Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Thornton azért elviszi ezt a setet talán... de sztem 105+ megmarad a végére MvG-nek, és elég lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
azért thronton se játszik szarul, szépen visszajött 0-2-ről ebben a szettben
több mint 9 éve
van Gerwen megmutatja, hogy miért ő a világbajnok. Kegyetlen amit művel.
több mint 9 éve
Szegény thornton nagyon beleszaladt a késbe...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
picit formában van MvG
több mint 9 éve
Yeah! A kedvenc bíróm ezen a meccsen 😀
több mint 9 éve
Vasárnapra gondolva, sport m-ről létezik h lesz stream?
több mint 9 éve
Firstrow, második link.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Esetleg valaki tud streamet a meccsekhez?MirrMurrUgyanezt szeretném én is kérdezni.
Akár magyar, akár nem, bármelyik jó 😊
több mint 9 éve
Esetleg valaki tud streamet a meccsekhez?
több mint 9 éve
MvG nem akar ma sokat tökölni 😀
több mint 9 éve
Remélem gerwen haladni fog, a 2. meccs a várós 😊
több mint 9 éve
Tudom kések, de ez a Barneveld - Lewis meccs zseniális volt!
több mint 9 éve
Mintha ma gyorsabban dobnák a nyilakatVanGerwen milyen vékony és milyen sok haja volt régen😀
több mint 9 éve
Újévi ajándék:Ami érdekes, hogy hányféleképpen szállnak ki 141-ről. (És van közte 147-es kiszállós is.)
több mint 9 éve
Ezt az egyébként várható választ kaptam a sport TV-től FB-kn a felvetésre a döntő közvetítésével kapcsolatban:Sport TV Ez összetettebb kérdés... éppen ezért nem érdemes bosszankodni. A megoldás, hogy ismeretségi körben kell keresni egy olyan helyet, ahol van és ott egy kis vagy nagyobb társasággal végig nézni..
több mint 9 éve
103-as átlaggal kizúgni a nyolcaddöntőben 😀Dexxter TailorSmith 97-essel is majdnem kikapott az első körben Suljovictól.
Igaz Suljovic ott 99-essel esett ki 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
103-as átlaggal kizúgni a nyolcaddöntőben 😀
több mint 9 éve
Ez a mai este emberek hihetetlen volt! 😀
több mint 9 éve
na jó, azért smith szépen visszajött 😀
több mint 9 éve
kár, hogy ennyire leült a meccs, remélem visszajön a srác
több mint 9 éve
smith se gyenge, sajnálnám ha nagyon sima lenne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
jaja, nagyon jól tolja szerencsérede azért dartsosnak se kutyaeaglesmcnabbA dartsozás közbeni mosolygást smiling helyett buntingnak hívják 😀dandebiztos jó baseballos lenne a srác 😊Dexxter Tailor