Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
És ilyen ígéretes indulásból hogy bírtál jogásszá elfajzani? 😊közgázjó, de azért nem mindegy, hogy mondjuk közgáz szakközép, keró/vendéglátós, vagy építőipariTi se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀én szakközépbe jártam
Nagy levego, egy sor+tuske a nap holnap is fel fog kelni 😊
rokaur
Amadeus
slowmotion
Amadeus
több mint 3 éve
közgázjó, de azért nem mindegy, hogy mondjuk közgáz szakközép, keró/vendéglátós, vagy építőipariTi se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀én szakközépbe jártam
rokaur
Amadeus
slowmotion
több mint 3 éve
Jó hàt, ha ezt így kirakja, akkor meg kéne mondania, hogy melyik billegő miért nem ellenzéki, melyik meg miért igen. Ràhúztàk a kapott adatokat az országos térképre, ott meg kijött hogy 128 Fidesz, puff.Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Még a Nézőpont is rosszabbat hozott ki a Fidesznek, mint a Medián. Ráadásul az egyéni mandátumok aránya tényleg látványosan hiányzik a felmérésből. Némileg értem: 2018-ban a Medián alaposan alulmérte az ellenzéki egyéni győzelmeket, amelyekből pedig nem volt sok (most nem kezdem el keresgélni, mennyivel), csak ezt elhomályosította, hogy bejött nekik a fideszes kétharmad.
Tehát elvisznek Pesten 16ot, Pest megyében 6ot, 1 Dunaújváros, 2 Szeged, 1 Baranya - hallod Gyurma Hoppál ezek szerint nyer 😉 -, 2 Borsod. Nyilvan lehet cserélgetni, mondjuk mínusz egy Pest megye, plusz egy Baranya, de ez vicc. Bárkivel fogadok egy kiváló üveg borban, hogy az ellenzék nem végez 35 egyéni alatt. Akkor pedig már a Fidesz is beesik 120 alá.
MC12
nagylaza
High risk - high reward, ha 120 fölé megy Fidesz, a Mediàn megistenül - megint. Endre bá meg sütkérezhet a dicsőségben. Ha szűk Fidesz győzelem lesz, vagy ellenzéki győzelem, akkor viszont vakarhatja a fejét, hogy hogyan tovább, mert most is egyedül lesznek ezzel a jóslattal.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
a Závecz meg a Republikon a legmegbízhatóbb, 4 éve is ez a kettő tévedett a legkisebbet. mindketten pár százalékos különbséget mértek a Fidesz javára, 6-8% aktív bizonytalannal. magyarán 50-50.Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Még a Nézőpont is rosszabbat hozott ki a Fidesznek, mint a Medián. Ráadásul az egyéni mandátumok aránya tényleg látványosan hiányzik a felmérésből. Némileg értem: 2018-ban a Medián alaposan alulmérte az ellenzéki egyéni győzelmeket, amelyekből pedig nem volt sok (most nem kezdem el keresgélni, mennyivel), csak ezt elhomályosította, hogy bejött nekik a fideszes kétharmad.
Tehát elvisznek Pesten 16ot, Pest megyében 6ot, 1 Dunaújváros, 2 Szeged, 1 Baranya - hallod Gyurma Hoppál ezek szerint nyer 😉 -, 2 Borsod. Nyilvan lehet cserélgetni, mondjuk mínusz egy Pest megye, plusz egy Baranya, de ez vicc. Bárkivel fogadok egy kiváló üveg borban, hogy az ellenzék nem végez 35 egyéni alatt. Akkor pedig már a Fidesz is beesik 120 alá.
MC12
nagylaza
built for this shit
több mint 3 éve
Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Még a Nézőpont is rosszabbat hozott ki a Fidesznek, mint a Medián. Ráadásul az egyéni mandátumok aránya tényleg látványosan hiányzik a felmérésből. Némileg értem: 2018-ban a Medián alaposan alulmérte az ellenzéki egyéni győzelmeket, amelyekből pedig nem volt sok (most nem kezdem el keresgélni, mennyivel), csak ezt elhomályosította, hogy bejött nekik a fideszes kétharmad.
MC12
több mint 3 éve
Mondjuk tegnap engem egy huszonéves ismerősöm meggyőzött, hogy szavazzak az ellenzékre.Ezt nem mondod komolyan. 😀 Amúgy a srác agyafúrt fickó lehet, elismerésem neki. Tudja, hogy hogyan vagy meggyőzhető, még ha füllentesz is és nem is győzött meg. 😊
Sobri Jóska
Kb. 40 éves kor fölött nem szabadna senkinek se szavazni. Aki eddig megtalálta a számítását, annak azért, mert kurva mindegy ki kormányoz, aki nem, annak meg azert, mert úgyse Orbán vagy MZP (vagy akármelyik politikus) hozza el neki a boldogságot.Sobri JóskaHát, ha ez a kritérium, akkor a politikusokon és a sleppjükön kívül alig akad akinek érdemes szavaznia. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ma délután három hajléktalannak tűnő egyén beszélgetett az Örsön, a metró mellett. Mondom adok már nekik pár forintot... közeledek, hát az egyik nem Détári? 😀Majd most! Memo-s képviselőjelölt.
Kemény, hova süllyedt..
#JC6
több mint 3 éve
Ma délután három hajléktalannak tűnő egyén beszélgetett az Örsön, a metró mellett. Mondom adok már nekik pár forintot... közeledek, hát az egyik nem Détári? 😀Kampányhajrá, mindenkinek kint kell lennie!
Kemény, hova süllyedt..
#JC6
több mint 3 éve
Ma délután három hajléktalannak tűnő egyén beszélgetett az Örsön, a metró mellett. Mondom adok már nekik pár forintot... közeledek, hát az egyik nem Détári? 😀az mennyiségű cefre hazavág
Kemény, hova süllyedt..
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/03/30/marki-zay-remhirterjesztesert-feljelentette-szijjartot

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ma délután három hajléktalannak tűnő egyén beszélgetett az Örsön, a metró mellett. Mondom adok már nekik pár forintot... közeledek, hát az egyik nem Détári? 😀Kemény, hova süllyedt..
több mint 3 éve
Mondjuk amit a Hann ma kap az ellenzéktől azt nem teszi zsebre 😊 a teljes vertikum felsorakozott rituális kivégzésre: Farkasházy, Kéri, Horn, Pulai, Lendvai, Bruck és a ellenzéki lista első 10 helyzettje 😊
több mint 3 éve
jó, de azért nem mindegy, hogy mondjuk közgáz szakközép, keró/vendéglátós, vagy építőipariTi se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀én szakközépbe jártam
rokaur
Amadeus
több mint 3 éve
Ti se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀én szakközépbe jártam
rokaur
több mint 3 éve
Az 56-50 az egy szép modell. Ha nem jut be más, akkor az egy 3-4 fős Fidesz többség, ott minden 60 feletti egyéni győztesre úgy vigyáznánank mint a hímes tojásra😆Egyéniben. Alapból Wishfulkent mondtam volna 45t. De ha nálad 46 az ellenzék akkor a wishful az 50.Az én tippem 60-46. Nálad?Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Azért sztem a 40 is simán kinéz
MC12
csebi
MC12
csebi
több mint 3 éve
Egyéniben. Alapból Wishfulkent mondtam volna 45t. De ha nálad 46 az ellenzék akkor a wishful az 50.Az én tippem 60-46. Nálad?Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Azért sztem a 40 is simán kinéz
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az én tippem 60-46. Nálad?Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Azért sztem a 40 is simán kinéz
MC12
csebi
több mint 3 éve
Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett.Azért sztem a 40 is simán kinéz
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Gabo altal linkelt 444-es youtube video le van tiltva erdelyben az egyenlőség jegyében, de legalabb szarrá van plakátolva a fidesszel a környék 😀Nem tok mindegy, a halott szavazok ugyse latjak 😁
eaglesmcnabb
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Gabo altal linkelt 444-es youtube video le van tiltva erdelyben az egyenlőség jegyében, de legalabb szarrá van plakátolva a fidesszel a környék 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Tekergettem a potmétert, és nekem az jött ki, hogy ha igaza lenne a Mediánnak - ahogy szerintem nincs - úgy az ellenzék mindössze 28 körzetben nyerne, így jön ki a 128 fideszes mandátum, 71%os részvétel mellett. Tehát elvisznek Pesten 16ot, Pest megyében 6ot, 1 Dunaújváros, 2 Szeged, 1 Baranya - hallod Gyurma Hoppál ezek szerint nyer 😉 -, 2 Borsod. Nyilvan lehet cserélgetni, mondjuk mínusz egy Pest megye, plusz egy Baranya, de ez vicc. Bárkivel fogadok egy kiváló üveg borban, hogy az ellenzék nem végez 35 egyéni alatt. Akkor pedig már a Fidesz is beesik 120 alá.
