Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 853 — Lucas Scott
És akkor megint ott vagyunk h erre semmi szükség nincs. Miért ő mondja? Mondassak el vmeik negyedvonalbeli dkssal ezt:

hvg.hu/itthon/20220331_MarkiZay_Semmisitsek_meg_az_osszes_hataron_tuli_levelszavazatot

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
csak nekem fura hogy az ilyen székes/zsámolyos képekről hiányzik egy akasztófa meg egy kötél a szereplő nyakából?
Cuchulain82
A politikusok sokszor féreg módon viselkednek, de azért ennyire ne menjünk le kérlek, oldaltól függetlenül.
bobi0092
most nem feltétlen a politikusokra gondoltam, csak ezek a képek nekem olyan furák, az összegyűlt tömeggel, középre kiállítva valaki egy sámlira vagy székre esküszöm egyből egy középkori kivégzés jutott róla az eszembe, de persze ez nem tartozik a jelen témához elnézést kérek
Cuchulain82
hát ha már székre állás meg ilyesmi, akkor inkább a kidobolás téma jutna eszembe a kisbírókkal meg ilyesmi
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
 telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdely
empty taxi
Úgy egy fokkal könnyebb nyerni, ha az ellenzékre adott szavazatokat kidobjuk. 😀
Vrij6
De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?
Egyetlen érvet mondj ellene.
Sobri Jóska
Hát figyelj, nálunk a cégnél most a Pesti Giro miatt közös vacsorát lehet nyerni a Groupama-FDJ csapatával a céges kerékpáros km gyűjtős versennyel. Tekintve hogy sportrajongóként 98 óta az országúti bicaj a kedvenc sportom, és nem mellesleg mindazóta a FDJ a kedvenc csapatom, úgymond életem eddigi legnagyobb élménye lehetne, és tisztában vagyok vele hogy simán megnyerném, ha a foodpandás ikertestvérem segítségével elcsalnám. Viszont mivel nem tartom magam szar embernek, és nem mellesleg a jövőben is szeretnék nyugodt szívvel tükörbe nézni, ezért meg sem fordult ez az opció a fejemben. Nekem az az érvem hogy nem akarok szar ember lenni. Lehet hogy neked vagy Orbánnak ez nem elfogadható érv, nekem az.
eaglesmcnabb
Én elfogadom, de a politikában egy politikustól ez nem legitim érv.
Se politikus nem vagy, se nem a politikában tevékenykedsz.
Sobri Jóska
Miért nem legit érv? Mi köze van ahhoz hogy politikus mondja-e vagy sem? Ha politikus lennék se gondolnám másképpen. 1+1 az kettő, szerinted ez csak egy matematikus szájából legit?
Amúgy pl. Gémesi 90 óta politikából él itt Gödöllőn, azóta mindig megválasztották, ebből több mint 20 éve politikai ellenszélben polgármester, egyszer sem kellett ilyen piti, szar módszerekhez nyúlnia. Megtehette volna, de mivel nem szar ember tisztességesen próbálta, és a jelek szerint ment is neki. A féreg ember akkor is féreg ha politikus és akkor is ha nem.

Orbánnak annyi pénze van, hogyha soha nem dolgozna semmit se, se ő sem a leszármazottjai, akkor is fényűzésben öregedne meg még az unokája is. Az hogy még így is csalásra van szüksége, rögtön megvilágítja számunkra, hogy mekkora egy seggfej.
eaglesmcnabb
Politikában politikustól azért nem legitim érv, mert ha valaki politikus és a politikában mozog, abból él,

És most, hogy átbeszéltük, hogy te miért nem csalnál, visszaértünk a kiindulási ponthoz: Ha te lennél Orbán (nem pedig Csabi), és módod lenne csalni, akkor ugyan miért ne tennéd?
Ez ellen mondj egyetlen érvet.
Sobri Jóska
De Balázs, mi az hogy abból él? Leírtam hogyha életében nem dolgozna, akkor is nagy lábon fog élni még az unokája is. Szerinted nem?

