Politika

65 feliratkozó

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
| nácikra meg amúgy sem szavazok | Löfli
| hát ezaz, kommunistákra sem, így meg ott tartunk, hogy megint csak a fidesz marad 😀 |

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szerintem akkor sem lesz változás.
Löfli
na éppen emiatt a mentalitás miatt fog nyerni a fidesz.
Kedvenceim:
"A Jobbik és az LMP csak ígérget" érv, hát persze mivel még nem volt hatalmon mást nem tud csinálni, ez kétségtelen.
"Inkább a Fidesz lopjon mint a kommunisták"

ez is gyönyörű gondolat, de a legnagyobb:
"Maradjon az aki most van, mert annak már van pénze, de ha most egy új megint színre lép, akkor az még többet sikkaszt" T
ehát maradjon a Fidesz, mert ők már loptak eleget, zseniális 😀
eaglesmcnabb
jó érvek amúgy 😀

én úgy vagyok vele, hogy az összes magát komolynak gondoló politikus röhejes, hiteltelen és csak a kényelmes (?) parlamenti székért meg a nagy lóvéért csinálja. az egész rencert újra kéne építeni, azt meg nem egy 51%-os Jobbik-LMP-MSZP nagykoalíció fogja megcsinálni. | nácikra meg amúgy sem szavazok |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
szerintem akkor sem lesz változás.
Löfli
na éppen emiatt a mentalitás miatt fog nyerni a fidesz.
Kedvenceim:
"A Jobbik és az LMP csak ígérget" érv, hát persze mivel még nem volt hatalmon mást nem tud csinálni, ez kétségtelen.
"Inkább a Fidesz lopjon mint a kommunisták"

ez is gyönyörű gondolat, de a legnagyobb:
"Maradjon az aki most van, mert annak már van pénze, de ha most egy új megint színre lép, akkor az még többet sikkaszt" T
ehát maradjon a Fidesz, mert ők már loptak eleget, zseniális 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 519
Igor, nincs a pollo-hoz hasonló, hogy Magyarországon merre helyezkedsz el? Hasonló, mint amit itt többen kitöltöttünk..

A Munkáspárt a legkeményebb. Tegnap délután megyek haza az Örs-ről, felüvölt a zene, "mindenki megdöglik..." 😀
#JC6
Én még nem töltöttem ki meg le se úgyhogy nem tudom hogy milyen, de nézd meg esetleg ezt.
 szavazapp.hu/

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Az egyéni körzetünkben, nálunk a Jobbikos jelölt az esélyes, de valamiért én nem akarok rá szavazni, mert egy olyan srác a jelölt, aki nem hiteles számomra. De a taktika miatt más választásom nem lesz...
Bruce
miért ne lenne? pisztolyt fognak a fejedhez? 😊
Löfli
csak a legesélyesebb jelöltre lehet szavazni, ha változást szeretnék. Nem fogok egy 13%-os jelöltre vagy egy 4%-os jelöltre szavazni, mert értelmetlen, max ha valami csoda folytán visszalép a jobbikos jelölt.
Bruce
szerintem akkor sem lesz változás. ha az ellenzék alapít koalíciót. max ha a kutyapárt nyer 😀
Löfli
Változás csak lesz, az hogy milyen mértékű, az más kérdés. Én nem támogatom jelenleg ezt a kormányzást, így én a változásra szavazok, amit így tudok kimaxolni jelen helyzetemben.
több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Az egyéni körzetünkben, nálunk a Jobbikos jelölt az esélyes, de valamiért én nem akarok rá szavazni, mert egy olyan srác a jelölt, aki nem hiteles számomra. De a taktika miatt más választásom nem lesz...
Bruce
Löfli
csak a legesélyesebb jelöltre lehet szavazni, ha változást szeretnék. Nem fogok egy 13%-os jelöltre vagy egy 4%-os jelöltre szavazni, mert értelmetlen, max ha valami csoda folytán visszalép a jobbikos jelölt.
Bruce
szerintem akkor sem lesz változás. ha az ellenzék alapít koalíciót. max ha a kutyapárt nyer 😀

Don't blink!
több mint 7 éve
Bruce
Löfli
több mint 7 éve
Bruce

Don't blink!
több mint 7 éve
Alapvetően, listán a Momentumra akartam szavazni, de látva itt a szavazás eredményeit, módosítottam az álláspontomat a listás szavazás esetén az LMP-re. De most olvasva a matematikai fejtegetést, lehet mégis a Momentumra adom a voksomat.

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Csak éppen Trump ezt nem fogja és nem is tudja megcsinálni. A saját pártján se tudna egy ilyent átverni, nemhogy az egész országban. Az ilyen demokratikus hagyományok nélküli országban viszont meg lehetett csinálni.
peterk2005
más (politikai) kultúra. ugye Angliában mi van. 1 rohadt írott szabály nincsen arra, hogy az uralkodó(nő) kit kér fel miniszterelnöknek. még az sincsen benne, hogy képviselőnek kell lennie. ehhez képest már 300+ éve mindig a többséggel rendelkező parlamenti párt országgyűlési képviselőjét kérik fel. egyszerűen nem férne bele, hogy másképp történjen, annak ellenére, hogy az uralkodó(nő) elvileg bármelyik alattvalóját felkérhetné minden korlátozás nélkül. ez nálunk nincsen meg.
csebi
elméletben Áder is felkérheti a sarki újságost kormányt alakítani.
Amadeus
rosszul, pontatlanul és röviden írtam le.
ad1: Angliában egy rohadt törvény sőt még csak szó sincsen a történeti alkotmányukban a miniszterelnökről illetve kit mi alapján neveznek ki.
ad2:az uralkodó kinevezi a miniszterelnököt és kész. ez nem összetévesztendő az Áder jogaival, hogy JAVASLATOT tesz, mert utána az Országgyűlés még szavazni fog. ilyen nincsen Angliában.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Az van, hogy az LMP egyik pesti képviselő jelöltje - képviselő jelöltje!, nem valami sorvégi nevenincs senki - lebukott, hogy a Fidesz gyűjtötte neki az aláírásokat. És Hadházy szerint is a zuglói LMP alapszervezet befeküdt a Fidesznek. A másik kerületben ugyanez van, csak MSZP. Borsodban meg ugyanez, csak Jobbik.
peterk2005
Szerintem pedig itt érhető tetten a hülyeség, és ez NER-független.
Ugyanis az nincs.
Az van, hogy van egy nem bizonyított állítás, egy ki nem vizsgált egyoldalú felvetés, két egymásnak ellentmondó fél, és te ezen tényekből azonnal
1, tudni véled az igazságot,
2, tudni véled, hogy a két fél igaza közül melyik az igazabb,
3, ezen tudásokból általánosítasz, és hasonlítasz ("Ugyanez van", mondod. Ja ugyanez, vagyis az, hogy nem tudni mi a valóság.).
Miközben a csóka verzióját figyelmen kívül hagyod, Hadházy szerint-jét elfogadod, objektív vizsgálatot nem igényelsz, hiszen te úgyis tudod, hogy mi van, és ez pont beleillik abba a te igazadba.
És ez még rendjén is van így.
Csak miért ne illeszkedhetne egy fideszes valóságába az, ami meg szerinted hülyeség? A migráncsok, a sorosdémon vagy bayerzsolti-az-okos? A te igazságod miért magasabban priorizált?

Miért nem írsz pl. a Kunhalmi javára történő LMP-s visszalépésről, amit pont a Széll-sajtótájékoztatóval egyidőben jelentettek be, és az annak a hátterében lezajlott egyezkedésekről, dealekről, részletekről? Véletlen egybeesés? Ott nem hiányzik egy kizárás? Meglepne, ha kiderülne, hogy Kassai Dániel-el kapcsolatban "az van"?
Mert arról semmi háttérinfó nem ment ki a médiába, vagy így az számodra nincs?
Vagy te például elhiszed -csak kérdem- hogy Hadházy pár éve spontán öntudatra ébredt, és addigi fideszesből most hirtelen kormánykritikus lett? És ha ott volt a háttérben valamiféle személyes motiváció, valami, amivel "le lehetett volna bukni"?
Elhiszed, hogy nem a családja földügyei akadtak össze egy másik fideszesével, és ő húzta a rövidebbet, majd sértettségében került az LMP legtetejére?
Vagy ha nem illik bele a prekoncepciódba akkor az nincs is, ha meg beleillik, akkor jön az "az van" tényállításnak előadott "úgyis nekem van igazam"-érv?

