Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagyon jól kéri az időket a roman mester az a bajPedig kurva irritáló fazon
Atik15
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Atik15
195
Nagyon jól kéri az időket a roman mester az a baj
több mint 5 éve
Szakmáry ❤️
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kár ezért a 3.játszmáért. A 4.t hozni kéne.
több mint 5 éve
Izgi ez a magyar-román röpimeccs.kurva nagy edző Jan De Brandt, és ahogy összerakta a csajokat már több éve..
empty taxi
több mint 5 éve
Izgi ez a magyar-román röpimeccs.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Na és most? XDDuzza elött le a kalappal, de az igazság az, hogy nagyon el fogja verni Smith.Smith fanként erre azért nem vennék mérget. Smithnek az összes meccse hullámvasút, bármikor benne van hogy benyel egy 0-5-ös sessiont...
Eazzy
eaglesmcnabb
Cross meg azanyjáját. Kedvencem a csóka mert villanyszerelö én meg villanyos mér ök, de erre nem számítottam.
Smith - Cross döntöcnekem a legnobb, Bully boyt is csípem, nagyon szépen dob, Cross meg a kedvenc
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Asztakurva, mi comeback volt ez... Whitlock bukott így még 2008-ban vagy 09-ben Andy Hamiltontól 😀
több mint 5 éve
Cross 7-14-rol es 9-15-rol verte 17-15-re gurneyt... Azert az szep lefagyas az eszak-irtol 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Duzza elött le a kalappal, de az igazság az, hogy nagyon el fogja verni Smith.Smith fanként erre azért nem vennék mérget. Smithnek az összes meccse hullámvasút, bármikor benne van hogy benyel egy 0-5-ös sessiont...
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Wade ilyen szarul jatszani...ez a nöknél is kevés lenne...Duzza elött le a kalappal, de az igazság az, hogy nagyon el fogja verni Smith.
Wright - Smith lesz
MvG meg...az a baj hogy már a többi is elhiszi, most is mindenki nyilatkozta a kiesése után hogy na így már van esély, hát ecsém, eddig is volt.
több mint 5 éve
Kétség nem fér hozzá, hogy minden idők legjobbjai között van. Amolyan Eddie Merckx a dartsban. Ahogy viszont ezt a "magam stuffolom" szinten nyomja a magabiztos vagyok stílust, és érzékeltetem is másokkal persze csak az egészséges szintű mentális hadviseléssel, az kurva irritáló és nagyképűnek is hat rengeteg nyilatkozata. Értem én, hogy a mezőny fölött áll, de állandó hangoztatása annak, hogy ő csak saját magát tudja megverni az visszatetsző.Pedig MvG mist nyilatkozta, hogy nibcs igazán ellenfele, ezért külön motivációs tréning kell neki. Tessék 😛Jajj ugyanmár, én bírom az ilyen ultra kiemelkedő teljesítményeket, de néha olyanokat tud mondani, hogy azt hiszem egy nagyranőtt hisztis baba.
dande
"Jajj, Taylor bácsi nem kedvel eléggé, nem adja meg a tizteletet nekem, pedig én olyan ügyes vagyok brühühü"
Eazzy
Ettől még lehet tündér emberke meg minden.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Pedig MvG mist nyilatkozta, hogy nibcs igazán ellenfele, ezért külön motivációs tréning kell neki. Tessék 😛Jajj ugyanmár, én bírom az ilyen ultra kiemelkedő teljesítményeket, de néha olyanokat tud mondani, hogy azt hiszem egy nagyranőtt hisztis baba.
dande
"Jajj, Taylor bácsi nem kedvel eléggé, nem adja meg a tizteletet nekem, pedig én olyan ügyes vagyok brühühü"
több mint 5 éve
Hú banyek, (tejbetök😊) Bunting milyen mecsen ment tovább White ellen. 9-4s hátrányból
több mint 5 éve
Pedig MvG mist nyilatkozta, hogy nibcs igazán ellenfele, ezért külön motivációs tréning kell neki. Tessék 😛
több mint 5 éve
kis váltással:@diverdoc: mit szólsz Lee Chong Wei-hez? (már azon túl persze, hogy valahol várható volt)
több mint 5 éve
Nem láttam Asp meccsét sajnos, csak annyit hogy legjobb átlag eddig a matchplay-en, gondolom a checkout nem ment neki.Duzza elverte Mighty Mike-ot - BDO > PDC, case closed. xDHát bazz, én meg mire kapcsolok a közvetítésre, hogy dob MK és azzal Gary out.
Na jó nyilván mostmár hónapok óta bénázik MvG...
Azt sajnálom, hogy Asp kiesett, ráadásul az első kör legjobb átlagát dobta, aztán King mégis elpicsázta szegényt.
Innen Smith vagy Wright.
Eazzy
Aspi is out, fasza...
kishaszi
több mint 5 éve
Duzza elverte Mighty Mike-ot - BDO > PDC, case closed. xDHát bazz, én meg mire kapcsolok a közvetítésre, hogy dob MK és azzal Gary out.
Azt sajnálom, hogy Asp kiesett, ráadásul az első kör legjobb átlagát dobta, aztán King mégis elpicsázta szegényt.
Innen Smith vagy Wright.
Eazzy
Aspi is out, fasza...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Duzza elverte Mighty Mike-ot - BDO > PDC, case closed. xDcsak smith végre ne 1-4-gyel menjen szünetre, és akkor lehet esély...
Innen Smith vagy Wright.
Eazzy
több mint 5 éve
Duzza elverte Mighty Mike-ot - BDO > PDC, case closed. xD Na jó nyilván mostmár hónapok óta bénázik MvG...
Innen Smith vagy Wright.
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Ahhoz képest, hogy nálunk volt ez a vb, nekem csalódás. Egy arany, 2 ezüst, azt utána csak helyezések...Továbbra sem a riói óriási túlteljesítésből kell kiindulni. Helyén van ez a szereplés. Volt csalódás, de volt kellemes meglepetés is.
Az éremtáblázaton a 4.-ek lettünk, de érmek számában összesen 5-en előztek meg bennünket.
Pedig a tv-ben 10 percenként kihangsúlyozták, hogy mennyit jelent a hazai pálya a csapatnak😊
NB2
több mint 5 éve
Ahhoz képest, hogy nálunk volt ez a vb, nekem csalódás. Egy arany, 2 ezüst, azt utána csak helyezések...Az éremtáblázaton a 4.-ek lettünk, de érmek számában összesen 5-en előztek meg bennünket.
Pedig a tv-ben 10 percenként kihangsúlyozták, hogy mennyit jelent a hazai pálya a csapatnak😊
több mint 5 éve
Jinx forevör megvan az 5. hely 😊
több mint 5 éve
index.hu/sport/2019/07/23/vivo-vb_budapest_szilagyi_aron_magyarorszag_del-korea_birok/Na tessék 😊
Sajna, ahogy várható volt a kardcsapat nem ment tovább a legjobb 8-nál, de még 5. lehet, ami fontos lenne az olimpia szempontjából.
De most nézem inkább 6. hely lesz az, mert az Ukránokat a 4x világbajnok Harlannal felállva nem valószínű, hogy megverjük.
Ahhoz képest, hogy tegnap, hogyan álltunk a lengyelek ellen, ez is szép 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Nyomjátok a scoreboardot, mert nem sokat látok belőle.Újra belinkelem, itt tudsz követni jól mindent, bár már csak 1 nap van, de az végül fényes lehet 😊
kishaszi
2019budapestfencing.com/