Én ha Orbán helyében lennék, ha lenne módomban csalni ha nem, diadalmasan elsétálnék a naplementébe, kiköltöznék Marbellára a gyerekem után, és hagynám az ellenzéket belefulladni a mögöttem hagyott szarba.
eaglesmcnabb
Nos, ezért nem vagy te Orbán helyében.
És ezért nem lesz egyikünk se többszörös milliárdos, mert már sokkal kevesebbel is megyünk a naplementébe.
Sose értettem azt, aki még akkor is képes dolgozni, amikor már van annyi pénze, ami bőven elég élete végéig.

több mint 3 éve
Hopp a Telex nem elérhető...?(legalábbis nálam)
dande
Anonymus? 😊
csebi
Nálam megy rendesen.
warr_b
Most már igen, de pár percre biztos leállt.
dande
Jaja kb 5-10 percre leallt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

😀
warr_b
Amúgy épp MCtol akartam ezt kérdezni.
Ad1: ez a Hyde park beütés elég gaz sztem
Ad2: Eger sztem fontos és szoros körzet. Ehhez képest egy város szeli pinceszetbe megy le Orbán? Ez nem vmi jó stratégia. Vagy a számok azt mutatják h mindegy. Én úgy tudom h nagyon nem az, helyi fideszesek szerint nincs veszve Heves 1. Körzet.
csebi
Nekem kicsit nevetséges, de állt már Lázár padon, Gyurcsány meg zsámolyon szóval annyira azért nem új.
Heves 1. az én táblázatomban bukó, nem tudom, helyben mit látnak azt meg végképp nem, hogy OV-ék mi alapján választanak helyszínt. 😊
MC12
Helyben bizakodnak a fideszesek úgy tudom. Ugye Nyitrai azért is lett cserélve mert nem népszerű Egerben.
4 éve amúgy az országjárást itt kezdte OV a mosógépes hasonlattal …

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 600 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
most olvastam el ezt a győzteskompenzáció nevű dolgot, hát ez kész röhej, így tényleg simán nyer a Fidesz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
empty taxi
Vrij6
De őszintén: ha te lennél Orbán és módod lenne inkább csalni, mint az agyhalottakra bízni, akkor nem csalnál?
Sobri Jóska
Hát figyelj, nálunk a cégnél most a Pesti Giro miatt közös vacsorát lehet nyerni a Groupama-FDJ csapatával a céges kerékpáros km gyűjtős versennyel. Tekintve hogy sportrajongóként 98 óta az országúti bicaj a kedvenc sportom, és nem mellesleg mindazóta a FDJ a kedvenc csapatom, úgymond életem eddigi legnagyobb élménye lehetne, és tisztában vagyok vele hogy simán megnyerném, ha a foodpandás ikertestvérem segítségével elcsalnám. Viszont mivel nem tartom magam szar embernek, és nem mellesleg a jövőben is szeretnék nyugodt szívvel tükörbe nézni, ezért meg sem fordult ez az opció a fejemben. Nekem az az érvem hogy nem akarok szar ember lenni. Lehet hogy neked vagy Orbánnak ez nem elfogadható érv, nekem az.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Miért nem legit érv? Mi köze van ahhoz hogy politikus mondja-e vagy sem? Ha politikus lennék se gondolnám másképpen. 1+1 az kettő, szerinted ez csak egy matematikus szájából legit?
Amúgy pl. Gémesi 90 óta politikából él itt Gödöllőn, azóta mindig megválasztották, ebből több mint 20 éve politikai ellenszélben polgármester, egyszer sem kellett ilyen piti, szar módszerekhez nyúlnia. Megtehette volna, de mivel nem szar ember tisztességesen próbálta, és a jelek szerint ment is neki. A féreg ember akkor is féreg ha politikus és akkor is ha nem.

