Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
most akkor a médiának mégis van fontossága és ereje? de mikor a fidesz előnyéről beszéltünk akkor nincs?Jól látszik a cikk értelmezése is. Nem csak itt, de MZP hozzászólása, a pártok kussolása: erre akarja kivezetni mindenki a mondandót. Nehogy már a D36 legyen a felelős, hogy megírta mi is történt.De ha a sajtónak nincs felelőssge és tudat-, valamint valóságformáló szerepe, akkor miért számít bármit is, hogy a Fidesznek van e mediafölénye vagy nincs?
Gyurma Pappa
Ha a D36 nem írja meg, akkor nem szolgáltat alapot se vitahoz, se narratívaképzéshez, se semmihez, ezeket az infókat a legtöbb ember meg se tudja. (Még maga MZP is a cikkből értesült, hogy átbaszták az újsággal.)
A média mára már hatalmi ág, ezt pont a médiamunkások ne tudnák?
Szerintem botorság elvitatni a média fontosságát és felelősségét.
Szerintem a cikket írók se akarnák.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ugye itt jön be egy alapvetően baloldali összefogás élén egy neokonugye az is elgondolkoztató kellett volna, hogy legyen, hogy Klára behozott plusz 65+ezer szavazatot a két forduló között míg MZP kevesebbet kapott, mint az első fordulóban ha összeadjuk a visszalépőket.Ez jól hangzik, de akkor magyarázd meg az előválasztást. Hogy nyerhette meg a párt nélkül, kampányteam nélkül induló MZP? Ha nem elkötelezett és bizonytalan szavazók nem szavaztak rá, akkor a DK és Jobbik meg MSZP szavazók voksoltak rá a saját jelöltjük ellenében? Nemá... Ha meg nem ők, akkor csak a nem elkötelezettek lehettek, és abban mi a logika, hogy a kevésbé fontos előválasztásra elmennek, de a fontosabb valódi választást meg skippelik? Nekem ez erőltetett logika.
peterk2005Második fordulóelovalasztas2021.hu/eredmenyek/
A szavazatok összeszámolása után az előválasztás második fordulóját Márki-Zay Péter nyerte meg.
Márki-Zay Péter: 371 560 szavazat (56,71%)
Dobrev Klára: 283 677 szavazat (43,29%)
úgy tudta megnyerni hogy erre sikerült a fiatalokat berántani hogy lesz valami más, viszont az ő érdeklődésüket fenntartani már nem sikerült, egy részét igen de nagy részét bukta
többet buktak a réven mint amit nyertek a vámon
Negritis
csebi
de ezt már párszor elmondtuk hogy valszeg összességében hatékonyabb lett volna egy jobbik külön lista + 5 párt közös indulás előválasztással
több mint 3 éve
Ezt egy másodpercig sem vitattam. Az a narratíva, hogy "szemét D36/444/Telex, hogy merik megírni hogy mi ostoba faszok vagyunk" egy bolondság és pont hogy amit te írtál, annak a tagadása. Teszik a dolgukat.Jól látszik a cikk értelmezése is. Nem csak itt, de MZP hozzászólása, a pártok kussolása: erre akarja kivezetni mindenki a mondandót. Nehogy már a D36 legyen a felelős, hogy megírta mi is történt.De ha a sajtónak nincs felelőssge és tudat-, valamint valóságformáló szerepe, akkor miért számít bármit is, hogy a Fidesznek van e mediafölénye vagy nincs?
Gyurma Pappa
Ha a D36 nem írja meg, akkor nem szolgáltat alapot se vitahoz, se narratívaképzéshez, se semmihez, ezeket az infókat a legtöbb ember meg se tudja. (Még maga MZP is a cikkből értesült, hogy átbaszták az újsággal.)
