Snooker és egyéb sportok

3 feliratkozó

több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Ez mi negatív piros volt megint. Ronnie játéka ott lesz az elődöntőben. Belga zászló alatt.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyszerűen itt nem lehet hibázni Brecelnek minden ül
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Pedig ez a rózsa se volt nehéz. Brecel meg nem szarozik, zöldről komolyat terelt.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ebből nem lesz rekord....
dande2
Na basszusd, erre kell hazaérnem...

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebből nem lesz rekord....
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Ezt mondjuk nem láttam jönni.
több mint 1 éve
Basszus, Roni képes lesz kiesni?
nagylaza, főpohárnok
Úgy tűnik...
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 237 — beers & Packers
Basszus, Roni képes lesz kiesni?
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)
slowmotion
Hogy csinálta volna ezt?
Jughead
nem Ronnie-ék meccse csúszott az Allen-Jones miatt?
slowmotion
Nem csúszott volna. 12-11-nél szünet, és az esti szakaszban fejezték volna be a hamarabb felszabaduló asztalon.
csipkelli
my bad.
akkor csak szokás szerint ma egy "ma nincs kedvem játszani"-napja van.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
vajon Jak Jones megnyerte az Akárki Másnak a vb-t? (mármint akárki más, mint Ronnie)
slowmotion
Hogy csinálta volna ezt?
Jughead
slowmotion
Nem csúszott volna. 12-11-nél szünet, és az esti szakaszban fejezték volna be a hamarabb felszabaduló asztalon.
több mint 1 éve
slowmotion
Hogy csinálta volna ezt?
Jughead
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 194
slowmotion
Hogy csinálta volna ezt?
több mint 1 éve
Ronnie bakker ezt rendesen elszórakozod....😔
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Azért egy Allen-Ronnie döntő szép lenne. Jövőre tolonganának a játékosok, hogy jöhessenek a Snooker gálára. 😀
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Elképesztő frame. Azért valahogy be fogja húzni Allen.
csipkelli
Én nem értem, miért nem rakatta vissza Jones amikor visszajött snookerből.
Az azért elég jó volt.
KeyG
Amikor nagyobb a hátrány, mint ahány pont van az asztalon, nem lehet.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 492
csipkelli
Én nem értem, miért nem rakatta vissza Jones amikor visszajött snookerből.
Az azért elég jó volt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 863 — Csodabogár
no. első meccs megvan, ráadásul idegenben. nem akartam mondani, hogy lesimázzuk ezt is, mint a nőiben a helyosztót, de... de az esély akár meg is van erre.
slowmotion
azért sok ez a Baróti, Iván, Bögöly meg a 2 kubai gyerek. meg a rutin. simán nem az Előre az esélyes.
Marcinak szerintem ennyi, csúnya volt az a boka leérkezéskor.

több mint 1 éve
no. első meccs megvan, ráadásul idegenben. nem akartam mondani, hogy lesimázzuk ezt is, mint a nőiben a helyosztót, de... de az esély akár meg is van erre.
több mint 1 éve
Peszinter Ferenc 772 — 中国加油
Szerintem egyáltalán nem gáz ilyen különbséggel kikapni, világbajnokok is jártak már hasonlóan.
Ronnie meg tényleg visszavonulhatna, bár egyelőre beérném annyival is, hogy 5-6 évig nem nyer vb-t.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 237 — beers & Packers
Az arcoskodás, azaz nagyképűsködés a túlzott önbizalomból fakadó rossz, a jóízlés határát átlépő kommunikáció. Szóval igaza van Sobrinak ez egy rosszul kommunikált önbizalommal telített megnyilvánulás volt, más kérdés, hogy ezt egy szóval arcoskodásnak nevezzük..
Jughead
Ezért kell a kommunikációt összhangba hozni a képességekkel és a tudással. Máskülönben ez lesz a vége.
több mint 1 éve
Az arcoskodás, azaz nagyképűsködés a túlzott önbizalomból fakadó rossz, a jóízlés határát átlépő kommunikáció. Szóval igaza van Sobrinak ez egy rosszul kommunikált önbizalommal telített megnyilvánulás volt, más kérdés, hogy ezt egy szóval arcoskodásnak nevezzük..
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).
Jughead
Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
nagylaza, főpohárnok
Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.
Őszentsége Sobri Jóska
Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?
somoskovig
A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.

A szájbefogás simán csak önstuffolás, "jobbak vagyunk, nyerni fogunk, kiütöm, hazaküldöm, stb." vonalon.
De végtére is veheted arcoskodásnak is. Ahogy minden ilyen meccset megelőző, önbizalommal túltöltött megnyilvánulást.
Őszentsége Sobri Jóska
A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.
nagylaza, főpohárnok
A kommunikáció már csak ilyen.
Őszentsége Sobri Jóska
Az eredmény pedig 2:13. Nem picit kínos.
nagylaza, főpohárnok
Mert Ronnie sokkal jobb. Nincs ebben semmi meglepő.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért snookerben 2 frame-et meg talán a bíró is nyerne bárki ellen, ezen a szinten ez k*rva gaz különbség.

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Hát Vafei ezt nem teszi ki az ablakba, pedig Ronnie még csak nem is hozott extrát (oké a saját maga szintjén, mert azért a 12 50+-os break nem gyenge).
Jughead
Ez jó. Most értem haza, akarom nézni Roni meccsét, sehol semmi, aztán látom, hogy 13:2... Csöppet se bánom. Ezért nem kell arcoskodni.
nagylaza, főpohárnok
Nem arcoskodott, csak elmondta a -lehet számodra túl karcosnak tűnő- véleményét, amit lehet tapintatlannak nevezni, de arcoskodónak nemigazán.
Őszentsége Sobri Jóska
Mármint hogy ő majd befogja Ronnie száját? Ebben mi a karcos vélemény, ami nem arcoskodas?
somoskovig
A korábban idézett hosszabb nyilatkozatra utaltam.

A szájbefogás simán csak önstuffolás, "jobbak vagyunk, nyerni fogunk, kiütöm, hazaküldöm, stb." vonalon.
De végtére is veheted arcoskodásnak is. Ahogy minden ilyen meccset megelőző, önbizalommal túltöltött megnyilvánulást.
Őszentsége Sobri Jóska
A "képesnek érzem magam arra, hogy legyőzzem" és a "befogom a száját" között érzek némi különbséget.
nagylaza, főpohárnok
A kommunikáció már csak ilyen.
Őszentsége Sobri Jóska
Az eredmény pedig 2:13. Nem picit kínos.
nagylaza, főpohárnok
Mert Ronnie sokkal jobb. Nincs ebben semmi meglepő.