Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/03/02/sberbank-korlatozas-mnb-orosz-ukran-haboru-vallalkozas-csod/Három napja egy ember nálunk azon dolgozik, hogy azoknak ügyfeleinknek akiknek mi csináltuk/kezeljük/üzemeltetjük a honlapjait / számlázását / levelezését, azoknak kiiírja a honlapra/webshopba ill. emailben megküldje, hogy légyszi ne a Sberbankos számlára utaljanak, hanem az újonnan nyitott új számra, ami ez és ez.
tudom, hogy a pénznek nincs szaga, meg nyilván én soha nem voltam vállalkozó, hogy legyen releváns tapasztalatom, szóval... tényleg annyival jobb feltételeket kínált a Sberbank, mit az addigi pénzintézetük, hogy megérje átmenni hozzájuk? (NEM áldozathibáztatás, de érdekelne, hogy ténylegesen, számottevően jobb lett-e nekik a váltástól akkor, vagy a nem szignifikáns előnyökért cserébe eldobták a bejáratott bankjukat?)
slowmotion
Szóval van. Nem is egy, nem is kettő, sok.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/03/02/sberbank-korlatozas-mnb-orosz-ukran-haboru-vallalkozas-csod/tudom, hogy a pénznek nincs szaga, meg nyilván én soha nem voltam vállalkozó, hogy legyen releváns tapasztalatom, szóval... tényleg annyival jobb feltételeket kínált a Sberbank, mit az addigi pénzintézetük, hogy megérje átmenni hozzájuk? (NEM áldozathibáztatás, de érdekelne, hogy ténylegesen, számottevően jobb lett-e nekik a váltástól akkor, vagy a nem szignifikáns előnyökért cserébe eldobták a bejáratott bankjukat?)
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2022/03/02/mol-benzinkut-mennyisegi-korlatozasMOL is kezdi 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
streamable.com/e6f894?fbclid=IwAR1SaKG_bHeSW9_4_swsC1zzdWbglCVc6M51FS5DgaqRBKKJxxfLckSzEugAzt a büdös kurva élet 😀
Ez miez 😀
csipkelli
több mint 4 éve
hirklikk.hu/kozelet/a-mediatanacs-szerint-nem-kene-biralni-a-kozmediat/394542/
zemanla
több mint 4 éve
hirklikk.hu/kozelet/a-mediatanacs-szerint-nem-kene-biralni-a-kozmediat/394542/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
de putyin seggében kellemes meleg van, jó a társaság, ismerik is a srácok, kinek lenne kedve kijönni onnan a napfényre?Nem is Paks 2 lesz, hanem Skap 2, és nem az orosz Roszatom építi majd, hanem a zsoro Motazsor. A magyar lelemenynek nincs párja, főleg ha lopni kell, meg Nityup seggeben lubickolni.Nem lehet esetleg hogy mással bővíttetjük majd?Mit mondjon.. a fideszes agyhalott réteghez úgyse jut el az információ akármit is mond, ugyanezt csinálták mindenkivel (Vona, Hadházy stbstb). Undorító, de nem lehet vele mit kezdeni, mert az agymosott réteghez nem jut el más infó, csak ami ezektől a férgektől jön.Lényegtelen, hogy mit mond, az ellenhívek akkor is szidják ha azt mondja, hogy kimegy az ajtón meg akkor is ha azt, hogy nem megy, a saját hívek meg mindkettőt elfogadják. Nem is ezért számít, hanem nekem/nekünk, akik rá fognak szavazni. Én/mi nem örülünk, ha MZP hülyeséget beszél. És nem azért, mert esetleg Orbán nyer rajta, hanem azért, mert ha nyer ME lesz és jó lenne, ha minél kevesebb hülyeséget csinálna majd.
