A funkció használatához be kell lépni!

Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 985
Amikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.
ozibozi
a csomagszállítás az jó is lehetne, csak ott ahol már konkurencia van, nyilván nem annyira sikeresek
de amúgy brutál jól kiépített hálózatuk van, ami lehetővé tenné, hogy a riválisoknál olcsóbban dolgozzanak, csak ugye a sok postát és a vízfejet is el kell tartani
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 158
Amikor a mai 60-as generáció kihal, akkor majd konkrétan a posta is kihal. Minek is legyenek? Mi olyat szolgáltatnak amire szükség is lesz, de nem tudod egy telefonnal elintézni.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 416 — beers & Packers
Nem lehet, hogy ezek már a vesztüket érzik? Vagy csak reménykedem?
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 819 — a new hope (again)
Múltkor azt írtam, hogy a VI. kerületben már bezártak két postát (Lövölde tér, Szondi utca), de nem: hármat (+Hegedű u.) És most bezárják az Andrássy úton lévőt is az Oktogonnál. Soproni Tamás polgármester FB-bejegyzése:
A Magyar Posta Zrt. a Szondi és Hegedű utcai, valamint a Lövölde téri után újabb kerületi postát zár be: ezúttal az oktogonit. Ennek következtében egyetlen posta marad egész Terézvárosban, a Nyugatinál. Teszi ezt úgy, hogy a legutóbbi bezáráshullám után hiába fordultam hozzájuk levélben, kérve a céget arra, hogy próbáljunk közösen gondolkodni, mit tehetünk a kerületi fiókokért, még csak válaszra sem méltattak. Azt pedig, hogy az egész országban leépítik a postát, hogy dolgozók százait rúgják ki egy válság kellős közepén, embertelennek tartom, amit egy állami cég nem engedhet meg magának.
Engem ez nem érint. | (A kurva anyjukat!) |
nagylaza, főpohárnok
szegeden 12 postát zártak be. szerintem nagyjából maradt a nagy posta a belvárosban, ill. az árkádban meg a tescoban. kellemes lehet csekket befizetni manapság.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 475 — Saturday Night Lights
 444.hu/2022/11/09/jeszenszky-zsolt-baranyi-krisztinarol-ha-az-ember-krvanak-all-akkor-bszni-kell

És elviekben ez a NER elit...
FLZOLI
Nem elviekben, ez PONTOSAN a NER újságíró elitje.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Bezár a posta és bezár a háziorvos is. Az állam szisztematikusan kivonul a közszolgáltatási feladatok ellátásából.

24.hu/kozelet/2022/11/09/haziorvosi-ugyelet-megszuntetes-kormany-tervezet/

Így lassan én is kivonulnék az adófizetés kötelezettsége alól.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 444.hu/2022/11/09/jeszenszky-zsolt-baranyi-krisztinarol-ha-az-ember-krvanak-all-akkor-bszni-kell

És elviekben ez a NER elit...

több mint 3 éve
Múltkor azt írtam, hogy a VI. kerületben már bezártak két postát (Lövölde tér, Szondi utca), de nem: hármat (+Hegedű u.) És most bezárják az Andrássy úton lévőt is az Oktogonnál. Soproni Tamás polgármester FB-bejegyzése:
A Magyar Posta Zrt. a Szondi és Hegedű utcai, valamint a Lövölde téri után újabb kerületi postát zár be: ezúttal az oktogonit. Ennek következtében egyetlen posta marad egész Terézvárosban, a Nyugatinál. Teszi ezt úgy, hogy a legutóbbi bezáráshullám után hiába fordultam hozzájuk levélben, kérve a céget arra, hogy próbáljunk közösen gondolkodni, mit tehetünk a kerületi fiókokért, még csak válaszra sem méltattak. Azt pedig, hogy az egész országban leépítik a postát, hogy dolgozók százait rúgják ki egy válság kellős közepén, embertelennek tartom, amit egy állami cég nem engedhet meg magának.
Engem ez nem érint. | (A kurva anyjukat!) |
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 046
Aztán how much kostet a tojás meg a kenyér? Konkrét szám nem fog elhangzani??
nagir
szeptemberi ar, vki irta korabban.
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
 telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evben
Beki
Krumplinál nagyon nincs változás ahogy látom, ez kb. látszatintézkedés.
Tijásnál is becappelték olyan 700Ft körül a 900-1000Ft helyett? Miközben normálisan az ára 450-500 lenne.

Nem mintha Prágában nem 54 korona lenne egy doboz tojás a 24-30czk helyett...

Majd rászoknak az emberek, hogy vesznek tálcás tojást ha az olcsóbbra jön ki darabszámra, bár kizárt, hogy kevesebb lenne.
Lúdas Solymi
Annál a 450-500-nál beszámoltad a drágább fűtést a csirkeólakban (vagy akárhogy is hívják azoknál, akik nagyban csinálják), meg a magas üzemanyagköltséget is, ahhoz képest, amikor még tényleg annyiba került?
StormST
A normalist ugy ertettem h mindenfele problem nelkul, amit a csatolt grafikon mutatott.

Tehat ahhoz kepest egy minimal kulonbozetet kell fizetni, ami meg ugyanolyan parasztvakitas mint a tobbi arsapka, mert amig a nep ugy el mint eddig, legalabbas kaja szinten, a honi gazdasag meg megpusztul.