Orbánnak annyi pénze van, hogyha soha nem dolgozna semmit se, se ő sem a leszármazottjai, akkor is fényűzésben öregedne meg még az unokája is. Az hogy még így is csalásra van szüksége, rögtön megvilágítja számunkra, hogy mekkora egy seggfej.
eaglesmcnabb
Politikában politikustól azért nem legitim érv, mert ha valaki politikus és a politikában mozog, abból él,

És most, hogy átbeszéltük, hogy te miért nem csalnál, visszaértünk a kiindulási ponthoz: Ha te lennél Orbán (nem pedig Csabi), és módod lenne csalni, akkor ugyan miért ne tennéd?
Sobri Jóska
De Balázs, mi az hogy abból él? Leírtam hogyha életében nem dolgozna, akkor is nagy lábon fog élni még az unokája is. Szerinted nem?

Én ha Orbán helyében lennék, ha lenne módomban csalni ha nem, diadalmasan elsétálnék a naplementébe, kiköltöznék Marbellára a gyerekem után, és hagynám az ellenzéket belefulladni a mögöttem hagyott szarba.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
csak nekem fura hogy az ilyen székes/zsámolyos képekről hiányzik egy akasztófa meg egy kötél a szereplő nyakából?
Cuchulain82
A politikusok sokszor féreg módon viselkednek, de azért ennyire ne menjünk le kérlek, oldaltól függetlenül.
bobi0092
most nem feltétlen a politikusokra gondoltam, csak ezek a képek nekem olyan furák, az összegyűlt tömeggel, középre kiállítva valaki egy sámlira vagy székre esküszöm egyből egy középkori kivégzés jutott róla az eszembe, de persze ez nem tartozik a jelen témához elnézést kérek
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
persze. de Téged nem csuknak le, még ha ki is derülne - legfeljebb kirúgnak, na ja. de Viktornak ennél pöttyet több múlhat rajta.
mondom ezt persze úgy, hogy ha Viktor tényleg akkora nagy stratéga, akkor van már B meg C terv arra, hogy hova kell visszavonulni a következő pár évre, ahol remélhetőleg nincs kiadatási egyezmény Magyarországgal.

bár azt is könnyen el tudnám képzelni, hogy hiába nagy stratéga, de kellő mértékben öntelt annyira, hogy meg sem fordulhat a fejében, hogy akár el is veszítheti a választást. vagy ha rosszul állnak a dolgok, akkor majd jó megoldják okosba' a számlálást, hogy nyerjen.

na de ezzel meg visszajutunk az eredeti problémához.

tl;dr: nekünk, "egyszerű" földi halandóknak megvan a lehetőségünk arra, hogy gerincessé fejlődjünk, és úgy is maradjunk, történjen akármi is. aki meg politikusnak áll, azzal minden előfordulhat, meg az ellenkezője is.
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759
Cuchulain82
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 727
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska

eaglesmcnabb
Politikában politikustól azért nem legitim érv, mert ha valaki politikus és a politikában mozog, abból él, akkor nem lehetnek olyan skrupulusai, mint neked, különben megmarad a kisközségi önkormányzati képviselő szintjén, és sose keveredik annál feljebb.

Te is másképp gondolnád, ha országos politikus lennél, de mivel nem gondolod másképp, így sose leszel országos politikus. Sőt, még csak meg sem próbálod, nem is akarsz az lenni.

Abban igazad van, hogy a féreg ember az féreg politikusként és nempolitikusként egyaránt, de rossz oldalról nézed.
Nézd úgy, hogy országos, befolyásos, nagyhatalmú politikus, az csak féreg emberből lehet, különben elakadna a saját szervezete alsóbb lépcsőfokain, mert a férgek átkapaszkodnak rajta könnyedén.
Ahhoz, hogy ténylegesen hatalommal bíró politikus legyen valaki, rengeteg féregség szükségeltetik.