Szesze
Más. Ez már az a pávatánc, amihez már kremlinológus kell, hogy dekódolja. Deutch megszavazza a Roszatom bojkottálását, majd rögtön utána azt mondja, hogy ez természetesen nem azt jelenti, hogy Paks 2-t nem bővítjük. Ez csak egyféleképpen rakható össze. Megszavazzuk, majd b*szunk betartani. Persze úgy sincs értelme, mert az engedélyeket a nemzetközi atomenergia ügynökség fogja kiadni, az meg értelemszerűen nem fogja kiadni. Szóval pávatánc 4 kilobites kulcsú kódolásban, amit már csak az ért akié a kulcs. 😀
24.hu/belfold/2022/03/01/fidesz-paks-orosz-befektetesi-bank-ep-tiltas/
peterk2005
davemayer
somoskovig
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 4 éve
Nem is Paks 2 lesz, hanem Skap 2, és nem az orosz Roszatom építi majd, hanem a zsoro Motazsor. A magyar lelemenynek nincs párja, főleg ha lopni kell, meg Nityup seggeben lubickolni.Nem lehet esetleg hogy mással bővíttetjük majd?Mit mondjon.. a fideszes agyhalott réteghez úgyse jut el az információ akármit is mond, ugyanezt csinálták mindenkivel (Vona, Hadházy stbstb). Undorító, de nem lehet vele mit kezdeni, mert az agymosott réteghez nem jut el más infó, csak ami ezektől a férgektől jön.Lényegtelen, hogy mit mond, az ellenhívek akkor is szidják ha azt mondja, hogy kimegy az ajtón meg akkor is ha azt, hogy nem megy, a saját hívek meg mindkettőt elfogadják. Nem is ezért számít, hanem nekem/nekünk, akik rá fognak szavazni. Én/mi nem örülünk, ha MZP hülyeséget beszél. És nem azért, mert esetleg Orbán nyer rajta, hanem azért, mert ha nyer ME lesz és jó lenne, ha minél kevesebb hülyeséget csinálna majd.
Szesze
Más. Ez már az a pávatánc, amihez már kremlinológus kell, hogy dekódolja. Deutch megszavazza a Roszatom bojkottálását, majd rögtön utána azt mondja, hogy ez természetesen nem azt jelenti, hogy Paks 2-t nem bővítjük. Ez csak egyféleképpen rakható össze. Megszavazzuk, majd b*szunk betartani. Persze úgy sincs értelme, mert az engedélyeket a nemzetközi atomenergia ügynökség fogja kiadni, az meg értelemszerűen nem fogja kiadni. Szóval pávatánc 4 kilobites kulcsú kódolásban, amit már csak az ért akié a kulcs. 😀
peterk2005
davemayer
több mint 4 éve
most őszintén mire számítasz tőlük? kb ezt csinálják 12 éve, a szabályok és törvények csak azért vannak hogy meg lehessen őket szegniMit mondjon.. a fideszes agyhalott réteghez úgyse jut el az információ akármit is mond, ugyanezt csinálták mindenkivel (Vona, Hadházy stbstb). Undorító, de nem lehet vele mit kezdeni, mert az agymosott réteghez nem jut el más infó, csak ami ezektől a férgektől jön.Lényegtelen, hogy mit mond, az ellenhívek akkor is szidják ha azt mondja, hogy kimegy az ajtón meg akkor is ha azt, hogy nem megy, a saját hívek meg mindkettőt elfogadják. Nem is ezért számít, hanem nekem/nekünk, akik rá fognak szavazni. Én/mi nem örülünk, ha MZP hülyeséget beszél. És nem azért, mert esetleg Orbán nyer rajta, hanem azért, mert ha nyer ME lesz és jó lenne, ha minél kevesebb hülyeséget csinálna majd.
Szesze
peterk2005
főleg egy deutschtól? ő aztán még ennek a szar brigádnak is az egyik leghülyébb tagja
több mint 4 éve
Nem lehet esetleg hogy mással bővíttetjük majd?Mit mondjon.. a fideszes agyhalott réteghez úgyse jut el az információ akármit is mond, ugyanezt csinálták mindenkivel (Vona, Hadházy stbstb). Undorító, de nem lehet vele mit kezdeni, mert az agymosott réteghez nem jut el más infó, csak ami ezektől a férgektől jön.Lényegtelen, hogy mit mond, az ellenhívek akkor is szidják ha azt mondja, hogy kimegy az ajtón meg akkor is ha azt, hogy nem megy, a saját hívek meg mindkettőt elfogadják. Nem is ezért számít, hanem nekem/nekünk, akik rá fognak szavazni. Én/mi nem örülünk, ha MZP hülyeséget beszél. És nem azért, mert esetleg Orbán nyer rajta, hanem azért, mert ha nyer ME lesz és jó lenne, ha minél kevesebb hülyeséget csinálna majd.
