A funkció használatához be kell lépni!
Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Amikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
ozibozi
de amúgy brutál jól kiépített hálózatuk van, ami lehetővé tenné, hogy a riválisoknál olcsóbban dolgozzanak, csak ugye a sok postát és a vízfejet is el kell tartani
több mint 3 éve
Nem lehet, hogy ezek már a vesztüket érzik? Vagy csak reménykedem?
több mint 3 éve
Múltkor azt írtam, hogy a VI. kerületben már bezártak két postát (Lövölde tér, Szondi utca), de nem: hármat (+Hegedű u.) És most bezárják az Andrássy úton lévőt is az Oktogonnál. Soproni Tamás polgármester FB-bejegyzése:szegeden 12 postát zártak be. szerintem nagyjából maradt a nagy posta a belvárosban, ill. az árkádban meg a tescoban. kellemes lehet csekket befizetni manapság.
A Magyar Posta Zrt. a Szondi és Hegedű utcai, valamint a Lövölde téri után újabb kerületi postát zár be: ezúttal az oktogonit. Ennek következtében egyetlen posta marad egész Terézvárosban, a Nyugatinál. Teszi ezt úgy, hogy a legutóbbi bezáráshullám után hiába fordultam hozzájuk levélben, kérve a céget arra, hogy próbáljunk közösen gondolkodni, mit tehetünk a kerületi fiókokért, még csak válaszra sem méltattak. Azt pedig, hogy az egész országban leépítik a postát, hogy dolgozók százait rúgják ki egy válság kellős közepén, embertelennek tartom, amit egy állami cég nem engedhet meg magának.
Engem ez nem érint. | (A kurva anyjukat!) |
nagylaza, főpohárnok
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
444.hu/2022/11/09/jeszenszky-zsolt-baranyi-krisztinarol-ha-az-ember-krvanak-all-akkor-bszni-kellNem elviekben, ez PONTOSAN a NER újságíró elitje.
És elviekben ez a NER elit...
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Bezár a posta és bezár a háziorvos is. Az állam szisztematikusan kivonul a közszolgáltatási feladatok ellátásából.24.hu/kozelet/2022/11/09/haziorvosi-ugyelet-megszuntetes-kormany-tervezet/
Így lassan én is kivonulnék az adófizetés kötelezettsége alól.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
444.hu/2022/11/09/jeszenszky-zsolt-baranyi-krisztinarol-ha-az-ember-krvanak-all-akkor-bszni-kellÉs elviekben ez a NER elit...
több mint 3 éve
Múltkor azt írtam, hogy a VI. kerületben már bezártak két postát (Lövölde tér, Szondi utca), de nem: hármat (+Hegedű u.) És most bezárják az Andrássy úton lévőt is az Oktogonnál. Soproni Tamás polgármester FB-bejegyzése:A Magyar Posta Zrt. a Szondi és Hegedű utcai, valamint a Lövölde téri után újabb kerületi postát zár be: ezúttal az oktogonit. Ennek következtében egyetlen posta marad egész Terézvárosban, a Nyugatinál. Teszi ezt úgy, hogy a legutóbbi bezáráshullám után hiába fordultam hozzájuk levélben, kérve a céget arra, hogy próbáljunk közösen gondolkodni, mit tehetünk a kerületi fiókokért, még csak válaszra sem méltattak. Azt pedig, hogy az egész országban leépítik a postát, hogy dolgozók százait rúgják ki egy válság kellős közepén, embertelennek tartom, amit egy állami cég nem engedhet meg magának.
Engem ez nem érint. | (A kurva anyjukat!) |
több mint 3 éve
A normalist ugy ertettem h mindenfele problem nelkul, amit a csatolt grafikon mutatott.Annál a 450-500-nál beszámoltad a drágább fűtést a csirkeólakban (vagy akárhogy is hívják azoknál, akik nagyban csinálják), meg a magas üzemanyagköltséget is, ahhoz képest, amikor még tényleg annyiba került?Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
Tijásnál is becappelték olyan 700Ft körül a 900-1000Ft helyett? Miközben normálisan az ára 450-500 lenne.
Nem mintha Prágában nem 54 korona lenne egy doboz tojás a 24-30czk helyett...
Majd rászoknak az emberek, hogy vesznek tálcás tojást ha az olcsóbbra jön ki darabszámra, bár kizárt, hogy kevesebb lenne.
Lúdas Solymi
StormST
Tehat ahhoz kepest egy minimal kulonbozetet kell fizetni, ami meg ugyanolyan parasztvakitas mint a tobbi arsapka, mert amig a nep ugy el mint eddig, legalabbas kaja szinten, a honi gazdasag meg megpusztul.