Sobri Jóska

több mint 3 éve
A egyik legnagyobb saját balfaszság az előválasztás vége és az október 23 közötti semmittevés.jah, csak ugye erre most kaptunk egy közelítő választ
csipkelli
konkrétan ment a fingreszelés hogy akkor a meglévő programon mit kellene változtatni meg kinek mekkora a pöcse
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Azt már a visszalépés előtt is mérték, hogy Karácsony szavazóinak egy része inkább Klárára ikszel. Valószínűleg meg is tették a nevetséges alkudozás után.ugye az is elgondolkoztató kellett volna, hogy legyen, hogy Klára behozott plusz 65+ezer szavazatot a két forduló között míg MZP kevesebbet kapott, mint az első fordulóban ha összeadjuk a visszalépőket.Ez jól hangzik, de akkor magyarázd meg az előválasztást. Hogy nyerhette meg a párt nélkül, kampányteam nélkül induló MZP? Ha nem elkötelezett és bizonytalan szavazók nem szavaztak rá, akkor a DK és Jobbik meg MSZP szavazók voksoltak rá a saját jelöltjük ellenében? Nemá... Ha meg nem ők, akkor csak a nem elkötelezettek lehettek, és abban mi a logika, hogy a kevésbé fontos előválasztásra elmennek, de a fontosabb valódi választást meg skippelik? Nekem ez erőltetett logika.
A szavazatok összeszámolása után az előválasztás második fordulóját Márki-Zay Péter nyerte meg.
úgy tudta megnyerni hogy erre sikerült a fiatalokat berántani hogy lesz valami más, viszont az ő érdeklődésüket fenntartani már nem sikerült, egy részét igen de nagy részét bukta
Negritis
csebi
A egyik legnagyobb saját balfaszság az előválasztás vége és az október 23 közötti semmittevés.
több mint 3 éve
Jól látszik a cikk értelmezése is. Nem csak itt, de MZP hozzászólása, a pártok kussolása: erre akarja kivezetni mindenki a mondandót. Nehogy már a D36 legyen a felelős, hogy megírta mi is történt.De ha a sajtónak nincs felelőssge és tudat-, valamint valóságformáló szerepe, akkor miért számít bármit is, hogy a Fidesznek van e mediafölénye vagy nincs?
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
ugye az is elgondolkoztató kellett volna, hogy legyen, hogy Klára behozott plusz 65+ezer szavazatot a két forduló között míg MZP kevesebbet kapott, mint az első fordulóban ha összeadjuk a visszalépőket.Ez jól hangzik, de akkor magyarázd meg az előválasztást. Hogy nyerhette meg a párt nélkül, kampányteam nélkül induló MZP? Ha nem elkötelezett és bizonytalan szavazók nem szavaztak rá, akkor a DK és Jobbik meg MSZP szavazók voksoltak rá a saját jelöltjük ellenében? Nemá... Ha meg nem ők, akkor csak a nem elkötelezettek lehettek, és abban mi a logika, hogy a kevésbé fontos előválasztásra elmennek, de a fontosabb valódi választást meg skippelik? Nekem ez erőltetett logika.
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez jól hangzik, de akkor magyarázd meg az előválasztást. Hogy nyerhette meg a párt nélkül, kampányteam nélkül induló MZP? Ha nem elkötelezett és bizonytalan szavazók nem szavaztak rá, akkor a DK és Jobbik meg MSZP szavazók voksoltak rá a saját jelöltjük ellenében? Nemá... Ha meg nem ők, akkor csak a nem elkötelezettek lehettek, és abban mi a logika, hogy a kevésbé fontos előválasztásra elmennek, de a fontosabb valódi választást meg skippelik? Nekem ez erőltetett logika.
peterk2005
Második fordulóelovalasztas2021.hu/eredmenyek/
több mint 3 éve
igen, én sem úgy gondolom, hogy ez egy az egyben MZP kudarca lett volna, sőt asszem azon kell elgondolkodni, hogyan mozgósított itt jó pár párt (ugye Jobbik, ugye DK).Egyetértek eaglesmcnabb-al. Ebben az egészben ami megy - beleértve a minapi hosszú cikket MZP karakteréről meg az együttműködési képtelenségéről - én nem szembenézést látok, hanem Gyurcsány kottájának fújását. A vitessük el MZP-vel a balhét megy teljes hangerővel. Egyszerre vicces is meg szomorú is, hogy az egyik postban azon sápadozunk, hogy a kurva Gyurcsánytól nem tudunk megszabadulni, aztán a következő postban mi magunk is az ő kottáját fújjuk. Hát így nem is csoda, hogy nem tudunk megszabadulni tőle.Mert csak fekete-fehérben tud gondolkodni az ellenzéki szavazók nagy része.
