Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Csak a mandineres elfelejti a 1867 után jogalkotast megemliteni, majd holnap linkelek erről egy írást, ott bővebben le van írva.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Történelemprofesszorok figyelem!Fiume - amennyire tudom - különleges statust élvezett, ilyen értelemben lehet azt mondani, hogy egy időben corpus separatumként (különálló területként) Magyarországhoz tartozott. Az a kijelentés viszont, hogy volt tengerünk, de elvették, ennek fényében is erős túlzás.
Magyarázat kellene, hogy akkor most hogy is van ez...
Ehhez kommentált Vezcán Zoltán, Mandineres újságíró és óraadó:
"1807. évi IV. törvénycikk
Fiume város és kikötő beczikkelyeztetik; a fiumei kormányzónak a főrendek tábláján, Fiume város követeinek pedig a kk. és rr. tábláján ülés- és szavazatjog adatik
Hogy az ország karainak és rendeinek lángoló vágya további halasztást ne szenvedjen: Ő szent felségének jóváhagyásával, Fiume városa és kikötője, melyet Mária Terézia felséges császárné és királynő külön oklevelével már az országba bekebelezett, a jelen törvénycikkely által az országhoz tartozónak nyilvánittatik. Egyszersmind pedig
1. § A fiumei kormányzónak az országgyülés főrendi tábláján, Fiume város követeinek a karok és rendek tábláján megillető ülés- és szavazatjog adatik."
" elolvastam, az egy állásfoglalás, finoman kihagyva a kényes részeket, ez meg bizony egy törvény arról, hogy Fiume és környéke Horvátországot megkerülve bekebeleztetett. Amúgy főleg olaszok lakták, és az 1790-es évek óta lobbiztak azért, hogy ne Horvátország fennhatósága alatt legyenek. Valahogy ez sem szerepel a levéltár posztjában."
"nézzük meg azt is pl, hogy Dalmácia mióta Horvátország része..."
mnl.gov.hu/a_het_dokumentuma/fiume_betagolasa_a_magyar_szent_koronaba.html?fbclid=IwAR32EfYILsDfsEP5A-Av-L2b42tKsf6u57i0-myo1Jy0U5ugw1UGqmBQOp4
Solymi
Na, és ki született Fiuméban? | Kádár János |
több mint 3 éve
Történelemprofesszorok figyelem!Magyarázat kellene, hogy akkor most hogy is van ez...
Ehhez kommentált Vezcán Zoltán, Mandineres újságíró és óraadó:
"1807. évi IV. törvénycikk
Fiume város és kikötő beczikkelyeztetik; a fiumei kormányzónak a főrendek tábláján, Fiume város követeinek pedig a kk. és rr. tábláján ülés- és szavazatjog adatik
Hogy az ország karainak és rendeinek lángoló vágya további halasztást ne szenvedjen: Ő szent felségének jóváhagyásával, Fiume városa és kikötője, melyet Mária Terézia felséges császárné és királynő külön oklevelével már az országba bekebelezett, a jelen törvénycikkely által az országhoz tartozónak nyilvánittatik. Egyszersmind pedig
1. § A fiumei kormányzónak az országgyülés főrendi tábláján, Fiume város követeinek a karok és rendek tábláján megillető ülés- és szavazatjog adatik."
" elolvastam, az egy állásfoglalás, finoman kihagyva a kényes részeket, ez meg bizony egy törvény arról, hogy Fiume és környéke Horvátországot megkerülve bekebeleztetett. Amúgy főleg olaszok lakták, és az 1790-es évek óta lobbiztak azért, hogy ne Horvátország fennhatósága alatt legyenek. Valahogy ez sem szerepel a levéltár posztjában."
"nézzük meg azt is pl, hogy Dalmácia mióta Horvátország része..."
mnl.gov.hu/a_het_dokumentuma/fiume_betagolasa_a_magyar_szent_koronaba.html?fbclid=IwAR32EfYILsDfsEP5A-Av-L2b42tKsf6u57i0-myo1Jy0U5ugw1UGqmBQOp4
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Akkor én is haladok erre, mert itt Prágában szoktam Birellt inni ebéd mellé.kösz bmeg 😀Az alkoholmentes sör meg az első lépés a buzivá váláa felé.A koffeinmentes kávé olyan, mint az orgazmus nélküli szex.Ha kapni egyáltalán. Csak én érzem úgy, vagy tényleg nagyon lecsökkent a legtöbb supermarket választéka? A polcok harmada üres, a fagyasztókban mindenből csak 1-2 fajta van, stb. Az öregemnek pl. hetek óta nem kapok diabetikus jégkrémet. Eltűnt az a koffeinmentes kávé is, amit venni szoktam. Tudom, first world problem, de wtf?Nem szavaztam meg. De nekem is drágább.Megszavazták.Bemegyek a boltba:
#elmultnyolcev #masholisezmegy #magyarneplelek
r.baggio
3 darab kis burgonyas pogacsa, nehany dekas sajt darab: 1300 HUF. Ember.
