Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
en meghallgattam a partizanos interjut es nem voltam lenyugozve, lehet tul sokat vartam tole. alapveto kerdesekre sem volt felkeszulve kommunikacios panelekkel sem ...Amióta Donáth vezeti a Momentumot ég és föld.A Momentum megy nagyot egyébként. Meg ugye Marcon. Ott gyakorlatilag eldőlni látszik az elnök választás (mivel a másik két jelölt Putin seggében volt derékig). Véletlen?Igen, az alapstrategia a csendes kampány + MzP hülyeségeinek felhangosítása - na ez full kuka 😆 és hát a Fidesz nagyon nem jó a gyors reagálású kommunikációban. Óriási szerencse hogy ebben az ellenzék is szar.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi
MC12
szerk: www.liberation.fr/politique/elections/cette-photo-le-pen-poutine-qui-gene-au-rn-20220301_D5PSTOFGCZE2VGQPI6ZWW44X3Q/?utm_medium=Social&xtor=CS7-51-&utm_source=Twitter&fbclid=IwAR1wem-pbYjxp92_zAwBbWfcxaDlYAeU13dra5bnyqTqgyzMdAipzwi3M8w#Echobox=1646135337-1
Nincs kétségem afelől, hogy még nem láttunk minden botrányt.
Gyurma Pappa
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
megfogja a fasiszát, összgyűri a fasisztát, a seggébetömöszlöki a fasisztát, előveszi a ....A Momentum megy nagyot egyébként. Meg ugye Marcon. Ott gyakorlatilag eldőlni látszik az elnök választás (mivel a másik két jelölt Putin seggében volt derékig). Véletlen?Igen, az alapstrategia a csendes kampány + MzP hülyeségeinek felhangosítása - na ez full kuka 😆 és hát a Fidesz nagyon nem jó a gyors reagálású kommunikációban. Óriási szerencse hogy ebben az ellenzék is szar.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi
MC12
szerk: www.liberation.fr/politique/elections/cette-photo-le-pen-poutine-qui-gene-au-rn-20220301_D5PSTOFGCZE2VGQPI6ZWW44X3Q/?utm_medium=Social&xtor=CS7-51-&utm_source=Twitter&fbclid=IwAR1wem-pbYjxp92_zAwBbWfcxaDlYAeU13dra5bnyqTqgyzMdAipzwi3M8w#Echobox=1646135337-1
Gyurma Pappa
Hogyan Gyárcsunk Komunistákat. ÁVÓ kézikönyv (KGB alapján)

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Amióta Donáth vezeti a Momentumot ég és föld.A Momentum megy nagyot egyébként. Meg ugye Marcon. Ott gyakorlatilag eldőlni látszik az elnök választás (mivel a másik két jelölt Putin seggében volt derékig). Véletlen?Igen, az alapstrategia a csendes kampány + MzP hülyeségeinek felhangosítása - na ez full kuka 😆 és hát a Fidesz nagyon nem jó a gyors reagálású kommunikációban. Óriási szerencse hogy ebben az ellenzék is szar.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi
MC12
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Amúgy Macron szerintem messze a legjobb vezető politikus jelenleg. Kanyarban sincs senki.A Momentum megy nagyot egyébként. Meg ugye Marcon. Ott gyakorlatilag eldőlni látszik az elnök választás (mivel a másik két jelölt Putin seggében volt derékig). Véletlen?Igen, az alapstrategia a csendes kampány + MzP hülyeségeinek felhangosítása - na ez full kuka 😆 és hát a Fidesz nagyon nem jó a gyors reagálású kommunikációban. Óriási szerencse hogy ebben az ellenzék is szar.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi
MC12
Gyurma Pappa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A Momentum megy nagyot egyébként. Meg ugye Marcon. Ott gyakorlatilag eldőlni látszik az elnök választás (mivel a másik két jelölt Putin seggében volt derékig). Véletlen?Igen, az alapstrategia a csendes kampány + MzP hülyeségeinek felhangosítása - na ez full kuka 😆 és hát a Fidesz nagyon nem jó a gyors reagálású kommunikációban. Óriási szerencse hogy ebben az ellenzék is szar.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi
MC12
:quality(70):focal(1765x665:1775x675)/cloudfront-eu-central-1.images.arcpublishing.com/liberation/K3XQ6D7SSFAGHEKKVWOBC6HC3I.jpg)
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
nem lennek meglepodve, hogy ha Matolcsy tamogatta volna ...kedvencem, Rogán 2013-ban azon gondolkodott, hogy a magyar devizatartalék egy része rubelben legyen.ÉN a 380-as euró elől hova menekülhetek?Moszkvába, a rubel értékálló. Ma se ér semmit, meg holnap se fog.
Amadeus
somoskovig
😀
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Igen, az alapstrategia a csendes kampány + MzP hülyeségeinek felhangosítása - na ez full kuka 😆 és hát a Fidesz nagyon nem jó a gyors reagálású kommunikációban. Óriási szerencse hogy ebben az ellenzék is szar.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
ÉN a 380-as euró elől hova menekülhetek?Hadhazi mit is mondott erre?
Amadeus
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
kedvencem, Rogán 2013-ban azon gondolkodott, hogy a magyar devizatartalék egy része rubelben legyen.ÉN a 380-as euró elől hova menekülhetek?Moszkvába, a rubel értékálló. Ma se ér semmit, meg holnap se fog.
Amadeus
somoskovig
😀
több mint 4 éve
ÉN a 380-as euró elől hova menekülhetek?Moszkvába, a rubel értékálló. Ma se ér semmit, meg holnap se fog.
Amadeus
több mint 4 éve
ÉN a 380-as euró elől hova menekülhetek?
több mint 4 éve
Persze, hogy megáll. de leginkább azért mert újabb narratívájuk hullott darabokra. Leginkább az összes.MC12Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
csebi

több mint 4 éve
Én elég sokfelé szavaztam már, de a fideszre még soha 😁fideszre ertettem, hogy a fidesz bazist megosztja ez a tortenet.Senkit nem érdekel a bázis. Én is szavazok az MZP-re, pedig félelmetes ostobaságokat mondd. De ugye egyszer sem szavaztam a Fideszre. Engem nem kell győzködni.itt alapvetoen azt irjak tobben is, akik jobban ertenek ehhez, hogy ez megosztja a szavazoi bazist (ugye az ellenzekit kevesbe, errol volt is kutatas) es nagyon nehez igy kommunikalni. latszik is ez gyakorlatban.amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.Szerintem túlságosan túlbecsülitek ezt a szolidaritási életérzést az ukránok irányába, egyrészt a társadalom egy részénél teljesen hiányzik - vagy egyenesen az oroszoknak drukkol vagy hidegen hagyja - másrészt a még 'figyelmesebb' egy részhalmaza is inkább egyfajta valóság-showként tekint rá ahol helikopterek lövöldöznek meg házak robbannak prime time. Az, hogy 'háború van' meg 'jaj szegény ukránok' inkább marginális, mint empirikus tapasztalat.
csebi
VanillaSky
csebi
warr_b-t és még másik 499.999 ember, és nyert is az ellenzék
Gyurma Pappa
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
MC12
Gyurma Pappaokok, koszi akkor a bizonytalanokon mulik, es az alapveto hszem azert csak megall, hogy hianyzott ez a fdesznek mint szar a zsebbol. elvileg amugyis csendes kampanyt akartak, hat ez biztosan nem lesz az.
több mint 4 éve
Az arról szólt, hogy a Fidesz szavazok 45% az ukránokkal szimpatizál nem az oroszokkal a háborúban. De ez közel sem jelenti, hogy akkor nem szavaz a Fideszre, sőt. Ov már a beke - töltött - galambjaként rohangál szóval a bázisnak meg van a narratíva, velük szerintem nem lesz baj.epp nemreg volt link is kutatasrol, ahol az ellenzeki szavazok 89% mondott vmit ebben a kerdesben mig a fidesznel 45% volt a legmagassabb szam. de mondom, nem en mondom ezt, hanem mas szakertok is. plusz tenyleg eleg benezni, hogy mi megy kommunikacio teren: meg a megafonos nagy emberek is ossze-vissza irkalnak mindent, hogy megfeleljenek az olvasotabornak.Ez egy ellenzéki vagyvezerelt gondolkodás 😊 a bázist pont annyira osztja meg, mint amennyire a balos bázist, hogy kimosakodott nácikra meg Gyurcsányra kell szavaznia - semennyire. A bázis nem értékközpontú azért bázis.fideszre ertettem, hogy a fidesz bazist megosztja ez a tortenet.Senkit nem érdekel a bázis. Én is szavazok az MZP-re, pedig félelmetes ostobaságokat mondd. De ugye egyszer sem szavaztam a Fideszre. Engem nem kell győzködni.itt alapvetoen azt irjak tobben is, akik jobban ertenek ehhez, hogy ez megosztja a szavazoi bazist (ugye az ellenzekit kevesbe, errol volt is kutatas) es nagyon nehez igy kommunikalni. latszik is ez gyakorlatban.amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.Szerintem túlságosan túlbecsülitek ezt a szolidaritási életérzést az ukránok irányába, egyrészt a társadalom egy részénél teljesen hiányzik - vagy egyenesen az oroszoknak drukkol vagy hidegen hagyja - másrészt a még 'figyelmesebb' egy részhalmaza is inkább egyfajta valóság-showként tekint rá ahol helikopterek lövöldöznek meg házak robbannak prime time. Az, hogy 'háború van' meg 'jaj szegény ukránok' inkább marginális, mint empirikus tapasztalat.
csebi
VanillaSky
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Jól írta Gyurma, a bizonytalanok közül kell 4-500 ezer és el kell érni - főleg Pesten - hogy 1-200 ezer Fidesz szavazó ne menjen el szavazni. Ez egyébént közel sem lehetetlen feladat.
MC12
csebi
A baj a bizonytalanokkal lesz, akik nagy része nem szereti Orbánt de nem volt egy jól megfogható, látványos okuk OV ellen szavazni, meg kaptak vissza pénzt, volt meló, konjunktúra stb. - nem a jogállami síránkozás és a korrupció nem az - most van. Látványos, szép, nyilvánvaló. Csak az ellenzéken múlik, ki tudja e használni.
több mint 4 éve
epp nemreg volt link is kutatasrol, ahol az ellenzeki szavazok 89% mondott vmit ebben a kerdesben mig a fidesznel 45% volt a legmagassabb szam. de mondom, nem en mondom ezt, hanem mas szakertok is. plusz tenyleg eleg benezni, hogy mi megy kommunikacio teren: meg a megafonos nagy emberek is ossze-vissza irkalnak mindent, hogy megfeleljenek az olvasotabornak.Félreérted a helyzetet, most irónia nélkül mondom. A náculóknak ez még tetszik is: Putin odabasz a köcsög ukránoknak, és ha jó kiskutyák leszünk visszakapjuk a Kárpátalját (és Erdélyt, ofc). Nekik mindegy.
csebi
A Fidesz törzs másik fele még mindig jobban fél GYF-től, hogy elveszi a családi adókedvezményt, vagy behozza a buzikat, vagy megint Alföldi lesz a NSZ elnöke (ez mind közül a legnagyobb félelmük). Nekik is mindegy.
Aztán ott vannak a falvak, akik azért szavaznak a Fideszre mert... "Józsi te mondjad, én nem tudom". Nekik is mindegy.
Szóval ki maradt aki megosztott a bázisban? Ahogy MC írja: Belpest, Buda és a MJV-k. Elég ha itt Pécsett a már amúgy is fanyalgó belvárosi Fidesz szavazók inkább nem mennek el, és simán nyer a Mellár. Vagy a korábban emlegetett Kaposvár. És elég, ha Fidesz elveszti Budát. Ez egyébként néhány 100e ember (legyen mondjuk 300-400e), de ez elég a listás vereséghez. Ha ehhez még hozzájön 3-400e bizonytalan, akkor meg megnyugtató többség.
A háború nagy vesztese egyébként a kutyák....

több mint 4 éve
epp nemreg volt link is kutatasrol, ahol az ellenzeki szavazok 89% mondott vmit ebben a kerdesben mig a fidesznel 45% volt a legmagassabb szam. de mondom, nem en mondom ezt, hanem mas szakertok is. plusz tenyleg eleg benezni, hogy mi megy kommunikacio teren: meg a megafonos nagy emberek is ossze-vissza irkalnak mindent, hogy megfeleljenek az olvasotabornak.Ez egy ellenzéki vagyvezerelt gondolkodás 😊 a bázist pont annyira osztja meg, mint amennyire a balos bázist, hogy kimosakodott nácikra meg Gyurcsányra kell szavaznia - semennyire. A bázis nem értékközpontú azért bázis.fideszre ertettem, hogy a fidesz bazist megosztja ez a tortenet.Senkit nem érdekel a bázis. Én is szavazok az MZP-re, pedig félelmetes ostobaságokat mondd. De ugye egyszer sem szavaztam a Fideszre. Engem nem kell győzködni.itt alapvetoen azt irjak tobben is, akik jobban ertenek ehhez, hogy ez megosztja a szavazoi bazist (ugye az ellenzekit kevesbe, errol volt is kutatas) es nagyon nehez igy kommunikalni. latszik is ez gyakorlatban.amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.Szerintem túlságosan túlbecsülitek ezt a szolidaritási életérzést az ukránok irányába, egyrészt a társadalom egy részénél teljesen hiányzik - vagy egyenesen az oroszoknak drukkol vagy hidegen hagyja - másrészt a még 'figyelmesebb' egy részhalmaza is inkább egyfajta valóság-showként tekint rá ahol helikopterek lövöldöznek meg házak robbannak prime time. Az, hogy 'háború van' meg 'jaj szegény ukránok' inkább marginális, mint empirikus tapasztalat.
