Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát nem imádnivaló a pasi? De.Óriási troll. Egyetlen fideszes politikus, akit kedvelek.
youtu.be/t8W1G_iErrs
Sobri Jóska
több mint 3 éve
De, hogy hogyan fogják eldönteni, hogy az úniós pénzből épült vidéki ipari park kihez tartozik, na az egy szép menet lesz 😀Viktorhoz
MC12
Sztem teljesen egyertelmu, hogy minden hozza tartozik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Strukturálisan agyrém. Legalább 4 minisztérium párhuzamos egymással, 1 év el fog menni csak hatásköri vitákkal 😊 MC12Nem fog, egy valaki már megnyerte ezt a meccset, a többi csak a színjáték kedvéért van
Többet nem írhatok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
"Orbán Viktor Semjén Zsoltot általános miniszterelnök-helyettesnek kérte fel, aki egyúttal nemzetpolitikáért, nemzetiségpolitikáért, egyházpolitikáért és egyházdiplomáciáért felelős miniszterként is dolgozik majd. Az Agrárminisztériumot Nagy István, a Belügyminisztériumot Pintér Sándor, az Építési és Beruházási Minisztériumot Lázár János, a Honvédelmi Minisztériumot Szalay-Bobrovniczky Kristóf, az Igazságügyi Minisztériumot Varga Judit vezetheti majd. Orbán Viktor a Kulturális és Innovációs Minisztérium vezetésére Csák Jánost, a Külgazdasági és Külügyminisztérium élére Szijjártó Pétert, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére Rogán Antalt, a Miniszterelnökség élére Gulyás Gergelyt kérte fel. A Pénzügyminisztériumot Varga Mihály, a Technológiai és Ipari Minisztériumot Palkovics László vezetheti. Nagy Márton gazdaságfejlesztésért felelős miniszterként, Navracsics Tibor pedig területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterként dolgozhat a következő négy évben."Strukturálisan agyrém. Legalább 4 minisztérium párhuzamos egymással, 1 év el fog menni csak hatásköri vitákkal 😊 Csák egyébként egy jó döntés volt, neki azért van még respektje nyugaton is.
Vrij6
De, hogy hogyan fogják eldönteni, hogy az úniós pénzből épült vidéki ipari park kihez tartozik, na az egy szép menet lesz 😀
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Gyönyörű.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
"Orbán Viktor Semjén Zsoltot általános miniszterelnök-helyettesnek kérte fel, aki egyúttal nemzetpolitikáért, nemzetiségpolitikáért, egyházpolitikáért és egyházdiplomáciáért felelős miniszterként is dolgozik majd. Az Agrárminisztériumot Nagy István, a Belügyminisztériumot Pintér Sándor, az Építési és Beruházási Minisztériumot Lázár János, a Honvédelmi Minisztériumot Szalay-Bobrovniczky Kristóf, az Igazságügyi Minisztériumot Varga Judit vezetheti majd. Orbán Viktor a Kulturális és Innovációs Minisztérium vezetésére Csák Jánost, a Külgazdasági és Külügyminisztérium élére Szijjártó Pétert, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére Rogán Antalt, a Miniszterelnökség élére Gulyás Gergelyt kérte fel. A Pénzügyminisztériumot Varga Mihály, a Technológiai és Ipari Minisztériumot Palkovics László vezetheti. Nagy Márton gazdaságfejlesztésért felelős miniszterként, Navracsics Tibor pedig területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterként dolgozhat a következő négy évben."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
" a bennfentesek költséges stábvacsorákról, bulikról, a Pesti TV-nek vásárolt, de a Pestisrácok stábja által is használt technikai eszközökről és hasonlókról pletykáltak."hvg.hu/itthon/20220513_Nem_ontenek_szamolatlanul_a_penzt_a_fideszes_mediara_sem
😊
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/05/13/veres-margit-volner-pal-kegyelmi-kerveny-borton-helyett-unios-tamogatas/Már csak egy háttérben meghúzódó orosz szál kellene, és benne van a ner teljes esszenciája
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/05/13/veres-margit-volner-pal-kegyelmi-kerveny-borton-helyett-unios-tamogatas/hello bv törvény.