több mint 3 éve
Persze, akinek csaladja van nem hagy itt mindent, ellenben sok olyan fiatallal, aki ertelmes, nyelvet beszel, mar kirepult otthonrol de meg nem kotodik sehova.Újra és újra eljátszódik a Kossuth vs. Deák vita (nyilván az adott korhoz igazítva). De aki azért megy el, mert a Fidesz szar, az már sosem fog visszajönni és változtatni.lehet vmennyi átfedés a két halmaz között (bár kétlem, hogy 10%nál több lenne).Jo eséllyel az ország 56%-a vállalhatatlan... Királyez a 28% ma nagyot megy. egy másik 28% meg jogosnak tartja az orosz inváziót.telex.hu/valasztas-2022/2022/03/30/republikon-a-dolgozo-magyarok-28-szazaleka-inkabb-elhagyna-az-orszagot-ha-orban-hatalmon-maradpacsi, egyszerre.
Ez a 28% joval aggasztobb, mint az egybites idiotak.
gabokocka
Amadeus
csebi
Gyurma Pappa
amúgy picit gondolj bele a helyzetükbe, akik ezt mondják. mit látnak?
ők látják a NERt teljes valóságában, belefáradtak ebbe a 12 évbe. már összefogott mki mkivel IS a fidesz ellen, ehhez képest, nem lehet leváltani egy olyan környezetben, amikor túl vagyunk egy történelmien rossz covid járvány kezelésen, rohadtul elszálló inflációval, és az ukrán helyzettel. erre jönnek rá az elképesztő botrányok. na most ha ezek után képtelenség a NERt leváltani, akkor vszeg soha. vagy akkor vér fog folyni. de ez a 28% nem fog azért vért folyatni, hogy azoknak jobb legyen, akik ezt nem akarják.
csebi
A fatalizmus nem az én asztalom, 4 gyerekem van, nem lehetek fatalista...
Gyurma Pappa
Qrva sokan elmennek.
15 eves gimis osztalytalalkozo volt 5 eve, legalabb 30% kulfoldon el. Es nem olyan par evre kimegyek majd hazajovok modon. Csaladostul mindenestul.
Oket mar buktuk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Újra és újra eljátszódik a Kossuth vs. Deák vita (nyilván az adott korhoz igazítva). De aki azért megy el, mert a Fidesz szar, az már sosem fog visszajönni és változtatni.lehet vmennyi átfedés a két halmaz között (bár kétlem, hogy 10%nál több lenne).Jo eséllyel az ország 56%-a vállalhatatlan... Királyez a 28% ma nagyot megy. egy másik 28% meg jogosnak tartja az orosz inváziót.telex.hu/valasztas-2022/2022/03/30/republikon-a-dolgozo-magyarok-28-szazaleka-inkabb-elhagyna-az-orszagot-ha-orban-hatalmon-maradpacsi, egyszerre.
gabokocka
Amadeus
csebi
Gyurma Pappa
ők látják a NERt teljes valóságában, belefáradtak ebbe a 12 évbe. már összefogott mki mkivel IS a fidesz ellen, ehhez képest, nem lehet leváltani egy olyan környezetben, amikor túl vagyunk egy történelmien rossz covid járvány kezelésen, rohadtul elszálló inflációval, és az ukrán helyzettel. erre jönnek rá az elképesztő botrányok. na most ha ezek után képtelenség a NERt leváltani, akkor vszeg soha. vagy akkor vér fog folyni. de ez a 28% nem fog azért vért folyatni, hogy azoknak jobb legyen, akik ezt nem akarják.
csebi
A fatalizmus nem az én asztalom, 4 gyerekem van, nem lehetek fatalista...

több mint 3 éve
engem az érdekelne hogy ebből a 28ból mennyi az aki amúgy nem megy el szavaznilehet vmennyi átfedés a két halmaz között (bár kétlem, hogy 10%nál több lenne).Jo eséllyel az ország 56%-a vállalhatatlan... Királyez a 28% ma nagyot megy. egy másik 28% meg jogosnak tartja az orosz inváziót.telex.hu/valasztas-2022/2022/03/30/republikon-a-dolgozo-magyarok-28-szazaleka-inkabb-elhagyna-az-orszagot-ha-orban-hatalmon-maradpacsi, egyszerre.
gabokocka
Amadeus
csebi
Gyurma Pappa
csebi
több mint 3 éve
Ti se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀óó nem kellett ahhoz szakközép
rokaur
elég volt a postásokkal együtt járni szegeden a várba