Szesze
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mit mondjon.. a fideszes agyhalott réteghez úgyse jut el az információ akármit is mond, ugyanezt csinálták mindenkivel (Vona, Hadházy stbstb). Undorító, de nem lehet vele mit kezdeni, mert az agymosott réteghez nem jut el más infó, csak ami ezektől a férgektől jön.Lényegtelen, hogy mit mond, az ellenhívek akkor is szidják ha azt mondja, hogy kimegy az ajtón meg akkor is ha azt, hogy nem megy, a saját hívek meg mindkettőt elfogadják. Nem is ezért számít, hanem nekem/nekünk, akik rá fognak szavazni. Én/mi nem örülünk, ha MZP hülyeséget beszél. És nem azért, mert esetleg Orbán nyer rajta, hanem azért, mert ha nyer ME lesz és jó lenne, ha minél kevesebb hülyeséget csinálna majd.
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mit mondjon.. a fideszes agyhalott réteghez úgyse jut el az információ akármit is mond, ugyanezt csinálták mindenkivel (Vona, Hadházy stbstb). Undorító, de nem lehet vele mit kezdeni, mert az agymosott réteghez nem jut el más infó, csak ami ezektől a férgektől jön.Persze.Az ellenzék (a többi mellett ami jogos) ugyanezt csinálja az országos politikában.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaEz a Promenad24 oldal amúgy tényleg a legalja. Semmi mást nem csinálnak mint MZP-t fikázzák. Van egy csávó aki minden repedést lefotóz a városban, természetesen minden a polgármester hibája az is smi 15éve ott van.
Komolyan mondom ilyenek, hogy és minek születnek ? 😂
Toca
Szégyen oldal.
Bazzani
davemayer
Csak a mértékek nem mindegy.
De számomra egy ilyen cikk amit nyilván az összes Narancs média átvett nagyon gáz.
Mondjuk MZP helyében is máshogy reagálnék ezek akkora ziccerek, ő meg annyit mond nem oda jartam ….
Toca
több mint 4 éve
Persze.Az ellenzék (a többi mellett ami jogos) ugyanezt csinálja az országos politikában.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaEz a Promenad24 oldal amúgy tényleg a legalja. Semmi mást nem csinálnak mint MZP-t fikázzák. Van egy csávó aki minden repedést lefotóz a városban, természetesen minden a polgármester hibája az is smi 15éve ott van.
Toca
Szégyen oldal.
Bazzani
davemayer
Csak a mértékek nem mindegy.
De számomra egy ilyen cikk amit nyilván az összes Narancs média átvett nagyon gáz.
Mondjuk MZP helyében is máshogy reagálnék ezek akkora ziccerek, ő meg annyit mond nem oda jartam ….
több mint 4 éve
A fotózás nem "kultúrkritika", de manapság szerintem is oké. Olyan, mint szidni a kormányt az egészségügyért, amiben csak részlegesen hibás, vagy "azellenzékiskorruptozni" mert rajta kaptak ellenzéki politikusokat is. Az az óvónős sztori az már nem oké, hazudni nem kéne. De nem is ez a legnagyobb bajuk, hanem az, hogy olyanok mint a pestiskacok. Nem csak egyszerűen gyenge/rossz minőségű, hanem full blown uszító idiotizmus a tartalom 90%-a.

több mint 4 éve
Az ellenzék (a többi mellett ami jogos) ugyanezt csinálja az országos politikában.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaEz a Promenad24 oldal amúgy tényleg a legalja. Semmi mást nem csinálnak mint MZP-t fikázzák. Van egy csávó aki minden repedést lefotóz a városban, természetesen minden a polgármester hibája az is smi 15éve ott van.