peterk2005
Nem értem, hogy a két igazság (MZP egy béna kacsa volt, GYF meg egy örökös gátja lesz az ellenzék győzelmének) miért ne lehetne meg együtt, párhuzamosan. Miért beszélgettek úgy, mintha a kettő nem létezhetne együtt. Ebből a cikkből kiolvasni, hogy MZP a hibás mindenért szűklátókör iskolapéldája.
Jól látszik a cikk értelmezése is. Nem csak itt, de MZP hozzászólása, a pártok kussolása: erre akarja kivezetni mindenki a mondandót. Nehogy már a D36 legyen a felelős, hogy megírta mi is történt.
Gyurma Pappa
de ez már megint kezd odáig fajulni, mint a választás előtt, mikor a 444 lehozta, hogy itt nem hogy kormányváltó hanem 2/3váltó hangulat sem nagyon van. akkor is ők voltak a helikopterek, még az újságírónak kellett meaculpa cikket írni baszki. vagy, hogy a háromharmad podcastban a 24.hu főszerkesztő kért kvázi elnézést, hogy leírták azt, hogy itt aztán az ellenzéki összefogásban nagyon komoly gondok vannak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
2020 végétől kezdte el ezt először az EP-ben, majd szép lassan itthon is. ki lehetett volna plakátolni ezzel mindent, nem pedig az MZP-nek megfelelő szögben álló nyilas plakát MZPvel meg a helyi jelölttel, amin amúgy semmi lényeges mondanivaló nem volt azon kívül, hogy lesz eü. minisztérium. a felépítést arra értettem, hogy saját magáévá tette, és lehetett volna ezt hozzá kötni.plusz Klárikám felépítette ezt az európai minimálbér dolgot. azt vihette volna a kampányban tovább, ergó lett volna egy egyszerű, szociális üzenet, ami akár vmennyire rezonálhatott is volna pár helyen, csoportban.Hol építette fel? Ki hallott erről azokon kívül akik napi szinten foglalkoznak politikával? Ilyen propaganda zajban semmi sem megy át, és szerintem ezért nem fog itthon soha semmi változni. Ebben már 100ra olyanok vagyunk mint az oroszok. Annak ellenére, hogy épp 1 évszázadra hazavágja az országukat, valszeg 1 holnapi választáson is putykót választanák meg, mert ők úgy tudják ő Jézus. Nálunk is ez van.
csebi
thebeke
több mint 3 éve
Egyetértek eaglesmcnabb-al. Ebben az egészben ami megy - beleértve a minapi hosszú cikket MZP karakteréről meg az együttműködési képtelenségéről - én nem szembenézést látok, hanem Gyurcsány kottájának fújását. A vitessük el MZP-vel a balhét megy teljes hangerővel. Egyszerre vicces is meg szomorú is, hogy az egyik postban azon sápadozunk, hogy a kurva Gyurcsánytól nem tudunk megszabadulni, aztán a következő postban mi magunk is az ő kottáját fújjuk. Hát így nem is csoda, hogy nem tudunk megszabadulni tőle.Mert csak fekete-fehérben tud gondolkodni az ellenzéki szavazók nagy része.
peterk2005
Nem értem, hogy a két igazság (MZP egy béna kacsa volt, GYF meg egy örökös gátja lesz az ellenzék győzelmének) miért ne lehetne meg együtt, párhuzamosan. Miért beszélgettek úgy, mintha a kettő nem létezhetne együtt. Ebből a cikkből kiolvasni, hogy MZP a hibás mindenért szűklátókör iskolapéldája.
Jól látszik a cikk értelmezése is. Nem csak itt, de MZP hozzászólása, a pártok kussolása: erre akarja kivezetni mindenki a mondandót. Nehogy már a D36 legyen a felelős, hogy megírta mi is történt.