Sobri Jóska
Egy érvet könnyű mondani. Egy teljes körű választási csaláshoz túl sok embert kell bevonni. Egyszerűen nem éri meg a kockázatot. Ha nem elegek ezek a kisstílű csalások akkor inkább elmegy 4 évig ellenzékbe. Amilyen szarban hagyja itt az országot úgyis belebukik az ellenzék és garantált a következő 2/3-ad ekkora médiafölennyel.
A pénzek ellenzékben sem apadnak el, ahol kellett már ki lett szervezve alapítványokhoz.
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

😀
warr_b
Ad2: Eger sztem fontos és szoros körzet. Ehhez képest egy város szeli pinceszetbe megy le Orbán? Ez nem vmi jó stratégia. Vagy a számok azt mutatják h mindegy. Én úgy tudom h nagyon nem az, helyi fideszesek szerint nincs veszve Heves 1. Körzet.
csebi
Nekem kicsit nevetséges, de állt már Lázár padon, Gyurcsány meg zsámolyon szóval annyira azért nem új.
MC12
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421

😀
warr_b
csebi
Heves 1. az én táblázatomban bukó, nem tudom, helyben mit látnak azt meg végképp nem, hogy OV-ék mi alapján választanak helyszínt. 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759
csebi
Szerintem ez is pontosan ki van mérve, hogy működik, vasárnap majd mutogatják azt is, hogy beül a call centerbe és | bekötetlen vezetékes | telefonon hívogatja Marika nénit, hogy volt már szavazni igen? FideszKDNP? Szóljon még 3 ismerősnek, igen menni kell, a baloldal sátáni stb...

Gondolom az összes lehetőség közül ezt érzik a legerősebb mozgósító erőnek (meg attól, hogy végtelen pénz van ez még olcsó is). Ha a pulpitusról beszélés mérhetően többet hozna, akkor azt tolná, van annyi pénz a rendszerben, hogy pár millióért építsenek egy színpadot.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Anonymus? 😊
csebi
Nálam megy rendesen.
warr_b
Most már igen, de pár percre biztos leállt.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 271 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande
Anonymus? 😊
csebi
Nálam megy rendesen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Az már jól leszűrhető ebből a fórumból is, hogyan működik az ember, mikor beüt a kognitív disszonancia: hirtelen mindent relativizálni kell, semmi sem az, aminek látszik (mindenki csal! Biden! bezzeg x mit is csinált y éve!?), vagy csak simán átváltani übertrollba, ahol már egy eu-s, háborús agresszort támogató ország választásának az elcsalása is a világ legtermészetesebb dolga. Természetesen "az én életemre nincs hatással a politika" mottó alatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív
De akkor fordítsuk meg, szerinted az ellenzék - kifejezetten a DK - képetelen lenne összeszedni Erdélyben párszáz szavazólapot, behúzni az ellenzéket majd kidobni egy olyan helyen ahol a lőtéri kutya nem járkál, de pont most arra járt valaki "véletlenül" majd "anonim" módon felhívja a sajtót. Jómagam erre tudok éppen 50% esélyt adni. Legalábbis jóval valósznűbb mint a Zaránd - Kuleba egyeztetés, ha érted, hogy mondom.
MC12
Mondjuk ez az az érvelés, hogy Miskolcon megerőszakolnak egy pasit, és bár Pesten élek, hetero vagyok, de van autóm, van faszom, szóval elvileg lehettem én is.
Ja, elvileg, csak a lehetőség nem egyenlő a valószínűséggel.
Sobri Jóska
Honnan veszed mindig ezeket a hasonlatokat, pff. SOSEM vetemednék ilyenre.

😅

több mint 3 éve
De akkor fordítsuk meg, szerinted az ellenzék - kifejezetten a DK - képetelen lenne összeszedni Erdélyben párszáz szavazólapot, behúzni az ellenzéket majd kidobni egy olyan helyen ahol a lőtéri kutya nem járkál, de pont most arra járt valaki "véletlenül" majd "anonim" módon felhívja a sajtót. Jómagam erre tudok éppen 50% esélyt adni. Legalábbis jóval valósznűbb mint a Zaránd - Kuleba egyeztetés, ha érted, hogy mondom.
MC12
Mondjuk ez az az érvelés, hogy Miskolcon megerőszakolnak egy pasit, és bár Pesten élek, hetero vagyok, de van autóm, van faszom, szóval elvileg lehettem én is.
Ja, elvileg, csak a lehetőség nem egyenlő a valószínűséggel.