Ventura
Megérdemlik.
Slussz.
Amadeus
Gyurma Pappa
peterk2005
Igaz Magyar ember nem iszik olyat.
Amadeus
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
dede en is erzekeltem ezt, hogy mintha bizonyos alap dolgokbol egy fele volt pl tejfol az auchanban ...Ha kapni egyáltalán. Csak én érzem úgy, vagy tényleg nagyon lecsökkent a legtöbb supermarket választéka? A polcok harmada üres, a fagyasztókban mindenből csak 1-2 fajta van, stb. Az öregemnek pl. hetek óta nem kapok diabetikus jégkrémet. Eltűnt az a koffeinmentes kávé is, amit venni szoktam. Tudom, first world problem, de wtf?Nem szavaztam meg. De nekem is drágább.Megszavazták.Bemegyek a boltba:
r.baggio
Ventura
Megérdemlik.
Slussz.
Amadeus
Gyurma Pappa
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kösz bmeg 😀Az alkoholmentes sör meg az első lépés a buzivá váláa felé.A koffeinmentes kávé olyan, mint az orgazmus nélküli szex.Ha kapni egyáltalán. Csak én érzem úgy, vagy tényleg nagyon lecsökkent a legtöbb supermarket választéka? A polcok harmada üres, a fagyasztókban mindenből csak 1-2 fajta van, stb. Az öregemnek pl. hetek óta nem kapok diabetikus jégkrémet. Eltűnt az a koffeinmentes kávé is, amit venni szoktam. Tudom, first world problem, de wtf?Nem szavaztam meg. De nekem is drágább.Megszavazták.Bemegyek a boltba:
r.baggio
Ventura
Megérdemlik.
Slussz.
Amadeus
Gyurma Pappa
peterk2005
Amadeus
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az alkoholmentes sör meg az első lépés a buzivá válás felé.A koffeinmentes kávé olyan, mint az orgazmus nélküli szex.Ha kapni egyáltalán. Csak én érzem úgy, vagy tényleg nagyon lecsökkent a legtöbb supermarket választéka? A polcok harmada üres, a fagyasztókban mindenből csak 1-2 fajta van, stb. Az öregemnek pl. hetek óta nem kapok diabetikus jégkrémet. Eltűnt az a koffeinmentes kávé is, amit venni szoktam. Tudom, first world problem, de wtf?Nem szavaztam meg. De nekem is drágább.Megszavazták.Bemegyek a boltba:
r.baggio
Ventura
Megérdemlik.
Slussz.
Amadeus
Gyurma Pappa
peterk2005
Amadeus
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A koffeinmentes kávé olyan, mint az orgazmus nélküli szex.Ha kapni egyáltalán. Csak én érzem úgy, vagy tényleg nagyon lecsökkent a legtöbb supermarket választéka? A polcok harmada üres, a fagyasztókban mindenből csak 1-2 fajta van, stb. Az öregemnek pl. hetek óta nem kapok diabetikus jégkrémet. Eltűnt az a koffeinmentes kávé is, amit venni szoktam. Tudom, first world problem, de wtf?Nem szavaztam meg. De nekem is drágább.Megszavazták.Bemegyek a boltba:
r.baggio
Ventura
Megérdemlik.
Slussz.
Amadeus
Gyurma Pappa
peterk2005
több mint 3 éve
Ha kapni egyáltalán. Csak én érzem úgy, vagy tényleg nagyon lecsökkent a legtöbb supermarket választéka? A polcok harmada üres, a fagyasztókban mindenből csak 1-2 fajta van, stb. Az öregemnek pl. hetek óta nem kapok diabetikus jégkrémet. Eltűnt az a koffeinmentes kávé is, amit venni szoktam. Tudom, first world problem, de wtf?Nem szavaztam meg. De nekem is drágább.Megszavazták.Bemegyek a boltba:
r.baggio
Ventura
Megérdemlik.
Slussz.
Amadeus
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
ja vagyhogy IiWH orosz teknikájának több mint harmada amcsi vót, végül még negyedszázadig megéltek belőle...most nem találom azt a yt videót, ahol azt ecsetelik, hogy a háború mekkora biznisz és az igazán ügyesek mindkét félnek ugyanúgy adnak el, mert ugye a pénz az pénz 😊igen, üzletember, és pont ez a gond, hogy az oroszokkal közös érdekeltségű üzletei vannak.Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
ez baszna be igazán szerintem, hogy egy oroszbarát, oroszokkal üzletelő figura legyen a honvédelmi miniszter jelen geopolitikai helyzetben.
deyell
Amúgy ha megnyugtat, akkor elárulom, hogy Szalay-Bobrovniczky nem oroszbarát, csak üzletember, igazi pragmatikus héja, vagyis nem egy elbaszott elvekkel teli valaki, "csak" egy színtiszta utilitarista.
