Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem hiszem el, Wright után Barney is.😮
zavi27
vazz.. ki fogja az ogrét megállítani???!?!??!
23%-os kiszállózás a tuti biztos vereséget jelenti az álmoskönyv szerint... bakker
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Nem hiszem el, Wright után Barney is.
több mint 5 éve
Ez a Jones-Petersen meccs... hmm, lehet alacsony színvonal esetén is izgalmas egy derbi, csak egyszerre kell mindkettőnek elkapni a fonalat, meg balfaszkodni is 😀Mondjuk a győzelmi tánc vicces volt nekem 12 elbaszott nyíl után, vagy mennyi 😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
38 duplából 9. Ilyenért még én is ostorozom magam...Így nem lehet 😕
több mint 5 éve
Labanauskas úgy duplázott most, mint ahogy én szoktam 😀 | 8 nyíl a D1-re, összesen 12 😀 |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Hajrá Barney, bassz oda 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Hát ez g*ci kemény volt 😁
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kampman
28 330
Jó a meccs 😀 😛
több mint 5 éve
Sajnos. Remélem hamar mehet is haza...(bár amilyen szerencsém van, nézhetem a fejét a legjobb négyig)Azt a kipattintott walesi rögbis csávót hogy hívják? Illetve ő játszik?Gerwyn Price. Persze, hogy játszik, top10 jelenleg 😊
Hanni
peach
több mint 5 éve
Azt a kipattintott walesi rögbis csávót hogy hívják? Illetve ő játszik?Gerwyn Price. Persze, hogy játszik, top10 jelenleg 😊
Hanni
több mint 5 éve
Azt a kipattintott walesi rögbis csávót hogy hívják? Illetve ő játszik?
több mint 5 éve
Beszarás mekkora forma volt ez a fülöp szigeteki, ráadásul rohadt jól is játszott. Kár, hogy vincenttel került össze az első körben.
több mint 5 éve
Még a kopasz malacnak kellene kiesni és Power nélkül is király vb lenne.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Lolz 😀Én kitartok a balfacan Peter Wright mellett 🙂
yookerWright
KampmanPeter Wright 😊Szerintem akik elgépelték a tippjüket, és véletlenül a W R I G H T karakterkombinációt ütötték be, ha akarják, írják be nyugodtan akire valójában gondoltak.
warr_b
Kis csillaggal* beírom őket egy olyan játékoshoz, aki a legjobb 32 közé tartozik idén.
Sobri Jóska
Hát ez van, handabanda hollandusoknak meg angol kutyáknak nem drukkolok 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
😀 😀 😀Én kitartok a balfacan Peter Wright mellett 🙂
yookerWright
KampmanPeter Wright 😊Szerintem akik elgépelték a tippjüket, és véletlenül a W R I G H T karakterkombinációt ütötték be, ha akarják, írják be nyugodtan akire valójában gondoltak.
warr_b
Kis csillaggal* beírom őket egy olyan játékoshoz, aki a legjobb 32 közé tartozik idén.
Sobri Jóska
---
banyek, pedig ez a ruha meg hajöltemény most tényleg olyan volt, hogy érdemes lett volna még nézni :/
kishaszi
több mint 5 éve
Kampman
28 330
Fityfenét, a foci VB-n is kitartottam Szaúd-Arábia mellett, Wrightot sem hagyom cserben!!!!Én kitartok a balfacan Peter Wright mellett 🙂
yookerWright
warr_b
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én kitartok a balfacan Peter Wright mellett 🙂
yooker
Wright
Kampman
Peter Wright 😊Szerintem akik elgépelték a tippjüket, és véletlenül a W R I G H T karakterkombinációt ütötték be, ha akarják, írják be nyugodtan akire valójában gondoltak.
warr_b
több mint 5 éve
Danny
1 726
Eddigi években is ilyen tök érdektelen volt a VB első pár napja? Nekem ez most abszolút nem vonzó eddig, van kb. 3 noname meccs meg egy ismert továbbjut simán többnyire nekem. Ennyire felhigult a mezőny a létszámemeléssel?Wright tuti csak azert esett ki, hogy rad cafoljon
zavi27
több mint 5 éve
Hoppá, kiesik Wright rögtön?Ki bizony.. aztakurva 😀
tenorx
több mint 5 éve
Hoppá, kiesik Wright rögtön?
több mint 5 éve
Eddigi években is ilyen tök érdektelen volt a VB első pár napja? Nekem ez most abszolút nem vonzó eddig, van kb. 3 noname meccs meg egy ismert továbbjut simán többnyire nekem. Ennyire felhigult a mezőny a létszámemeléssel?Szerintem ilyen szokott lenni az első pár nap, inkább quantity mint quality.
zavi27
több mint 5 éve
Eddigi években is ilyen tök érdektelen volt a VB első pár napja? Nekem ez most abszolút nem vonzó eddig, van kb. 3 noname meccs meg egy ismert továbbjut simán többnyire nekem. Ennyire felhigult a mezőny a létszámemeléssel?
több mint 5 éve
Igy elizgulni egy meccset mint Payne...Van egy pesti haverom, sokkal többet játszik is mint én, jobb is nálam, pláne dupla kiszállós játékban. Pénteken 5-4re mentem ellene egy egész fasza 18-18-bull kiszálóval. Annyira megéreztem a győzelem lehetőségét, hogy elkezdtem 26okat meg társait dobálni, végül az uccsó két legben kiszállóra sem tudtam dobni olyan szinten befeszültem a lehetőségtől és simán kikaptam 6-5re 😀 szóval van ilyen.
Danny