Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Price
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Patrik007
342
Gerwen
több mint 5 éve
Adrian Lewis
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Szimpátia szavazatom az Rob Cross, gyöztes viszont ha nem MvG re raknék akkor legyen egy vicces Adrian Lewis 😂
Eazzy
Taylor!!!Aki esetleg nem látja a nevét a tippelők között, az azért van, mert nem tudom értelmezni a tippjüket.
🤘gaben🤘
Ha egyetlen, egyértelmű, beazonosítható név érkezik, már írom is be. 😉
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rob Cross 😕
több mint 5 éve
Price
több mint 5 éve
Gerwen.
több mint 5 éve
Taylor!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Szimpátia szavazatom az Rob Cross, gyöztes viszont ha nem MvG re raknék akkor legyen egy vicces Adrian Lewis 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Kapja be a jóllakott napközis a kopasz fejével, go Wright!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Tudom hogy bővíted a listàt majd a tippek alapjàn, tavaly is úgy volt.Mindenki játszik, csak egyelőre az első 8 kiemeltet csináltam meg. De bárkire lehet tippelni.De ha mindenki ennyire türelmetlen csináljuk.Úgy látom J. Lewis idén nem játszik!
Kérem kitenni fentre kékbe, aztán majd szerkesztgetem:
DARTS VB TIPPJÁTÉK 2019:
Michael van Gerwen: Sobri Jóska
Rob Cross:
Gerwyn Price:
Michael Smith:
Gary Anderson:
Daryl Guerney:
Peter Wright:
James Wade:
Sobri Jóska
Akkor Aspinall nevét vésd oda, kérlek, az Én tippemnek
Fattyu
Sobri Jóska
Én a VB indulók között nem làtom Lewist.
Ezért tippeltek Aspinall-ra 😀
több mint 5 éve
Mindenki játszik, csak egyelőre az első 8 kiemeltet csináltam meg. De bárkire lehet tippelni.De ha mindenki ennyire türelmetlen csináljuk.Úgy látom J. Lewis idén nem játszik!
DARTS VB TIPPJÁTÉK 2019:
Rob Cross:
Gerwyn Price:
Michael Smith:
Gary Anderson:
Daryl Guerney:
Peter Wright:
James Wade:
Sobri Jóska
Fattyu
több mint 5 éve
+1 Gerwen (akit már kevésbé utálok, de jó lenne más végső győztest látni. Sajnos ezen a VB-n nem fogunk.)
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
De ha mindenki ennyire türelmetlen csináljuk.Úgy látom J. Lewis idén nem játszik!
DARTS VB TIPPJÁTÉK 2019:
Rob Cross:
Gerwyn Price:
Michael Smith:
Gary Anderson:
Daryl Guerney:
Peter Wright:
James Wade:
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kovács Misi mellé mehet a nevem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
DARTS VB TIPPJÁTÉK 2019:Peter Wright: warr_b, Gorcsev, Kampman
DARTS VB "KI GYŐZZÖN?" 2019:
Peter Wright: yooker, warr_b, Mikey
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
és ő is fogja nyerni..Dehát neki drukkolok, ő a legesélyesebb, evidens tipp. 😊A Te MVG tippedet azért már most írjuk be szerintem!A VB elött egy héttel.Mikor tippelünk? 😊Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Jó kis VB lesz, már a sorsolások meg is vannak.
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
peach
Minek elkapkodni?
Sobri Jóska
Bocs a kapkodásért ! 😊
yooker
Sobri Jóska
szóval tippverseny ezzel le is tudva 😊
persze egy ilyen szimpátia szavazás szerű tippelés ami szokott azért mehet
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Dehát neki drukkolok, ő a legesélyesebb, evidens tipp. 😊A Te MVG tippedet azért már most írjuk be szerintem!A VB elött egy héttel.Mikor tippelünk? 😊Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
peach
Minek elkapkodni?
Sobri Jóska
Bocs a kapkodásért ! 😊
yooker
több mint 5 éve
A Te MVG tippedet azért már most írjuk be szerintem!A VB elött egy héttel.Mikor tippelünk? 😊Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
peach
Minek elkapkodni?
Sobri Jóska
Bocs a kapkodásért ! 😊
több mint 5 éve
De, ott volt. Farky fejében, amikor ellenem dobott.Sose voltál ott fejben se 😛na látod én meg fejben eléggé ott vagyok ehhez a sporthoz, csak sajnos dobni meg nem tudok.Biztos, nem emlékszem. Öreg is, meg nem is lát, a dereka is szar, meg már fejben sem tud szerintem eléggé ott lenni.Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
kishaszi
eaglesmcnabb
Toca
több mint 5 éve
6-5-ös meccseken 2-0 volt a mérlegem, ide orvosi papír nem kell 😀Sose voltál ott fejben se 😛na látod én meg fejben eléggé ott vagyok ehhez a sporthoz, csak sajnos dobni meg nem tudok.Biztos, nem emlékszem. Öreg is, meg nem is lát, a dereka is szar, meg már fejben sem tud szerintem eléggé ott lenni.Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
kishaszi
eaglesmcnabb
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Sose voltál ott fejben se 😛na látod én meg fejben eléggé ott vagyok ehhez a sporthoz, csak sajnos dobni meg nem tudok.Biztos, nem emlékszem. Öreg is, meg nem is lát, a dereka is szar, meg már fejben sem tud szerintem eléggé ott lenni.Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
kishaszi
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
na látod én meg fejben eléggé ott vagyok ehhez a sporthoz, csak sajnos dobni meg nem tudok.Biztos, nem emlékszem. Öreg is, meg nem is lát, a dereka is szar, meg már fejben sem tud szerintem eléggé ott lenni.Mondtam én pár éve, hogy nem bírja végig. 😉Nagyon színvonalas a mezőny, nagy kedvenceim lettek idén az Aspinal, Dobey, Price, régebbről Smith, Cross, Wright.Hajrá Aspi és Dobey. (Azért leginkább GoGary, bár szerintem már sose lesz a régi, de ne legyen igazam...)
Eazzy
kishaszi
Sobri Jóska
kishaszi
több mint 5 éve
Nekem meg pont fordítva, amúgy március óta nincs nekem sem táblám otthon 😀Tudom, hogy az is viszi le. 😊 De úgy értettem, hogy addig, amig leérek kiszállóig, nincs érezhető visszaesés a tömegben a korábbihoz képest. Utána kezdődnek a bajok általában. 😀Oké, de ha azokat szarul dobod az átlagod is csúszik lefele 😊 érdekes amúgy, hogy kiszállóbannmég most is megy kb úgy mint a rendszeresen játszó haveroknak, viszont tömegben szarrá vernek sajnos. Ráadás a fej sincs rendben, legutóbb is begörcsöltem és elkezdtem szórni a 26okat és társait... 😀Nálam március óta nincs felszerelve otthon a tábla, kb nulla gyakorlás. Viszont nálam nem az átlagon látszik meg, sokkal inkább a kerekítőkön és a kiszállókon. Az legtöbbször katasztrófa.Csak követitek a darts-ot, vagy űzitek is? Sör mellé, profin, ilyesmi.Régen heti 2szer játszottam legalább, február óta kb összesen 10szer. Meg is látszik az átlagomon brutálisan... 😀
Eazzy
peach
Bálesz
peach
Bálesz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...