Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Gary Anderson
több mint 5 éve
Suljovic
több mint 5 éve
MvG(aki mellesleg utána márciusban Érden lép fel Whitlock, van der Voort és Suljovic társaságában 😊)
több mint 5 éve
Padrinaggio
222
Michael van Gerwen
több mint 5 éve
Az a baj, hogy már érzem, hogy fe fogom magam cseszni jackpoton, hogy milyen szinten fog lámázni... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
www.pdc-europe.tv/en/tournaments/bdg-2019-2/budapest-darts-gala-2019/?fbclid=IwAR2HLfnO1XtrMPlrDwYMkiT-UvaKZVL5yW1qeVMTmArOOhp5cd7ZXcB5Wq4 erre nem jön valaki ?
több mint 5 éve
Peter Wright 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Michael van Gerwen Sobri Jóska, Padrinaggio, Báleszwww.promotions.hu/media/k2/items/cache/73dc5d5bb83c5993e4162833b0127aa8_XL.jpg
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
James Wade
több mint 5 éve
Michael Smith!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
patches o'houlihan <3abszolut sport, mozognak, kell hozza fizikum ruganyossag stb....de ki nezi az jo kerdes.ez eleg reteg sport?😀Sportnak nem sport, de volt esze annak aki kitalálta. Viszont ki nézi ezt?
www.youtube.com/watch?v=rgWBm5ud20Y
ZoliMP
♉gaben♉
multkor partizan/kidobost hozott fel a tube.😂
ZoliMP
youtu.be/G8KN2kHGj20
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
abszolut sport, mozognak, kell hozza fizikum ruganyossag stb....de ki nezi az jo kerdes.ez eleg reteg sport?😀Sportnak nem sport, de volt esze annak aki kitalálta. Viszont ki nézi ezt?
ZoliMP
♉gaben♉
multkor partizan/kidobost hozott fel a tube.😂
több mint 5 éve
ez eleg reteg sport?😀Sportnak nem sport, de volt esze annak aki kitalálta. Viszont ki nézi ezt?
ZoliMP
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Carlsen-Caruana mától. Számomra is nehezen érthető módon egyre jobban kedvelem Magnust, neki is fogok most drukkolni.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Köszi 😊Volt innen valaki a tegnapi kő-papír-olló országos bajnokságon? 😀grat a 4. helyhez.
Wyatt
eaglesmcnabb
Csak kíváncsi voltam, összefuthattam-e innen valakivel esetleg, de ahogy látom, nem 😀
több mint 6 éve
Volt innen valaki a tegnapi kő-papír-olló országos bajnokságon? 😀grat a 4. helyhez.
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Volt innen valaki a tegnapi kő-papír-olló országos bajnokságon? 😀Orbán nyert.
Wyatt
Flexet mondott.
(Bödőcs)
több mint 6 éve
Sztem igen. De tavaly volt példa a kézibajnokságban asszem Szeged Tatabánya meccsen, hogy a végén szabaddobást ítéltek hetes helyet és újra kellett játszani. Nem biztos hogy pont így, de vmi ilyesmi volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Szóval egy szabály (tévesen) nem alkalmazása bírói tévedésnek tekinthető (mert feltételezzük, hogy ha látja akkor alkalmazza is a szabályt helyesen). Óvni meg csak akkor lehet, ha egyértelmű, hogy látta (és az is hogy mit látott!!) és objektíven bizonyítható, hogy rosszul alkalmazta a szabályt.na így már értem, mit akartál mondaniNem erről beszélek. Nem vette észre. Tehát nem rosszul alkalmazta a szabályt, hanem nem látta mi történt. Ha látta volna, nekünk ítéli a pontot, de nem kapnak büntetőpontot (14-12 helyet csak 13-12) sztem az lett volna óvási alap.12:12 után 14:12 helyett 12:13 lett. szerinted kaptak büntetőpontot a macedónok?Egyébként ha már itt tartunk akkor megkérdezem, hogy nem pont röplabdában, hanem bármilyen más (csapat) sportban mi számít óvási alapnak?Műhiba okán. Magyarul rosszul alkalmaznak szabályt. Teszem azt fociban földről kirúgás után gólt ítélnek, amikor a saját kapujába rúgja a kapus a labdát, de a szabály szerint nem gólt kéne ítélni, hanem szögletet. Ilyen esetekben lehet óvni.
