Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagyon harapós hangulatban leledzel.Biztos az igazi SJ van a gépnél? Pontosan az ellenkezőjét mondod annak, amit szoktál...Hat ez az.A tegnapi nap margójára:A lentiek szerinted mind egynaposak? A World Match Play kéthetes, a Grand Slam dettó...
Jelentkezzen, aki látta már Suljovicot konstans jól játszani többnapos versenyen.
Sobri Jóska
Ráadásul most 1. nap kiesett, szóval megint értelmezhetetlen amit írtál...
World Matchplay Runner Up: 2018
World Grand Prix Semi Final: 2015, 2017, 2018
Grand Slam Semi Final: 2018
European Ch'ship Runner Up: 2016
Players Ch'ship Finals Semi Final: 2015
Masters Semi Final: 2018
Champions League Winner (1) 2017
Malicdem-Anderson meg baromi nagy meccset tolnak...
Igor
Az eredményeit tudom, megnéztem, de még sosem láttam jól játszani.
Sobri Jóska
Klasszikusan Sobris dolog lenne arra hivatkozni/azt mondani, hogy az eredmények (a számok) azt mutatják, hogy jól játszik... tehát jól játszik, és mindegy hogy mit gondolsz/mit láttál, mert az szubjektív.
Igor
Nem azt mondom a kedvencedre, hogy szar, csak keresek valakit, aki látta jól játszani. Nekem még sose sikerült, gondoltam hátha van valaki.
több mint 5 éve
Biztos az igazi SJ van a gépnél? Pontosan az ellenkezőjét mondod annak, amit szoktál...Hat ez az.A tegnapi nap margójára:A lentiek szerinted mind egynaposak? A World Match Play kéthetes, a Grand Slam dettó...
Jelentkezzen, aki látta már Suljovicot konstans jól játszani többnapos versenyen.
Sobri Jóska
Igor
Sobri Jóska
Klasszikusan Sobris dolog lenne arra hivatkozni/azt mondani, hogy az eredmények (a számok) azt mutatják, hogy jól játszik... tehát jól játszik, és mindegy hogy mit gondolsz/mit láttál, mert az szubjektív.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Hat ez az.A tegnapi nap margójára:A lentiek szerinted mind egynaposak? A World Match Play kéthetes, a Grand Slam dettó...
Sobri Jóska
Igor
több mint 5 éve
A tegnapi nap margójára:A lentiek szerinted mind egynaposak? A World Match Play kéthetes, a Grand Slam dettó...
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
Birom, hogy Public Enemy az egyik fozeneje az egesznek 😀
több mint 5 éve
A tegnapi nap margójára:Jelentkezzen, aki látta már Suljovicot konstans jól játszani többnapos versenyen.
több mint 5 éve
Fantasztikus meccs volt.
több mint 5 éve
Lehet a jó öreg Phil megérzett valamit ezzel a visszavonulással?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Gabo elég ügyesen játszik Suljovic ellen!Nekem darts-os Gabo lett az új kedvencem. 😀
shawnka
Hihetetlen mennyire elégedetlen volt magával. Pedig jól tolta.
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Szerintem jogosan írtad! Én is valami hasonlót éreztem.Te voltál? 😊 kuncogtam rajta.Konkrétan egy interaktív podcast irányba vitte el az egészet iszonyat mennyiségű faszsággal leginkább, mellesleg a háttérben ment a darts is. A blikk.hu ehhez képest kutyafasza lehet. Írtam is nekik, hogy jó volna ha inkább a dartsot közvetítenék, be is olvasta de ilyen besértődötten 😀 aztán tényleg kicsit jobban odafigyeltek arra, hogy mi történik de az sem volt sokkal jobb 😀Ő ez a fura orgánumú csákó a Suljovc meccsen is?Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre.www.instagram.com/p/BaLlRxihUq4/?utm_source=ig_web_copy_link
peach
Bartha Zolit idén ősszel igazolta a sportTV.
dawyd728
Mi a baj petúr bánnal? Csak nem az, hogy olyan, mintha a blikk,hu lenne? 😀
kishaszi
peach
kishaszi
több mint 5 éve
Te voltál? 😊 kuncogtam rajta.Konkrétan egy interaktív podcast irányba vitte el az egészet iszonyat mennyiségű faszsággal leginkább, mellesleg a háttérben ment a darts is. A blikk.hu ehhez képest kutyafasza lehet. Írtam is nekik, hogy jó volna ha inkább a dartsot közvetítenék, be is olvasta de ilyen besértődötten 😀 aztán tényleg kicsit jobban odafigyeltek arra, hogy mi történik de az sem volt sokkal jobb 😀Ő ez a fura orgánumú csákó a Suljovc meccsen is?Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre.www.instagram.com/p/BaLlRxihUq4/?utm_source=ig_web_copy_link
peach
dawyd728
kishaszi
peach
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Konkrétan egy interaktív podcast irányba vitte el az egészet iszonyat mennyiségű faszsággal leginkább, mellesleg a háttérben ment a darts is. A blikk.hu ehhez képest kutyafasza lehet. Írtam is nekik, hogy jó volna ha inkább a dartsot közvetítenék, be is olvasta de ilyen besértődötten 😀 aztán tényleg kicsit jobban odafigyeltek arra, hogy mi történik de az sem volt sokkal jobb 😀Ő ez a fura orgánumú csákó a Suljovc meccsen is?Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre.www.instagram.com/p/BaLlRxihUq4/?utm_source=ig_web_copy_link
peach
dawyd728
kishaszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ú azz, beinditotta Suljovic meg Searle, aztán óriás vosszaesés a brittől, nem gondoltsm volna h visszafordul, de megérdemelt angol továbbjutás.Újabb csillaghullás bakker.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Gabo elég ügyesen játszik Suljovic ellen!
több mint 5 éve
A betegségéről tudok, nyilván minden mellékágáról nem. Aztán hogy ez mennyire utólagos magyarázkodás, kb sosem derül ki. De legalább bocsánatot kért, Price-ban még ennyi sem volt.Igen. Hmm . Nekem eddig sok bajom nem volt Wade-del, nekem ez kicsit PR szagú, de persze nincs kizárva, ismerve JW betegségét.
Bálesz
több mint 5 éve
😀Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre....IS...
peach
😀
Bálesz
több mint 5 éve
Ő ez a fura orgánumú csákó a Suljovc meccsen is?Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre.www.instagram.com/p/BaLlRxihUq4/?utm_source=ig_web_copy_link
peach
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre.www.instagram.com/p/BaLlRxihUq4/?utm_source=ig_web_copy_link
peach
több mint 5 éve
Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre....IS...
peach
😀
több mint 5 éve
Nemtudom ki ez a speaker, de őt hallgatva petúr bandi remélem valahol szégyenében zokog azon, hogy mennyire alkalmatlan valójában a darts közvetítésre.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
van valiknek jegye az Érdi gálára?
több mint 5 éve
Egyébként kegyetlen, hogy néhány ág mennyire erős, meg néhány mennyire sima lesz néhány embernek.Pl Section 2 kegyetlen:
en.wikipedia.org/wiki/2019_PDC_World_Darts_Championship#Section_2
több mint 5 éve
A betegségéről tudok, nyilván minden mellékágáról nem. Aztán hogy ez mennyire utólagos magyarázkodás, kb sosem derül ki. De legalább bocsánatot kért, Price-ban még ennyi sem volt.