Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Ne mondd már, hogy ennyire érzéketlen vagy, vagy hogy nem megy az értő olvasás...Egyrészt ezt nem mint polgármester csinálta, hanem mint magánszemély.mondjuk ha a cikket elolvasod atjon az egesz....24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
senkit nem hagyunk az út szélén.
Zsellértelkes Vrij
A polgármester meg magánemberként megvett egy ingatlant legálisan. Értem, hogy hülyén néz ki, de közben meg ha lát egy legális jó üzletet, akkor csak azért ne csinálja mert amúgy polgármester?
Jughead
a polgarmester aki elvileg az ott lakokert is van
YoungZeeZee
Másrészt ez a család miért fontosabb, mint a többi ember? A falunak, a közműveknek és semelyik szolgáltatónak se tudnak fizetni. Tekintve, hogy ők nem fizetnek, így ez bevétel kiesés ezeknek, amit azokon tudnak beszedni, akik fizetnek. Nyilván ez bele van kalkulálva az árakba, de ha megsajnáljuk szegényeket, hogy nem tudnak fizetni, akkor ezek a szolgáltatók kénytelenek lesznek emelni, hogy maradjon náluk ugyanakkora profit. Így viszont végrehajtás útján pénzhez juthatnak (aztán persze ennek a kis összegnek a nagyrészét elvitte a végrehajtó meg az MBVK, de ha nincs jelzálogjog a házon/NAV-os tartozás, akkor egyebek is részesülhettek belőle).
Jughead
Meg azokról a közművekről meg profitorientált cégekről beszélünk, amik az állam tulajdonában vannak és annyira rezsicsökkentenek, hogy az alap karbantartásokat nem vagy alig tudják végrehajtani, a fejlesztésekről nem is beszélve.
Plusz, mondta is a nő:
"ha senki sem jelentkezik, akkor lehet valami esély rá, hogy a volt férjem tartozásait átvállalva visszafizetgessük az adósságokat, és megmaradjunk a házunkban."
További adalék:
A végrehajtó 3 millió forintos kikiáltási árat szabott, ami nem tűnt túl soknak ezért a házért. Bében jelenleg nincs ugyan eladó ingatlan, de év elején egy nagyjából hasonló méretű és állapotú házat 13,9 millió forintért hirdettek az egyik ingatlanos portálon, igaz, az a telek nagyobb volt.
De egyébként is, milyen polgármester az, aki segítség nélkül és az álláspontja közlése nélkül ilyet tesz?
Féreg.
És még egyszer: lehet még a sztoriban csavar, de azzal, hogy nem nyilatkozott, elég valószínűtlen, hogy kiderül, hogy a család a sáros.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Konkrét angol nyelvű gazdasági cikksorozat ami Kína zöldítéséről szólt, próbálom majd megkeresni de még régebben akadtam rápontosan arra, amit ki vastagítottam, és amit te írtál: hogy a konkrét beruházás a kínai államnak túl szennyező lenne.Most melyik részére, hogy Kína micsoda zöldítésbe kezdett vagy hogy az aksi gyártás milyen vízigényes folyamat és mit okoznak a különböző kemikáliák és anyagok a környező földeken, talajvizekben? 😊erre van linked/forrásod?Az ország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg DebrecenbenJó is az ha már Kínának is túl szennyező valami akkor van egy beugró ország amelyik bármit feláldoz az aktuális politikai céljaiért.