empty taxi
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/05/13/veres-margit-volner-pal-kegyelmi-kerveny-borton-helyett-unios-tamogatas/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
kinek mit intézett a kormánya rovatSzerintem meg:
i.imgur.com/H6lTPi7.jpg
deyell
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
kinek mit intézett a kormánya rovatszocsiba kell menni
i.imgur.com/H6lTPi7.jpg
deyell
több mint 3 éve
Gedeon bácsi meg smafu
több mint 3 éve
Én borzasztóan élvezem ha jó borbély kezei közé kerülök, de ez összefügg azzal, hogy rühellek borotválkozni 😊 a tisztesség kedvéért van borotvakésem meg ahhoz a full szett, van hagyományos pengés borotvám, meg biztonsági 3 pengés is, de megszeretni a dolgot egyikkel se sikerült.Hú, nagyon le vagyok maradva, én még be se tettem a lábam olyan helyre, ahova az volt kiírva, hogy barber shop. Ragaszkodom a fodrászhoz. Igaz, neki viszont nem engedem, hogy hozzányúljon a szakállamhoz.Áh ilyen típusú morális skurpulusaim nem voltak akkor se, csak - hogy Gyurma kérdésére is válaszoljak - egyszerűen szar volt a pénz 😊 egyébként engem valóban szórakoztatott az ilyesmi.gondolom nehéz borotválkozni ha nem tudsz tükörbe nézni és barbershop még nem volt annyi mint mostanában.Mivel nekem is kellett ilyet anno minisztériumban írni - lebaszni a sajtót, amiért nem a minisztérium által kívánt szemüvegen keresztül mutatja be az akármilyen adatokat - ezért feltételezem, hogy az alábbi történt:És miért nem maradtál ott? Vicces munkahelynek néz ki
MC12
Gyurma Pappa
nyilván viccelek mielőtt bárki megsértődik
briareos
A barber shopok a bögyömben vannak. Klasszikust sajnos nem találtam Pesten - ha valaki tud szóljon, köszi - ahol:
- nem műmájer faszmarcik akarnak kényszeresen laza dumával érdektelen dolgokról beszélgetni vágás közben - volt hogy a torkomon volt a penge ő meg kérdezgetett…
- miközben üvölt a zene
- minden harmadik szó az hogy gecccc
- nincs kamu géppisztoly és Jack Daniels üvegek a falon
- és a legtöbbnek nem kifejezetten tetszik, hogy borotválni is kell és ezért nem is úgy csinálja ahogy kell (nincs melegített törölköző, puhító krém stb. )
Olaszország, ott igen, ott tudják, hogy kell ezt.
MC12
nagylaza
több mint 3 éve
Mindenképp 😊 jöhet a kép, Pécsre úgyis el kell mennem pár hetente 😊Gyere le Pécsre, itt kurva jó a barber shop. Pont a fentieket irtják.Áh ilyen típusú morális skurpulusaim nem voltak akkor se, csak - hogy Gyurma kérdésére is válaszoljak - egyszerűen szar volt a pénz 😊 egyébként engem valóban szórakoztatott az ilyesmi.gondolom nehéz borotválkozni ha nem tudsz tükörbe nézni és barbershop még nem volt annyi mint mostanában.Mivel nekem is kellett ilyet anno minisztériumban írni - lebaszni a sajtót, amiért nem a minisztérium által kívánt szemüvegen keresztül mutatja be az akármilyen adatokat - ezért feltételezem, hogy az alábbi történt:És miért nem maradtál ott? Vicces munkahelynek néz ki
MC12
Gyurma Pappa
briareos
A barber shopok a bögyömben vannak. Klasszikust sajnos nem találtam Pesten - ha valaki tud szóljon, köszi - ahol:
- nem műmájer faszmarcik akarnak kényszeresen laza dumával érdektelen dolgokról beszélgetni vágás közben - volt hogy a torkomon volt a penge ő meg kérdezgetett…
- miközben üvölt a zene
- és a legtöbbnek nem kifejezetten tetszik, hogy borotválni is kell és ezért nem is úgy csinálja ahogy kell (nincs melegített törölköző, puhító krém stb. )
MC12
Két hetente 200 km megér egy jó vágást/borotválást (hétfőn megyek, küldök képet)
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Hú, nagyon le vagyok maradva, én még be se tettem a lábam olyan helyre, ahova az volt kiírva, hogy barber shop. Ragaszkodom a fodrászhoz. Igaz, neki viszont nem engedem, hogy hozzányúljon a szakállamhoz.Áh ilyen típusú morális skurpulusaim nem voltak akkor se, csak - hogy Gyurma kérdésére is válaszoljak - egyszerűen szar volt a pénz 😊 egyébként engem valóban szórakoztatott az ilyesmi.gondolom nehéz borotválkozni ha nem tudsz tükörbe nézni és barbershop még nem volt annyi mint mostanában.Mivel nekem is kellett ilyet anno minisztériumban írni - lebaszni a sajtót, amiért nem a minisztérium által kívánt szemüvegen keresztül mutatja be az akármilyen adatokat - ezért feltételezem, hogy az alábbi történt:És miért nem maradtál ott? Vicces munkahelynek néz ki
MC12
Gyurma Pappa
briareos
- miközben üvölt a zene
MC12
több mint 3 éve
