Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Simon Balázs meg általános iskolában volt csapattarsam meg a Berzsenyiben, na, rajta már 10 évesen látszott, hogy mekkora tehetség, meg azért Karcsi bával a munkát is belepakoltak rendesen. Bogdán Balázs meg baszki, azt a tragédiát azóta se értem…jaja, el kellett döntenie, hogy a röplabdásoknál kerül-e keretbe, vagy a kosarasoknál, és ő a röpit választotta. (de kosárban meg a Simon-Bogdán duóval meccseltek nagyokat a DO bajnokságban)ja, hogy átment oda?Csapattársaim voltak juniorban (nyilván ők kezdők, én meg kb. 4. csere), már akkor látszott, hogy válogatott szinten is meghatározó játékosok lesznek.
akkor nem kurva jó lett, hanem még annál is jobb. amikor utoljára láttam edzőként, akkor még a Kecsónál volt, aztán ott teljesítette túl az elvárásokat 😮
Dávid Zoli egy máderfákkin lídzsend, az egyetlen játékos, aki bemelegítésnél rendszeresen akkora leütéseket nyomott, hogy a labda felpattant a mennyezetig a régi csarnokban 😀
egyszer volt szerencsém diákolimpiai városi meccset nézni gimiben, Táncsics vs Kinizsi (vagy Széchenyi), azaz Geiger Andris vs Dávid Zoli. olyan ütőedzésük szerintem életükben nem volt...
slowmotion
Ami érdekes, hogy Göge ellen még kosaraztam is korábban, sőt, fogtam is, abban is eljuthatott volna egy erős NB1-e szintre biztosan.
somoskovig
slowmotion

több mint 2 éve
jaja, el kellett döntenie, hogy a röplabdásoknál kerül-e keretbe, vagy a kosarasoknál, és ő a röpit választotta. (de kosárban meg a Simon-Bogdán duóval meccseltek nagyokat a DO bajnokságban)ja, hogy átment oda?Csapattársaim voltak juniorban (nyilván ők kezdők, én meg kb. 4. csere), már akkor látszott, hogy válogatott szinten is meghatározó játékosok lesznek.
akkor nem kurva jó lett, hanem még annál is jobb. amikor utoljára láttam edzőként, akkor még a Kecsónál volt, aztán ott teljesítette túl az elvárásokat 😮
Dávid Zoli egy máderfákkin lídzsend, az egyetlen játékos, aki bemelegítésnél rendszeresen akkora leütéseket nyomott, hogy a labda felpattant a mennyezetig a régi csarnokban 😀
egyszer volt szerencsém diákolimpiai városi meccset nézni gimiben, Táncsics vs Kinizsi (vagy Széchenyi), azaz Geiger Andris vs Dávid Zoli. olyan ütőedzésük szerintem életükben nem volt...
slowmotion
Ami érdekes, hogy Göge ellen még kosaraztam is korábban, sőt, fogtam is, abban is eljuthatott volna egy erős NB1-e szintre biztosan.
somoskovig
több mint 2 éve
ja, hogy átment oda?Csapattársaim voltak juniorban (nyilván ők kezdők, én meg kb. 4. csere), már akkor látszott, hogy válogatott szinten is meghatározó játékosok lesznek.
slowmotion

több mint 2 éve
hát, ennyit Dingről.Jön a negyedik, durva sessiont tol. Hopp, egy kihagyott fekete. De mindegy.ehhez képest az iráni csóka gurított három simát így kezdésnekTudom, hogy az idei formák alapján nem feltétlenül, de azért összességében vb-rutint, potenciált tekintve a Ronnie, Mark Williams, Trump, Murphy ág (1-2 durvább sleeperrel, mint Brecel vagy Lisowski) nem kicsit tűnik keményebbnek, mint a Selby, Allen, Robertson, Kyren Wilson kvartett, főleg, hogy ott olyan nagy meglepi embert se látok...Nem vészes, Ding elkapja a 2. körben, aztán kiegyensúlyozottabb lesz 😊
somoskovig
Allen-Ding döntő jöhetne is garantáltan első vb-címmel.
csipkelli
slowmotion
csipkelli
több mint 2 éve
ja, hogy átment oda?Dávid Zoli kurva jó edző lett, az az igazság. 😊Szép volt Vasas!petey, kérdés:
petey
a MÁV Előre honnan állt így össze? oké, a pontszámítás miatt szerencséjük volt, hogy a hatodik legjobb mérleg a negyedik helyhez elég volt, de attól még a Vegyészt lesimázták az elődöntőben úgy, hogy kétszer idegenben játszottak...
slowmotion
somoskovig
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Dávid Zoli kurva jó edző lett, az az igazság. 😊Szép volt Vasas!petey, kérdés:
petey
a MÁV Előre honnan állt így össze? oké, a pontszámítás miatt szerencséjük volt, hogy a hatodik legjobb mérleg a negyedik helyhez elég volt, de attól még a Vegyészt lesimázták az elődöntőben úgy, hogy kétszer idegenben játszottak...
slowmotion

