Darts

19 feliratkozó

több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nyomjátok a scoreboardot, mert nem sokat látok belőle.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt a rhadt kv életbe...... Már épo írni akartam, hogy elég kaki lett ez a vb így összességében, a három érmen kívül, mert egyébként semm, főleg csapatban, még a női kardozók is elszúrják. Erre..... Pusztai Liza utolsó párban 32-41!!!!!s állásról hozza a meccset s a 8ba mennek a lányok. Őrület!!!! 😊 Persze ettől még van min dolgozni, hogy minél többen ott legyenek az olimpián.
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Én egyedül azt nem értettem, hogy a 7. körben miért nem Gémesi ment Decsi helyett.
Na mindegy majd az olimpián.
eaglesmcnabb
Az még hellyel-közzel be is jött, gu hülyére verte szatmárit és szilágyit is, gondolom a meglepetés erejére gyúrtak. Asszem decsi csak két tussal kapott ki.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én egyedül azt nem értettem, hogy a 7. körben miért nem Gémesi ment Decsi helyett.
Na mindegy majd az olimpián.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 193
Amúgy Általában az olimpia alatt hirtelen rengeteg szakértője lesz ezeknek a réteg sportoknak, pedig a legtöbben még a szabályokat sem igazán ismerik, de ha mégis, azok négy év alatt gyakran úgyis megváltoznak.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
1. Nem tudom mennyire volt betudható a kommentátornak, mert azért a szakértő az első reakcióját, sokszor módosította, hogy jó, igaza van a bírónak, sőt ugye a végén a nekünk megadott pontot konkrétan kiemelte, hogy ez oltári hülyeség volt
2. Ezek nélkül is nyerhettünk volna
3. Összegészében lehet, hogy sok volt a kétes szitu, de ez egy ilyen sport...

(tényleg számomra is totál követhetetlen, bár irgalmatlanul régi sport, de ha ez így megy tovább...)
több mint 5 éve
A sportdiplomácia, a valódi súly, az sok sportban kérdéses, vagy konkrétan niincs is...
ozibozi
Ennek szerintem nem sok köze volt hozzá, egyszerűen fogalmatlan volt a zsűri.
dande
Ugyanez Koreában/oroszban, olaszban/ hazai pályán vlsz ha fogalmatlanok a bírók ha nem azok, nem történt volna meg. Vagy legalább is nem gyakran szokott előfordulni

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Csak a döntőt láttam de még így is hogy érdekeltek voltunk majdnem otthagytam annyira nézhetetlen ez az egész sajnos!kb semmit nem lehet felfogni belőle csakis az ismétlésből plussz ez a folyamatos allando hisztizes szabalykodas kb minden pont után...Nem véletlenül nem tartozik a népszerű sportok közé na...
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
A sportdiplomácia, a valódi súly, az sok sportban kérdéses, vagy konkrétan niincs is...
ozibozi
Ennek szerintem nem sok köze volt hozzá, egyszerűen fogalmatlan volt a zsűri.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Remélem az olimpián 3szor adjuk ezt nekik vissza. A bírók meg... szenegáli bíró az mi... az baj, hogy az orosz sem volt jobb.... francba
több mint 5 éve
43-41-nél ha nem borul el az agya, hanem csak koncentrál, megvan...
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Hát ez izgis volt

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Vlsz Gyenge a ner lovagja a vivóknak ha még erre is képtelen volt, hogy elintézze.
több mint 5 éve
A lényeg 18.50kor a koreaiak ellen döntő. 😊 Van miér visszavágni de nagyon nehéz lesz.
dande
Sajnos ez egy ilyen hét... Csütörtökön 3 foci és egy vívó döntő volt egy időben. A foci kárára vívást adtak. A döntőt adja az m4!
NB2
Még jó.... Nem lenne gondom ezzel ha nem lenne 4 de minimum 3 csatornájuk erre. Kis szervezéssel lehet rà készülni.. Mindegy. Sajnos a férfi párbajtőrözők nagyon gyengén vívtak Ukrajna ellen, a világbajnok Siklósi vívott a leggyengébben. Ott is nehéz lesz csapatban, hogy olimpia legyen. A hátra lévő világkupákon nagyot kell alakítani, illetve kellene a 9.hely.
több mint 5 éve
A lényeg 18.50kor a koreaiak ellen döntő. 😊 Van miér visszavágni de nagyon nehéz lesz.
dande
Sajnos ez egy ilyen hét... Csütörtökön 3 foci és egy vívó döntő volt egy időben. A foci kárára vívást adtak. A döntőt adja az m4!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Azért az mondjuk tényleg felháborító hohy a királyi tv nem tudja megoldani, hogy egy itthoni elődöntőt élőben adjanak.... Még jó hogy van youtube
több mint 5 éve
Ma este nem lesz senki.... A kard csapaton kívül, akik a azért a papírformát hozták szr nap volt.

Női párbajtőr csapat is kiesett a kínaik ellen ami szintén papírforma, de ami nagyobb baj, hogy így nagyon tàvol került az olimpia, még az egyéni egy embernek is.... A világkupákon tökéleteseket kellene vívni, hogy ott vmi összejöjjön...

Remėljük a holnapi csapatverseny során vígasztalódunk.
több mint 5 éve
Sajons Dósa Dani ki is esett már csak Martonban van remény már. A ff kard, női párbajtőr egyébként jól halad. Fiúk már a 8ban vannak.
több mint 5 éve
Tókióban lesz kard?
Sobri Jóska
Igen. Ha jól tudom megszűnt hála Istennek ez váltogatás, van mindig minden szám. Annyi a ciki, hogy amelyik országnak nincs csapata, abból az országából csak egy versenyző lehet kint. Abból is a világranglista alapján a 8 legjobb, akinek nincs csapata. Ezért lenne gond ha Szatmári vagy Szilágyi közül választani kellene, melyiket futtassuk.

Minden fegyvernemből, nemenként 8 csapat lehet kint.

Az egyéni 32s tâbla pedig úgy áll össze, hogy csapatonként 3 ember, az 3x8 24 plusz a 8 akik csapat nélkül jönnek, így 32.

Egyébként itt jól lehet køvetni az asszók alakulását:
 2019budapestfencing.com/

A YouTubeon pedig lehet nézni is a meccseket.

Ma este egyébként kicsi az esély, már csak egy egy versenyzőnk marad férfi tőrben s női kardban.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Tókióban lesz kard?

több mint 5 éve
Megcsinálta bmeg de még, hogy!!!!! Gratula Siklósi Geri!!!!!
dande
a tegnapi nap után egy kis gyógyír...
azon ott nagyon felkúrtam az agyam (igaz nem annyira mint Imre Gézán)
NB2
Végre nem mi szúrtuk el a végét. Holnap talán a kardozó csajoknak van esély. De a lényeg, hogy aztán csapatban jól menjen. Főleg ffi kardban. Nem lenne jó ha Szatmári és Szilágyi közül valamelyiknek itthon kelljen maradni. Persze ez nem ezen a vbn dől még teljesen el, de most lehet közelebb kerülni a célhoz vagy távolodni tőle.
több mint 5 éve
dande
a tegnapi nap után egy kis gyógyír...
azon ott nagyon felkúrtam az agyam (igaz nem annyira mint Imre Gézán)
több mint 5 éve