Sobri Jóska
deyell
pl az amiknak igencsak leesett az álluk, amikor a németek Fordokkal masírozgattak a 2. vh-ban😊
NB2

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
g7.hu/kozelet/20220511/tizenketszer-tobbet-koltott-a-fidesz-es-a-kormany-a-valasztasi-kampanyra-mint-az-ellenzek/?fbclid=IwAR0qh05-uo_5XNC7WZi17JwMrQKTj3Cd21wOolFQOgnEQ7Hb732O8E8ZK-o

Madden hates me.
több mint 3 éve
hvg.hu/eurologus/20220511_A_lengyel_kormanypart_megint_nem_allt_ki_a_Fidesz_mellett_a_jogallamisagi_vitabanmár megint győztünk.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Én azt várom, hogy melyik lesz a tengerészeti miniszter.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Letelepedési kötvényt...jah csak mi mit is adunk el az ukránoknak? 😀most nem találom azt a yt videót, ahol azt ecsetelik, hogy a háború mekkora biznisz és az igazán ügyesek mindkét félnek ugyanúgy adnak el, mert ugye a pénz az pénz 😊igen, üzletember, és pont ez a gond, hogy az oroszokkal közös érdekeltségű üzletei vannak.Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
ez baszna be igazán szerintem, hogy egy oroszbarát, oroszokkal üzletelő figura legyen a honvédelmi miniszter jelen geopolitikai helyzetben.
deyell
Amúgy ha megnyugtat, akkor elárulom, hogy Szalay-Bobrovniczky nem oroszbarát, csak üzletember, igazi pragmatikus héja, vagyis nem egy elbaszott elvekkel teli valaki, "csak" egy színtiszta utilitarista.
Sobri Jóska
deyell
pl az amiknak igencsak leesett az álluk, amikor a németek Fordokkal masírozgattak a 2. vh-ban😊
NB2
vagy akár csak az oroszoknak? 😀
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ööö... kinek nincs?igen, üzletember, és pont ez a gond, hogy az oroszokkal közös érdekeltségű üzletei vannak.Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
Sobri Jóska
deyell
több mint 3 éve
jah csak mi mit is adunk el az ukránoknak? 😀most nem találom azt a yt videót, ahol azt ecsetelik, hogy a háború mekkora biznisz és az igazán ügyesek mindkét félnek ugyanúgy adnak el, mert ugye a pénz az pénz 😊igen, üzletember, és pont ez a gond, hogy az oroszokkal közös érdekeltségű üzletei vannak.Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
Sobri Jóska
deyell
NB2
vagy akár csak az oroszoknak? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
most nem találom azt a yt videót, ahol azt ecsetelik, hogy a háború mekkora biznisz és az igazán ügyesek mindkét félnek ugyanúgy adnak el, mert ugye a pénz az pénz 😊igen, üzletember, és pont ez a gond, hogy az oroszokkal közös érdekeltségű üzletei vannak.Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
Sobri Jóska
deyell
több mint 3 éve
igen, üzletember, és pont ez a gond, hogy az oroszokkal közös érdekeltségű üzletei vannak.Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
Sobri Jóska
built for this shit
több mint 3 éve
ami elég szarba van most 😀plusz ott a Dunakeszi Jarmujavito is, amiben neki is es az oroszoknak is vannak erdekeltsegei.értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pedig....értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
több mint 3 éve
plusz ott a Dunakeszi Jarmujavito is, amiben neki is es az oroszoknak is vannak erdekeltsegei.értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
deyell
több mint 3 éve
értesüléseik szerint távozhat a kormányból Benkő Tibor honvédelmi miniszter, lehetséges utódként pedig felmerült Szalay-Bobrovniczky Kristóf neve, aki nem csak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, de komoly érdekeltségei vannak a hadiiparban: a Magyar Honvédség nemrég a Szalay-Bobrovniczky érdekeltségében álló cseh cégtől rendelt tucatnyi gyakorló-kiképző repülőt.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
built for this shit
több mint 3 éve
Mondjuk Captain Obvious díjért cserébe bárki megmondhatta.Eszméletlen, de ez is jóEzt is megmondtam előre.
m.hvg.hu/ingatlan/20220511_inflacio_lakashitel_bank360
r.baggio
Amadeus

több mint 3 éve
Szerintem tol egy Kende Annát, és a női kormánytagok hiánya miatt nem vállalja a feladatot.24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi
Hú, de vizes ez a bili...
több mint 3 éve
Már pedig vagy 2 hete ezt hallom...24.hu/kozelet/2022/05/11/uj-kormany-miniszteriumok-orban-torvenyjavaslat-majus-13-azonnali/oke, hogy kovetkezmenyek nelkuli orszag vagyunk, de ezt uj szintre emeli az, ha Varga Judit marad az igazsagugyminiszter ...
empty taxi
csebi

Madden hates me.