Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Lehet régen már mondtam ezt a sztorit, de középsulisként én is "megpróbálkoztam" a röpivel. A lényeg az volt, hogy a csütörtök suli utáni foci végeztével jöttek utánunk a terembe röplapdások. Fingom sincs kik, valszeg külsősök voltak, nem téma. Az egyik alkalommal megkérdeztek minket nincs-e kedvünk párunknak maradni, merthogy baromira nincs ki a létszámuk, Pár fickó volt meg 1-2 csaj. Maradtunk néhányan.Az nem sport, hanem bohóckodás. Szerintem.ffi versenyről volt szó, szóval... 😀A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
Őrület milyen ütések vannak!
NB2
🤘gaben🤘
NB2
🤘gaben🤘
Kurva izgalmas volt a játék: kb. negyed óráig felém se ütött senki labdát, nem adták fel, de még ingerencia se volt bennük szemre, hogy bevonjanak a játékba. Ennek következtében a nagy sokára felém szálló első labdát izibe vissza is pattintottam az ellenfélnek. Erre fel el kezdtek okoskodni a hím tagok, hogy "ez ilyen csapatsport ám" meg "nem illik egyből visszaütni, hanem passzoljunk", hasonlók.
Nah, azzal ott is hagytam a phäszba az egészet, mondom a kurvaanyátokat. Nem elég, hoyg szívességből ott marad estig az ember és még le is ugatják. Pont leszartam volna az egészet amúgy, ha "normálisan" állnak hozzám, de így azért kurva arcos volt.
Szóval azóta azt vallom: a férfi röpi buziknak való. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Negyed óra és sporttörténelem Bécsben emberek.Nem hivatalos.
Hanni
Kb. olyan, mintha Bolt szélcsatornában befutott volna 9.00 alá...
több mint 5 éve
Negyed óra és sporttörténelem Bécsben emberek.
több mint 5 éve
true datHa meg jó honlapot választasz, akkor együtt a kettőt.férfi meccsen az ütéseket lehet nézni, női meccsen meg a seggeketAz nem sport, hanem bohóckodás. Szerintem.ffi versenyről volt szó, szóval... 😀A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
NB2
🤘gaben🤘
NB2
🤘gaben🤘
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha meg jó honlapot választasz, akkor együtt a kettőt.férfi meccsen az ütéseket lehet nézni, női meccsen meg a seggeketAz nem sport, hanem bohóckodás. Szerintem.ffi versenyről volt szó, szóval... 😀A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
NB2
🤘gaben🤘
NB2
🤘gaben🤘
slowmotion
több mint 5 éve
férfi meccsen az ütéseket lehet nézni, női meccsen meg a seggeketAz nem sport, hanem bohóckodás. Szerintem.ffi versenyről volt szó, szóval... 😀A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
NB2
🤘gaben🤘
NB2
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Az nem sport, hanem bohóckodás. Szerintem.ffi versenyről volt szó, szóval... 😀A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
NB2
🤘gaben🤘
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
ffi versenyről volt szó, szóval... 😀A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
NB2
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Meg popsik ! 😉
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!bizony 😊
NB2
több mint 5 éve
A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!Őrület milyen ütések vannak!
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/rugbystreams/comments/d7nn2j/england_v_tonga_1115_utc_rugby_world_cup_2019/Megosztanad, mi az?😊okaz az igazság, hogy én felvételről szedem le a rutrackerről a tesómnakvan konkrét link is?Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
zavi27
NB2
zinedine5
NB2
azóta már találtam valamit
zinedine5
zavi27
itt nézelődtem
több mint 5 éve
Megosztanad, mi az?😊okaz az igazság, hogy én felvételről szedem le a rutrackerről a tesómnakvan konkrét link is?Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
zavi27
NB2
zinedine5
NB2
zinedine5
több mint 5 éve
okaz az igazság, hogy én felvételről szedem le a rutrackerről a tesómnakvan konkrét link is?Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
zavi27
NB2
zinedine5
NB2
több mint 5 éve
az az igazság, hogy én felvételről szedem le a rutrackerről a tesómnakvan konkrét link is?Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
zavi27
NB2
zinedine5
több mint 5 éve
van konkrét link is?Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
zavi27
NB2
több mint 5 éve
Jah, tényleg😊 a földre vitelt számolták ...Egyébként tényleg látványosabb volt, azt tényleg szívesebben nézte az ember.nem a passzok száma van limitálva (pontosabban igen: nulla előrepassz, korlátlan mennyiségű hátrapassz), hanem a földreviteleké. ötször lehet földre kerülni egy támadáson belül, a hatodiknál elveszik a labda (ha csak át nem rúgják az ellenfél vonala mögé). csak itt a játék annyiból folyamatosabb, hogy nincs sorcsere kézből elrúgás (és visszahordás) után, nincs huddle, amint levittek valakit a földre, úgy fel kell állni, és újraindítani a játékot.Nem valami 7 passzos limit van a ligában? Régen mikor még volt sportklub ott lehetett látni.Mik a főbb különbségek? Nekem ez a négy évente torna jelenti A rögbit kb.Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕há' de ez uniós rögbi
zavi27
ha már lehet választani, akkor szerintem a liga látványosabb
slowmotion
zavi27
NB2
nincs safety, illetve hát van, csak drop-outnak hívják, és pont nem jár érte, viszont ugyanúgy közelről indul újra az ellenfél támadása.
és persze nem elég bevinni a labdát a célterületre, hanem le is kell tenni a földre.
slowmotion
Ebbe a vb-be is sanszosan csak a kieséses szakasznál kapcsolódok be, november 2-ig tart, brutál hosszú😊
több mint 5 éve
nem a passzok száma van limitálva (pontosabban igen: nulla előrepassz, korlátlan mennyiségű hátrapassz), hanem a földreviteleké. ötször lehet földre kerülni egy támadáson belül, a hatodiknál elveszik a labda (ha csak át nem rúgják az ellenfél vonala mögé). csak itt a játék annyiból folyamatosabb, hogy nincs sorcsere kézből elrúgás (és visszahordás) után, nincs huddle, amint levittek valakit a földre, úgy fel kell állni, és újraindítani a játékot.Nem valami 7 passzos limit van a ligában? Régen mikor még volt sportklub ott lehetett látni.Mik a főbb különbségek? Nekem ez a négy évente torna jelenti A rögbit kb.Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕há' de ez uniós rögbi
zavi27
slowmotion
zavi27
NB2
nincs safety, illetve hát van, csak drop-outnak hívják, és pont nem jár érte, viszont ugyanúgy közelről indul újra az ellenfél támadása.
és persze nem elég bevinni a labdát a célterületre, hanem le is kell tenni a földre.
több mint 5 éve
más a pontozás, ligarögbin csak 13 fős a csapat, és sokkal pörgősebb is.Mik a főbb különbségek? Nekem ez a négy évente torna jelenti A rögbit kb.Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕há' de ez uniós rögbi
zavi27
slowmotion
zavi27
több mint 5 éve
Nem valami 7 passzos limit van a ligában? Régen mikor még volt sportklub ott lehetett látni.Mik a főbb különbségek? Nekem ez a négy évente torna jelenti A rögbit kb.Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕há' de ez uniós rögbi
zavi27
slowmotion
zavi27
több mint 5 éve
Mik a főbb különbségek? Nekem ez a négy évente torna jelenti A rögbit kb.Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕há' de ez uniós rögbi
zavi27
slowmotion
több mint 5 éve
Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕há' de ez uniós rögbi
zavi27
több mint 5 éve
Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
zavi27
több mint 5 éve
Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