Mert én mindig csak arról hallok, meg olvasok, hogy xy megóvják a meccset, mert téved a bíró, befut az edző, sunyi szabálytalanság ami kiállítást ért volna stb. De újrajátszatást, vagy eredmény módosítást még sosem láttam.
1. Akkor miért van egyáltalán lehetőség ilyenre?
2. Minek kellene történni ahhoz, hogy tényleg lépjen valamit utólag az illetékes szövetség?
Gorcsev
Ezt a szitut olvasva itt akkor lehetett volna óvni, ha látja a bíró, mi kapjuk a pontot, de nem ad büntető pontot a macedónoknak. Asszem, de nem vagyok biztos.
Tehát a lényeg, óvni nem bírói tévedés, hanem szabály rossz alkalmazása miatt lehet.
gabokocka
teljesen rosszul alkalmazták a szabályt, mert sem a labdamenetet nem ítélték meg jól, sem a szabálytalanságot nem büntették.
slowmotion
gabokocka
slowmotion
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
na így már értem, mit akartál mondaniNem erről beszélek. Nem vette észre. Tehát nem rosszul alkalmazta a szabályt, hanem nem látta mi történt. Ha látta volna, nekünk ítéli a pontot, de nem kapnak büntetőpontot (14-12 helyet csak 13-12) sztem az lett volna óvási alap.12:12 után 14:12 helyett 12:13 lett. szerinted kaptak büntetőpontot a macedónok?Egyébként ha már itt tartunk akkor megkérdezem, hogy nem pont röplabdában, hanem bármilyen más (csapat) sportban mi számít óvási alapnak?Műhiba okán. Magyarul rosszul alkalmaznak szabályt. Teszem azt fociban földről kirúgás után gólt ítélnek, amikor a saját kapujába rúgja a kapus a labdát, de a szabály szerint nem gólt kéne ítélni, hanem szögletet. Ilyen esetekben lehet óvni.
Mert én mindig csak arról hallok, meg olvasok, hogy xy megóvják a meccset, mert téved a bíró, befut az edző, sunyi szabálytalanság ami kiállítást ért volna stb. De újrajátszatást, vagy eredmény módosítást még sosem láttam.
2. Minek kellene történni ahhoz, hogy tényleg lépjen valamit utólag az illetékes szövetség?
Gorcsev
Ezt a szitut olvasva itt akkor lehetett volna óvni, ha látja a bíró, mi kapjuk a pontot, de nem ad büntető pontot a macedónoknak. Asszem, de nem vagyok biztos.
Tehát a lényeg, óvni nem bírói tévedés, hanem szabály rossz alkalmazása miatt lehet.
gabokocka
teljesen rosszul alkalmazták a szabályt, mert sem a labdamenetet nem ítélték meg jól, sem a szabálytalanságot nem büntették.
slowmotion
gabokocka
több mint 6 éve
Amúgy az a fasza, hogy ezen kb tényleg az EB kijutás múlhat, mert az ukránok megnyerik a csoportot, a svájciak lesznek az utolsók, mi meg a macedónokkal megyünk a második helyért....
több mint 6 éve
Nem erről beszélek. Nem vette észre. Tehát nem rosszul alkalmazta a szabályt, hanem nem látta mi történt. Ha látta volna, nekünk ítéli a pontot, de nem kapnak büntetőpontot (14-12 helyet csak 13-12) sztem az lett volna óvási alap.12:12 után 14:12 helyett 12:13 lett. szerinted kaptak büntetőpontot a macedónok?Egyébként ha már itt tartunk akkor megkérdezem, hogy nem pont röplabdában, hanem bármilyen más (csapat) sportban mi számít óvási alapnak?Műhiba okán. Magyarul rosszul alkalmaznak szabályt. Teszem azt fociban földről kirúgás után gólt ítélnek, amikor a saját kapujába rúgja a kapus a labdát, de a szabály szerint nem gólt kéne ítélni, hanem szögletet. Ilyen esetekben lehet óvni.
Gorcsev
gabokocka
slowmotion