Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Tudom, muteromék is sokszor voltak, csak tegnap hallottam és viccesnek találtam 😊Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Korábban sokszor voltam szavazatszámláló, és abban az egyben biztos vagyok, hogy azok a tollak nem ilyen tintával vannak töltve. Lehet persze 1 nap írtam történik a csoda, de ilyen szoba se jött soha.
Ja, és vigyetek saját tollat, nehogy amit ott adnak egy idő után ne látszódjon 😀😀
warr_b
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ha valóban zavarna egy politikust mindaz, ami bassza az egóját vagy mindaz, ami gáz, akkor nem politikus lenne.Hacsak így megy neki az gáz. Elvégre csicska az ellenzék.De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
Egyetlen érvet mondj ellene.
Sobri Jóska
De tudod mit? Nincs érvem ellene. Főleg a Fideszt ismerve. Nincsenek illúzióim. Arra leszek kíváncsi, hogyha netalántán soros, izééé, szoros lesz az állás, akkor mivel ügyeskedik ki maguknak.
Vrij6
Azért lehet, hogy az összes technikai részletet nem fogod megtudni egész pontosan.
több mint 3 éve
Nincs új a nap alatt. Eddig kis csalás volt most ideje a nagynakBaszná az egómat, hogy csak csalva tudok nyerni ilyen fogyatékosok ellen.De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hacsak így megy neki az gáz. Elvégre csicska az ellenzék.De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
De tudod mit? Nincs érvem ellene. Főleg a Fideszt ismerve. Nincsenek illúzióim. Arra leszek kíváncsi, hogyha netalántán soros, izééé, szoros lesz az állás, akkor mivel ügyeskedik ki maguknak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Aha. Vagyis sosem dugtál még se részeg csajjal, se kurvával, se olyannal, aki nem volt szűz, de még olyannal se, aki csak egy jó baszást akart, nem pedig élete szerelmét, a magyar Brad Pittet látta benned.Baszná az egómat, hogy csak csalva tudok nyerni ilyen fogyatékosok ellen.De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
Amadeus
Lehet nem hiszem el.
több mint 3 éve
jól passzol ehhez amúgyThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Baszná az egómat, hogy csak csalva tudok nyerni ilyen fogyatékosok ellen.De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Én eddig naívan bíztam benne, hogy az ilyen kommentek írói Facebookon csak fizetett bérkommentelők, de ezek szerint sajnos nem. 😕hát a halottak eddig is a fideszre szavaztak erdélyben 😊Majd jönnek helyettük a halottak szavazatai,Biden bácsinak is sikerült egy pár embert feltámasztani egy szavazat erejéig,akkor itt is menni fog simán.Elnézve pár ellenzéki eseményt, zombikból nem állnak rosszul,úgy hogy közel a cél. 😊telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
JoeyPorter
Amúgy hogy jön ide Biden? Szarrá csalja a fidesz a választásokat és erre az a válasz hogy Biden? Komolyan? és akkor Dave mondja hogy mi bagatellizálunk 😀
A nyugger zombikommandó meg leginkább a fideszes békemenetre volt jellemző eddig is mintsem az ellenzékre.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
több mint 3 éve
Amit Sobri írt elcsalás témában: Lekezelsz egy ilyet annyival, hogy azt mondják rá, hogy az ellenzék csinálta direkt az egészet feszültségkeltésként... kihajítottak pár üres szavazócetlit behúzva rajta nem Fidesz X-eket...telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyhányinger ez az egész
empty taxi
Szesze
több mint 3 éve
hát a halottak eddig is a fideszre szavaztak erdélyben 😊Majd jönnek helyettük a halottak szavazatai,Biden bácsinak is sikerült egy pár embert feltámasztani egy szavazat erejéig,akkor itt is menni fog simán.Elnézve pár ellenzéki eseményt, zombikból nem állnak rosszul,úgy hogy közel a cél. 😊telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
JoeyPorter
Amúgy hogy jön ide Biden? Szarrá csalja a fidesz a választásokat és erre az a válasz hogy Biden? Komolyan? és akkor Dave mondja hogy mi bagatellizálunk 😀
A nyugger zombikommandó meg leginkább a fideszes békemenetre volt jellemző eddig is mintsem az ellenzékre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Korábban sokszor voltam szavazatszámláló, és abban az egyben biztos vagyok, hogy azok a tollak nem ilyen tintával vannak töltve. Lehet persze 1 nap írtam történik a csoda, de ilyen szoba se jött soha.
