Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Anderson elég stabilan dobja a d20-at 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Meglepő ez a korai break. Azt hittem, hogy a meccs elején kb csak 4 körössel lehet leg-t lopni.
több mint 9 éve
Alopecia totalis lesz, most nézve.Amúgy hajrá Anderson!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Hogy Gary Anderson karakteréhez mennyire nem illik a Jump Around, az hihetetlen. 😀 De ettől függetlenül hajrá neki!
több mint 9 éve
Ha van testszőrzete és szemöldöke, akkor nem lehet universalis.( Nekem úgy tünt nincs). Ha van akkor ez alopecia totalis. Az hajtüszőkre korlátozódik, bár legtöbbször szemöldök is érintett.(nagyjából egy kutya, ua. a betegség)Szerintem nem erről van szó - bár én semennyire sem értek hozzá - mert van Gerwennek megvan a szemöldöke, meg a karja is szőrös valamennyire. Ha jól tudom Shaziernek (Steelers LB) van ilyen betegsége és neki tényleg nincs még szempillája sem. Vagy ennek is vannak különböző fokozatai?Shilkormutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?yookerAlopecianak tűnik ez, annak is az universalis formájának. Teljes testszőrzet hiány. A szőrtüszők működési zavara. Nem hormonalis (van olyan is, az androgen kopaszság, de ez nem annak tűnik), legvalószínűbb oka egy kromoszómális génmutació, de felvetik autoimmun, illetve stressmedialta eredetét is.
diverdoc
több mint 9 éve
14. kiemelt a VB-n Barney, koránt sem volt jó szezonja a PL-en kívülEgyébként ki mondta még a VB előtt h Barney 4 között lesz?leborulunk nagyságod előtt! az igaz hogy én pl Whitlocktól sem vártam hogy rögtön kizúgjon, de Barney elődöntője a PL győzelem után elég világos volt.berger90
| én | empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem nem erről van szó - bár én semennyire sem értek hozzá - mert van Gerwennek megvan a szemöldöke, meg a karja is szőrös valamennyire. Ha jól tudom Shaziernek (Steelers LB) van ilyen betegsége és neki tényleg nincs még szempillája sem. Vagy ennek is vannak különböző fokozatai?mutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?yookerAlopecianak tűnik ez, annak is az universalis formájának. Teljes testszőrzet hiány. A szőrtüszők működési zavara. Nem hormonalis (van olyan is, az androgen kopaszság, de ez nem annak tűnik), legvalószínűbb oka egy kromoszómális génmutació, de felvetik autoimmun, illetve stressmedialta eredetét is.
diverdoc
több mint 9 éve
nem akartam azért túl sok pénzt nyerészkedni rajtad! 😉A hivatalos odds 1:3, szóval nem húzol csőbe. 😉1000 forintra 5000 ha nyer Barney?Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Andersonnak csak akkor van esélye, ha fullon pörög, és Gerwen meg kifog egy rossz napot és/vagy valamitől szétesik.
Ettől függetlenül 1:7 a reális oddsa.
Barneynak is kell, hogy Taylor félgőzzel teljesítsen (ez mennyire valószínű nála egy VB-elődöntön?), ő pedig hozza az A+ -os formáját.
Ezért oda az odds 1:5.Sobri Jóska
mert akkor ezt elfogadom és részemről áll a fogadás!
majd jövő heti darts PO-on odaadod! 😉yooker
sports.ladbrokes.com/en-gb/Darts-c110000021
Valamint ha ismersz, tudod, hogy én csak olyan meccsre fogadok, aminek előre tudom az eredményét.
Az ezer forinttal meg meg is bántasz. Ne tiszteletlenkedj!Sobri Jóska
több mint 9 éve
A "hivatalos" magyar oldal szerinti oddsok:M. van Gerwen 1,45 - G. Anderson 2,40
P. Taylor 1,22 - R. van Barneveld 3,45
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Még valaki égeti magát azzal, hogy hülyének akar nézni?1000 forintra 5000 ha nyer Barney?ha Sobri komolyan gondolja, én is tartom egy ezressel.berger90
több mint 9 éve
Azért egy MvG - Taylor papa döntő lenne az igazi, úgy h mindketten 100%-on pörögnek, ezt nem igazán lehetne ütniSzvsz Taylor - Barney meccs 50-50%, MvG-nek csak azért adok több esélyt, mert nem hiszem h Anderson végig bírja koncentrálni magas szinten a meccset.
Taylor meg ha visszacserélni a nyilait simán nyerne 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
1000 forintra 5000 ha nyer Barney?ha Sobri komolyan gondolja, én is tartom egy ezressel.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
A hivatalos odds 1:3, szóval nem húzol csőbe. 😉1000 forintra 5000 ha nyer Barney?Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Andersonnak csak akkor van esélye, ha fullon pörög, és Gerwen meg kifog egy rossz napot és/vagy valamitől szétesik.
Barneynak is kell, hogy Taylor félgőzzel teljesítsen (ez mennyire valószínű nála egy VB-elődöntön?), ő pedig hozza az A+ -os formáját.
sports.ladbrokes.com/en-gb/Darts-c110000021
Valamint ha ismersz, tudod, hogy én csak olyan meccsre fogadok, aminek előre tudom az eredményét.
Az ezer forinttal meg meg is bántasz. Ne tiszteletlenkedj!
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Egyébként ki mondta még a VB előtt h Barney 4 között lesz?leborulunk nagyságod előtt! az igaz hogy én pl Whitlocktól sem vártam hogy rögtön kizúgjon, de Barney elődöntője a PL győzelem után elég világos volt.
| én | empty taxi
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Egyébként ki mondta még a VB előtt h Barney 4 között lesz?| én |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
1000 forintra 5000 ha nyer Barney?Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
majd jövő heti darts PO-on odaadod! 😉
több mint 9 éve
Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Ezért oda az odds 1:5.
több mint 9 éve
Én a barney-anderson döntőnek örülnék, mondjuk mindig a másik kettő ellen szurkolok 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
mutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?yookerAlopecianak tűnik ez, annak is az universalis formájának. Teljes testszőrzet hiány. A szőrtüszők működési zavara. Nem hormonalis (van olyan is, az androgen kopaszság, de ez nem annak tűnik), legvalószínűbb oka egy kromoszómális génmutació, de felvetik autoimmun, illetve stressmedialta eredetét is.
A hízás az egy másik tészta, ettől független, kaja pia stb.
( Az lehetne egyébként hormonalis is az aging male része
ami relatív androgen csökkenés miatt van, de az nem kopaszságot okozna, hanem a testtömeg alkotórészek arány eltolódását, (zsír-izom, kötöszövet elaszticitás változás stb))Na ennyit az andrológiáról 😊.
Szóval MvG szerintem alopecia universalis betegségben szenved, plussz simán elhízott.
több mint 9 éve
mutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?remélem jó meccsek lesznek ma de én inkább
egy sima és egy végletekig kiélezett elődöntőt várok!
Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊
több mint 9 éve