Sose találjátok ki, mi az.
www.origo.hu/gazdasag/20220812-az-orszag-tortenetenek-eddigi-legnagyobb-beruhazasa-valosul-meg-debrecenben-gazdasag.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
rva
FLZOLI
ezt kérdeztem, hogy erre van-e forrásod, vagy csak következtettél dolgokra általában rendelkezésre álló információkból?
nekem mindegy, nem meggyőznöd kell, csak tudni akartam mi áll a mondandód mögött, konkrétum vagy következtetés.
rva
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 656
Akkor mas lenne a fekvese mert tobb szaz ilyen eset van es altalaban nem is ismerik egymast de ez mas.De akkor is féreg lenne, ha nem lenne polgármester?Jughead:mondjuk ha a cikket elolvasod atjon az egesz....24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
A polgármester meg magánemberként megvett egy ingatlant legálisan. Értem, hogy hülyén néz ki, de közben meg ha lát egy legális jó üzletet, akkor csak azért ne csinálja mert amúgy polgármester?
Jughead
YoungZeeZee
Akartam volna hosszabbat írni, de amúgy tényleg elég csak a cikket elolvasni.
Egy szó illik az ilyen emberre: Féreg.
És bár lehet még a sztoriban csavar, de azzal, hogy nem nyilatkozott, elég valószínűtlen, hogy kiderül, hogy a család a sáros.
Lúdas Solymi
Jughead
A polgarmesteri cim is olyan h melle nem tehetsz meg dolgokat.ez ilyen.
több mint 2 éve
Jughead
5 306
De akkor is féreg lenne, ha nem lenne polgármester?Jughead:mondjuk ha a cikket elolvasod atjon az egesz....24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
Jughead
YoungZeeZee
És bár lehet még a sztoriban csavar, de azzal, hogy nem nyilatkozott, elég valószínűtlen, hogy kiderül, hogy a család a sáros.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Jughead
5 306
Egyrészt ezt nem mint polgármester csinálta, hanem mint magánszemély.mondjuk ha a cikket elolvasod atjon az egesz....24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
Jughead
YoungZeeZee
Másrészt ez a család miért fontosabb, mint a többi ember? A falunak, a közműveknek és semelyik szolgáltatónak se tudnak fizetni. Tekintve, hogy ők nem fizetnek, így ez bevétel kiesés ezeknek, amit azokon tudnak beszedni, akik fizetnek. Nyilván ez bele van kalkulálva az árakba, de ha megsajnáljuk szegényeket, hogy nem tudnak fizetni, akkor ezek a szolgáltatók kénytelenek lesznek emelni, hogy maradjon náluk ugyanakkora profit. Így viszont végrehajtás útján pénzhez juthatnak (aztán persze ennek a kis összegnek a nagyrészét elvitte a végrehajtó meg az MBVK, de ha nincs jelzálogjog a házon/NAV-os tartozás, akkor egyebek is részesülhettek belőle).
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Jughead:mondjuk ha a cikket elolvasod atjon az egesz....24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
Jughead
YoungZeeZee
több mint 2 éve
pontosan arra, amit ki vastagítottam, és amit te írtál: hogy a konkrét beruházás a kínai államnak túl szennyező lenne.Most melyik részére, hogy Kína micsoda zöldítésbe kezdett vagy hogy az aksi gyártás milyen vízigényes folyamat és mit okoznak a különböző kemikáliák és anyagok a környező földeken, talajvizekben? 😊erre van linked/forrásod?Az ország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg DebrecenbenJó is az ha már Kínának is túl szennyező valami akkor van egy beugró ország amelyik bármit feláldoz az aktuális politikai céljaiért.
Sose találjátok ki, mi az.
www.origo.hu/gazdasag/20220812-az-orszag-tortenetenek-eddigi-legnagyobb-beruhazasa-valosul-meg-debrecenben-gazdasag.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
rva
FLZOLI
ezt kérdeztem, hogy erre van-e forrásod, vagy csak következtettél dolgokra általában rendelkezésre álló információkból?
nekem mindegy, nem meggyőznöd kell, csak tudni akartam mi áll a mondandód mögött, konkrétum vagy következtetés.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 656
mondjuk ha a cikket elolvasod atjon az egesz....24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
Jughead
több mint 2 éve
Tipik sutyerák módi, a proli ugrál mert nem kap meg ingyen semmit, a helyi földesúr meg erőből lenyomja a nyomorultakat a víz alá.24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 306
24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEEzt a hírt én azért nem látom olyan felháborítónak. A család jóideje semmit se fizet, így legalább a köztartozásaik térülnek, amiket egyébként mi fizetünk meg helyettük.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Brunner Imre embernek nehezen nevezhető gerinctelen sz@rdarab kedveli ezt.24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEPersze hogy nem. Belerugdossuk az árokba.
Zsellértelkes Vrij
Lecsó
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEPersze hogy nem. Belerugdossuk az árokba.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2022/08/15/beb-brunner-imre-polgarmester-arveres-ingatlan-vegrehajtas/?fbclid=IwAR1X1rqqS4XUOX5BSwv2ktIrVlANqmdxrQQGdE4ZL0N3C4QxJcKxpuNfrWEsenkit nem hagyunk az út szélén.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
LOL, nívós 😀Oda jár gyakran, régen sötét hely volt, mostmár inkább melósokkal van tele, főleg mivel beindulSör vodka kombót nyomat gyakran a havernál az Egressy Téren qrva jó kis csajokkal mostmár közösen, vlsz gyakornokokkal vagy kezdőkkel a testbeszédből’ gondolva.Egressy téren milyen kocsma van? 😮 😀
Fehérre festet bili hajjal, szűk tapadó farmerben nyomatta,
ezért ott először buzinak nézték mielőtt megtudták hogy mekkora hazafi. A csajok miatt meg teljesen össze vannak zavarodva a ‘kocsmaarcok’
😊
oziboziUgye. Emlékeztetőül Trombi volt aki a M1 majd a Prosti TV-n is átnevelő táborokról álmodozott.Viszont a dresszkód az passzol, megvan az OV féle kockás ing és a mellény is.
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
Ott max valami szotyok kis hely rémlik a gyógyszertár mellett...
warr_b
a sarki telek giga beépítése tízen sok szinten.
ozibozi
Huhh, az a sarki telek kb 20 éve egy nagy dzsindzs legalább (ott laktam nem messze '88-tól 2001-ig)...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ozibozi
17 710
Oda jár gyakran, régen sötét hely volt, mostmár inkább melósokkal van tele, főleg mivel beindulSör vodka kombót nyomat gyakran a havernál az Egressy Téren qrva jó kis csajokkal mostmár közösen, vlsz gyakornokokkal vagy kezdőkkel a testbeszédből’ gondolva.Egressy téren milyen kocsma van? 😮 😀
ezért ott először buzinak nézték mielőtt megtudták hogy mekkora hazafi. A csajok miatt meg teljesen össze vannak zavarodva a ‘kocsmaarcok’
😊
oziboziUgye. Emlékeztetőül Trombi volt aki a M1 majd a Prosti TV-n is átnevelő táborokról álmodozott.Viszont a dresszkód az passzol, megvan az OV féle kockás ing és a mellény is.
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
warr_b
a sarki telek giga beépítése tízen sok szinten.
több mint 2 éve
Sör vodka kombót nyomat gyakran a havernál az Egressy Téren qrva jó kis csajokkal mostmár közösen, vlsz gyakornokokkal vagy kezdőkkel a testbeszédből’ gondolva.Pécsett ez évek óta futó sztori. Ugye az apja élettársát ismerjük, így gyakran felmerül vele kapcsolatban is a kérdés, volt több kérdőjeles megnyilvánulása is. Ha tudnék konkrétan leírnám, nincsenek aggályaim doxolni 😀
😊
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220814/kiszivargott-egy-magyar-birosagi-irat-ami-rosszkor-jon-az-eu-penzes-targyalasok-idejen-561167A penteki S&P leminosetes utan ez is, meg jo hogy penteken kezdtem shortolni a forintot 😀
Kivancsi leszek most is megall-e 420 korul.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Sör vodka kombót nyomat gyakran a havernál az Egressy Téren qrva jó kis csajokkal mostmár közösen, vlsz gyakornokokkal vagy kezdőkkel a testbeszédből’ gondolva.Egressy téren milyen kocsma van? 😮 😀
😊
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ozibozi
17 710
Sör vodka kombót nyomat gyakran a havernál az Egressy Téren qrva jó kis csajokkal mostmár közösen, vlsz gyakornokokkal vagy kezdőkkel a testbeszédből’ gondolva. Fehérre festet bili hajjal, szűk tapadó farmerben nyomatta,
😊
Ugye. Emlékeztetőül Trombi volt aki a M1 majd a Prosti TV-n is átnevelő táborokról álmodozott.Viszont a dresszkód az passzol, megvan az OV féle kockás ing és a mellény is.
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
magyarnemzet.hu/archivum-magyarnemzet/2007/06/gyurcsanysag?fbclid=IwAR3yagiUWX0dyia1_jGuHL1XIRCFtHybLeTmzk6DqfllPn-28M861h0KFX0Kurvajó. Látnok ez is!
"Oroszoknak lefeküdni energiaügyben, Putyintól ájultan elalélni és félni: gyurcsányság
Minden reggel szűkölve, vonyítva ébredni, hogy talán egyszer megbukok, és elveszik tőlem kedvenc játékszeremet, az országot: gyurcsányság.
Hisztérikusan nekirontani minden pillanatban politikai ellenfeleimnek: gyurcsányság.
A politikát gyűlöletté, bozótharccá gyalázni: gyurcsányság.
Erre büszkének lenni: gyurcsányság.
Egy elrontott, gyalázatos gyerekkort megtorolni az egész országon: gyurcsányság.
Tévedhetetlennek hinni önmagunkat, s beteges cezaromániánkat a „nemzet szolgálatának” nevezni: gyurcsányság."
Orbán a miniferi.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Ugye. Emlékeztetőül Trombi volt aki a M1 majd a Prosti TV-n is átnevelő táborokról álmodozott.Viszont a dresszkód az passzol, megvan az OV féle kockás ing és a mellény is.
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 120
Ugye. Emlékeztetőül Trombi volt aki a M1 majd a Prosti TV-n is átnevelő táborokról álmodozott.de eredendően libsi nem?
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
Ok, te értetted, én meg félreértettem.Hűha!!! 🤣Ez megint kicsit félrevisz...Ma már nincsenek klasszikus légifolyosók. Ún GPS fixpontok vannak, azok érintésével repülik az útvonalakat, akár nyíl egyenesen is. A légifolyosóknak a VOR és NDB adók idejében volt jelentősége.Klasszikus légifolyosó nincs, de akinek naponta százszor, ezerszer megy el a háza felett repülőgép, annak gondolom megnyugvás a tudat, hogy nyílt légtér van és a pilóták többsége csak véletlenül választja mindig ugyanazt az útvonalat (igen, ezt a kifejezést kellett volna használnom a légifolyosó helyett).
Másrészt ekkora gépmennyiségnél lehetetlen lenne a biztonságos vízszintes és függőleges elkülönítés szimpla folyosós rendszerben.
Lecsó
r.baggio
Mindenki háza felett repül el repülőgép.
Amikor jellemzően utazómagasságon megy el a házad felett, olyan cirka 30000 lábon, akkor nem hiszem hogy bárkit is zavar.
Amikor zavar, akkor meg vagy felszáll, vagy le. Ezt meg nem tudja máshogy, mivel a repülőterek helye, és a kifutópályák iránya eléggé determinált (és nem tegnap került oda 😊 )
Ma úgynevezett standard eljárások alapján repülnek ki illetve be a LHBP közelkörzetébe, ezért mennek el ott, ahol.