Toca
Szégyen oldal.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaEz a Promenad24 oldal amúgy tényleg a legalja. Semmi mást nem csinálnak mint MZP-t fikázzák. Van egy csávó aki minden repedést lefotóz a városban, természetesen minden a polgármester hibája az is smi 15éve ott van.
Toca
Szégyen oldal.
több mint 4 éve
Ilyen későn ezt így leírni süti, ment a like. Mert megérdemled!az nojhudrednojciáktákktákktnojndráj, teeeBaszki felhívtam.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaNév nélkül nyilatkozó, hát persze. Mint amikor megkérdezik a programozót a régi viccben, hogy mi a barátnője neve, és a válasz 10011010010100110.
Toca
slowmotion
MC12
sutianap
több mint 4 éve
az nojhudrednojciáktákktákktnojndráj, teeeBaszki felhívtam.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaNév nélkül nyilatkozó, hát persze. Mint amikor megkérdezik a programozót a régi viccben, hogy mi a barátnője neve, és a válasz 10011010010100110.
Toca
slowmotion
MC12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Baszki felhívtam.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaNév nélkül nyilatkozó, hát persze. Mint amikor megkérdezik a programozót a régi viccben, hogy mi a barátnője neve, és a válasz 10011010010100110.
Toca
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaNév nélkül nyilatkozó, hát persze. Mint amikor megkérdezik a programozót a régi viccben, hogy mi a barátnője neve, és a válasz 10011010010100110.
Toca
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-butaKomolyan mondom ilyenek, hogy és minek születnek ? 😂
több mint 4 éve
ezt értem csak apró probléma hogy vitya a jelen helyzetben tagja egy létező szövetségnek /úgymint EU, értem hogy ő ezt kb arra használja mint anno én tizenévesen apámat, értsd: adj pénzt hogy bulizhassak/, ez a szövetség pedig ha katonailag nem is de politikai értelemben igenis választott oldaltNem is sietett érdemben segíteni Hitleréken, ez volt a párhuzamom lényege.azért ehhez hozzátenném hogy a földrajz sajnos makacs dolog, a két helyzet más dolgokban is erősen eltér pl Franco nem próbált kitáncolni egy létező szövetségbőlpont ebből lehet két szék közé, a pad alá esni.Franco ezt csinálta a 2. világháborúban, tulajdonképpen sikerrel.
nem járhatsz pávatáncot..politikában lehet, egy háborús kérdésben nem...egyik oldalon sem hülyék vannak, mindenki felismeri, hogy OVI nem akar elköteleződést, de amikor azt mondják majd, hogy köszönjük a segítséget, ki fognak hagyni minket mindkét oldalról és örülhetünk ha ennyivel megússzuk
Klaci79
Kampman
Cuchulain82
Önkéntesek mehettek, de hivatalosan nem léptek be a háborúba.
Kampman
tehát a párhuzam nemigen áll mivel Franco szimpatizált és baráti viszonyt tartott fent hitlerrel de nem állt vele szövetségben, sőt a háború előrehaladtával főképpen '42 után hamar rájött hogy az usaval kell jóban lennie
több mint 4 éve
Nem is sietett érdemben segíteni Hitleréken, ez volt a párhuzamom lényege.azért ehhez hozzátenném hogy a földrajz sajnos makacs dolog, a két helyzet más dolgokban is erősen eltér pl Franco nem próbált kitáncolni egy létező szövetségbőlpont ebből lehet két szék közé, a pad alá esni.Franco ezt csinálta a 2. világháborúban, tulajdonképpen sikerrel.
nem járhatsz pávatáncot..politikában lehet, egy háborús kérdésben nem...egyik oldalon sem hülyék vannak, mindenki felismeri, hogy OVI nem akar elköteleződést, de amikor azt mondják majd, hogy köszönjük a segítséget, ki fognak hagyni minket mindkét oldalról és örülhetünk ha ennyivel megússzuk
Klaci79
Kampman
Cuchulain82
Önkéntesek mehettek, de hivatalosan nem léptek be a háborúba.