Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
2.25-ös oddsért ingyen volt Barney 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
leborulok bazmeg, micsoda képek
több mint 9 éve
Barneveld tűnt eddig is a legnyugodtabbnak eddig a VB-n, kemény meccs lesz Phil papa ellen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Szegény Bunting, kis pechje is volt, de Barney itt a végén brutálisan tolta.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Barney gála 😀 Mit kapott a kilencedikben az arcába szerencsétlen Bunting 😀
több mint 9 éve
Buntingnak szurkoltam a meccs előtt, de nem semmi, amit Barney hozott, főleg itt a végén 😊
több mint 9 éve
Bunting kevés lett volna Taylornak, ezért szurkoltam a hollandnak 😊
több mint 9 éve
Barney mekkora! 😀SchleckEzen a vb-n kedveltem meg, felültem a bandwagonra 😀
több mint 9 éve
az a kiszálló!
több mint 9 éve
valahogy éreztem, hogy döntő szett lesz
több mint 9 éve
a negyeddöntőkben volt eddig 5-1, 5-2, 5-3, most jöhetne egy 5-4 😊Dexxter Tailorlottószámokat, plz 😊
több mint 9 éve
Komoly meccs van 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Barney miért teszed ezt? 😕
több mint 9 éve
Xéna! Is ott van 😀😀 LOL
több mint 9 éve
Buntingnak olyan feje van a dobások közben, mint aki épp szarni készülFarkyÉn még sose láttam szarni Buntingot.
több mint 9 éve
Buntingnak olyan feje van a dobások közben, mint aki épp szarni készül
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
a negyeddöntőkben volt eddig 5-1, 5-2, 5-3, most jöhetne egy 5-4 😊
több mint 9 éve
Egyébként engem bunting idegesít ahogy dob 😀peachengem meg van gerwen jenkins ellen 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Félre értettél, igazat adtam sobrinak 😊pedig tényleg így van.Nyílván...peachEz a baj ezekkel az outsiderekkel, hiába játszanak k.jól, amikor nagyon kéne mindig elkúrják. legalbbis ez a gyakoribbpeachEzért ők az outsiderek.
Ez egy kő kemény szellemi sport.
Aki egyszer dobott 180-at, annak elvileg "ott a kezében".
Aki 10-szer dobott, az elvileg tud direkt dobni.
Vagy kiszállót.
De ugye ott az idegrendszer, koncentráció, és pl. ebben egy Taylor sokkal jobb mint más. Néha nem, akkor veszít, de átlagban ez emeli a többi játékos fölé, nem a dobási technika vagy aállóképesség, fizikum, stb.Sobri Jóska
csütörtökön amúgy gyertek le a tabánba, kezdődik a Bowl.hu Darts PL playoff, tökizgalmas meccsek lesznek! feszültségben PDC szintet hozunk! 😀shawnka
Egyébként engem bunting idegesít ahogy dob 😀
több mint 9 éve
legjobb bevonulózene még mindig Buntingé 😀
több mint 9 éve
pedig tényleg így van.Nyílván...peachEz a baj ezekkel az outsiderekkel, hiába játszanak k.jól, amikor nagyon kéne mindig elkúrják. legalbbis ez a gyakoribbpeachEzért ők az outsiderek.
Ez egy kő kemény szellemi sport.
Aki egyszer dobott 180-at, annak elvileg "ott a kezében".
Aki 10-szer dobott, az elvileg tud direkt dobni.
Vagy kiszállót.
De ugye ott az idegrendszer, koncentráció, és pl. ebben egy Taylor sokkal jobb mint más. Néha nem, akkor veszít, de átlagban ez emeli a többi játékos fölé, nem a dobási technika vagy aállóképesség, fizikum, stb.Sobri Jóska
csütörtökön amúgy gyertek le a tabánba, kezdődik a Bowl.hu Darts PL playoff, tökizgalmas meccsek lesznek! feszültségben PDC szintet hozunk! 😀
több mint 9 éve
Ja. De a kiszállóid csak 5 százalékosak. 😊Érdekesség: Taylor eddig minden meccsén 100 feletti átlagot hozott.H_Markomintha magamat látnám 😀Farky