Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 608
 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/11/nagy-marton-osszeomlott-inflacio-ksh/

Az infláció összeomlott és lent is maradt – ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter mondta a tárca közleménye szerint.
NB2
kár, hogy a konzervgyártóknak nem szóltak erről, mert pl az a csemegeuborka, amit szeretünk, az 680 forintról 850 forintra neminflálódott. meg az ikeás lazacfilé is 4490-ről 6490-re. meg szerintem ez ikeás húsgolyó is 2750-ről 4390-re.

de tudom, nem kéne urizáln.
köcsög first world problems.
slowmotion
Ikeás húsgolyó a cseheknél 249 czk ~ 3800-4000 ft.
Magyarországon gondolom picit magasabbra teszik az árat a kiszámíthatóság jegyében.

Amúgy nagyon nem kellene sokat tenni az ellenzéknek, csak kitenni, hogy átlagbevétel cseheknél ennyi, átlagkiadás ennyi, megtakarítás emennyi.

Máshova is bekommenteltem, de akkor ide is:
Csehorszagban elek, most elmeletileg koltozok majd haza.
Ugyanaz vagy hasonlo munkakor kozott a fizetesbeli kulonbseg 250-300k huf, nettoban.
Namost miutan kifizettem az alberletet, rezsit, kajat mindket helyen akkor ilyen kulonbsegek jonnek ki, amit felre tudok tenni havi szinten, úgy h nincs kiemelt munkaköröm, sőt: Supply Chain.
Mo: 100-150k huf
Cseh: 300k huf

Aztán talán elgondolkodnak, hogy miért is lehet ez...
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 948
"A benzinár kapcsán szerinte nem az adótartalom a felelős – mondta a felvetésre, hogy felmerülhet e a jövedéki adó csökkentése. Szerinte a termelői költségeket kell csökkenteni. Az adótörvények módosítása jelenleg nincs napirenden – jelentette ki."

Az egészségem érdekében szerintem ezt nem olvasom tovább, tele van ilyen hülyeségekkel.
NB2
Muhahaha

Egy dolgot kéne visszakérdezni: Akkor mi felelős érte?
Amadeus von Dollárbaloldal
az ukránok.
deyell
azt hittem a zsidaúk.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 963 — Sworn to the Dark
"A benzinár kapcsán szerinte nem az adótartalom a felelős – mondta a felvetésre, hogy felmerülhet e a jövedéki adó csökkentése. Szerinte a termelői költségeket kell csökkenteni. Az adótörvények módosítása jelenleg nincs napirenden – jelentette ki."

Az egészségem érdekében szerintem ezt nem olvasom tovább, tele van ilyen hülyeségekkel.
NB2
Muhahaha

az ukránok.

built for this shit

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 948

NB2
Muhahaha

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 934
Brüsszel a hibás csak elkezdődött, egy nem bízunk most már a NATO ban sem félmondattal.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 29 634 — nabege2@yahoo.com

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 484 — Cowboys fan
Nemmegszorítás Mihály, 675 milliárdnyi beruházást halasztunk.
Jó a műsor, sok értelme van. Geri szerint az amerikai elnökválasztásig nincs értelme benyújtani a 25-ös költségvetést.
Viszont Mihály szerint 25-ben tutibiztos 4,1%-os növekedés lesz.
csipkelli
Ebben az a szép, hogy az amerikai választásoknak november közepe-végére lesz eredménye, tehát az után költségvetést benyújtani az még a tavaszi tervezgetésnél is nagyobb vicc. Egyébként ha Trump nyer is, beiktatni akkor is csak januárban fogják, tehát az ő döntéseire alapozva meghozni a 2025-ös költségvetést, az röhej kategória,..

Mellesleg attól még, hogy ha az USA leállítja a pénz küldést Ukrajnába, abból még csak Orbánék szerint következik azonnal a béke, én inkább azt látom valószínűnek, hogy az EU fog abban a esetben több pénzt küldeni, ami pont keményebb időszakot hoz majd a tagállamoknak, nem könnyebbet, amire ők bazíroznak...
StormST
Nem kell komolyan venni semmit amit mondanak. Aktuális érdek mentén döntenek, tök mindegy, hogy a költségvetés hogy áll. Ha nagyon kell a pénz akkor majd lesz Spar adó vagy szépen kínai hitelt vesznek fel
FLZOLI
ha már a kínai adókról

24.hu/fn/gazdasag/2024/04/11/kuangcsou-budapest-legi-kozlekedes-szijjarto-peter/

A miniszter végül közölte, hogy akárcsak a beruházásokért, az ilyen légijáratokért is éles küzdelem van a régió országai, fővárosai között, így komoly siker az, hogy a China Southern Airlines választása éppen Budapestre esett.
hát ja. a kínai pénzekért rajtunk kívül még le szokott hajolni a környéken Belgrád, meg a szerbek, meg az az ország, ahonnan a Djokovics származik.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 776 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó a műsor, sok értelme van. Geri szerint az amerikai elnökválasztásig nincs értelme benyújtani a 25-ös költségvetést.
csipkelli
Ebben az a szép, hogy az amerikai választásoknak november közepe-végére lesz eredménye, tehát az után költségvetést benyújtani az még a tavaszi tervezgetésnél is nagyobb vicc. Egyébként ha Trump nyer is, beiktatni akkor is csak januárban fogják, tehát az ő döntéseire alapozva meghozni a 2025-ös költségvetést, az röhej kategória,..

Mellesleg attól még, hogy ha az USA leállítja a pénz küldést Ukrajnába, abból még csak Orbánék szerint következik azonnal a béke, én inkább azt látom valószínűnek, hogy az EU fog abban a esetben több pénzt küldeni, ami pont keményebb időszakot hoz majd a tagállamoknak, nem könnyebbet, amire ők bazíroznak...
StormST
Nem kell komolyan venni semmit amit mondanak. Aktuális érdek mentén döntenek, tök mindegy, hogy a költségvetés hogy áll. Ha nagyon kell a pénz akkor majd lesz Spar adó vagy szépen kínai hitelt vesznek fel

több mint 2 éve

Az infláció összeomlott és lent is maradt – ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter mondta a tárca közleménye szerint.
NB2
kár, hogy a konzervgyártóknak nem szóltak erről, mert pl az a csemegeuborka, amit szeretünk, az 680 forintról 850 forintra neminflálódott. meg az ikeás lazacfilé is 4490-ről 6490-re. meg szerintem ez ikeás húsgolyó is 2750-ről 4390-re.

de tudom, nem kéne urizáln.
köcsög first world problems.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 13 208 — SB 50 Champion @ Grund
csipkelli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 2 éve
csipkelli
önkormányzati választások után jönnek a komoly megszorítások.
deyell
főleg ha esetleg teret veszít a hazafias népfront
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 963 — Sworn to the Dark
csipkelli
önkormányzati választások után jönnek a komoly megszorítások.

built for this shit

több mint 2 éve
csipkelli 4 010

Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 568 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Felértékelődött a Tiszapart!

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 896 — Vikings fan
de amúgy most tényleg mi volt az a nagy valami?😊
NB2
Lehet a Fideszt atnevezik Dunává!
több mint 2 éve
de amúgy most tényleg mi volt az a nagy valami?😊
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 910
Ez volt az atom? Fasza.
Dekázhatna 10-et egy Tiszában, azzal meggyőzne.
csipkelli
Mármint milyen atom? Csebi erre célzott? Honnan tudta?
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokon
A pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke Szabó Attila.
zacknorb
Még jó, hogy nem Geszten.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
 ugytudjuk.hu/cikk/2024-04-09_hulye-emberek-aki-ide-bejonnek-mondja-egy-hangfelvetelen-kovacsics-imre-a-furdo-uzemeltetoje

ez is jó
Lassan egy éve az asztalitenisz szövetség elnöke. Ott is hasonló stílusban nyomja az elejétől.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Legmagasabb iskolai végzettség=Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola, Szombathely, testnevelés-földrajz
szak
Tesitanár = ért a pingponghoz. Legalábbis úgy tűnik így gondolja...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Annak idején általános iskolám egy reménytelenül ostoba, már épp nyugdíj előtt álló tornatanáráról mesélték, hogy a tanárképzőn szegény olyan buta volt, hogy semmilyen második szakkal nem boldogult a tesi mellett. Azzal vigasztalták, hogy legrosszabb esetben ő lesz Magyarország első testnevelés és tornatanára.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 608
Ez volt az atom? Fasza.
csipkelli
Ez ilyen magyar atom.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke Szabó Attila.

Löfli a Főnök!
zacknorb
Nabazzeg, én meg nem kértem tőle autogrammot!
warr_b
Majd ő kér tőled
Ajánlóívekre
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Löfli a Főnök!
zacknorb
Nabazzeg, én meg nem kértem tőle autogrammot!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 925 — capitaine du château de Vienne 1487
tiszavizeta bohárba obbánvittót adunába

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 068
Ez volt az atom? Fasza.
csipkelli
Max akkor ha egy Tiszában a Tiszában tenné ezt meg.