff Bálint számomra azt hozza, amit szerettem és tiszteltem, de utáltam is az SZDSZ-ben. A valóban nagy tudása fensőbbségérzettel párosul, tévedhetetlennek képzeli magát, úgy gondolja, hogy nála (és csakis nála) van a bölcsek köve. Teljesen jó meglátásai vannak, remekül előadja, hogy elméletben mit kellene csinálni, de a gyakorlati buktatókkal egyáltalán nem foglalkozik. Lásd azt az eszmefuttatását, hogy az ellenzékiek kezdjenek el politizálni az önkormányzatokban. Azt azonban szóba se hozza, hogy azoknak, akik erre adják a fejüket, milyen kockázatokkal kell szembenézniük, és ezek ellen mit tudnak tenni. Ilyesmi nála fel se merül.
Ezért írtam, hogy erősen ambivalens, amit gondolok róla. Ezzel együtt rengeteg megfontolásra méltó állítása van, a győzelmi mentalitást például mindenképpen érdemes lenne átvenni tőle az ellenzéknek.
több mint 2 éve
Szokta valaki nézni a Partizánon a Vétót? Ha igen: mit gondol Ruff Bálintról? (Nekem erősen ambivalens, azé' kérdem.)Ruff az egyik utolsó ellenzéki politikai tanácsadó, aki nem dolgozik be se nyíltan, se burkoltan a nernek, sőt. Nem az a kifejezett politikai gondolkodó, hanem a vérbeli kampányos aki maga is lemegy az utcára simán aláírást gyűjteni ha le kéne. Mindent tud, amit egy kampányról itthon tudni lehet. Szakmailag nem lehet beleállni.
nagylaza, főpohárnok
A stílusa, a kommunikációja. Hát igen, az sokaknál kiveri a biztosítékot, melóban kedves mint egy dörzspapír és simán kirúgja a főnök haverját a stábból, ha nem úgy dolgozik, ahogy ő akarja (megtörtént anno). És továbbra is van benne egy - egyébént teljesen jogos - megbántottság a Botka-leszedése miatt ‘17-Ben, az lett volna az ő nagy dobása. Szakmai körökben elég nyiltan és erősen kutyázta a DK-MSZP kettős vezetőit utána, szóval azt nem hiszem, hogy rövid vagy közép távon fog országos kampányt vinni, de kicsi itthon ez az iparág, bármi lehet.
A vétó jó műsor, tessék csak nézni mindnekinek.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Azzal, hogy "nagyjából" és "általában", egyetértek.🙂Szokta valaki nézni a Partizánon a Vétót? Ha igen: mit gondol Ruff Bálintról? (Nekem erősen ambivalens, azé' kérdem.)egyik legjobb magyar nyelvű politikai műsor
nagylaza, főpohárnok
ha nem a legjobb
Ruff sztem nagyjából objektíven nézi a dolgokat és általában értelmes meglátásai vannak
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Szokta valaki nézni a Partizánon a Vétót? Ha igen: mit gondol Ruff Bálintról? (Nekem erősen ambivalens, azé' kérdem.)egyik legjobb magyar nyelvű politikai műsor
nagylaza, főpohárnok
ha nem a legjobb
Ruff sztem nagyjából objektíven nézi a dolgokat és általában értelmes meglátásai vannak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A 2019-es EP-választáson a DK konkrétan 16 százalékot kapott. Messze a legtöbbet az ellenzéki pártok közül. Összefogásról pedig már nem lehet beszélni. A közvélemény-kutatók külön mérik a pártokat. A legújabb (szeptember-októberi) adatok szerint a DK a Mediánnál a választani tudó biztos szavazóknál 12 százalékon, a Republikonnál a pártválasztók körében 18 százalékon, a Závecz Researchnél a biztos pártválasztóknál 19 százalékon állt.Eláruljátok nekem, hogy a közvéleménykutatásokon kívül hol 20%-os párt a DK? Ugyanott, ahol az ellenzéki összefogás megszorította a Fideszt, Márki Zay pedig majdnem miniszterelnök lett.Nyilván az összefogásnak ez is egy kellemes előnye, hogy elfedi a pártok valós támogatottságát.