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív
Btw:

444.hu/2022/03/31/uj-peter-meg-nincs-vege-de-vege-lesz
csebi
UP lényegesen bizakodóbb megengedőbb mint 4 éve. Egyébként teljesen igaza van

több mint 3 éve
empty taxi
Vrij6
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska

eaglesmcnabb
Politikában politikustól azért nem legitim érv, mert ha valaki politikus és a politikában mozog, abból él, akkor nem lehetnek olyan skrupulusai, mint neked, különben megmarad a kisközségi önkormányzati képviselő szintjén, és sose keveredik annál feljebb.

Te is másképp gondolnád, ha országos politikus lennél, de mivel nem gondolod másképp, így sose leszel országos politikus. Sőt, még csak meg sem próbálod, nem is akarsz az lenni.

Abban igazad van, hogy a féreg ember az féreg politikusként és nempolitikusként egyaránt, de rossz oldalról nézed.
Nézd úgy, hogy országos, befolyásos, nagyhatalmú politikus, az csak féreg emberből lehet, különben elakadna a saját szervezete alsóbb lépcsőfokain, mert a férgek átkapaszkodnak rajta könnyedén.
Ahhoz, hogy ténylegesen hatalommal bíró politikus legyen valaki, rengeteg féregség szükségeltetik.

több mint 3 éve
Btw:

444.hu/2022/03/31/uj-peter-meg-nincs-vege-de-vege-lesz

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
empty taxi
hányinger ez az egész
Szesze
Amit Sobri írt elcsalás témában: Lekezelsz egy ilyet annyival, hogy azt mondják rá, hogy az ellenzék csinálta direkt az egészet feszültségkeltésként... kihajítottak pár üres szavazócetlit behúzva rajta nem Fidesz X-eket...
bobi0092
És erre pont ugyanakkora esély van, mint hogy a Fidesz csinálta. Az ellenzéki oldal sem ártatlan hableányok gyülekezete akik morálisan aztán elképesztő nívót képviselnek, bármennyire is szeretné ezt a fórum többsége 😊 nyerni akarnak, a győzelemért pedig ők is elmennek addig, ameddig csak képességeikből, pénzünkből, lehetőségbükből telik. Ki van küldve fél millió szavazólap a nagyvilágba, nem túl bonyolult összeszedni - főleg Erdélyben - pár százat majd 50en behúzni az ellenzéket aztán lefotózni hogy lám lám. Pár nappal vagyunk a választások előtt, ilyenkor azt se szabad már elhinni amit kérdeznek. Vagy akkor MzP stábja beszelt Kulebával mert Peti azt mondta? Személy szerint nem hiszem, hogy Kulebának olyan rohadt sok ideje lenne egy másodrendű ország ellenzékére dehát leírta azzzinternet is.
MC12
Nézd, ha kirabolnak egy bankot, és a bank mellett két ember éppen bepattan a kocsijába, akik közül az egyik a Whisky-s, akkor is nekiállsz azon tanakodni, hogy lehet, hogy a másik ember volt?

Ne mondd már nekem, hogy elhiszed, hogy a romániai magyar kisebbségben 97%-os támogatottsága van a Fidesznek.... Meg azt se, hogy csak a Fidesz pártiak veszik a fáradtságot, hogy szavazzanak.