Ja, és vigyetek saját tollat, nehogy amit ott adnak egy idő után ne látszódjon 😀😀
warr_b
több mint 3 éve
Majd jönnek helyettük a halottak szavazatai,Biden bácsinak is sikerült egy pár embert feltámasztani egy szavazat erejéig,akkor itt is menni fog simán.Elnézve pár ellenzéki eseményt, zombikból nem állnak rosszul,úgy hogy közel a cél. 😊telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
Vrij6
több mint 3 éve
telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyhányinger ez az egész
empty taxi
több mint 3 éve
telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdelyÚgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
empty taxi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdely

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
már én is tervezem, hogy hogyan nyilvánítsak véleményt úgy, hogy ne legyen tl;dr, de legyen benne substance (tehát hogy elég rövid legyen, hogy elolvassák, de annyira azért hosszú, hogy cizellálhassam)Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Az mit jelent?
warr_b
Akkor nem írhatom rá, hogy szarházi aberrált férgek?
Bazzani
több mint 3 éve
Csak a Thürmer Gyuszi bácsi!dehogynem, akkora f.szt rajzolok rá hogy öröm lesz nézni.Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Az mit jelent?
warr_b
Bazzani
És természetesen a szokásos Torgyán Józsefre X-elés sem maradhat el!
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
dehogynem, akkora f.szt rajzolok rá hogy öröm lesz nézni.Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Az mit jelent?
warr_b
Bazzani
És természetesen a szokásos Torgyán Józsefre X-elés sem maradhat el!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Az mit jelent?
warr_b
több mint 3 éve
telex.hu/direkt36/2022/03/31/pegasus-celpontta-valt-a-vedougyved-amikor-fordulat-allt-be-magyarorszag-egyik-leghirhedtebb-gyilkossagi-ugyebenönmagát kommentálja
több mint 3 éve
Külön aláírós lesz az OGY választásos meg a népszavazásos papír, szóval csak okosan 😊Ja, és vigyetek saját tollat, nehogy amit ott adnak egy idő után ne látszódjon 😀😀

több mint 3 éve
tipikusan az a suli, ahonnan vagy nagyon viszed valamire, vagy 0.a bécsabai közgázról amúgy lehet sokra vinni. az elsős kollégiumi szobatársam is onnan jött a Fővám térre, a GE Capitalnál mászta a szamárlétrát, orrvérzős pozícióba jutott.közgázjó, de azért nem mindegy, hogy mondjuk közgáz szakközép, keró/vendéglátós, vagy építőipariTi se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀én szakközépbe jártam
Nagy levego, egy sor+tuske a nap holnap is fel fog kelni 😊
rokaur
Amadeus
slowmotion
Amadeus
a tengerentúlon 😮
na ja, ő nem trógerkodott, mint én, hanem szorgalmas volt mint állat.
slowmotion
tőlünk is a benzinkutastól a fundamentás ügynökig lett minden. Viszont van egyetemi oktató és start up owner is.
több mint 3 éve
ez egy hosszú történet.És ilyen ígéretes indulásból hogy bírtál jogásszá elfajzani? 😊közgázjó, de azért nem mindegy, hogy mondjuk közgáz szakközép, keró/vendéglátós, vagy építőipariTi se szakkozepbe jartatok ahol ha baszogattak es megsertodtel csak olaj volt a tuzre, mint capak a verre ugy jottek ha tudtak, hogy valamivel fel lehet huzni az embert😀én szakközépbe jártam
Nagy levego, egy sor+tuske a nap holnap is fel fog kelni 😊
rokaur
Amadeus
slowmotion
Amadeus
somoskovig
több mint 3 éve
miből gondolod, hogy srác volt? 😊Mondjuk tegnap engem egy huszonéves ismerősöm meggyőzött, hogy szavazzak az ellenzékre.Ezt nem mondod komolyan. 😀 Amúgy a srác agyafúrt fickó lehet, elismerésem neki. Tudja, hogy hogyan vagy meggyőzhető, még ha füllentesz is és nem is győzött meg. 😊
Sobri Jóska
Kb. 40 éves kor fölött nem szabadna senkinek se szavazni. Aki eddig megtalálta a számítását, annak azért, mert kurva mindegy ki kormányoz, aki nem, annak meg azert, mert úgyse Orbán vagy MZP (vagy akármelyik politikus) hozza el neki a boldogságot.Sobri JóskaHát, ha ez a kritérium, akkor a politikusokon és a sleppjükön kívül alig akad akinek érdemes szavaznia. 😀
peterk2005