vpi
Kampman
több mint 2 éve
Nyilván az összefogásnak ez is egy kellemes előnye, hogy elfedi a pártok valós támogatottságát.Eláruljátok nekem, hogy a közvéleménykutatásokon kívül hol 20%-os párt a DK? Ugyanott, ahol az ellenzéki összefogás megszorította a Fideszt, Márki Zay pedig majdnem miniszterelnök lett.Ez tény, bár (és ez lehet, hogy sokaknak nem kisebbítő tényező) egyetlen passzív/jobbos szavazót nem szereztek meg maguknak, lényegében a többi ellenzéki pártból táplálkoznak a megalakulásuk óta.Egyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
'Ezt én nem mérlegelem, mert arra készülök, hogy nekimegyek a falnak, és ha betörik az orrom, ha véres lesz a homlokom, akkor is küzdök ez ellen a rendszer ellen.'
es akkor mki latja maga elott a veres homloku Klarikamat. nagyon realis kep ...
csebi
Eszembe jut Gyurcsány 2021-ből: "Dobrev Klárának fogják hívni a következő miniszterelnököt".
nagylaza, főpohárnok
Amadeus von Dollárbaloldal
gabokocka
Másrészt viszont ki volt az aki 5 év alatt 5%bol 20%t csinált 2010 óta? Senki, pedig senki sem tiltotta meg senki másnak.
csebi
Kampman
vpi
több mint 2 éve
Eláruljátok nekem, hogy a közvéleménykutatásokon kívül hol 20%-os párt a DK? Ugyanott, ahol az ellenzéki összefogás megszorította a Fideszt, Márki Zay pedig majdnem miniszterelnök lett.Ez tény, bár (és ez lehet, hogy sokaknak nem kisebbítő tényező) egyetlen passzív/jobbos szavazót nem szereztek meg maguknak, lényegében a többi ellenzéki pártból táplálkoznak a megalakulásuk óta.Egyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
'Ezt én nem mérlegelem, mert arra készülök, hogy nekimegyek a falnak, és ha betörik az orrom, ha véres lesz a homlokom, akkor is küzdök ez ellen a rendszer ellen.'
csebi
Eszembe jut Gyurcsány 2021-ből: "Dobrev Klárának fogják hívni a következő miniszterelnököt".
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
Másrészt viszont ki volt az aki 5 év alatt 5%bol 20%t csinált 2010 óta? Senki, pedig senki sem tiltotta meg senki másnak.
csebi
Kampman
több mint 2 éve
Szokta valaki nézni a Partizánon a Vétót? Ha igen: mit gondol Ruff Bálintról? (Nekem erősen ambivalens, azé' kérdem.)
több mint 2 éve
Nem és feltétlenül van ezzel baj.Ez tény, bár (és ez lehet, hogy sokaknak nem kisebbítő tényező) egyetlen passzív/jobbos szavazót nem szereztek meg maguknak, lényegében a többi ellenzéki pártból táplálkoznak a megalakulásuk óta.Egyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
csebi
Kampman
Nézd, ha az ellenzék nem képes felépíteni magát és elindulni egy irányba, akkor a DK lehet az az erő, akire kénytelen-kelletlen, de leszavazok.
Ha a MoMo és a többi párt nem képes valami épkézláb dolgot összetenni, akkor ez van.
Két pólusú lesz megint a dolog, maximum még a Kutyákok vihetnek szavazatokat.
Na meg a jobb/széljobb, de őket inkább hagyjuk.
Az ellenzéki összefogás az egy jó ötlet volt (szerintem), csak elkezdtek faszkodni...aztán beemelték MZP-t, ami egy boom or bust húzás volt, de nem tudták kordában tartani meg megegyezni a háttérben, azt szét is esett az egész.
MoMo-nál se látom a távlati célokat, a pártfegyelmet, hogy elindulnának egy irányba és csinálnák.