De nem baj, mert most jon az EU-s agrartamogatas es megmentik Csanyit meg Meszarost.
több mint 3 éve
Palkovics vajon a brüsszeli szankciós politika áldozata? 😕
több mint 3 éve
Annál a 450-500-nál beszámoltad a drágább fűtést a csirkeólakban (vagy akárhogy is hívják azoknál, akik nagyban csinálják), meg a magas üzemanyagköltséget is, ahhoz képest, amikor még tényleg annyiba került?Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
Tijásnál is becappelték olyan 700Ft körül a 900-1000Ft helyett? Miközben normálisan az ára 450-500 lenne.
Majd rászoknak az emberek, hogy vesznek tálcás tojást ha az olcsóbbra jön ki darabszámra, bár kizárt, hogy kevesebb lenne.
Lúdas Solymi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az összes kérdezz-felelek felesleges kör volt. Egy releváns kérdést tett fel Baranyi a közmédiáról és a közpénzből működő Pesti Srácokról, ezt Fürjes kimozogta és lejárt a műsoridő, gratulálok az ATV-nek.www.youtube.com/watch?v=VSdXRzmEWo8mondjuk en a videot nem abban a pillanatban jatszottam volna le, hanem leutottem volna azt a hatalmas hazugsagot h senki sem all annyira rendelkezesre a sajtonak mint OV ...
😀😀😀D
Amadeus von Dollárbaloldal
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=VSdXRzmEWo8mondjuk en a videot nem abban a pillanatban jatszottam volna le, hanem leutottem volna azt a hatalmas hazugsagot h senki sem all annyira rendelkezesre a sajtonak mint OV ...
😀😀😀D
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/11/09/palkovics-laszlo-technologiai-es-ipari-miniszter-bejelentesmár hivatalos... vagyis csak az index szerint
Beki
Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
dehogyis, jönnek majd a kicsit óccóbb tojások (aki pl az USA-ban vett már nagytálcás nem bio, csirkét kb soha nem látott termékeket, az tudja miről beszélek)majd jön ez főtt tojás helyett
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dehogyis, jönnek majd a kicsit óccóbb tojások (aki pl az USA-ban vett már nagytálcás nem bio, csirkét kb soha nem látott termékeket, az tudja miről beszélek)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Nagyjából. Karácsony előtt egy Holdról is látszó tojáshiány mókásabb lesz.szankciós politika miatt van (a fidesz ezt szajkózza a nép meg beveszi)150-es tojást jósoltak nemrég év végére. Az azért adna témát a bejgli majszolása közben.Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
Lúdas Solymi
csipkelli
NB2
több mint 3 éve
szankciós politika miatt van (a fidesz ezt szajkózza a nép meg beveszi)150-es tojást jósoltak nemrég év végére. Az azért adna témát a bejgli majszolása közben.Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
Lúdas Solymi
csipkelli
több mint 3 éve
vmeik nap a pennyben a talcas tojas le volt arazva. anyos fel 8ra ment, mar elfogytak.Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
150-es tojást jósoltak nemrég év végére. Az azért adna témát a bejgli majszolása közben.Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evbenÉrtem, de az mennyi?Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??szeptemberi ar, vki irta korabban.
nagir
csebi
nagir
Beki
több mint 3 éve
tojas es krumpli allergiad van?Engem ez nem érint.Gulyás: Csak az M-es tojásokra és a kései burgonyára vonatkozik az ársapkaa "legalább kormányozni tudnak" kormány pontosított, hogy minden méretű tojásra vonatkozik az árstop, hiszen az összes döntésüket elképesztő mértékű megfontoltság övezi, ez egyértelműen látszik
Beki
szerencsére az életünkre ez nincs hatással, hisz posztmodern van
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Engem ez nem érint.Gulyás: Csak az M-es tojásokra és a kései burgonyára vonatkozik az ársapkaa "legalább kormányozni tudnak" kormány pontosított, hogy minden méretű tojásra vonatkozik az árstop, hiszen az összes döntésüket elképesztő mértékű megfontoltság övezi, ez egyértelműen látszik
Beki
szerencsére az életünkre ez nincs hatással, hisz posztmodern van
r.baggio
több mint 3 éve
mert puhanyok azok, akik a nyul helyett mast valasztanak:Na jó, de mi van a nyúlon túl?
telex.hu/eszkombajn/2022/01/04/taplalkozas-nyul-nyulhus-feherje-feherjebevitel-zsirszegeny-feherjemergezes
csebi
www.youtube.com/watch?v=NXAAYwsNr6Q
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/11/09/palkovics-laszlo-technologiai-es-ipari-miniszter-bejelentesez azert eleg meglepo.
Beki