Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
Megelőztél.😊Végülis a 2-13-at is tekinthetjük tisztes helytállásnak meg irgalmatlan pofáraesésnek is, nézőpont kérdése.A kommunikáció már csak ilyen.A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
A szájbefogás simán csak önstuffolás, "jobbak vagyunk, nyerni fogunk, kiütöm, hazaküldöm, stb." vonalon.
De végtére is veheted arcoskodásnak is. Ahogy minden ilyen meccset megelőző, önbizalommal túltöltött megnyilvánulást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
több mint 1 éve
Az eredmény pedig 2:13. Nem picit kínos.A kommunikáció már csak ilyen.A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
A szájbefogás simán csak önstuffolás, "jobbak vagyunk, nyerni fogunk, kiütöm, hazaküldöm, stb." vonalon.
De végtére is veheted arcoskodásnak is. Ahogy minden ilyen meccset megelőző, önbizalommal túltöltött megnyilvánulást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Végülis a 2-13-at is tekinthetjük tisztes helytállásnak meg irgalmatlan pofáraesésnek is, nézőpont kérdése.A kommunikáció már csak ilyen.A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
A kommunikáció már csak ilyen.A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
több mint 1 éve
Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Nem ezen múlott, de frameball környékén érdemes ésszel játszani. 7-2-nél feleslegesen erőltette a pozíciót a zöldről. Abból lökte Ronnie talán a legjobb breakjét, amivel ellopta a framet. Közben szöszi is elhullott, szépen ürül a tábla. Azért Allen megérkezhetne a másik ágról.
több mint 1 éve
Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
McGill - Lisowski meccs, 1. framewww.youtube.com/watch?v=RPxkmhgHqqo
Már csak 4 golyó van fent a fehéren kívül: barna, kék, rózsaszín, fekete
24 ponttal vezet McGill, 22 pontnyi érték van fent
Lisowski nyilván arra játszik, hogy üthetetlen helyzetbe hozza McGillt, hogy ezzel tudjon esetleg pontokat szerezni. De McGill se próbálja beütni a barnát, akkor sem, amikor tiszta helyzetben van. Nem értem, hogy miért nem.
Kampman
6:30-nál nem próbálta meg belökni, x-ről ez annyira nem kényelmes. Nagyon vékony a találat belökésnél, nem nagyon tudja kontrollálni a fehéret. Ami ha esik, bukja a framet, ezt jól csinálta.
A többinél probálkozott. 7:10-nél ha nincs falon a fehér, valószínűleg megoldja.
8:04-nél ki tudja, hova megy a fehér, ha vastagabban talál.
több mint 1 éve
McGill - Lisowski meccs, 1. frameLehet nem látja hogyan megy tovább a következőre, vagy olyan az állás, hogy bár a barna könnyű, de utána ott a snookerveszély.
Már csak 4 golyó van fent a fehéren kívül: barna, kék, rózsaszín, fekete
Lisowski nyilván arra játszik, hogy üthetetlen helyzetbe hozza McGillt, hogy ezzel tudjon esetleg pontokat szerezni. De McGill se próbálja beütni a barnát, akkor sem, amikor tiszta helyzetben van. Nem értem, hogy miért nem.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
McGill - Lisowski meccs, 1. frameMár csak 4 golyó van fent a fehéren kívül: barna, kék, rózsaszín, fekete
több mint 1 éve
no
7 279
Szerintem nem tenne jot ha O'S nem lenne a sportban (mar ) Az hogy az igazsagot "bunkon" adja elo attol az meg az igazsag.
Az meg a vilagunk furcsasaga hogy azzal foglalkozunk hogy nem sterilek a nyilatkozatai mint a sportolok 99.9%-anak es nem azzal milyen problemara mondja amugy szerintem nagyon hatasosan.
több mint 1 éve
Itt kezdődött:Magával az allítással igaza van, csak aki ismeri Ronniet, az ezt sosem kérné rajta számon.
www.eurosport.hu/snooker/world-championship/2021-2022/hossein-vafaei-ronnie-o-sullivan-nem-tesz-jot-a-snookernek-vonuljon-vissza_sto8884240/story-amp.shtml
Aztán Vafei azóta ezzel haknizik, hogy írjanak róla.
