Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
nagyon idegesít van der Voort dobási stílusa
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Oké, de ez még nem ok arra, hogy összevissza írogass és pont velem kötözködj. 😊Szünet van a Rose Bowlon 😀TocaAkkor mit keresed a kákán is a csomót? :pSobri JóskaÉs én néztem be, azt hittem még negyed döntő van.TocaAz elődöntő tavaly 6 nyert setig ment. (van Gerwen 6-0-ra ütötte Lewist.)Kötve hiszem, mert 5-2-nél vége.TocaMekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.Sobri Jóska
A döntő meg 7-ig. (7-4-re Wrightot.)Sobri Jóska
több mint 9 éve
Szünet van a Rose Bowlon 😀Akkor mit keresed a kákán is a csomót? :pSobri JóskaÉs én néztem be, azt hittem még negyed döntő van.TocaAz elődöntő tavaly 6 nyert setig ment. (van Gerwen 6-0-ra ütötte Lewist.)Kötve hiszem, mert 5-2-nél vége.TocaMekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Akkor mit keresed a kákán is a csomót? :pÉs én néztem be, azt hittem még negyed döntő van.TocaAz elődöntő tavaly 6 nyert setig ment. (van Gerwen 6-0-ra ütötte Lewist.)Kötve hiszem, mert 5-2-nél vége.TocaMekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.Sobri Jóska
több mint 9 éve
És én néztem be, azt hittem még negyed döntő van.Az elődöntő tavaly 6 nyert setig ment. (van Gerwen 6-0-ra ütötte Lewist.)Kötve hiszem, mert 5-2-nél vége.TocaMekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Az elődöntő tavaly 6 nyert setig ment. (van Gerwen 6-0-ra ütötte Lewist.)Kötve hiszem, mert 5-2-nél vége.TocaMekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.Sobri Jóska
A döntő meg 7-ig. (7-4-re Wrightot.)
több mint 9 éve
Kötve hiszem, mert 5-2-nél vége.Mekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Mekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.berger906-2 van Gerwennek.
több mint 9 éve
Anderson jól játszott 😊
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
sajnálom wrightot, de hát ilyen játékkal ne elődöntőzzünk már. Mekkora csata lesz Anderson Mr. Proper ellen.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Wright elég ócska ma, köze nincs a T20-hoz.Kb 2 szettel ezelőtt mondtam asszonynak, hogy miért nem próbálja a T19et, az akkor még úgy ahogy ment neki...
De ilyen formában bármelyikük esélytelen lesz... Anderson tömege sincs ott ahol vártam, elég sok 60-100 közöttit dob.Igor
Andersonnak meg egyszerűen ennyi is bőven elég most.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Wright elég ócska ma, köze nincs a T20-hoz.De ilyen formában bármelyikük esélytelen lesz... Anderson tömege sincs ott ahol vártam, elég sok 60-100 közöttit dob.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Eléggé lightosan csordogál ez eddig...peachja, azért a gyorsabban dobó játékosoknál jobban pörög a közönség is
több mint 9 éve
Eléggé lightosan csordogál ez eddig...
több mint 9 éve
Vasárnapra gondolva, sport m-ről létezik h lesz stream?peachSzerintem biztosan. UPC-ben van, szóval sok ember tudná streamelni.
több mint 9 éve
Hát ja, baszhatja thorn az 50% feletti kiszállót, ha pont a kulcs nyilakat rontja el...(lewis is ebbe bukott bele)
több mint 9 éve
Elég aljas befejezés volt... bár itt azért már látszott hogy ő is emberből van, és tud izgulni is.Biztos, hogy tovább megy 😊
Remélem Anderson továbbmegy, és ő majd még jobban megizzasztja.Igor
több mint 9 éve
Elég aljas befejezés volt... bár itt azért már látszott hogy ő is emberből van, és tud izgulni is.Remélem Anderson továbbmegy, és ő majd még jobban megizzasztja.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
szegény Thornton :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
így kell lezárni egy meccset 😀
több mint 9 éve
áh, mit elszórakozott itt az öreg...
több mint 9 éve
Nem lesz azért olyan rövid ez a meccs sem 😊
több mint 9 éve
azért thronton se játszik szarul, szépen visszajött 0-2-ről ebben a szettbenDexxter Tailorhátha teljesen megfordítja 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "