Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Mit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...
több mint 1 éve
Ilyenkor mindig amögé is kell nézni, hogy az ellenzék milyen embert vagy kampányt rak az ellenfél mögé... Azt hiszem a 24.hu háromharmadban volt, hogy egy olyan arc van ott aki életében semmit nem nyert még meg vagy tett volna érdemben a városért.Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarategyébként nekem ez óriási döbbenet. Nem is maga a fityisz W, hanem az arány.
csebi
Hanni
Anno Borkait a b*szós videója után is megszavazták, mert egyszerűen lesz*rta az ellenzék, hogy egy minimálisnál is értelmesebb arcot tegyenek oda Győrbe (lásd 2024 most Pintér Bence).
Hiszem ha anno Borkaival szemben egy Pintér Bence szerű arc van, nem nyeri meg Győrt a Fidesz.
több mint 1 éve
Simonka Györgyből polgármester lesz
több mint 1 éve
Debrecen megmutatta ismét, hogy de akku gyárat akarnak még 10-et, állítólag már épül a vízhálózat oroszok felől hogy legyen elég!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Így kell eredményt várni:Mi történik egész pontosan?
www.facebook.com/share/v/eAV4rmUSQHo72CYy/?mibextid=KsPBc6
csebi
több mint 1 éve
Szerintem ez alap, h KariGeri-t szeretné a Fidesz polginak, de ha Vitézi lesz akkor se dölnek a kardjukba.Erről volt szó eddig, nekik így ez win-win
Tudnak mutogatni Karira h mennyire alkalmatlan aka PestiGyurcsány.
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem ez alap, h KariGeri-t szeretné a Fidesz polginak, de ha Vitézi lesz akkor se dölnek a kardjukba. Tudnak mutogatni Karira h mennyire alkalmatlan aka PestiGyurcsány.
több mint 1 éve
partizánnak sikerül már nem aktuális adatokat közölni.. ez azért elég szar így
több mint 1 éve
BP ráindulós TISZA17.ker
16%
mekkerülhetetlen erő

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Így kell eredményt várni:www.facebook.com/share/v/eAV4rmUSQHo72CYy/?mibextid=KsPBc6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
7% feletti feldolgozottság mellett Kovács Gergő - Lady Pokorni 52-42.
több mint 1 éve
telexes fidesz eredményvárón idős ember XDD Geri ijen : rósz
Alexandra lett volna a leglyób
több mint 1 éve
Mondjuk a fővárosi listást most lezárhatnák, azt el tudnám fogadni. 😊
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarategyébként nekem ez óriási döbbenet. Nem is maga a fityisz W, hanem az arány.
csebi
több mint 1 éve
Hajdúböszörmény eddig szoros
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bezzeg nálunk mèg mindig semmi hír 😏
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyaratremélem körbeépítik őket
csebi
több mint 1 éve
85,71német

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Tóth Jóska domination is VasasElőbb veszít a Fidesz Csornán, mint Tóth Jóska Angyalföldön.
zacknorb