több mint 2 éve
Szép volt Vasas!petey, kérdés:
petey
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Jön a negyedik, durva sessiont tol. Hopp, egy kihagyott fekete. De mindegy.ehhez képest az iráni csóka gurított három simát így kezdésnekTudom, hogy az idei formák alapján nem feltétlenül, de azért összességében vb-rutint, potenciált tekintve a Ronnie, Mark Williams, Trump, Murphy ág (1-2 durvább sleeperrel, mint Brecel vagy Lisowski) nem kicsit tűnik keményebbnek, mint a Selby, Allen, Robertson, Kyren Wilson kvartett, főleg, hogy ott olyan nagy meglepi embert se látok...Nem vészes, Ding elkapja a 2. körben, aztán kiegyensúlyozottabb lesz 😊
somoskovig
csipkelli
slowmotion
Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve
ehhez képest az iráni csóka gurított három simát így kezdésnekTudom, hogy az idei formák alapján nem feltétlenül, de azért összességében vb-rutint, potenciált tekintve a Ronnie, Mark Williams, Trump, Murphy ág (1-2 durvább sleeperrel, mint Brecel vagy Lisowski) nem kicsit tűnik keményebbnek, mint a Selby, Allen, Robertson, Kyren Wilson kvartett, főleg, hogy ott olyan nagy meglepi embert se látok...Nem vészes, Ding elkapja a 2. körben, aztán kiegyensúlyozottabb lesz 😊
somoskovig
csipkelli
több mint 2 éve
Sok mindent gondoltam volna, de hogy a Kaposvár kiüti a Pénzügyőrt az elődöntőben, azt nem.Mondjuk az óriási szerencse, hogy a kis Tomanóczy kiülte a párharc felét-háromnegyedét, de akkor is...
Gratula, fiúk!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Tudom, hogy az idei formák alapján nem feltétlenül, de azért összességében vb-rutint, potenciált tekintve a Ronnie, Mark Williams, Trump, Murphy ág (1-2 durvább sleeperrel, mint Brecel vagy Lisowski) nem kicsit tűnik keményebbnek, mint a Selby, Allen, Robertson, Kyren Wilson kvartett, főleg, hogy ott olyan nagy meglepi embert se látok...Nem vészes, Ding elkapja a 2. körben, aztán kiegyensúlyozottabb lesz 😊
somoskovig
több mint 2 éve
Tudom, hogy az idei formák alapján nem feltétlenül, de azért összességében vb-rutint, potenciált tekintve a Ronnie, Mark Williams, Trump, Murphy ág (1-2 durvább sleeperrel, mint Brecel vagy Lisowski) nem kicsit tűnik keményebbnek, mint a Selby, Allen, Robertson, Kyren Wilson kvartett, főleg, hogy ott olyan nagy meglepi embert se látok...
Szerkesztette: somoskovig

több mint 2 éve
oszirulezHóksz nyert a kenguruk ellen, öröm van és bódottá, végre nem nálunk van a fakanál.
de nem ártana, ha elkezdenénk a hatpontosokat gyártani, mert még visszaüthet, hogy egy támadásból hat pont helyett csak egyet szerzünk. tavaly is volt nem egy olyan meccs, amit azért buktunk, mert sokkal többször rúgtunk kapura, mint az ellenfél, csak ők pontosabban céloztak.
most is 24 G van 38 B mellett, nyilván 31-31 mellett sem lenne jobb a mérleg, de azért na...
több mint 2 éve
Meg leginkább a legjobb center volt Magyarországon, szerencse, hogy pár évre mi is leigazoltukjaja, faterja is szép szál 😀 meg nagyon jó arcKurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.Tomanóczynak volt milyen génekből építkeznie
petey
slowmotion
petey
több mint 2 éve
Ja hogy ez már az fia (ki más is lehetne), valóban megint kiderül "öreg" vagyok 😛jaja, faterja is szép szál 😀 meg nagyon jó arcKurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.Tomanóczynak volt milyen génekből építkeznie
petey
slowmotion
petey
több mint 2 éve
jaja, faterja is szép szál 😀 meg nagyon jó arcKurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.Tomanóczynak volt milyen génekből építkeznie
petey
slowmotion

több mint 2 éve
Meg most náluk van a pénz is, a Kaposvárból szép lassan szivárognak el az emberekKurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.Zsinórban negyedszer a Pénzügyőrnek, szép. Jókay Zoli nagy mágus ☺️
petey
warr_b
több mint 2 éve
Kurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.Zsinórban negyedszer a Pénzügyőrnek, szép. Jókay Zoli nagy mágus ☺️
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Kurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.Tomanóczynak volt milyen génekből építkeznie
petey
több mint 2 éve
Kurva jó a röpi MK döntő. magas színvonalú. Baróti még mindig állat, Tomanóczy is nagyon jó.

több mint 2 éve
😲www.eurosport.hu/snooker/six-red-world-championship/2023/menekules-a-gyozelembe-elkepeszto-lokes-ding-junhuitol-ronnie-o-sullivan-ellen_vid1876156/video.shtml

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=DWXqG3zXo_s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Láttátok? Roni dákójáról két nap alatt harmadszor esett le a bőr.😊