Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Nők vazze... majdnem elkúrták...
több mint 2 éve
Nem tudom most nèzni de hajrá lányok!
több mint 2 éve
ha jól látom fél 1kor a spanyolok ellen női kard elődöntőpiroson vívnak
www.youtube.com/watch?v=0lgiMYZXIo0
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez egy buta csere volt egyébként sztem....de mindegy is..Decsire mindig azt hiszem így külsőre, hogy a gyúrót/szertarost becserélik jofejsegbol egy asszora.
A vívás tipikusan távol keletieknek fekvő sport szerencse, hogy csak az elmúlt kb 10 èvben jöttek erre rá...de ha egyszer...
dande2

több mint 2 éve
Ez egy buta csere volt egyébként sztem....de mindegy is..A vívás tipikusan távol keletieknek fekvő sport szerencse, hogy csak az elmúlt kb 10 èvben jöttek erre rá...de ha egyszer...
több mint 2 éve
a sárgáknál folyamatosan van 2-3 jó teljesítmény ilyenkor évek óta, nálunk Szilágyi kevésszép az ezüst is
több mint 2 éve
Ez innen lehetelen kategória..
több mint 2 éve
Már az olaszokat is egyedül verte meg.Mondjuk Áron elképesztő.Nélküle kanyarban nem lennènk, de egyedül kevès lehet...
somoskovig
dande2

több mint 2 éve
Mondjuk Áron elképesztő.Nélküle kanyarban nem lennènk, de egyedül kevès lehet...
somoskovig
több mint 2 éve
Sajnos Szathmári egész nap Forman kívül van, két jó ember nélkül meg nehéz.

több mint 2 éve
Kezd sok lenni közte...
több mint 2 éve
Akkor hajrá! 😊
több mint 2 éve
Egy csak egy csapat ès szakág van a vidèken 18.30 fèfi kard csapat döntő Korea ellen. 😊
több mint 2 éve
Ma sem jutottunk sokkal többre....na jó egy picivel mert egy olimpiai bajnokot ès ezüst èrmest f tőrben megverni nem rossz, de aztán a sajna a 8 között már elfáradt Szemes ès simán kiesett. A többiek mèg eddig se....
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Mondjuk ez így elég röhögséges út a 4-be (reméljük a törökök sem jelentenek majd gondot....) aztán meglátjuk a négy között mi lesz.A másik két egyéninek meg hajrá, ma nem fogom tudni követni.
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/vivas-ket-gyozelemmel-negyeddontos-a-ferfi-kardcsapat-a-vb-n-2904025
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
holnaptól se várok sokkal jobbat talán majd a csapat
több mint 2 éve
itt a vége a mai napnak 😕 😕 😕 grrrrrrrrrrrrrrr
több mint 2 éve
Siklósi bajban........valamit villantania kell a 3.ban mer ez nagyon kevés
dande2
több mint 2 éve
Siklósi bajban........
több mint 2 éve
első szakasz nem volt rossz egyiknél se
több mint 2 éve
Akkor hajrá fiúk kb négytől egyszerre vívnak
több mint 2 éve
csoda hogy túl élte az első harmadotmost jutott eszembe, de ahogy nézem nem baj hogy nem néztem
dande2
több mint 2 éve
csoda hogy túl élte az első harmadot
több mint 2 éve
Bocs Kondricz 😊...de ez sima lesz nem ide 😕úgy tűnik a román lány jön ha Koch tovább megy, nemsokára vívKoedukált a verseny? Menő. 😊
dande2
somoskovig