Tényleg olyanok mint egy HöK egylet, akik elfilozofálgatnak Bp-n az élet nagy dolgairól, csak épp a megvalósításba nem kezdenek bele.
több mint 2 éve
Ez tény, bár (és ez lehet, hogy sokaknak nem kisebbítő tényező) egyetlen passzív/jobbos szavazót nem szereztek meg maguknak, lényegében a többi ellenzéki pártból táplálkoznak a megalakulásuk óta.Egyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
csebi
több mint 2 éve
Csak a rend kedvéért: Vona (ill. a Jobbik) 2010-ben kb. 17 százalékot kapott, a 2009-es EP-választáson kb. 15 százalékot. A 2006-os pár százalékos szereplésükhöz képest ez kiugróan jó eredmény, de a kérdés úgy szólt, hogy "2010 óta", vagyis azóta, hogy a fideszes kétharmad hatalmon van.Vona plEgyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
csebi
Masreszt hol van feriek 20%a?
gabokocka
több mint 2 éve
Eszembe jut Gyurcsány 2021-ből: "Dobrev Klárának fogják hívni a következő miniszterelnököt".Most egy darabig Orbánnak hívják, aztán a következő simán lehet, hogy Dobrev lesz. Ha belép a Fideszbe.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Vona plEgyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
csebi
Masreszt hol van feriek 20%a?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Egyrészt igen.Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Gründoljunk egy pattrejont vagy vmi?Már senki fel se kapja a fejét.az én káeftémvót, de összekaptunk a HFTvel (Hejesírók a Fasiszta Tengelyen) így kicsinalták aingyenpénzt
A Nemzeti Kulturális Alap Szépirodalom Kollégiuma a tavalyi radikális csökkentés után úgy döntött, a 2024-es évre indoklás és fellebbezési lehetőség nélkül megszünteti a Szépírók Társasága támogatását.
Egyébként is? Mi a lófasz az a Szépírók Társasága?
nagylaza, főpohárnok
Gróf de sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Már senki fel se kapja a fejét.az én káeftémvót, de összekaptunk a HFTvel (Hejesírók a Fasiszta Tengelyen) így kicsinalták aingyenpénzt
A Nemzeti Kulturális Alap Szépirodalom Kollégiuma a tavalyi radikális csökkentés után úgy döntött, a 2024-es évre indoklás és fellebbezési lehetőség nélkül megszünteti a Szépírók Társasága támogatását.
nagylaza, főpohárnok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nem, csak takarodjon el a politikabol a ferjevel egyutt. Azzal segitenek a legjobban a kormanyvaltast.miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
miért mit mondjon, hogy tuti bukó?24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Már senki fel se kapja a fejét.A Nemzeti Kulturális Alap Szépirodalom Kollégiuma a tavalyi radikális csökkentés után úgy döntött, a 2024-es évre indoklás és fellebbezési lehetőség nélkül megszünteti a Szépírók Társasága támogatását.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Ebben az interjúban az a legérdekesebb rész, hogy Dobrev szerint a 2026-os parlamenti választáson a DK 51 százalékon fog állni. Tehát: nem az ellenzéki pártok együttvéve, nem az ellenzéki pártok legalább egy részének a szövetsége áll majd 51 százalékon, hanem a DK önmagában.
csebi
több mint 2 éve
Ők a politikusok azon kb. 5%-os kisebbségének tagjai, akik a politikát őszinte meggyőződésből, unalomból, feltűnési viszketegségből, messianisztikus tudatból meg hasonlókból csinálják. Nyilván a politikának köszönhetően gazdagodtak meg, de egyébként nem az a klasszikus karrierpolitikus egyik se, akik egyébként elmehetnének autófényezőnek, ha nem lenne helyük a Parlamentben vagy valami önkormányzatban.24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Most gondolj bele, pár évig nyugi volt, aztán valaki beleültette a Feri fülébe a bogarat és azóta megint nem nyugszik, izeg-mozog, kígyózik, Klára meg csak élvezni akarná az életet, de nem lehet, mert a Feri otthon rágja a fülét, hogyazorbánmégmindigéstovábbtervezés...
csebi
Szegénynek muszáj valamit csinálni... 😛
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/10/31/dobrev-klara-orban-viktor-ner-ellenzek-interju/Most gondolj bele, pár évig nyugi volt, aztán valaki beleültette a Feri fülébe a bogarat és azóta megint nem nyugszik, izeg-mozog, kígyózik, Klára meg csak élvezni akarná az életet, de nem lehet, mert a Feri otthon rágja a fülét, hogyazorbánmégmindigéstovábbtervezés...
csebi
Szegénynek muszáj valamit csinálni... 😛
több mint 2 éve
De most akkor melyik verzió az igaz? Balfék az ellenzék vagy leszóltak, hogy most nem kellene ugrálni? Vagy mindkettő?Az mekkora balfékség lett úgy összességében tejóég. Lement úgy bő másfél év európa-rekorder infláció, 30-50-100% élelmiszerár-infláció, hogy az ellenzéknek egy büdös rekaciója nem volt rá, mindössze 2-3 hét kösszorbán, meg valami dk-s, szintén 2-3 hetes "orbáninfláció" plakát és jónapot. De ja, Klára, a diktatúra a baj.amugy igen, sztem a MoMo egyik legnagyobb problemaja, hogy nincsen semmilyen identitasuk sztem. raadasul rohadt nehez imazst epiteni, ha az utobbi 2 evben hivatalosan igy valtakoztak a vezetok: Fegyor-Donath/Orosz-Fegyormegint-Gelencser-papiron meg mindig Gelencser de mediaban mar Donath, raadasul vele plakatoltak ki az orszagot is.És miben nyilvánult meg az a kreativitás?Hát, ezzel baromira nem értek egyet. Sok értelmes és tehetséges fiatal, tele kreativitással: így indult a Momentum.A kezdetek kezdetén se tűntek másnak, mint a HÖK-ből a politikába átlépett üresfejű, fantáziátlan klónok legújabb generációjának.A momentum kb halottValójában csak addig élt amíg az újdonság varázsa el nem szállt, majd ami a legfontosabb, hogy az induláskor támogató németek keresztény szocialista pártjának az alapítványa azt mondta: mégse ilyen lovat akartam. Túl amcsisak libsisek lettek közben nekik, de cserébe Az amcsi vonal /pénzügyi/ pedig nem őket választotta. Máshol landolt a támogatás.
A többi már történelem😉
ozibozi
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Szerintem az egyetemről kijött fiatalok az olimpiás témát jól meglovagolták. Aktívak voltak akkor és megtaláltak egy témát amibe valószinüleg a társadaom többsége velük értett egyet.
Annak a sikeréből még megéltek 1-2 éven keresztül, azóta meg fékezhetetlenül csúsznak le a lejtőn.
Tarsi
raadasul mindenbe IS belekezdenek, de nem igazan viszik vegig. volt ez a Donath sziluettes kampany, de annyira nagyon durvan nem kezdett el mozogni, majd jott a kossz Orbanos kampany (ami akar jol is elsulhetett volna sztem), de kozben meg Donath el kezdett nekimenni a DK-nak. aztan gondolom ezt megint abbahagyjak, es jon vmi uj, remelhetoleg egy ujabb arccal mondjuk Kelevel.
egy vmi allando naluk: a havi teams szemelyes meetingjuk a Varban 'kordontbontunk-ontunk deminek' elnevezessel.
csebi
MC12
több mint 2 éve
Szeretem, ha valaki feltesz egy kérdést, majd rögvest megadja rá a helyes választ. Egyetértek.És miben nyilvánult meg az a kreativitás?Hát, ezzel baromira nem értek egyet. Sok értelmes és tehetséges fiatal, tele kreativitással: így indult a Momentum.A kezdetek kezdetén se tűntek másnak, mint a HÖK-ből a politikába átlépett üresfejű, fantáziátlan klónok legújabb generációjának.A momentum kb halottValójában csak addig élt amíg az újdonság varázsa el nem szállt, majd ami a legfontosabb, hogy az induláskor támogató németek keresztény szocialista pártjának az alapítványa azt mondta: mégse ilyen lovat akartam. Túl amcsisak libsisek lettek közben nekik, de cserébe Az amcsi vonal /pénzügyi/ pedig nem őket választotta. Máshol landolt a támogatás.
A többi már történelem😉
ozibozi
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Szerintem az egyetemről kijött fiatalok az olimpiás témát jól meglovagolták. Aktívak voltak akkor és megtaláltak egy témát amibe valószinüleg a társadaom többsége velük értett egyet.
Annak a sikeréből még megéltek 1-2 éven keresztül, azóta meg fékezhetetlenül csúsznak le a lejtőn.
Tarsi
több mint 2 éve
10x inflációwww.reddit.com/r/hungary/s/0pe5xyXHX5
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!