Ez a rendszer azért működik így, mert erre lett tervezve. Hogy 97% jöjjön ki, és lehessen találni még mondjuk 100 ezer szavazatot, ha szükség van rá.
peterk2005
Én ezt nem mondtam. Csak annyit állítok, hogy a választás hetében kétkedve fogadok akármelyik oldalról ilyen híreket.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
dande
Anonymus? 😊

több mint 3 éve
Mi a f...t csináljak a kolléganőimmel??? Vazze 4-en is azt ecsetelték, hogy mégis kire szavazzon, ha nem a Fideszre! Mert nincs más!
Szkeptikus vagyok vasárnappal...
NB2
Mit is kért MZP? Győzz meg közülük hármat. Sok szerencsét. 😀
peterk2005
Mondjuk tegnap engem egy huszonéves ismerősöm meggyőzött, hogy szavazzak az ellenzékre.

Azt tudta, hogy én kedvelem Orbánt, de alapvetően a mindennapjainkban nem erről beszélünk, leszarom ki van kormányon, leszarom a korrupciót, zsebredolgozást, lopást, hisz mindenki ezt teszi a politikában, tudja, hogy liberális vagyok, rühellem a rasszizmust, homofóbiát, vallást, hagyományszopkodást, stb., és főként a szórakoztatófaktor miatt fogyasztok kurva sok közéleti tartalmat.
Kérdezte, hogy megyek e szavazni vasárnap, mondtam, hogy nem tervezem, mert Orbánt csípem, de a homofób szarháziskodásuk után úgy döntöttem, hogy oldják meg az én egy darab szavazatom nélkül, mert az trógerség, illetve nekem kurva mindegy ki nyer, "öreg vagyok", nem hat ki az életemre.
Azt mondta, hogy ő fiatal, és az övére kihat, szavazzak az ellenzékre, és ha nekem úgyis mindegy, akkor nekem úgyse okoz gondot, bárki is nyer, ő meg örülne.
Tulajdonképpen ez szerintem egy helyes logika, még ha kissé 'out of the box' is. Így mondtam neki, hogy oké, legitim érv, akceptálom, örüljön.

Az már csak itthon jutott eszembe, hogy Zuglóban Hadházy van, akit rühellek, de egy dologban viszont biztos lettem, mégpedig abban, hogy ha lefele van korhatár a szavazáshoz, akkor felfele is kéne.
Kb. 40 éves kor fölött nem szabadna senkinek se szavazni. Aki eddig megtalálta a számítását, annak azért, mert kurva mindegy ki kormányoz, aki nem, annak meg azert, mert úgyse Orbán vagy MZP (vagy akármelyik politikus) hozza el neki a boldogságot.
De módfelett más lenne egy olyan demokrácia, ahol csak a 18-40 évesek szavazhatnak.
Sobri Jóska
Ez nekem nem egyenes. Te, aki csak a saját érdekei szerint tevékenykedik, hirtelen empátiát érez egy másik ember jövője miatt? És egyből leszavazol arra a koalícióra amiben szerinted született nácik vannak? Erre jobb érv lett volna, ha azt mondod a jobbik csak elméletben homofób de vitya törvényt is hozott rá.
Én nem bánom amúgy, örülök neki, csak furcsa ez a hátraarc 😃
samu09
Egyrészt ha az ellenzék nyer, akkor én 2010 óta ellenzéki voltam. 😊
Másrészt írtam egy valid érvet arra, hogy mivel nekem valóban mindegy ki nyer, így a saját "elképzelésem" milyen helyes logika mentén írható felül, és értékelem azt, aki ezt megtalálta, és nem arról akar meggyőzni, hogy Orbán geci vagy MZP különb, hogy ezek lopnak, azok lőnek, stb., hanem talál pluszba egy olyan személyes aspektust, ami nem egy hirtelen empátiát ébreszt, hanem meglel egy olyan kulcsot, amit én így sose kerestem.
Harmadrészt még nem szavaztam sehova, de az elmúlt fél évből ez volt az első érv, ami bármelyik oldalra rávezetett volna, ha alapból szarok rá, hogy ki nyer, mivel a threadben a "bizonytalan", érdektelen, cinikus, apatikus, stb. kategóriába tartozóknak elővezethető érvekről beszéltünk/tem.