Eletem magasan legjobb barber élményét Zamaleken kaptam barber Alitol atszámolva nevetseges áron, elképesztő igényes helyen. És nem, nem volt jack daniels üveg sem. Volt viszont modernkori szudáni rabszolga aki a hajat söpörte össze …Áh ilyen típusú morális skurpulusaim nem voltak akkor se, csak - hogy Gyurma kérdésére is válaszoljak - egyszerűen szar volt a pénz 😊 egyébként engem valóban szórakoztatott az ilyesmi.gondolom nehéz borotválkozni ha nem tudsz tükörbe nézni és barbershop még nem volt annyi mint mostanában.Mivel nekem is kellett ilyet anno minisztériumban írni - lebaszni a sajtót, amiért nem a minisztérium által kívánt szemüvegen keresztül mutatja be az akármilyen adatokat - ezért feltételezem, hogy az alábbi történt:És miért nem maradtál ott? Vicces munkahelynek néz ki
MC12
Gyurma Pappa
briareos
- miközben üvölt a zene
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Gyere le Pécsre, itt kurva jó a barber shop. Pont a fentieket irtják.Áh ilyen típusú morális skurpulusaim nem voltak akkor se, csak - hogy Gyurma kérdésére is válaszoljak - egyszerűen szar volt a pénz 😊 egyébként engem valóban szórakoztatott az ilyesmi.gondolom nehéz borotválkozni ha nem tudsz tükörbe nézni és barbershop még nem volt annyi mint mostanában.Mivel nekem is kellett ilyet anno minisztériumban írni - lebaszni a sajtót, amiért nem a minisztérium által kívánt szemüvegen keresztül mutatja be az akármilyen adatokat - ezért feltételezem, hogy az alábbi történt:És miért nem maradtál ott? Vicces munkahelynek néz ki
MC12
Gyurma Pappa
briareos
- miközben üvölt a zene
MC12
Két hetente 200 km megér egy jó vágást/borotválást (hétfőn megyek, küldök képet)

több mint 3 éve
Áh ilyen típusú morális skurpulusaim nem voltak akkor se, csak - hogy Gyurma kérdésére is válaszoljak - egyszerűen szar volt a pénz 😊 egyébként engem valóban szórakoztatott az ilyesmi.gondolom nehéz borotválkozni ha nem tudsz tükörbe nézni és barbershop még nem volt annyi mint mostanában.Mivel nekem is kellett ilyet anno minisztériumban írni - lebaszni a sajtót, amiért nem a minisztérium által kívánt szemüvegen keresztül mutatja be az akármilyen adatokat - ezért feltételezem, hogy az alábbi történt:És miért nem maradtál ott? Vicces munkahelynek néz ki
MC12
Gyurma Pappa
briareos
- miközben üvölt a zene
több mint 3 éve
Itt is fejtegették a témát:tényleg. olvasd tovább kérlek:tényleg?eleve az első mondatodat cáfolja.ez mennyiben cáfolja amit írtam? ez a cikk Fiume városának speciális jogi és politikai státuszáról szól.nem teljesen így van:Kevésbé volt tengerunk, mint az oroszoknak Ukrajnája vagy a törököknek Budaja, de nyilván okos dolog ilyeneket mondani.Fiume Mária Terézia óta a magyar szent korona alá tartozott. az I. vh után néhány évig szabadállam volt, Olaszországhoz került, tekintve hogy a lakosság többsége olasz volt. a II. vh után a lakossága ismét szerette volna, hogy szabadállam legyen, de a nagyhatalmak ezzel nem foglalkoztak, és odaadták Jugoszláviának a szintén olasz többségű Pólával / kb. a teljes Isztriai-félszigettel együtt. ezután az olaszok kénytelenek voltak távozni innen. a horvátok annyira ne reklamáljanak, mert mondhatni ajándékba kapták ezeket a területeket.
somoskovig
deyell
www.jogelet.ro/index.php/eje/article/view/34/27
csebi
deyell
csebi
"Mária Terézia 1776 februárjában a magyar Szent Korona horvát királyságába kebelezte be a várost és kikötőjét, úgy, hogy a város felügyeletét és kormányzását a magyar udvari kancelláriára bízta. A részletek kidolgozása során hamar egyértelművé vált, hogy a sok vitát kiváltó kettős hatalmi megoldás – amelyet a fiumei városi tanács sem támogatott – nem bizonyult életképesnek, és így végül 1779. április 23-án Fiumét mint corpus separatumot „a kereskedelem és az ipar fölvirágoztatása érdekében saját akaratából”a Magyar Királysághoz csatolta a királynő, azzal, hogy azt közvetlenül (Horvátország közbeiktatása nélkül) igazgassa a magyar állam. "
deyell
"Az első magyar korszaknak rövid francia uralom vetett véget, amely után Bécs egy
Illír Királyság létrehozásával próbálkozott, így 1822-ig kellett várni a Szent Koronához
való visszatérésre. "
valamint le van írva, hogy 48 és 67 között is exlex állapot volt.
de amúgy szépen bőven kifejti azt is, hogy az 1867 utáni időszak sem annyira kristálytiszta.
csebi
telex.hu/tudomany/2022/05/12/magyarorszagnak-volt-e-tengere-adria-fiume

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"