több mint 3 éve
Ez jól hangzik, de akkor magyarázd meg az előválasztást. Hogy nyerhette meg a párt nélkül, kampányteam nélkül induló MZP? Ha nem elkötelezett és bizonytalan szavazók nem szavaztak rá, akkor a DK és Jobbik meg MSZP szavazók voksoltak rá a saját jelöltjük ellenében? Nemá... Ha meg nem ők, akkor csak a nem elkötelezettek lehettek, és abban mi a logika, hogy a kevésbé fontos előválasztásra elmennek, de a fontosabb valódi választást meg skippelik? Nekem ez erőltetett logika.De miért gondoljatok hogy Dobrev ellen nem lett volna 2/3?Mert Dobrev mögött lett volna egységes ellenzéki kampány - ami nem volt MzP mögött, hogy csak egyet mondjak. Dk - Jobbik paktum, DK - Lmp paktum stb. Az előválasztás le volt zsírozva a hat párt között. Mindenki úgy tudta, hogy Klára vagy Geri nyer és nagyjából az is tudható volt a paktumok után, hogy a DK-nak lesz a legnagyobb frakciója. Na ebbe köpött bele MzP 😀
Melyik országrész ami átszavazott volna Gyurcsány nejere?
Max azért nem lett volna mert bal oldal inkább leszavaz a kutyakra akik így bekerülnek csak hogy ne Gyurcsányra kelljen.
Toca
Fentebb felsoroltam pár megyét, ahol a potencionálisan ellenzéki szavazók nem mentek el MzP-re szavazni, ez szimpla matek. A törzsszavazók a legtöbb helyen ott voltak - ezért is lett 2 millió szavazat - de a nem elkötelezett ellenzéki szavazók és a bizonytalanok akiket saját bevallása szerint is dolga lett volna megszólítani - nem szavaztak rá. A nem elkötelezett, alapvetően baloldali érzelmű szavazók egy Gerire, vagy Klárára simán leszvazanak, mert nekik elhiszik ezt a baloldali izét és rühellik Orbánt. Egy neokon héjának, aki mögé nem áll be még a helyi ellenzéki jelölt sem - nem.MC12
Ha voltak otthon maradók - tudjuk, hogy voltak? vannak már erről elemzések? a részvételi arány elég magas volt -, akkor értelemszerű, hogy őket MZP nem tudta megszólítani, de ebből nem következik, hogy Klárika meg tudta volna. Bőven lehet, hogy még kevésbé is sikerült volna neki, mint MZP-nek.
Egyetértek eaglesmcnabb-al. Ebben az egészben ami megy - beleértve a minapi hosszú cikket MZP karakteréről meg az együttműködési képtelenségéről - én nem szembenézést látok, hanem Gyurcsány kottájának fújását. A vitessük el MZP-vel a balhét megy teljes hangerővel. Egyszerre vicces is meg szomorú is, hogy az egyik postban azon sápadozunk, hogy a kurva Gyurcsánytól nem tudunk megszabadulni, aztán a következő postban mi magunk is az ő kottáját fújjuk. Hát így nem is csoda, hogy nem tudunk megszabadulni tőle.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
m.hvg.hu/itthon/20220518_nagy_europai_lakossagcsere_OrbanJajj ne....
Kivancsi vagyok meg iden jonnek-e a rendeletek, hogy a nem keresztenyek, nem feherek, nem heteroszexualisak nem jarhatnak felsooktatasba, szinhazba/moziba, nem lehet tulajdonukban vallalkozas, nem tolthetnek be szellemi munkat stb.
Borbinho
www.youtube.com/watch?v=VUbxVfSqtt8&ab_channel=Shaun
Négy éves videó. De linkelhetek még 1000 másikat. A Great Replacement az egyik legostobább jobbos elmélet, ever, pedig már majd 50 éves. (Shaun hangja elég monoton, a beszédstílusa lassú, szóval nyugodtan lehet nézni 2-szeres sebességgel)

több mint 3 éve
Ne vicceljetek már 😀De miért gondoljatok hogy Dobrev ellen nem lett volna 2/3?a belső feszültség ami az egész kampányt jellemezte nagyon érződött ami ugye MZPből adódott
Melyik országrész ami átszavazott volna Gyurcsány nejere?
Max azért nem lett volna mert bal oldal inkább leszavaz a kutyakra akik így bekerülnek csak hogy ne Gyurcsányra kelljen.
Toca
az ő sikere az előválasztáson nagyrészt az online hype és a fiatalok mozgósításából adódott ami nem tudta egyensúlyozni az egyébként bukott szavazatokat az elbaszott kampány miatt
Klárika vagy Geri esetében az együttműködés és a hierarchia tisztább lett volna így egy kompetensebb kampányt látunk, összességében profibbat
győzelemhez ez sem lett volna elég, de a 2/3ad ellen igen
Negritis
Kárikámmal annyi lett volna a különbség, hogy az összefogás kb fele ennyi mandátumot kapott volna, mert osztoznának rajta a kutyákkal.
Hihetetlen, hogy racionális érveket próbáltok felhozni gyurcsányné mellett.
Ha mzpt ennyire könnyű volt összegyurcsányozni, akkor az hogy járt volna akit össze sem kell kenni, mert ő maga gyurcsány?
plusz Klárikám felépítette ezt az európai minimálbér dolgot. azt vihette volna a kampányban tovább, ergó lett volna egy egyszerű, szociális üzenet, ami akár vmennyire rezonálhatott is volna pár helyen, csoportban.Hol építette fel? Ki hallott erről azokon kívül akik napi szinten foglalkoznak politikával? Ilyen propaganda zajban semmi sem megy át, és szerintem ezért nem fog itthon soha semmi változni. Ebben már 100ra olyanok vagyunk mint az oroszok. Annak ellenére, hogy épp 1 évszázadra hazavágja az országukat, valszeg 1 holnapi választáson is putykót választanák meg, mert ők úgy tudják ő Jézus. Nálunk is ez van.
csebi
több mint 3 éve
Miféle aljas Packers elleni hadjárat ez?m.hvg.hu/itthon/20220518_nagy_europai_lakossagcsere_Orbangondolkoztam hogy belinkeljem-e, de inkább nem
Kivancsi vagyok meg iden jonnek-e a rendeletek, hogy a nem keresztenyek, nem feherek, nem heteroszexualisak nem jarhatnak felsooktatasba, szinhazba/moziba, nem lehet tulajdonukban vallalkozas, nem tolthetnek be szellemi munkat stb.
Borbinho
szánalmas az a vergődés amit a fox is csinál, főleg hogy a Buffaloi lövöldöző ugye pont arra hivatkozott mikor ment lövöldözni
aztán persze jött a szokásos "videójáték a felelős" mantra
Yeah. It’s totally the video games. pic.twitter.com/iBuD1MgEQo
— Pádraig Ó Séaġḋa (@poshea) May 16, 2022
Negritis
több mint 3 éve
m.hvg.hu/itthon/20220518_nagy_europai_lakossagcsere_Orbangondolkoztam hogy belinkeljem-e, de inkább nem
Borbinho
szánalmas az a vergődés amit a fox is csinál, főleg hogy a Buffaloi lövöldöző ugye pont arra hivatkozott mikor ment lövöldözni
aztán persze jött a szokásos "videójáték a felelős" mantra
Yeah. It’s totally the video games. pic.twitter.com/iBuD1MgEQo
— Pádraig Ó Séaġḋa (@poshea) May 16, 2022
több mint 3 éve
Es meg az se lesz ervenyesigazából jelenleg arról lehet népszavazni, amiről Orbán akar.Pedig jogos.hvg.hu/itthon/20220518_Elkaszalta_az_Alkotmanybirosag_az_ellenzek_nepszavazasat?fbclid=IwAR2ERCNSeCFkz1sm1TvaeAymT-l08T9KRji4FDQcrQq0M5SS2y-7ml_NnqIna elmennek a p-ba.
empty taxi
csebi
Ezzel az erővel arról is lehetne akkor népszavazni, hogy mennyi a minimálbér vagy ne épüljön Paks2. Sőt, akár arról is, hogy kapcsolják ki Paks1-t és kapjon mindenki azonnali állampolgársági bónuszként százezer eurót.