Valamint a Fidesznek túlhatalma van, ja.
De ezt nem megörökölték, vagy találták, hanem előidézték, megcsinálták maguknak.
Ahogy a facebooknak, a googlenak, az applenek is túlhatalma van a saját területükön, gazdasági túlhatalmuk, és ezt saját maguknak csinálták a semmiből. Kitalálták, megvalósították és most élvezik.
Ez nem igaz egy maffiára, ami épp államot vezet?
Dehogynem.
Maximálisan igaz.
Bödöcs poénnak szánta, de az, hogy "a közpénz az új saját" az nem poén, az a valóság.
És ez igaz a googlera, vagy az applere is, hiszen ők ugyanabból a (köz)pénzből csípnek le, organizálnak maguknak, csak közvetlenebbül és máshogy. (Vagy te vagy az aki, nem Osztap Bendernek, Gondorff-nak, vagy Danny Ocean-nek drukkolt? Nehezen hiszem el...)
Ja, és még véletlenül se védeni akarom a tolvajokat, hanem azt jelezném, hogy először be kell valakiről bizonyítani, hogy tolvaj, és utána lehet ítéletet alkotni és végrehajtani.
Jó kampányszöveg az elszámoltatás, csak kb. annyira populista, mint a 16.havi nyugdíj vagy az ingyensör.
Persze ha demokráciában, bíróságban, törvényekben, jogokban gondolkozol, és nem lámpavasban.
A lámpavasas elszámoltatáshoz valóban nem kell semmi jogalap, csak némi koncentrált erő. Mint 5000 éve...

több mint 7 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
 www.youtube.com/watch?v=D66Elr65_to

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Csak éppen Trump ezt nem fogja és nem is tudja megcsinálni. A saját pártján se tudna egy ilyent átverni, nemhogy az egész országban. Az ilyen demokratikus hagyományok nélküli országban viszont meg lehetett csinálni.
peterk2005
más (politikai) kultúra. ugye Angliában mi van. 1 rohadt írott szabály nincsen arra, hogy az uralkodó(nő) kit kér fel miniszterelnöknek. még az sincsen benne, hogy képviselőnek kell lennie. ehhez képest már 300+ éve mindig a többséggel rendelkező parlamenti párt országgyűlési képviselőjét kérik fel. egyszerűen nem férne bele, hogy másképp történjen, annak ellenére, hogy az uralkodó(nő) elvileg bármelyik alattvalóját felkérhetné minden korlátozás nélkül. ez nálunk nincsen meg.
csebi
Amadeus
igen, hát elméletben Győzikét is felkérhetnék, bár nem tudom, hogy kell-e büntetlen előélet a poszthoz, és Győzikének van-e olyan.

de ezek az államfők meg ilyen fejesek már csak olyanok, hogy olyat bíznak meg, aki a legnagyobb valószínűséggel tud nagyjából működőképes kormányt alakítani. most szólj hozzá! 😊
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Választókerület-manipuláció
r.baggio
csudába, valami frappánsabbat reméltem
JSanyo
akkor legyen csak egyszerűen: NER!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
(Engem ezért nem dühít se Orbán, se Semjén, de még Szilárd sem, mert ők azt teszik, amit a logika és az önérdek diktál, de egy Vona, egy Gyurcsány, egy Juhász, és tetszőleges ellenzéki agyhalott még a saját önérdekét se tudja kimaxolni, és megfelelően képviselni - amiből az egyszeri magyar legalább érezhetné, hogy hátha sikerül.
Ide azt az elbaszott családot hozom példának, ahol az apa (Fidesz) minden este bebaszva végigveri a gyerekeit, teszi, 'mi lényege az önző fasznak, de az anya (ellenzék) ezt kussban tűri, és nem védi meg a gyerekeit, nem szól a bátyjának, se a hatóságnak, gyámügynek, senkivel se fog össze, semmit se kooperál, csak magában zsörtölődik, majd sír, ha a gyerek felnő, és a kurva életben nem kiváncsi rá. És ha a felnövő gyerek végiggondolja, már nem az apára haragszik, mert az simán csak egy önző rossz fasz, és 30 évesen max. egyszer telibeveri a vén hülyét, hanem az anyára, aki tehetett volna sokmindent, de nem tett.)
Sobri Jóska
és akkor emeljük pajzsra őket baszki, vagy mi legyen?
Amadeus
Szerintem nem érti. Az egész szöveg csak azzal a feltételezéssel igaz, ha az anya elmehetne a hatósághoz és történne akkor valami. Vagy elmehetne a gyámügyhöz és történne akkor valami. Itt 2012 környékén még lehetett ezt mondani. De ma nem ez van. Tessék megnézni a mostani esti Hadházy riportot, hogy mi van. Az van, hogy az LMP egyik pesti képviselő jelöltje - képviselő jelöltje!, nem valami sorvégi nevenincs senki - lebukott, hogy a Fidesz gyűjtötte neki az aláírásokat. És Hadházy szerint is a zuglói LMP alapszervezet befeküdt a Fidesznek. A másik kerületben ugyanez van, csak MSZP. Borsodban meg ugyanez, csak Jobbik.

Erre lehet azt mondani, hogy balszéltől jobbszélig itt ebben az országban minden politikai erő sötét hülye. Kivéve a Fideszt, amelyik rossz, de legalább nekik van valami sütnivalójuk. Csakhogy ez minden, csak nem a valóság. Ha Sobri ezt elhiszi, akkor egy torz valóságot nyel be.

Minden politikai erőben kötelezően vannak barmok. Ha a Fidesz arcait sorba állítod és becsukott szemmel csúzlizol rájuk, csak barmokat találnál el. Náluk ez miért nem legitimitás romboló? Egy Németh Szilárdhoz képest a legnagyobb LMP's vagy Jobbikos barom is egy kispályás. Ez a játék nem a baromságról szól, hanem a túlhatalomról. Putyinnak is minden ellenfele tök hülye? Chaveznek is tök hülyék voltak az ellenfelei?

Ez itt egy hatalmi harc. Mint minden politikai harc. És ebben mindenki elmegy a falig. Csak itt nincs hatalmi egyensúly, hanem az egyik félnek totális a túlhatalma. És az eszközökben is elment már réges régen olyan falakig is, ameddig az elődjei eddig nem tették. Csodálkozik bárki is, hogy egyik nap az LMP-ben, a másik nap az MSZP-ben, a harmadik nap a Jobbikban kerül elő valaki, aki a Fidesznek dolgozik? Nem is feltétlenül önszántából?

Aki elhiszi, hogy ilyen erőviszonyok között bármelyik ellenzéki párt vezetősége tényleg azért képtelen ennyire összefogni, mert mind kollektive egy hülye, az nem érti a túlhatalom, a nagy hal vs kis hal, a monopol helyzet, a maffia, stb. működési logikáinak egyikét sem. Egészen egyszerűen nem érti a világot. Hogyan legyenek az ellenzéki pártok (a feleség) tökösek? Menjenek a NAV-hoz? Az ügyészséghez? A média hatósághoz? A választási bizottságokhoz? Komolyan? Hogy legyen a Hadházy tisztességes és meggyőző, ha azt sem tudhatja, hogy a pár kerülettel arrébb induló párt társát nem vásárolták még fel? Hogyan üljön le így bámelyik párt bármelyik párttal visszalépésekről tárgyalni, hogy megeshet, hogy akit állva hagynak ellenzéki oldalon az Fidesz által fizetett ember?

Tessék megnézni, hogy ebben a választási kampányban ki tudott valamilyen érdemi eredményt felmutatni. Kizárólag egy ember. Aki történetesen maga is benne volt a buliban még 4-5 éve, és úgy száz milliárd és a megmaradt ellenzéki sajtó fölött diszponál. Ő egyedül képes bármit elérni. És nem azért, mert egyedül ő a nem hülye...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Szánalmas ez a Juhász bmeg.

444.hu/2018/03/28/megorulsz-juhasz-peter-mososzerreklammal-szallt-bele-szel-bernadettbe
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Ez a 60% kormányváltó hogyan jött ki. Bármilyen kutatást olvasok, a két szám 45 körül van és talán valamelyest (1-2%-al) a váltók vannak fölényben, míg 10% nem tudja. Nyilván nem teljes népességben, hanem a választani akarók körében, ami 5-5,5 millió ember.dawyd728
Másról beszélünk. Én nem mondtam 60% kormányváltót. Azt mondtam, hogy ha egy kormányzó erő támogatottsága 40% környékére esik - tök mindegy, hogy a maradék 60% mit milyen formában képzel máshogy -, akkor nem létezik, hogy kormányon tudjon maradni egyedül. Minimum koalíciós kényszerrel kell szembesülnie. Itt meg most az a helyzet, hogy ha a Fidesz 45%-ot szerez, akkor kétharmada lesz. Ha "csak" 40%-ot, akkor stabil többsége lesz, egyedül. A többségét csak akkor tudná elveszteni, ha közelebb végezne a 30%-hoz, mint a 40-hez. Erre mondtam, hogy egy választásos demokráciában ez nem egyenlő pálya, mert ha 35%-a van egy kormányzó erőnek csak, az nyugati demokratikus mértékkel már földindulás. Ergó, egy "sima" kormányváltáshoz nem elég sima véleményfordulás, hanem földindulás szükséges. Amihez meg általában gazdasági világválság, vagy hasonló összeomlás szokott kelleni.
peterk2005
(Engem ezért nem dühít se Orbán, se Semjén, de még Szilárd sem, mert ők azt teszik, amit a logika és az önérdek diktál, de egy Vona, egy Gyurcsány, egy Juhász, és tetszőleges ellenzéki agyhalott még a saját önérdekét se tudja kimaxolni, és megfelelően képviselni - amiből az egyszeri magyar legalább érezhetné, hogy hátha sikerül.
Ide azt az elbaszott családot hozom példának, ahol az apa (Fidesz) minden este bebaszva végigveri a gyerekeit, teszi, 'mi lényege az önző fasznak, de az anya (ellenzék) ezt kussban tűri, és nem védi meg a gyerekeit, nem szól a bátyjának, se a hatóságnak, gyámügynek, senkivel se fog össze, semmit se kooperál, csak magában zsörtölődik, majd sír, ha a gyerek felnő, és a kurva életben nem kiváncsi rá. És ha a felnövő gyerek végiggondolja, már nem az apára haragszik, mert az simán csak egy önző rossz fasz, és 30 évesen max. egyszer telibeveri a vén hülyét, hanem az anyára, aki tehetett volna sokmindent, de nem tett.)

Sobri Jóska
és akkor emeljük pajzsra őket baszki, vagy mi legyen?
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
peterk2005
csebi
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
r.baggio
JSanyo
Az egér kínai nyelven tanul.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
r.baggio

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Van magyar kifejezés a jerrymanderingre?
JSanyo
arra egyébként nincs, de a gerrymanderingre van
slowmotion
későre járt már 😊 mi az?
JSanyo
 hu.wikipedia.org/wiki/Választókerület-manipuláció

www.youtube.com/watch?v=A-4dIImaodQ
r.baggio
a magyar kifejezés elég lett volna tetyám 😊
JSanyo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
JSanyo
slowmotion
későre járt már 😊 mi az?
JSanyo

r.baggio
a magyar kifejezés elég lett volna tetyám 😊

Szerkesztette: JSanyo

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
JSanyo
slowmotion
későre járt már 😊 mi az?
JSanyo

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
JSanyo
slowmotion
későre járt már 😊 mi az?

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
csebi
Nem más, hanem érettebb. Gondolkodásmódban (kultúrálisan) ez áll hozzánk a legközelebb, csak generációkkal le vagyunk maradva. Ami a szomorú, az a trend. Mi a 2000-es évek eleje-közepe óta előbb gazdaságilag kerültünk deficites/lemaradó pályára, majd demokrácia deficitesek is lettünk, pedig ha maradunk azon az úton amin addig, akkor ma is Szlovákia előtt lennénk, azt jelentené, hogy kb. 50-60%-al lehetne nagyobb a GDP. (Szlovákiától most kb. 30%-al vagyunk lemaradva, a kétezres évek közepe környékén meg majdnem ennyivel még előttük voltunk.)

Igen keményen megfizetjük ennek a zsebünkkel is az árát...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)