Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Csinálhatunk egy ilyet is, hogy ki kit szeretne győztesnek látni. Jöhetnek erre is a tippek, beleírom a tippjáték hsz-be szívesen.
De mindenkinek csak egyet.
Én Wade győzelmének örülnék a legjobban.
több mint 4 éve
Ha kívánságműsor lenne, gyanítom nem ezt kérném 😉Legyen Rob Cross.Dehogy legyen.
empty taxi
Ha már kivánságműsor, akkor Wade legyen.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
BALLegyen Rob Cross.Dehogy legyen.
empty taxi
Sobri Jóska
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Legyen Rob Cross.Dehogy legyen.
empty taxi
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy most is az lesz-e, de eddig vigaszágas lebonyolítás volt, azaz ha ki is estél az első meccseden, akkor is játszottál még.No én nem hiszem hogy nekem várni kéne bármit is majd első körös kieséssel, csak rutin miatt szerettem volna, de Február 15-16 lesz jövőre, én meg pont akkor utazom el :SBtw valaki innen fog jelentkezni a Target amatőr kupára jövőre?Párszor elég volt belőle... Nem igazán esett jól a 3-4 óra várakozás két meccs között.
Eazzy
Elvileg tavaly már gördülékenyebb volt a lebonyolítás, de 1-2 alkalmat még megvárok. 😊
Bálesz
Eazzy
Ha kivártad a 3-4 órát 😀
több mint 4 éve
No én nem hiszem hogy nekem várni kéne bármit is majd első körös kieséssel, csak rutin miatt szerettem volna, de Február 15-16 lesz jövőre, én meg pont akkor utazom el :SBtw valaki innen fog jelentkezni a Target amatőr kupára jövőre?Párszor elég volt belőle... Nem igazán esett jól a 3-4 óra várakozás két meccs között.
Eazzy
Elvileg tavaly már gördülékenyebb volt a lebonyolítás, de 1-2 alkalmat még megvárok. 😊
Bálesz
több mint 4 éve
Btw valaki innen fog jelentkezni a Target amatőr kupára jövőre?Párszor elég volt belőle... Nem igazán esett jól a 3-4 óra várakozás két meccs között.
Eazzy
több mint 4 éve
Legyen Rob Cross.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Háry János néven.Sajnos? 😊Btw valaki innen fog jelentkezni a Target amatőr kupára jövőre?én nem tudok, sajnos profi vagyok
Eazzy
eaglesmcnabb
Eazzy
több mint 4 éve
Sajnos? 😊Btw valaki innen fog jelentkezni a Target amatőr kupára jövőre?én nem tudok, sajnos profi vagyok
Eazzy
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Btw valaki innen fog jelentkezni a Target amatőr kupára jövőre?én nem tudok, sajnos profi vagyok
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Wright, egyszer csak összejön, és akkor de király leszek, hogy megmondtam
több mint 4 éve
Price
több mint 4 éve
Azt majd joe cullen jól megnyeri 😀Najó, de kb. ha így nézzük Gerwen, Cross - ha összeszedi magát -, meg Price, aki szóba jöhet. Smith becsókolt Gerwennek, amikor esélye lehetett volna, Wright ugyanez, Gary meg csinálhat akármit, amikor tud dobin, a buzikopasz, akkor úgy süti a nyilakat, mint soha. Adrian Lewis túl mélyről jön, Whitlocknak túl nehéz a haja, Aspi szerintem még nem elég stabil (persze azért szeretjük), ugyanez Dobey.Simon Whitlockra is mehet egy szavazat.Ez is a poén szavazatos kategória?
Tito05
Eazzy
kishaszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Najó, de kb. ha így nézzük Gerwen, Cross - ha összeszedi magát -, meg Price, aki szóba jöhet. Smith becsókolt Gerwennek, amikor esélye lehetett volna, Wright ugyanez, Gary meg csinálhat akármit, amikor tud dobin, a buzikopasz, akkor úgy süti a nyilakat, mint soha. Adrian Lewis túl mélyről jön, Whitlocknak túl nehéz a haja, Aspi szerintem még nem elég stabil (persze azért szeretjük), ugyanez Dobey.Simon Whitlockra is mehet egy szavazat.Ez is a poén szavazatos kategória?
Tito05
Eazzy
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
MVG-re szavazok
több mint 4 éve
Aspinal+1
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Nem került olyan nehéz ágra, ha a legvalószínűbb forgatókönyvet nézzük, akkor a Price-Gurney páros választja el ez elődöntőtől, ami kis mázlival meglehet neki. Onnantól meg már jutalomjáték, s akár meglepetést is okozhat...Szerintem se ér oda Whitlock.Lehagytam a smileyt 😊Whitlock 14. kiemelt.Simon Whitlockra is mehet egy szavazat.Ez is a poén szavazatos kategória?
Tito05
Eazzy
Adrian Lewis 13.
Jelenen állás szerint az első 4 kiemelten kívül mindenki vicc kategória, nem?
Sobri Jóska
Nem gondolom, hogy Whitlock odaérhet, régóta nem,de nagyon nem. Lewis meg már volt ott kétszer is, és a PC final-en bíztató volt. Én pl tényleg inkább a hecc kedvéért szavaztam rá, mint realitás talaján. Ezért.
Eazzy
Tito05 szerint ér oda. 😉
Sobri Jóska
Tudom, hogy utóbbi időben elég nagy choker az ausztrál, meg elsősorban az embernek szólt a szavazat, mint az esélyeinek, de ahogy Sobri is írta, hadd lehessen a fősodortól eltérő véleményem.
több mint 4 éve
Akkor kerüljön fel a listára a jó öreg Barney is tiszteletből, remélem eljut valameddig és drukkolok, hogy rendbe jöjjön a magánéletben is. Hajrá!
több mint 4 éve
beírtam magam Gerwenhez, és kijavítottam Gurney nevét 😊 azért hajrá Cross és Gary!Amikor még nem voltál politikai tényező, akkoris ilyen napközistanárba oltott házfelügyelőben nyomtad? 😊
Löfli
Nem így emlékszem.
több mint 4 éve
beírtam magam Gerwenhez, és kijavítottam Gurney nevét 😊 azért hajrá Cross és Gary!
több mint 4 éve
Szerintem se ér oda Whitlock.Lehagytam a smileyt 😊Whitlock 14. kiemelt.Simon Whitlockra is mehet egy szavazat.Ez is a poén szavazatos kategória?
Tito05
Eazzy
Adrian Lewis 13.
Sobri Jóska
Nem gondolom, hogy Whitlock odaérhet, régóta nem,de nagyon nem. Lewis meg már volt ott kétszer is, és a PC final-en bíztató volt. Én pl tényleg inkább a hecc kedvéért szavaztam rá, mint realitás talaján. Ezért.
Eazzy
Tito05 szerint ér oda. 😉
több mint 4 éve
Lehagytam a smileyt 😊Whitlock 14. kiemelt.Simon Whitlockra is mehet egy szavazat.Ez is a poén szavazatos kategória?
Tito05
Eazzy
Adrian Lewis 13.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Whitlock 14. kiemelt.Simon Whitlockra is mehet egy szavazat.Ez is a poén szavazatos kategória?
Tito05
Eazzy
Adrian Lewis 13.