Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Jughead
5 194
Huuu ez a UK döntő egészen elképesztő volt, ezzel a majdnem egy órás utolsó frame-mel, meg úgy egyáltalán.De az, hogy Allen 1-6-ról nyert 10-7-re az valami elképesztő.
És hát sovány Allen brutális formában van. A legutóbbi 3 ranking tornából 2-t megnyert, 1-nél meg a döntőben bukott, agyon veri idén a mezőnyt ha a világranglistát nézzük és az eddigi jó támadó játékát fantasztikus safety játékkal turbózta fel. A VB-n lehet menni a karrier Triple Crownra.
Ja és persze jön ő is a Snooker gálára a GOAT-tal együtt, szép kis duó. A legutóbbi 4 tornát ők nyerték (2-2), meg hát ugye így a legutóbbi 2 Triple Crown eventet is.
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
www.elemi.hu/csillag-eszter-minden-idok-legjobb-magyar-eredmenyet-erte-el-a-terepfuto-vilagbajnoksagon/?fbclid=IwAR0EU7pjt3ViCo7dNtVuKthqwbNdOA_jXJ479QJ8WivyMlEj2EdiqpcS4DM
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Huhh, ez a Natalie Grossman - Mori Ai duó valami brutál ahogy mászik...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ez komoly? Még jó, hogy mondtam tegnap a feleségemnek, hogy ide azé' ki kellene menni...www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-szenzacio-ronnie-osullivan-is-ott-lesz-a-vi-magyar-snooker-galan-2919419Konkrétan minden jegy elfogyott...
nagir
empty taxi
több mint 2 éve
Tegnap mikor ránèztem rögtön a hír után mèg volt nèhány a hátsóbbakból/olcsóbbakból de nem ismerem a terepet, honnan mit lehet látni, így azèrt nekem drága lett volna. Ezek szerint már az sincs 😏www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-szenzacio-ronnie-osullivan-is-ott-lesz-a-vi-magyar-snooker-galan-2919419Konkrétan minden jegy elfogyott...
nagir
empty taxi
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-szenzacio-ronnie-osullivan-is-ott-lesz-a-vi-magyar-snooker-galan-2919419Konkrétan minden jegy elfogyott...
nagir
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-szenzacio-ronnie-osullivan-is-ott-lesz-a-vi-magyar-snooker-galan-2919419
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/08/17/gulyas-michelle-kapitany-kallai-akos-ottusa-vizsgalobizottsag
Madden hates me.
több mint 2 éve
qubit.hu/2022/08/11/a-sportcsatornak-uj-csodafegyvere-az-excel-vilagbajnoksag
Madden hates me.
több mint 2 éve
"Há megvakult Zhao Xintong?!" 😀
Madden hates me.
több mint 2 éve
Fényesebb a lancnál a kard. 😀Ezt nem láttam jönni de nagyon szép ihletett vívás volt majdnem végig utána meg nem tojtuk ossze magunkat.
több mint 2 éve
Női kardban ráadásul van utánpótlás. Spiesz Anna most nyert kadett EB-t, majd tagja volt az U23-as VB-t nyert csapatnak 16 évesen a most már csapatban felnőtt világbajnok Battai Sugár és Szűcs Luca társaságában. Szegény kislány óriási tehetség, de már túl van 2 szívműtéten, remélem bírni fogja a versenysportot...
Madden hates me.
több mint 2 éve
Arannyal kezdtük, azzal fejezhettük be így kerek a világ ☺️majd visszanèzem. Amiben kell reméljük fejlődünk. Gratula!
több mint 2 éve
Franciák majdnem visszajöttek mint a japánok ellen....de valahogy csak behúzta ez a csikó csapat....Hatalmas gratula nekik!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Pusztai Lizáról vhogy mindig az Oscar cimu film ugrik be 😊Nem Liza, Tereza 😁
Márton Anna nélkül ez hatalmas bravúr
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Nők vazze... majdnem elkúrták...?
NB2
Első kiemelt a francia mi 6.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nők vazze... majdnem elkúrták...
több mint 2 éve
Nem tudom most nèzni de hajrá lányok!
több mint 2 éve
ha jól látom fél 1kor a spanyolok ellen női kard elődöntőpiroson vívnak
www.youtube.com/watch?v=0lgiMYZXIo0
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez egy buta csere volt egyébként sztem....de mindegy is..Decsire mindig azt hiszem így külsőre, hogy a gyúrót/szertarost becserélik jofejsegbol egy asszora.
A vívás tipikusan távol keletieknek fekvő sport szerencse, hogy csak az elmúlt kb 10 èvben jöttek erre rá...de ha egyszer...
dande2
több mint 2 éve
Ez egy buta csere volt egyébként sztem....de mindegy is..A vívás tipikusan távol keletieknek fekvő sport szerencse, hogy csak az elmúlt kb 10 èvben jöttek erre rá...de ha egyszer...
több mint 2 éve
a sárgáknál folyamatosan van 2-3 jó teljesítmény ilyenkor évek óta, nálunk Szilágyi kevésszép az ezüst is
több mint 2 éve
Ez innen lehetelen kategória..
több mint 2 éve
Már az olaszokat is egyedül verte meg.Mondjuk Áron elképesztő.Nélküle kanyarban nem lennènk, de egyedül kevès lehet...
somoskovig
dande2