Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Kovács Gergő legalább vezet
több mint 1 éve
ez nem volt opcio. azt a blamat nem vallalhattak be a fovarosban, hogy par szazalekkal harmadikok lesznek. a visszalepes alapveto volt, hogy megtortenik. a talalas volt a kerdesHa annyira Karácsonyt akarnák akkor egyszerűen csak hagyni kellett volna tovább Szandikát és fixen megvan a cél.. szerintem is hülyeség.szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
mate93
Negritis, a vajda
mate93
Szesze
Szerkesztette: mate93
több mint 1 éve
Nemzetiségi önkormányzati eredmények valaki?Az orosz titkosszolgálat szolgáltat eredményt
Kampman
több mint 1 éve
Győrben nagy csata megy.hajrá Pintér Bence.
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
Aztán ha véletlenül nyer Vitézy, akkor meg 5 dimenziós sakkot játszik OV nem?szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
mate93
Negritis, a vajda
mate93
Puzsért nagyon sokat hallgatom, és bár a stílusában van rengeteg kivetni való, nagyon sok jó meglátása van, és nagyon sokszor ha nem is értek egyet vele, az álláspontját el tudom fogadni mert van mögötte tartalom.
De Budapest esetében (KG felé) irgalmatlan sok sértettség és múltbéli fájdalom van benne, gusztustalan dolgokat kapott 2019-ben a kampányban és mély nyomokat hagyott benne (bárkiben azt hagyott volna aki nem totális pszichopata politikus jellem), ezért amiket ott elmond abban nagyon sok személyes érintettségbeli torzulás van.
több mint 1 éve
Győrben nagy csata megy.
több mint 1 éve
Elnézve a megyei jogú városokban a polgármesteri eredményeket ez lehet több mint 55% lesz a fidesznekAz EP-n? Én meg így hirtelen pont azt látom, hogy ha bekavar a Tisza, akár csak 45 körül is lehet a Fidesz. Nézd meg a megyei adatokat.
Tarsi
több mint 1 éve
Ha annyira Karácsonyt akarnák akkor egyszerűen csak hagyni kellett volna tovább Szandikát és fixen megvan a cél.. szerintem is hülyeség.szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
mate93
Negritis, a vajda
mate93
több mint 1 éve
Sorban járulnak az urnákhoz az I. kerületi Fő utcában az a 800 venezuelai menekült, akiket nemrég jelentettek be egy 77 férőhelyes helyi idősotthonba, és akiknek egy kiszivárgott hangfelvétel szerint eligazítást is tartottak spanyolul, hogy a Fideszre és a fideszes polgármesterjelöltre, Böröcz Lászlóra szavazzanak, állítja V. Naszályi Márta, az I. kerület jelenlegi polgármestere – írja az rtl.hu.Pedig azt mondták, hogy ez a lakcím, csak egy technikai kérdés
ozibozi
több mint 1 éve
pont azt mérték meg hogy ha visszalép szandika akkor van esély hogy a rokon behúzzaszerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
mate93
Negritis, a vajda
mate93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
mate93
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Sorban járulnak az urnákhoz az I. kerületi Fő utcában az a 800 venezuelai menekült, akiket nemrég jelentettek be egy 77 férőhelyes helyi idősotthonba, és akiknek egy kiszivárgott hangfelvétel szerint eligazítást is tartottak spanyolul, hogy a Fideszre és a fideszes polgármesterjelöltre, Böröcz Lászlóra szavazzanak, állítja V. Naszályi Márta, az I. kerület jelenlegi polgármestere – írja az rtl.hu.
több mint 1 éve
0,37%-os feldolgozottság van.. jelenleg 52-43 Vitézynek, de ez kb még jelentéktelen adatezt hol látjátok? nálam nem ír semmit az nvi10% bocsánat2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
Amadeus von Dollárbaloldal
mate93
Löfli
több mint 1 éve
Elnézve a megyei jogú városokban a polgármesteri eredményeket ez lehet több mint 55% lesz a fidesznek
több mint 1 éve
jönnek a fővárosi eredmények
több mint 1 éve
ezt hol látjátok? nálam nem ír semmit az nvi10% bocsánat2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
mate93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
puzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
mate93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
10% bocsánat2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
mate93
több mint 1 éve
Áh úgy látom Borkai csak vicc volt 😀Még mindig 3%-on belül van 😀
Klaci79
több mint 1 éve
2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
több mint 1 éve
puzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
több mint 1 éve
Áh úgy látom Borkai csak vicc volt 😀
több mint 1 éve
Máj később nem lesz jó, pesterzsébetet szamojjákElindultak az eredmények Karácsony-Vitézy meccsen, 0.3%eddig jo.
csipkelli
Kenny

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
puzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag