Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Mindeközben az állami szervek mindent is kérnek papíron, lehetőleg kétszer iktatva és őrizd is meg legalább 5-10 évig a papírt, mert az a fontos.Nagy a kontraszt a társadalom különböző rétegei között. Egy másik fórumban a sport-tv-streaming kapcsolatáról ment a diskurzus. Van aki szerint a stream a jövő, de képzeld el Józsi bácsit, aki este 7-kor bekapcsolta a 20 éves crt-jét, rákapcsolt az m4-re és megnézte a fradi meccsét, majd egyik pillanatról a másikra kiderülne, hogy az egész átköltözött egy streaming szolgáltatásra ami ráadásul fizetős külön pénzért. Sanszosan ez a jövő, de ez nem mindenki számára elérhető. Már mi is alig használjuk cégen belül a postát, pedig régen mindent azon intéztünk, de átalakult az élet és a digitalizáció megváltoztatta az életünket.Nálunk az öregek többsége nem digitálisan intézi az ügyeit és nehezebb eljutnia egy postára, falvakban még nehezebb.Nem értek egyet. Ez klasszikusan egy olyan hiszti, ami megoldható, nem nélkülözhetetlen. Nem a háziorvost vagy a buszközlekedést akarom megszüntetni, semmi olyat nem kívánok, amitől neki nehezebb lenne az élete. Sőt, még a rohadt postára is azt mondom, maradjon 2, de nem kell minden sarokra egy postahivatal reggel 06:00 – 20:00-ig, mert Marikának így kényelmes egy abszolút helyettesíthető szolgáltatás.Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
de amúgy brutál jól kiépített hálózatuk van, ami lehetővé tenné, hogy a riválisoknál olcsóbban dolgozzanak, csak ugye a sok postát és a vízfejet is el kell tartani
Klaci79
ezek olyan dolgok amiket nem szabad privatizálni
Negritis, a vajda
A postás nálunk sose csenget be (home office hello) hanem rögtön bedobja az értesítőt, hogy menjek be a küldeményért - nem jönne nem hiányozna.
Csomagot a többihez képest nevetséges idővel kézbesítik, nincs értelmes tracking, (a “postaközpontban feldolgozás alatt” üzenet 5-10 napig nem értelmes).
Csekket telefonnal fizetek be.
Sorsjegyet nem veszek.
Biztosításból 100 jobb ajánlat van.
Újságterjesztést átveszik, ha van rá igény (nincs)
Tudom, a vidéki nénike 100 éve ott fizeti be az úttörőbélyegét, de hát ezt meg leszarom, ahogy a nyugdíjas nénike szarja telibe az én problémáimat, társadalmi szolidaritásom ebben az ügyben annyi, mint neki a tanárok helyzetével.
vpi
Dzsokijuing
Az állami mammutok egyetlen fennmaradási joga a megszokás.
MALÉV is megszünt, mégsem kerültünk le a térképről, BKV, Volán is kiszervez rengeteg járatot, mégsem omlik össze a tömegközlekedés. Magán börtönök működnek, mégsincs panasz, sőt, a szemétszállítás, amikor ismét csináltak egy állami mamutot, összeomlott. Ahogy a vízgazdálkodást is sikerült szétverni.
Mégis a megszokáson kívül mi indokolja, hogy az 1 db postát mindenáron meg kelljen menteni?
vpi
A postai és közösségi közlekedési állami leépítésekkel mindig az a bajom, hogy racionalizálás címszó alatt alapszolgáltatásokat nyírnak olyan emberek közvetlen környezetében, akiknek sem digitális kompetenciájuk, sem autójuk . A Volánbusznál is az a racionalizálás, hogy a falu és a legközelebbi város között naponta két busz jár, reggel és délután.
Dzsokijuing
NB2
több mint 3 éve
444.hu/2022/11/10/kormanyinfo-vs-valosag-gulyas-gergely-epp-csak-a-lenyegrol-nem-tudja-vagy-akarja-tajekoztatni-a-lakossagotjo tudni, hogy a finn-sved NATO csatlakozas ratifikalasa csak munkaszervezesi kerdes ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
a 'vicc' ebben, hogy mi korunknak megvolt a muncheni egyezmenye csak minszkben kottetett. aztan jott Merkel nagyasszony es az nem keszult fel arra, amire a britek anno igen.Simán elhiszem, hogy a chamberlainek és orbánok időt akarnak nyerni, csak éppen a diktátorok egyedül az erőből értenek, azért rohannak le országokat és azért nem tárgyalnak.mondjuk volt errol egy film a netflixen a muncheni egyezmenyrol, es h Chamberlain csak idot akart azzal nyerni. nem tudom mennyire valos volt, Churchill emlekirataiban nem emlekszem h errol lett volna szo.Chamberlain érvelése Münchenben.Végre valaki tisztán, világosan, érthetően, sallangmentesen elmagyarázza, hogy mi a bajunk a szankciókkal, ha Orbán mindet megszavazta.A legjobb a vége, ahol elmagyarázza, hogy 2014-ben a krími annektálásnál az Únióban volt annyi erő / elhivatottság, hogy tárgyaljon az oroszokkal, most meg semmi. Utána hozzáteszi, hogy azok a tárgyalások végülis semmit nem értek, hisz a ruszkik továbbjöttek, de akkor most miért nem tárgyalunk velük.
(Videó első pár perce.)
Tudtam én, hogy Deutsch Tomira lehet számítani.
Miért nem őt kérdezik mindig?! Ráadásul nem csak informatívan hanem szívesen is válaszol.
youtu.be/CE3PQa2bOQI
Őszentsége Sobri Jóska
vpi
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Simán elhiszem, hogy a chamberlainek és orbánok időt akarnak nyerni, csak éppen a diktátorok egyedül az erőből értenek, azért rohannak le országokat és azért nem tárgyalnak.mondjuk volt errol egy film a netflixen a muncheni egyezmenyrol, es h Chamberlain csak idot akart azzal nyerni. nem tudom mennyire valos volt, Churchill emlekirataiban nem emlekszem h errol lett volna szo.Chamberlain érvelése Münchenben.Végre valaki tisztán, világosan, érthetően, sallangmentesen elmagyarázza, hogy mi a bajunk a szankciókkal, ha Orbán mindet megszavazta.A legjobb a vége, ahol elmagyarázza, hogy 2014-ben a krími annektálásnál az Únióban volt annyi erő / elhivatottság, hogy tárgyaljon az oroszokkal, most meg semmi. Utána hozzáteszi, hogy azok a tárgyalások végülis semmit nem értek, hisz a ruszkik továbbjöttek, de akkor most miért nem tárgyalunk velük.
(Videó első pár perce.)
Miért nem őt kérdezik mindig?! Ráadásul nem csak informatívan hanem szívesen is válaszol.
youtu.be/CE3PQa2bOQI
Őszentsége Sobri Jóska
vpi
Dzsokijuing
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
mondjuk volt errol egy film a netflixen a muncheni egyezmenyrol, es h Chamberlain csak idot akart azzal nyerni. nem tudom mennyire valos volt, Churchill emlekirataiban nem emlekszem h errol lett volna szo.Chamberlain érvelése Münchenben.Végre valaki tisztán, világosan, érthetően, sallangmentesen elmagyarázza, hogy mi a bajunk a szankciókkal, ha Orbán mindet megszavazta.A legjobb a vége, ahol elmagyarázza, hogy 2014-ben a krími annektálásnál az Únióban volt annyi erő / elhivatottság, hogy tárgyaljon az oroszokkal, most meg semmi. Utána hozzáteszi, hogy azok a tárgyalások végülis semmit nem értek, hisz a ruszkik továbbjöttek, de akkor most miért nem tárgyalunk velük.
(Videó első pár perce.)
youtu.be/CE3PQa2bOQI
Őszentsége Sobri Jóska
vpi
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Chamberlain érvelése Münchenben.Végre valaki tisztán, világosan, érthetően, sallangmentesen elmagyarázza, hogy mi a bajunk a szankciókkal, ha Orbán mindet megszavazta.A legjobb a vége, ahol elmagyarázza, hogy 2014-ben a krími annektálásnál az Únióban volt annyi erő / elhivatottság, hogy tárgyaljon az oroszokkal, most meg semmi. Utána hozzáteszi, hogy azok a tárgyalások végülis semmit nem értek, hisz a ruszkik továbbjöttek, de akkor most miért nem tárgyalunk velük.
(Videó első pár perce.)
youtu.be/CE3PQa2bOQI
Őszentsége Sobri Jóska
vpi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Ki lépek?túl sokat feltételezel
Így, különírva, Jeszenszkytől?
Ez tuti fake profil, általánosba csak járt 4 évig.
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ki lépek?Így, különírva, Jeszenszkytől?
Ez tuti fake profil, általánosba csak járt 4 évig.
több mint 3 éve
propeller.hu/itthon/3876425-jeszenszky-zsolt-ambrozy-aron-inkabb-egy-kecsket-sznanak 
😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Végre valaki tisztán, világosan, érthetően, sallangmentesen elmagyarázza, hogy mi a bajunk a szankciókkal, ha Orbán mindet megszavazta.A legjobb a vége, ahol elmagyarázza, hogy 2014-ben a krími annektálásnál az Únióban volt annyi erő / elhivatottság, hogy tárgyaljon az oroszokkal, most meg semmi. Utána hozzáteszi, hogy azok a tárgyalások végülis semmit nem értek, hisz a ruszkik továbbjöttek, de akkor most miért nem tárgyalunk velük.
(Videó első pár perce.)
youtu.be/CE3PQa2bOQI
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Végre valaki tisztán, világosan, érthetően, sallangmentesen elmagyarázza, hogy mi a bajunk a szankciókkal, ha Orbán mindet megszavazta. (Videó első pár perce.)
youtu.be/CE3PQa2bOQI
több mint 3 éve
Miközben a tripláját elköltik faszságra meg ellopják.Nálunk az öregek többsége nem digitálisan intézi az ügyeit és nehezebb eljutnia egy postára, falvakban még nehezebb.Nem értek egyet. Ez klasszikusan egy olyan hiszti, ami megoldható, nem nélkülözhetetlen. Nem a háziorvost vagy a buszközlekedést akarom megszüntetni, semmi olyat nem kívánok, amitől neki nehezebb lenne az élete. Sőt, még a rohadt postára is azt mondom, maradjon 2, de nem kell minden sarokra egy postahivatal reggel 06:00 – 20:00-ig, mert Marikának így kényelmes egy abszolút helyettesíthető szolgáltatás.Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
de amúgy brutál jól kiépített hálózatuk van, ami lehetővé tenné, hogy a riválisoknál olcsóbban dolgozzanak, csak ugye a sok postát és a vízfejet is el kell tartani
Klaci79
Negritis, a vajda
A postás nálunk sose csenget be (home office hello) hanem rögtön bedobja az értesítőt, hogy menjek be a küldeményért - nem jönne nem hiányozna.
Csomagot a többihez képest nevetséges idővel kézbesítik, nincs értelmes tracking, (a “postaközpontban feldolgozás alatt” üzenet 5-10 napig nem értelmes).
Sorsjegyet nem veszek.
Tudom, a vidéki nénike 100 éve ott fizeti be az úttörőbélyegét, de hát ezt meg leszarom, ahogy a nyugdíjas nénike szarja telibe az én problémáimat, társadalmi szolidaritásom ebben az ügyben annyi, mint neki a tanárok helyzetével.
vpi
Dzsokijuing
MALÉV is megszünt, mégsem kerültünk le a térképről, BKV, Volán is kiszervez rengeteg járatot, mégsem omlik össze a tömegközlekedés. Magán börtönök működnek, mégsincs panasz, sőt, a szemétszállítás, amikor ismét csináltak egy állami mamutot, összeomlott. Ahogy a vízgazdálkodást is sikerült szétverni.
Mégis a megszokáson kívül mi indokolja, hogy az 1 db postát mindenáron meg kelljen menteni?
vpi
A postai és közösségi közlekedési állami leépítésekkel mindig az a bajom, hogy racionalizálás címszó alatt alapszolgáltatásokat nyírnak olyan emberek közvetlen környezetében, akiknek sem digitális kompetenciájuk, sem autójuk . A Volánbusznál is az a racionalizálás, hogy a falu és a legközelebbi város között naponta két busz jár, reggel és délután.
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Nagy a kontraszt a társadalom különböző rétegei között. Egy másik fórumban a sport-tv-streaming kapcsolatáról ment a diskurzus. Van aki szerint a stream a jövő, de képzeld el Józsi bácsit, aki este 7-kor bekapcsolta a 20 éves crt-jét, rákapcsolt az m4-re és megnézte a fradi meccsét, majd egyik pillanatról a másikra kiderülne, hogy az egész átköltözött egy streaming szolgáltatásra ami ráadásul fizetős külön pénzért. Sanszosan ez a jövő, de ez nem mindenki számára elérhető. Már mi is alig használjuk cégen belül a postát, pedig régen mindent azon intéztünk, de átalakult az élet és a digitalizáció megváltoztatta az életünket.Nálunk az öregek többsége nem digitálisan intézi az ügyeit és nehezebb eljutnia egy postára, falvakban még nehezebb.Nem értek egyet. Ez klasszikusan egy olyan hiszti, ami megoldható, nem nélkülözhetetlen. Nem a háziorvost vagy a buszközlekedést akarom megszüntetni, semmi olyat nem kívánok, amitől neki nehezebb lenne az élete. Sőt, még a rohadt postára is azt mondom, maradjon 2, de nem kell minden sarokra egy postahivatal reggel 06:00 – 20:00-ig, mert Marikának így kényelmes egy abszolút helyettesíthető szolgáltatás.Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
Klaci79
Negritis, a vajda
Sorsjegyet nem veszek.
vpi
Dzsokijuing
vpi
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Nálunk az öregek többsége nem digitálisan intézi az ügyeit és nehezebb eljutnia egy postára, falvakban még nehezebb.Nem értek egyet. Ez klasszikusan egy olyan hiszti, ami megoldható, nem nélkülözhetetlen. Nem a háziorvost vagy a buszközlekedést akarom megszüntetni, semmi olyat nem kívánok, amitől neki nehezebb lenne az élete. Sőt, még a rohadt postára is azt mondom, maradjon 2, de nem kell minden sarokra egy postahivatal reggel 06:00 – 20:00-ig, mert Marikának így kényelmes egy abszolút helyettesíthető szolgáltatás.Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
Klaci79
Negritis, a vajda
Sorsjegyet nem veszek.
vpi
Dzsokijuing
vpi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Attól még mert az állam kiszervezi a szolgáltatást attól még az államkasszát terheli az egész megspékelve azzal a profittal amiért a magáncég hajlandó lehajolni. Illetve a legtöbb állami cég a foglalkoztatás statisztika boost-ja, avagy hogyan tűnjön úgy messziről, hogy sokan csinálnak valamit.Nem értek egyet. Ez klasszikusan egy olyan hiszti, ami megoldható, nem nélkülözhetetlen. Nem a háziorvost vagy a buszközlekedést akarom megszüntetni, semmi olyat nem kívánok, amitől neki nehezebb lenne az élete. Sőt, még a rohadt postára is azt mondom, maradjon 2, de nem kell minden sarokra egy postahivatal reggel 06:00 – 20:00-ig, mert Marikának így kényelmes egy abszolút helyettesíthető szolgáltatás.Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
Klaci79
Negritis, a vajda
Sorsjegyet nem veszek.
vpi
Dzsokijuing
vpi
több mint 3 éve
Pedig már legalább 4-szer megegyeztünk az EU-val és 6-szor a pénzt is "mindjárt elutalták majdnem"...telex.hu/kulfold/2022/11/10/jogallamisagi-eljaras-magyarorszag-nemetorszag-europai-unio-europai-bizottsag-javaslat-parlament-olaf-scholz
több mint 3 éve
Magán börtönök működneksztem a magán börtön nagyon káros, ha megnézed amerikában mi történik az elég gáz
vpi
lényegében azért lobbiznak a börtönök hogy minden szarért bekerüljenek az emberek minél tovább mert így nekik több pénz jön az államtól
eleve ki fizet a magán börtönnek? ha az állam akkor az mennyire is magán?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem értek egyet. Ez klasszikusan egy olyan hiszti, ami megoldható, nem nélkülözhetetlen. Nem a háziorvost vagy a buszközlekedést akarom megszüntetni, semmi olyat nem kívánok, amitől neki nehezebb lenne az élete. Sőt, még a rohadt postára is azt mondom, maradjon 2, de nem kell minden sarokra egy postahivatal reggel 06:00 – 20:00-ig, mert Marikának így kényelmes egy abszolút helyettesíthető szolgáltatás.Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
Klaci79
Negritis, a vajda
Sorsjegyet nem veszek.
vpi
Dzsokijuing
több mint 3 éve
magyaros😊Legfontosabb:
hvg.hu/kkv/20221109_arstop_oksz_kozlemeny
NB2
"Ezen túl azt is megjegyzik, hogy az új, az árstopokról szóló feliratok előállítása is időt vesz igénybe."

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Nénike a te problémádat, te az ő problémáját és a végén mindenki bámul, hogy nem megy az ország egyről a kettőre.A tömegközlekedéssel egyetértek, de a posta teljesen felesleges. Állami szocifogi, ami az alapvető feladatait sem tudja elvégezni, csak veszteséggel. A nyugdíjasok is csak azért használják, mert a covid óta nem lehet melegedni az SZTK-ban.nyilván vannak szintek de engem nem zavarna ha az állam számára veszteségesen is menne a posta/tömegközlekedésAmikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
Klaci79
Negritis, a vajda
Sorsjegyet nem veszek.
vpi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Dzsudzsák helyére Petiminiszter inkább Thaiföldről igazol szerintem.plusz az elbucsuztatott Dzsudzsak helyere is.A Maldívra?Közben tegnap este sörözés közben jól értesült haverom azt mondta, hogy a Szíjjártó igazából nem hülye, és uránra ment szerződést kötni, hogy legyen Paksnak üzemanyaga.telex.hu/belfold/2022/11/09/orban-viktor-miniszterelnok-utazas-protokoll-koltseg-miniszterelnokseg-kulugyminiszteriumJeeee, akkor beindul a burgonyakutatóközpont?😀
Türrrktanáááács
warr_b
Lesz üzbég krumpli?
Időszerű. 😀
Zsellértelkes Vrij
😊
warr_b
Vagy Liu-ék helyett onnan igazolunk valakit?
vpi
csebi
több mint 3 éve
plusz az elbucsuztatott Dzsudzsak helyere is.A Maldívra?Közben tegnap este sörözés közben jól értesült haverom azt mondta, hogy a Szíjjártó igazából nem hülye, és uránra ment szerződést kötni, hogy legyen Paksnak üzemanyaga.telex.hu/belfold/2022/11/09/orban-viktor-miniszterelnok-utazas-protokoll-koltseg-miniszterelnokseg-kulugyminiszteriumJeeee, akkor beindul a burgonyakutatóközpont?😀
Türrrktanáááács
warr_b
Lesz üzbég krumpli?
Időszerű. 😀
Zsellértelkes Vrij
😊
warr_b
Vagy Liu-ék helyett onnan igazolunk valakit?
vpi
több mint 3 éve
_némi_Jó, hát volt már benne némi boroskóla 😀Közben tegnap este sörözés közben jól értesült haverom azt mondta, hogy a Szíjjártó igazából nem hülye, és uránra ment szerződést kötni, hogy legyen Paksnak üzemanyaga.Bruhh, jolertesult haverodat kerdezd mar meg, hogy ledig uranra szerzodtunk, vagy plug'n'play kazettakra? Elobbibol van itt a Mecsekben is, utobbit viszont eleg kevesen gyartjak. Egesz pontosan csak nehanyan, akuk mostanaban nem jo fiuk az EU szemeben.
😊
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
több mint 3 éve
Múltkor azt írtam, hogy a VI. kerületben már bezártak két postát (Lövölde tér, Szondi utca), de nem: hármat (+Hegedű u.) És most bezárják az Andrássy úton lévőt is az Oktogonnál. Soproni Tamás polgármester FB-bejegyzése:amugy eskuszom meg kellene nezni, hogy pl BPen a postabezarasok mennyire erintik az ellenzeki keruleteket meg a fideszeseket. tok fura, hogy csillaghegyen is bezarjak a postat ...
A Magyar Posta Zrt. a Szondi és Hegedű utcai, valamint a Lövölde téri után újabb kerületi postát zár be: ezúttal az oktogonit. Ennek következtében egyetlen posta marad egész Terézvárosban, a Nyugatinál. Teszi ezt úgy, hogy a legutóbbi bezáráshullám után hiába fordultam hozzájuk levélben, kérve a céget arra, hogy próbáljunk közösen gondolkodni, mit tehetünk a kerületi fiókokért, még csak válaszra sem méltattak. Azt pedig, hogy az egész országban leépítik a postát, hogy dolgozók százait rúgják ki egy válság kellős közepén, embertelennek tartom, amit egy állami cég nem engedhet meg magának.
Engem ez nem érint. | (A kurva anyjukat!) |
nagylaza, főpohárnok