Jughead
Érdekes szitu, két valid megközelítéssel, kevés asszertivitással, sok egoval.
több mint 1 éve
Akkor olyan Ronnie-nak ez a Vafei, mint síkfutásban a nyúl volt régen. Felvezeti (ez esetben felhúzza) az esélyest, aztán kiszáll.Én nem hallottam olyat, hogy a családjáról bármi lett volna.Kösz, ezt nem láttam. (Bár: a családjáról ebben sem esik szó.) Az biztos, hogy Vafaei a mostani meccs előtt rossz taktikát választott. Feltüzelte a nála jobb képességű és népszerűbb ellenfelét, aki már jó ideje hajlamos beleszarni az egészbe, még a vébébe is. Ha pedig nagy különbséggel vereséget szenved, amire jelen állás szerint jó esély van, akkor még bohócot is csinált magából azzal a szövegével, hogy majd ő befogja Roni száját.Itt kezdődött:Én sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
Normális kezdés helyett belekúrt a pirosakba.
csipkelli
Csak magával baszik ki, ha úgy mennek szét a golyók.
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Ez szerintem teljesen normális, az emberi természet velejárója, ettől még nem feltétlen lesz valaki idióta.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy még mindig nem tudom, milyen nyilatkozata volt Roninak, amit kifogásolt. Nem találtam nyomát.
nagylaza, főpohárnok
www.eurosport.hu/snooker/world-championship/2021-2022/hossein-vafaei-ronnie-o-sullivan-nem-tesz-jot-a-snookernek-vonuljon-vissza_sto8884240/story-amp.shtml
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Amúgy Ronnie elmondása szerint ez az első nyilatkozat is kellett neki a tavalyi VB címhez és ha ő mondja, akkor van benne valami. 😀
Jughead
😊
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Én nem hallottam olyat, hogy a családjáról bármi lett volna.Kösz, ezt nem láttam. (Bár: a családjáról ebben sem esik szó.) Az biztos, hogy Vafaei a mostani meccs előtt rossz taktikát választott. Feltüzelte a nála jobb képességű és népszerűbb ellenfelét, aki már jó ideje hajlamos beleszarni az egészbe, még a vébébe is. Ha pedig nagy különbséggel vereséget szenved, amire jelen állás szerint jó esély van, akkor még bohócot is csinált magából azzal a szövegével, hogy majd ő befogja Roni száját.Itt kezdődött:Én sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Ez szerintem teljesen normális, az emberi természet velejárója, ettől még nem feltétlen lesz valaki idióta.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy még mindig nem tudom, milyen nyilatkozata volt Roninak, amit kifogásolt. Nem találtam nyomát.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Amúgy Ronnie elmondása szerint ez az első nyilatkozat is kellett neki a tavalyi VB címhez és ha ő mondja, akkor van benne valami. 😀
több mint 1 éve
Kösz, ezt nem láttam. (Bár: a családjáról ebben sem esik szó.) Az biztos, hogy Vafaei a mostani meccs előtt rossz taktikát választott. Feltüzelte a nála jobb képességű és népszerűbb ellenfelét, aki már jó ideje hajlamos beleszarni az egészbe, még a vébébe is. Ha pedig nagy különbséggel vereséget szenved, amire jelen állás szerint jó esély van, akkor még bohócot is csinált magából azzal a szövegével, hogy majd ő befogja Roni száját.Itt kezdődött:Én sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Itt kezdődött:Én sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
De. Vafaei szerint Roni a családjára is tiszteletlen megjegyzést tett.www.youtube.com/watch?v=y9qlLio46akÉn sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Nem nyilatkozatot kifogásol, hanem például ezt 17:10-nél.
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
www.youtube.com/watch?v=y9qlLio46akÉn sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Nem nyilatkozatot kifogásol, hanem például ezt 17:10-nél.
több mint 1 éve
ahhoz először nyerni kell tízből két frame-et. szükséges, de nem elégséges feltétel.Várható volt, hogy Vafei nem lesz teljesen tiszta, amit nyilatkozott a meccs előtt olyat még Ronnie se szokott, pedig hát ő aztán sok minden megenged magának.Azert remelem, 2-8-nal nem robbantja fel magával együtt a Crucible-t…
Jughead
somoskovig
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Én sem idiótának mondanám, hanem hülye fasznak.Nem láttam, de gondolom érzelemvezérelten cselekedett, nem racionálisan.Feltetted a kérdést. És megválaszoltad.Vafaei egy idióta. Pedig nagyon tud játszani. Néha.De ez miért nemnormális?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/snooker/vafaei-be-fogom-fogni-ronnie-osullivan-szajat_vid1898653/video.shtmlVárható volt, hogy Vafei nem lesz teljesen tiszta, amit nyilatkozott a meccs előtt olyat még Ronnie se szokott, pedig hát ő aztán sok minden megenged magának.miért, mit nyilatkozott?
Jughead
slowmotion