csebi
VanillaSky
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Jól írta Gyurma, a bizonytalanok közül kell 4-500 ezer és el kell érni - főleg Pesten - hogy 1-200 ezer Fidesz szavazó ne menjen el szavazni. Ez egyébént közel sem lehetetlen feladat.
MC12
több mint 4 éve
Ez egy ellenzéki vagyvezerelt gondolkodás 😊 a bázist pont annyira osztja meg, mint amennyire a balos bázist, hogy kimosakodott nácikra meg Gyurcsányra kell szavaznia - semennyire. A bázis nem értékközpontú azért bázis.fideszre ertettem, hogy a fidesz bazist megosztja ez a tortenet.Senkit nem érdekel a bázis. Én is szavazok az MZP-re, pedig félelmetes ostobaságokat mondd. De ugye egyszer sem szavaztam a Fideszre. Engem nem kell győzködni.itt alapvetoen azt irjak tobben is, akik jobban ertenek ehhez, hogy ez megosztja a szavazoi bazist (ugye az ellenzekit kevesbe, errol volt is kutatas) es nagyon nehez igy kommunikalni. latszik is ez gyakorlatban.amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.Szerintem túlságosan túlbecsülitek ezt a szolidaritási életérzést az ukránok irányába, egyrészt a társadalom egy részénél teljesen hiányzik - vagy egyenesen az oroszoknak drukkol vagy hidegen hagyja - másrészt a még 'figyelmesebb' egy részhalmaza is inkább egyfajta valóság-showként tekint rá ahol helikopterek lövöldöznek meg házak robbannak prime time. Az, hogy 'háború van' meg 'jaj szegény ukránok' inkább marginális, mint empirikus tapasztalat.
csebi
VanillaSky
csebi
Gyurma Pappa
csebi
több mint 4 éve
fideszre ertettem, hogy a fidesz bazist megosztja ez a tortenet.Senkit nem érdekel a bázis. Én is szavazok az MZP-re, pedig félelmetes ostobaságokat mondd. De ugye egyszer sem szavaztam a Fideszre. Engem nem kell győzködni.itt alapvetoen azt irjak tobben is, akik jobban ertenek ehhez, hogy ez megosztja a szavazoi bazist (ugye az ellenzekit kevesbe, errol volt is kutatas) es nagyon nehez igy kommunikalni. latszik is ez gyakorlatban.amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.Szerintem túlságosan túlbecsülitek ezt a szolidaritási életérzést az ukránok irányába, egyrészt a társadalom egy részénél teljesen hiányzik - vagy egyenesen az oroszoknak drukkol vagy hidegen hagyja - másrészt a még 'figyelmesebb' egy részhalmaza is inkább egyfajta valóság-showként tekint rá ahol helikopterek lövöldöznek meg házak robbannak prime time. Az, hogy 'háború van' meg 'jaj szegény ukránok' inkább marginális, mint empirikus tapasztalat.
csebi
VanillaSky
csebi
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Semmit, de azért vicces.Lehet bármilyen válsághelyzet, a Médiatanács szerencsére a helyén van és őrködik a közmédia függetlensége felett:most őszintén te mit vártál tőlük?
telex.hu/belfold/2022/03/01/mediatanacs-kozmedia-kritika-ellenzek-kozvelemeny-megtevesztese
somoskovig
Cuchulain82
több mint 4 éve
amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.az ellenzék helyében én innentől semmi mást nem csinálnék, csak visszamondanám, visszaidézném azt amit a Fidesz, Viktor, Peti, beszélő fejek stb. mondtak az oroszokról az előző pár hónapban, plusz teleplakátolnám az országot Viktor, Putin képekkel.
csebi
több mint 4 éve
Lehet bármilyen válsághelyzet, a Médiatanács szerencsére a helyén van és őrködik a közmédia függetlensége felett:most őszintén te mit vártál tőlük?
telex.hu/belfold/2022/03/01/mediatanacs-kozmedia-kritika-ellenzek-kozvelemeny-megtevesztese
somoskovig
több mint 4 éve
Lehet bármilyen válsághelyzet, a Médiatanács szerencsére a helyén van és őrködik a közmédia függetlensége felett:telex.hu/belfold/2022/03/01/mediatanacs-kozmedia-kritika-ellenzek-kozvelemeny-megtevesztese
több mint 4 éve
Tényleg nem érzed gáznak, hogy egyedüliként nem engedünk meg ilyesmit?Akkor szúrnánk hátba ha csak és kizárólag rajtunk keresztül lehetne megoldani, de ez koránt sincs így.Azért gáz, mert NATO és EU tagország vagyunk. Ez nem csak azzal jár, hogy el lehet lopni egy valag EU-s pénzt, miközben valaki azt kiabálja, hogy Brüsszel csúnya, fúj-fúj-fúj.Szlovákián, Lengyelországon vagy Románián keresztül is mehet, miért annyira gáz ha rajtunk nem?És akkor alulra odamehet a Magyarországon nem vihetnek át halált okozó fegyvert Ukrajnába okosság.Ami aztán 10 perc múlva kijön a reddites livefeeden angolul. Rányomsz a linkre, mert kíváncsi vagy a kommentekre, de a felét se tudod elolvasni, annyira fáj, hogy megint mi...
Mikey
andree
Amúgy nem érzitek hogy ha a nato tényleg segíteni fog ukrajnának az előidézheti a 3. vilagháborút tényleg? Ezt akarjátok?
davemayer
Egyébként ha lesz 3. VH, az nem azért lesz, mert mi hátbaszúrjuk a szövetségeseinket. Viszont ha lesz, akkor praktikus lenne, ha abban nem az oroszok oldalán vennénk részt.
Ha meg nem lesz 3. VH, akkor szintén nem azért nem lesz, mert mi kijátszottuk a nagy semleges kártyát, ellenben akkor is mindenki meg fogja jegyezni nekünk, hogy mi hátbaszúrtuk a szövetségeseinket Putyin kedvéért.
Ez az ország a rendszerváltással, az EU és a NATO csatlakozással eldöntötte, hogy nyugathoz akar tartozni. Ezt illene figyelembe vennie az aktuális bohócoknak pártállástól függetlenül.
somoskovig
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Senkit nem érdekel a bázis. Én is szavazok az MZP-re, pedig félelmetes ostobaságokat mondd. De ugye egyszer sem szavaztam a Fideszre. Engem nem kell győzködni.itt alapvetoen azt irjak tobben is, akik jobban ertenek ehhez, hogy ez megosztja a szavazoi bazist (ugye az ellenzekit kevesbe, errol volt is kutatas) es nagyon nehez igy kommunikalni. latszik is ez gyakorlatban.amugy ez a haboru vszeg annyira hianyzott a fidesznek, mint szar a zsebbol. innentol nem szamit a belpolitika, az szja visszateritesre is kevesbe fognak emlekezni, raadasul a homofob nepszavazassal sem lehet igazan tematizalni. amivel viszont lehet tematizalni az az, hogy OV Putyinhoz dorgolozott szemelyesen meg a tamadas elott par hettel is, pontosan ugy jott onnan haza mint Chamberlain Munchenbol, hasonlo hangzatos mondatokkal es hasonlo eredmennyel. raadasul azota is csak megy a bakloves. ha az ellenzek egy picit ugyesebb lenne akkor ezeket olyan szinten lehetne tematizalni, hogy ihaj.Szerintem túlságosan túlbecsülitek ezt a szolidaritási életérzést az ukránok irányába, egyrészt a társadalom egy részénél teljesen hiányzik - vagy egyenesen az oroszoknak drukkol vagy hidegen hagyja - másrészt a még 'figyelmesebb' egy részhalmaza is inkább egyfajta valóság-showként tekint rá ahol helikopterek lövöldöznek meg házak robbannak prime time. Az, hogy 'háború van' meg 'jaj szegény ukránok' inkább marginális, mint empirikus tapasztalat.
csebi
VanillaSky
csebi