De nem baj, mert most jon az EU-s agrartamogatas es megmentik Csanyit meg Meszarost.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 576
Palkovics vajon a brüsszeli szankciós politika áldozata? 😕
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 742 — SB 50 Champion @ Grund
nagir
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
 telex.hu/belfold/2022/11/09/ennyibe-kerult-a-tojas-es-a-burgonya-az-elmult-ot-evben
Beki
Tijásnál is becappelték olyan 700Ft körül a 900-1000Ft helyett? Miközben normálisan az ára 450-500 lenne.

Majd rászoknak az emberek, hogy vesznek tálcás tojást ha az olcsóbbra jön ki darabszámra, bár kizárt, hogy kevesebb lenne.
Lúdas Solymi
Annál a 450-500-nál beszámoltad a drágább fűtést a csirkeólakban (vagy akárhogy is hívják azoknál, akik nagyban csinálják), meg a magas üzemanyagköltséget is, ahhoz képest, amikor még tényleg annyiba került?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=VSdXRzmEWo8

😀😀😀D
Amadeus von Dollárbaloldal
mondjuk en a videot nem abban a pillanatban jatszottam volna le, hanem leutottem volna azt a hatalmas hazugsagot h senki sem all annyira rendelkezesre a sajtonak mint OV ...
csebi
Az összes kérdezz-felelek felesleges kör volt. Egy releváns kérdést tett fel Baranyi a közmédiáról és a közpénzből működő Pesti Srácokról, ezt Fürjes kimozogta és lejárt a műsoridő, gratulálok az ATV-nek.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
 www.youtube.com/watch?v=VSdXRzmEWo8

😀😀😀D
Amadeus von Dollárbaloldal
mondjuk en a videot nem abban a pillanatban jatszottam volna le, hanem leutottem volna azt a hatalmas hazugsagot h senki sem all annyira rendelkezesre a sajtonak mint OV ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 321 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2022/11/09/palkovics-laszlo-technologiai-es-ipari-miniszter-bejelentes
Beki
már hivatalos... vagyis csak az index szerint

Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 051 — The Mathematician
dehogyis, jönnek majd a kicsit óccóbb tojások (aki pl az USA-ban vett már nagytálcás nem bio, csirkét kb soha nem látott termékeket, az tudja miről beszélek)
r.baggio
majd jön ez főtt tojás helyett

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 980 — no es importante
dehogyis, jönnek majd a kicsit óccóbb tojások (aki pl az USA-ban vett már nagytálcás nem bio, csirkét kb soha nem látott termékeket, az tudja miről beszélek)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
nagir
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
Beki

Lúdas Solymi
150-es tojást jósoltak nemrég év végére. Az azért adna témát a bejgli majszolása közben.
csipkelli
szankciós politika miatt van (a fidesz ezt szajkózza a nép meg beveszi)
NB2
Nagyjából. Karácsony előtt egy Holdról is látszó tojáshiány mókásabb lesz.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 321 — nabege2@yahoo.com
nagir
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
Beki

Lúdas Solymi
150-es tojást jósoltak nemrég év végére. Az azért adna témát a bejgli majszolása közben.
csipkelli
szankciós politika miatt van (a fidesz ezt szajkózza a nép meg beveszi)
több mint 3 éve
nagir
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
Beki

Lúdas Solymi
vmeik nap a pennyben a talcas tojas le volt arazva. anyos fel 8ra ment, mar elfogytak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
nagir
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
Beki

Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 046
nagir
csebi
Értem, de az mennyi?
nagir
Beki

több mint 3 éve
Gulyás: Csak az M-es tojásokra és a kései burgonyára vonatkozik az ársapka
Beki
a "legalább kormányozni tudnak" kormány pontosított, hogy minden méretű tojásra vonatkozik az árstop, hiszen az összes döntésüket elképesztő mértékű megfontoltság övezi, ez egyértelműen látszik

szerencsére az életünkre ez nincs hatással, hisz posztmodern van
r.baggio
Engem ez nem érint.
nagylaza, főpohárnok
tojas es krumpli allergiad van?

több mint 3 éve
Gulyás: Csak az M-es tojásokra és a kései burgonyára vonatkozik az ársapka
Beki
a "legalább kormányozni tudnak" kormány pontosított, hogy minden méretű tojásra vonatkozik az árstop, hiszen az összes döntésüket elképesztő mértékű megfontoltság övezi, ez egyértelműen látszik

szerencsére az életünkre ez nincs hatással, hisz posztmodern van
r.baggio
Engem ez nem érint.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 227 — Chiefs GM
mert puhanyok azok, akik a nyul helyett mast valasztanak:

telex.hu/eszkombajn/2022/01/04/taplalkozas-nyul-nyulhus-feherje-feherjebevitel-zsirszegeny-feherjemergezes
csebi
Na jó, de mi van a nyúlon túl?

www.youtube.com/watch?v=NXAAYwsNr6Q

több mint 3 éve
 telex.hu/belfold/2022/11/09/palkovics-laszlo-technologiai-es-ipari-miniszter-bejelentes
Beki
ez azert eleg meglepo.