A költségvetést és nemzetközi szerződést érintő témák népszavazásilag tabuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Szoval ezzel csak jol jar az ellenzek
Nem lesz megtartva egy nepszavazas ami garantaltan ervenytelen lett volna, es meg micsoda igazsagtalansag is erte oket
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Tok mindegy, le kellett volna normalisan reagalnia a helyzetet.nyilván, de megnéztem volna azért az eredményeket háború nélkül isazért a háború is nagyon belerondított a képbepersze, de ez nem ment fel senkit
NB2
MZP-t se menti fel
és a 6 pártot se menti fel
mindenki elbaszott mindent amit lehet
Negritis
MZP idióta kijelentése nélkül ez nagyon más lett volna
NB2
Ha figyelt volna arra amit mondanak neki, akkor nem lett volna ez a barom nyilatkozata, onnantol meg a Fidesznek is egyszeru volt a dolga.
Tobb szinten elkurodott ez az egesz, de remeljetoleg levonjak ebbol a tanulsagot es ha legkozelebb jon valami kozos jelolt, akkor az ne kezdjen el maganakciozni.
Mindegy, meglatjuk mi lesz.
Az en eletemen ez mar nagyon nem valtoztat (remelem), a gyerekeimen (ha lesznek) akkor meg igen.
több mint 3 éve
444.hu/2022/05/18/kerpel-fronius-gabor-is-elindul-a-momentum-elnoki-posztjaerttedd el a humorosba
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
igazából jelenleg arról lehet népszavazni, amiről Orbán akar.Pedig jogos.hvg.hu/itthon/20220518_Elkaszalta_az_Alkotmanybirosag_az_ellenzek_nepszavazasat?fbclid=IwAR2ERCNSeCFkz1sm1TvaeAymT-l08T9KRji4FDQcrQq0M5SS2y-7ml_NnqIna elmennek a p-ba.
empty taxi
csebi
Ezzel az erővel arról is lehetne akkor népszavazni, hogy mennyi a minimálbér vagy ne épüljön Paks2. Sőt, akár arról is, hogy kapcsolják ki Paks1-t és kapjon mindenki azonnali állampolgársági bónuszként százezer eurót.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
m.hvg.hu/itthon/20220518_nagy_europai_lakossagcsere_OrbanKivancsi vagyok meg iden jonnek-e a rendeletek, hogy a nem keresztenyek, nem feherek, nem heteroszexualisak nem jarhatnak felsooktatasba, szinhazba/moziba, nem lehet tulajdonukban vallalkozas, nem tolthetnek be szellemi munkat stb.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
nyilván, de megnéztem volna azért az eredményeket háború nélkül isazért a háború is nagyon belerondított a képbepersze, de ez nem ment fel senkit
NB2
MZP-t se menti fel
és a 6 pártot se menti fel
mindenki elbaszott mindent amit lehet
Negritis
MZP idióta kijelentése nélkül ez nagyon más lett volna
több mint 3 éve
És az állítsuk meg gyurcsányt petícióval mi lesz?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ilyen úri huncutságokkal ne foglalkozzunk, az óvodás nemváltó műtétek problémája az sokkal fontosabb téma volt.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
ha vizitdíjról lehetett akkor nekem ne mond, hogy az álláskeresési járadékról nem lehet.Pedig jogos.hvg.hu/itthon/20220518_Elkaszalta_az_Alkotmanybirosag_az_ellenzek_nepszavazasat?fbclid=IwAR2ERCNSeCFkz1sm1TvaeAymT-l08T9KRji4FDQcrQq0M5SS2y-7ml_NnqIna elmennek a p-ba.
empty taxi
csebi
Sobri Jóska
Fudan: nem a nemzetközi szerződésről volt szó hanem arról, hogy a törvényt helyezzék hatályon kívül. magát a szerződést nem érinti.