Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Danny
1 726
Igy elizgulni egy meccset mint Payne...
több mint 5 éve
Payne elizgulta, még 1-2 év rutin kell neki, de jó lesz ő...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kampman
28 330
Ez jó meccs volt
több mint 5 éve
Ilyet én is tudok dobni (19-est a 7 és 3 között 😛)Értsd jól 😊"csak"...Gerwen tuti elment még szarni - remélhetőleg azért nincs nagyobb baja - de ez a mez csere elég kamu szagú volt 😀Ah, csak leöntötték sörrel - korrekt szurkoló..
tenorx
tenorx
Bálesz
Fú de nagy ez a Chizzy meccs, nézi még valaki egyáltalán a VB-t? 😀
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Értsd jól 😊"csak"...Gerwen tuti elment még szarni - remélhetőleg azért nincs nagyobb baja - de ez a mez csere elég kamu szagú volt 😀Ah, csak leöntötték sörrel - korrekt szurkoló..
tenorx
tenorx
Bálesz
Fú de nagy ez a Chizzy meccs, nézi még valaki egyáltalán a VB-t? 😀
több mint 5 éve
"csak"...Gerwen tuti elment még szarni - remélhetőleg azért nincs nagyobb baja - de ez a mez csere elég kamu szagú volt 😀Ah, csak leöntötték sörrel - korrekt szurkoló..
tenorx
tenorx
több mint 5 éve
Gerwen tuti elment még szarni - remélhetőleg azért nincs nagyobb baja - de ez a mez csere elég kamu szagú volt 😀Ah, csak leöntötték sörrel - korrekt szurkoló..
tenorx
több mint 5 éve
Gerwen tuti elment még szarni - remélhetőleg azért nincs nagyobb baja - de ez a mez csere elég kamu szagú volt 😀
több mint 5 éve
Michael Smith +1 😊
több mint 5 éve
Jah, Garyt bedobom én is, ha még érvényes. Persze ez csak a szimpátiának szól, nem annak, hogy ő lenne a legvalószínűbb szerintem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Kampman
28 330
Én kitartok a balfacan Peter Wright mellett 🙂Olyan ez, mint amikor az ember minden évben megteszi, hogy a Super Bowlon lesz hosszabbítás. És egyszer már össze is jött 😀
yooker
több mint 5 éve
Én kitartok a balfacan Peter Wright mellett 🙂
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Nagyon szakmai tipp. Melóban Chizzy tollakkal (közös) játszom legjobban, így tippem is Chisnall. 😀
több mint 5 éve
Na jó, leszek én is bátor... Suljovic.(minél korábban futsz össze Cross-szal, annál jobb)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Idén is James Wade a tippem. Nah jó... csak azért mert neki szurkolok...
több mint 5 éve
Ezert vilagbajnok. De Zwaan elott le a kalappalKomolyan berúgta az ajtót cross, hogy gyerekek, címet védeni jöttem.
Danny
több mint 5 éve
Danny
1 726
Ezert vilagbajnok. De Zwaan elott le a kalappal
több mint 5 éve
Jackpot
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Ez a Medárd még mindig katasztrófa. Hallgathatatlan.
több mint 5 éve
Danny
1 726
Ez a no miket dobal jo eg
több mint 5 éve
Ez a schindler-harris nem volt szar meccs, ha átlag ez lesz a színvonal nem fogunk unatkoznib😊
több mint 5 éve
Kampman
28 330
Wright
több mint 5 éve
GARY
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Simon Whitlock