NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Snooker és egyéb sportok

3 feliratkozó

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
4.break 66-66 😀

Trump elbalfaszkodta ezt a 4.-et, Roninak egyszer peche volt a ráadásban meg nagy mákja 😀
Toca
Szerintem az direkt lökés volt, amivel behúzta a visszarakott feketét. Pool-versenyeken még alacsonyabb szinten is előfordul ilyen lökés kiszorított helyzetben, ott nem annyira bonyolult megvalósítani, snookerben szerintem top100-200-as tudás kell hozzá a méretek miatt. Mindenesetre én szándékosnak véltem. 😀
adam8
Az volt. Attól függ, hogy áll meg a két golyó az 1. lökés után, egyfalközép vagy ez a háromfal szokott "maradni". Ebben csak az a kockázat, ha a felső ívre löki, mert akkor jön vissza a fekete. Egyébként megy a felső rövidfalra.
A szünetben löketni kellett volna Jimmyvel párat, milyen hatékonysággal működik.
csipkelli
Nem mondtam, hogy nem volt az, de Ronin is látszott hogy azért kellett hozza szerencse.
Amúgy simán megérdemelte a nagyon szép zöld eltetel után becsorgott a fehér is ezért lett egyáltalán X.
több mint 2 éve
csipkelli 4 008
4.break 66-66 😀

Trump elbalfaszkodta ezt a 4.-et, Roninak egyszer peche volt a ráadásban meg nagy mákja 😀
Toca
Szerintem az direkt lökés volt, amivel behúzta a visszarakott feketét. Pool-versenyeken még alacsonyabb szinten is előfordul ilyen lökés kiszorított helyzetben, ott nem annyira bonyolult megvalósítani, snookerben szerintem top100-200-as tudás kell hozzá a méretek miatt. Mindenesetre én szándékosnak véltem. 😀
adam8
Az volt. Attól függ, hogy áll meg a két golyó az 1. lökés után, egyfalközép vagy ez a háromfal szokott "maradni". Ebben csak az a kockázat, ha a felső ívre löki, mert akkor jön vissza a fekete. Egyébként megy a felső rövidfalra.
A szünetben löketni kellett volna Jimmyvel párat, milyen hatékonysággal működik.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
4.break 66-66 😀

Toca

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azèrt csak szorosabb lett, jó lesz ez 😊 egyik fèl sem hibázhat.
több mint 2 éve
csipkelli 4 008
Jimmyt odaküldhetnék egy asztal mellé, hogy lökdössön 3-falakat.
több mint 2 éve
4.break 66-66 😀

Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor Trump és Ronnie, hajrá öregfiú 😛
több mint 2 éve
Trumpnak a mák után volt esze elszámolni 10-ig, és nyugodtan lökni. Williamsnek kétszer se.
csipkelli
Trump rendesen gyakorolhatta idén a mák utáni lökéseket...😀 már McGill ellen ki kellett volna kapnia...na de majd Ronnie intézi a 7,5-es hendit 😀

több mint 2 éve
csipkelli 4 008
Trumpnak a mák után volt esze elszámolni 10-ig, és nyugodtan lökni. Williamsnek kétszer se.
több mint 2 éve
csipkelli 4 008
Williams baromi nagyot játszik az 1. szakasz óta, de amiatt csak most érte utol Trumpot. 14-14, szünet után 3 nyert frame a döntőért.
csipkelli
Hatalmasat megy Williams, akárki jut innen a döntőbe, a másik joggal lesz baromi csalódott.
somoskovig
Nem érdekli a tét, leszarja az eredményt, vagy nem tudom. Tempó, bevállalások, tényleg élmény nézni. 15-15
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 304 — 49ers GM
Williams baromi nagyot játszik az 1. szakasz óta, de amiatt csak most érte utol Trumpot. 14-14, szünet után 3 nyert frame a döntőért.
csipkelli
Hatalmasat megy Williams, akárki jut innen a döntőbe, a másik joggal lesz baromi csalódott.

több mint 2 éve
csipkelli 4 008
több mint 2 éve
Ronnie - Trump döntő gigászi lehetne, de Williams amit este ment az gyönyörű volt.
Toca
En Ronnie-Williams döntőt szeretnek már az elejétől fogva, ahogy kijött az agrajz, amennyire nem bírtam fiatal korában Williamset, akkora kedvenc lett azóta. Ez a Trump-Selby-Robertson tejfelesszaju vonal nem bejovos, a kinaiakrol nem is beszélve.
somoskovig
Én se bírom annyira Trumpot. De szerintem jelenleg a 2 legjobb Snookeres ő és ihletett Ronnie.
több mint 2 éve
Hát én pont az öregeket unom már, sajnáltam nagyon, hogy Lisowski kiesett. A megmaradtak közül Williamsnek szurkolok, őt kedvelem. 😀

több mint 2 éve
Ronnie - Trump döntő gigászi lehetne, de Williams amit este ment az gyönyörű volt.
Toca
En Ronnie-Williams döntőt szeretnek már az elejétől fogva, ahogy kijött az agrajz, amennyire nem bírtam fiatal korában Williamset, akkora kedvenc lett azóta. Ez a Trump-Selby-Robertson tejfelesszaju vonal nem bejovos, a kinaiakrol nem is beszélve.

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ez a 16. frame eléggé.
Komoly lett. Higgins frameballja óriási hiba, adott Ronnienak esélyt villogni. Megtette.
csipkelli
Tegnap este a 7-1 vs 4-4 után nem gondoltam, hogy Williamsnek nagyobb esélye lesz a döntőre, mint Higginsnek. Elképesztő volt ma a délutáni és az esti session is.

több mint 2 éve
csipkelli 4 008
Ez a 16. frame eléggé.
Komoly lett. Higgins frameballja óriási hiba, adott Ronnienak esélyt villogni. Megtette.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 194
Hát megint aktuális.

youtu.be/7wnrz4z0xfs
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 275
Most már második évben nézem a vb-t, jó ez a sport, csak egy shot clock kéne bele, elkerülendő a 3 perces gondolkodásokat, meg az asztal négyszeri körüljárását.
Kampman
van olyan esemeny, de ez nem az a jatek. Es pl a fociban az elcsalt 30 perc teljesen megszokott, itt egy hiba a jatszmaveszteshez vezet.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
Most már második évben nézem a vb-t, jó ez a sport, csak egy shot clock kéne bele, elkerülendő a 3 perces gondolkodásokat, meg az asztal négyszeri körüljárását.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 626 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-ronnie-osullivan-a-hetedik-vb-cimere-hajt-2886911

Indul a buli én egy Selby Ronnie döntőt favorizálnék 😛
dande
hát az már nem lesz, de Ronnie már ott van az elődöntőben, mondjuk Higgins ellen mostanában inkább nem megy neki, mint igen...
slowmotion
Annyira Higginst sem fogom bánni ha úgy alakul. Csak Binghamet vagy Yaot ne ha egy mód van rá 😛 Jó vb egyébként, nincsenek feltéletlenül nagy breakek, de volt jó néhány látványos megoldás.
dande
azért Robertsonnak leesett egy 147 😀
több mint 2 éve
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-ronnie-osullivan-a-hetedik-vb-cimere-hajt-2886911

dande
hát az már nem lesz, de Ronnie már ott van az elődöntőben, mondjuk Higgins ellen mostanában inkább nem megy neki, mint igen...
slowmotion
Annyira Higginst sem fogom bánni ha úgy alakul. Csak Binghamet vagy Yaot ne ha egy mód van rá 😛 Jó vb egyébként, nincsenek feltéletlenül nagy breakek, de volt jó néhány látványos megoldás.

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 626 — Cowboys fan

dande
több mint 2 éve