Darts
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát ez izgis volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vlsz Gyenge a ner lovagja a vivóknak ha még erre is képtelen volt, hogy elintézze.
több mint 6 éve
Még jó.... Nem lenne gondom ezzel ha nem lenne 4 de minimum 3 csatornájuk erre. Kis szervezéssel lehet rà készülni.. Mindegy. Sajnos a férfi párbajtőrözők nagyon gyengén vívtak Ukrajna ellen, a világbajnok Siklósi vívott a leggyengébben. Ott is nehéz lesz csapatban, hogy olimpia legyen. A hátra lévő világkupákon nagyot kell alakítani, illetve kellene a 9.hely.A lényeg 18.50kor a koreaiak ellen döntő. 😊 Van miér visszavágni de nagyon nehéz lesz.Sajnos ez egy ilyen hét... Csütörtökön 3 foci és egy vívó döntő volt egy időben. A foci kárára vívást adtak. A döntőt adja az m4!
dande
NB2
több mint 6 éve
A lényeg 18.50kor a koreaiak ellen döntő. 😊 Van miér visszavágni de nagyon nehéz lesz.Sajnos ez egy ilyen hét... Csütörtökön 3 foci és egy vívó döntő volt egy időben. A foci kárára vívást adtak. A döntőt adja az m4!
dande
több mint 6 éve
A lényeg 18.50kor a koreaiak ellen döntő. 😊 Van miér visszavágni de nagyon nehéz lesz.
több mint 6 éve
Azért az mondjuk tényleg felháborító hohy a királyi tv nem tudja megoldani, hogy egy itthoni elődöntőt élőben adjanak.... Még jó hogy van youtube
több mint 6 éve
Ma este nem lesz senki.... A kard csapaton kívül, akik a azért a papírformát hozták szr nap volt.Női párbajtőr csapat is kiesett a kínaik ellen ami szintén papírforma, de ami nagyobb baj, hogy így nagyon tàvol került az olimpia, még az egyéni egy embernek is.... A világkupákon tökéleteseket kellene vívni, hogy ott vmi összejöjjön...
Remėljük a holnapi csapatverseny során vígasztalódunk.
több mint 6 éve
Sajons Dósa Dani ki is esett már csak Martonban van remény már. A ff kard, női párbajtőr egyébként jól halad. Fiúk már a 8ban vannak.
több mint 6 éve
Tókióban lesz kard?Igen. Ha jól tudom megszűnt hála Istennek ez váltogatás, van mindig minden szám. Annyi a ciki, hogy amelyik országnak nincs csapata, abból az országából csak egy versenyző lehet kint. Abból is a világranglista alapján a 8 legjobb, akinek nincs csapata. Ezért lenne gond ha Szatmári vagy Szilágyi közül választani kellene, melyiket futtassuk.
Sobri Jóska
Minden fegyvernemből, nemenként 8 csapat lehet kint.
Az egyéni 32s tâbla pedig úgy áll össze, hogy csapatonként 3 ember, az 3x8 24 plusz a 8 akik csapat nélkül jönnek, így 32.
Egyébként itt jól lehet køvetni az asszók alakulását:
2019budapestfencing.com/
A YouTubeon pedig lehet nézni is a meccseket.
Ma este egyébként kicsi az esély, már csak egy egy versenyzőnk marad férfi tőrben s női kardban.
több mint 6 éve
Végre nem mi szúrtuk el a végét. Holnap talán a kardozó csajoknak van esély. De a lényeg, hogy aztán csapatban jól menjen. Főleg ffi kardban. Nem lenne jó ha Szatmári és Szilágyi közül valamelyiknek itthon kelljen maradni. Persze ez nem ezen a vbn dől még teljesen el, de most lehet közelebb kerülni a célhoz vagy távolodni tőle.Megcsinálta bmeg de még, hogy!!!!! Gratula Siklósi Geri!!!!!a tegnapi nap után egy kis gyógyír...
dande
azon ott nagyon felkúrtam az agyam (igaz nem annyira mint Imre Gézán)
NB2
több mint 6 éve
Megcsinálta bmeg de még, hogy!!!!! Gratula Siklósi Geri!!!!!a tegnapi nap után egy kis gyógyír...
dande
azon ott nagyon felkúrtam az agyam (igaz nem annyira mint Imre Gézán)
több mint 6 éve
Megcsinálta bmeg de még, hogy!!!!! Gratula Siklósi Geri!!!!!
több mint 6 éve
Úgy látom a Vívó vb eddig nem téma itt, de nem állunk rosszul 😊 Ma is egy VB döntō jön 😀
több mint 6 éve
Aspinall - Smith US open döntő megvan? Elég brutál nyitás volt az első két leg-ben o.O
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
44-es 5 percet csináltna, Chestnut mennyi hotdogot eszik ma meg?70nél megáll.
shawnka
Engem a 10 perc alatti 30 db gyrosa basz fel 😀
eaglesmcnabb
asztapicsa 😀
több mint 6 éve
Én is megeszek annyit, csak nem egyhuzamban. 😊na, Chestnut mennyi hotdogot eszik ma meg?70nél megáll.
shawnka
eaglesmcnabb
Egy évre elosztva.
több mint 6 éve
na, Chestnut mennyi hotdogot eszik ma meg?70nél megáll.
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
na, Chestnut mennyi hotdogot eszik ma meg?
több mint 6 éve
vagy ha az nem is, de aussie rules-t nyugodtan adhatnánakAnno a kedvenc az a trambulinos kosarlabda volt.Sport1-en a frizbi eb eleg retegsport?Felvételről nem sok embert érdekelne. 😉
Durva, hogy eloben adnak ilyet 😊
ZoliMP
Sobri Jóska
Azert nem rosszak ezek a kozvetitesek, de erre az ember nem szamit, attol fuggetlenul, hogy magat a sportot ismerem.
Egy kis Gaelic foci is johetne.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 496
Anno a kedvenc az a trambulinos kosarlabda volt.Sport1-en a frizbi eb eleg retegsport?Felvételről nem sok embert érdekelne. 😉
ZoliMP
Sobri Jóska
Azert nem rosszak ezek a kozvetitesek, de erre az ember nem szamit, attol fuggetlenul, hogy magat a sportot ismerem.
Egy kis Gaelic foci is johetne.
több mint 6 éve
Sport1-en a frizbi eb eleg retegsport?Felvételről nem sok embert érdekelne. 😉
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 496
Sport1-en a frizbi eb eleg retegsport?Durva, hogy eloben adnak ilyet 😊
több mint 6 éve
Rohadt jó és színvonalas volt a záró nap, wright miatt meg a skót w-nek is tudok örülni. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
végre nem holland/angol győztes lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!