A SID (standard international departure) eljárás emelkedési útvonalai jellemzően meg vannak variálva, gyakran girbegurbák, pont azért, hogy bizonyos területek felett ne emelkedjenek (zajvédelem, stb). Ezt tapasztalhatod, ha repültél már, hogy emelkedés elején többször is enyhén irányt vált a gép.
A STAR (standard arrival) eljárás, leszállás más, mert ott kénytelen egy adott pattern-t repülni, a végén egyenesen jönni kb 10-15km-es szakaszon (un. final vagy végsiklás), mivel ott már a műszer tartja a siklópályát, irányszöget. Lásd Monor, Üllő, Vecsés, vagy adott szélirány esetén (!!!) Rákoshegy, stb.
Amúgy meg nem akarok paraszt lenni, de LHBP például majdnem 100 éve ott van ahol. Szóval ha valaki most azzal jön, hogy zavarja a felszálló gép zaja, akkor megkérdezném, hogy a fasznak költözött oda? Nem látta, hogy ott egy nemzetközi reptér Rákoshegy mellett? Nehéz nem észrevenni.
Lecsó
Ez mondjuk tényleg eléggé messzire visz. Én tökéletesen értem, hogy Baggio mit mond: nem repülik sokan a BP-Bécs útvonalat, ezért drága a jegyár. És nem is nagyon próbálkozik senki.
Te pedig már megint másról beszélsz, amiben egyébként sokszor igazad van. Rákoshegyet azonban kerülik a gépek, 31-es irány esetén a 13R-31L pályát használva indulásra es a 13L-31R-ot érkezésre(ennek meghosszabbítása lenne egyébként Rákoshegy), 13-as irány esetén pedig ennek természetesen a fordítottját. A 13L küszöböt nem használjuk, mivel ott a sok hiszti, csak abban az esetben, ha a 13L/31R zárva épp valamiért.
Az érkezési is indulási eljárások természetesen kötöttek, főképp a zajvédelem miatt, ezért pl a komoly emelkedés kell minden induló géptől, hogy minél hamarabb megfelelő magasságot érjenek el. Ezek az eljárások tartalmazzák azt is, hogy hova, milyen légtérbe nem repülhetnek be gépek, vagy ezt milyen magasság felett tehetik csak meg.
Érkező gép pedig baromi hangos tud lenni Vecsés fölött, nem véletlenül cseréljük az ablakokat folyamatosan.
De a két témának semmi köze egymáshoz. Az egyik kereskedelmi, a másik környezet és zajvedelmi 😊
Klaci79
Azt sugallta, ugyanis, hogy azért nem repülik a BP-Bécs útvonalat, mert nincsenek megnyitva valamiféle légifolyosók (???) Erre reflektáltam. Innen indult el az egész. Utána meg jött a kinek a háza felett repül el repülő téma, amit meg megint nem értettem ezek szerint.
Amúgy teljesen jogos, hogy nincs BP-Bécs útvonal. Mi haszna lenne? Semmi. Időt nem nyersz vele, tök felesleges. A levegőben (kb utazómagasságon) töltött idő a legolcsóbb, minden más szar (reptér használat, földi kiszolgálás) csak drágítja a járatot. Egy Bp-Bécs útvonalon az egésznek nincs értelme.
Az érkező gép hangos, a távozó meg hangosabb.
több mint 2 éve
vhsboxer
102
airportal.hu/wp-content/uploads/2018/04/forgalmi-tengelyek-magyarorszag-legtereben.jpgköltözünk Lentibe! Akik voltak katonák már ismerik is a helyet 😀
nehéz olyan települést találni, mi felett nem repül el gép. 😊
Lecsó
Ott húztam le 1 évet 94-ben ,pff rohadt szar hely volt …. Tavaly elmentem megnézni a laktanyát ,omladozik minden.eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ugye. Emlékeztetőül Trombi volt aki a M1 majd a Prosti TV-n is átnevelő táborokról álmodozott.