Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Ez mi negatív piros volt megint. Ronnie játéka ott lesz az elődöntőben. Belga zászló alatt.
több mint 1 éve
Egyszerűen itt nem lehet hibázni Brecelnek minden ül
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Pedig ez a rózsa se volt nehéz. Brecel meg nem szarozik, zöldről komolyat terelt.
több mint 1 éve
Ebből nem lesz rekord....Na basszusd, erre kell hazaérnem...
dande2
több mint 1 éve
Ebből nem lesz rekord....
több mint 1 éve
Ezt mondjuk nem láttam jönni.
több mint 1 éve
Basszus, Roni képes lesz kiesni?Úgy tűnik...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Basszus, Roni képes lesz kiesni?
több mint 1 éve
my bad.Nem csúszott volna. 12-11-nél szünet, és az esti szakaszban fejezték volna be a hamarabb felszabaduló asztalon.nem Ronnie-ék meccse csúszott az Allen-Jones miatt?vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)Hogy csinálta volna ezt?
slowmotion
Jughead
slowmotion
csipkelli
akkor csak szokás szerint ma egy "ma nincs kedvem játszani"-napja van.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Nem csúszott volna. 12-11-nél szünet, és az esti szakaszban fejezték volna be a hamarabb felszabaduló asztalon.nem Ronnie-ék meccse csúszott az Allen-Jones miatt?vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)Hogy csinálta volna ezt?
slowmotion
Jughead
slowmotion
több mint 1 éve
nem Ronnie-ék meccse csúszott az Allen-Jones miatt?vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)Hogy csinálta volna ezt?
slowmotion
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 194
vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)Hogy csinálta volna ezt?
slowmotion
több mint 1 éve
Ronnie bakker ezt rendesen elszórakozod....😔
több mint 1 éve
vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Azért egy Allen-Ronnie döntő szép lenne. Jövőre tolonganának a játékosok, hogy jöhessenek a Snooker gálára. 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Amikor nagyobb a hátrány, mint ahány pont van az asztalon, nem lehet.Elképesztő frame. Azért valahogy be fogja húzni Allen.Én nem értem, miért nem rakatta vissza Jones amikor visszajött snookerből.
csipkelli
Az azért elég jó volt.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Elképesztő frame. Azért valahogy be fogja húzni Allen.Én nem értem, miért nem rakatta vissza Jones amikor visszajött snookerből.
csipkelli
Az azért elég jó volt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Elképesztő frame. Azért valahogy be fogja húzni Allen.
több mint 1 éve
no. első meccs megvan, ráadásul idegenben. nem akartam mondani, hogy lesimázzuk ezt is, mint a nőiben a helyosztót, de... de az esély akár meg is van erre.azért sok ez a Baróti, Iván, Bögöly meg a 2 kubai gyerek. meg a rutin. simán nem az Előre az esélyes.
slowmotion
Marcinak szerintem ennyi, csúnya volt az a boka leérkezéskor.
több mint 1 éve
no. első meccs megvan, ráadásul idegenben. nem akartam mondani, hogy lesimázzuk ezt is, mint a nőiben a helyosztót, de... de az esély akár meg is van erre.
több mint 1 éve
Szerintem egyáltalán nem gáz ilyen különbséggel kikapni, világbajnokok is jártak már hasonlóan.Ronnie meg tényleg visszavonulhatna, bár egyelőre beérném annyival is, hogy 5-6 évig nem nyer vb-t.
több mint 1 éve
Az arcoskodás, azaz nagyképűsködés a túlzott önbizalomból fakadó rossz, a jóízlés határát átlépő kommunikáció. Szóval igaza van Sobrinak ez egy rosszul kommunikált önbizalommal telített megnyilvánulás volt, más kérdés, hogy ezt egy szóval arcoskodásnak nevezzük..Ezért kell a kommunikációt összhangba hozni a képességekkel és a tudással. Máskülönben ez lesz a vége.
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Az arcoskodás, azaz nagyképűsködés a túlzott önbizalomból fakadó rossz, a jóízlés határát átlépő kommunikáció. Szóval igaza van Sobrinak ez egy rosszul kommunikált önbizalommal telített megnyilvánulás volt, más kérdés, hogy ezt egy szóval arcoskodásnak nevezzük..
több mint 1 éve
Azért snookerben 2 frame-et meg talán a bíró is nyerne bárki ellen, ezen a szinten ez k*rva gaz különbség.Mert Ronnie sokkal jobb. Nincs ebben semmi meglepő.Az eredmény pedig 2:13. Nem picit kínos.A kommunikáció már csak ilyen.A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
A szájbefogás simán csak önstuffolás, "jobbak vagyunk, nyerni fogunk, kiütöm, hazaküldöm, stb." vonalon.
De végtére is veheted arcoskodásnak is. Ahogy minden ilyen meccset megelőző, önbizalommal túltöltött megnyilvánulást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Mert Ronnie sokkal jobb. Nincs ebben semmi meglepő.Az eredmény pedig 2:13. Nem picit kínos.A kommunikáció már csak ilyen.A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
A szájbefogás simán csak önstuffolás, "jobbak vagyunk, nyerni fogunk, kiütöm, hazaküldöm, stb." vonalon.
De végtére is veheted arcoskodásnak is. Ahogy minden ilyen meccset megelőző, önbizalommal túltöltött megnyilvánulást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok