Darts
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Lassan a hitet is elveszti, ez történt Garyvel is.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ez a hülye a szar kiszállózásával szabotálja a szoros döntőt. Gerwennek erőlködnie sem kell, smith elintézi magát eddig.szokásos smith, remélem majd ha már elmegy a meccs végleg, azért nyer 1-2 szettet
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ez a hülye a szar kiszállózásával szabotálja a szoros döntőt. Gerwennek erőlködnie sem kell, smith elintézi magát eddig.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Smith visszatért a balf.sz kiszállózáshoz, ezzel nem lehet nyerni.

több mint 7 éve
Hajrá Smith, Hajrá!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Annyit nalam mindenkepp elertek a filyamatos fujjolassal hogy mar nem borulnek ki ha esetleg MVG megnyeri megint..😀
több mint 7 éve
Jelenkorban biztosan, és kb. Taylor előzi meg egyedül. Ilyen géppuskakézzel, egy jóval keményebb brigádban ennyire kitűnik.Sok dartsot néztem. Taylornak ki volt komoly kihívója mondjuk 5 éven át? Barney?
Remélem sok erős fiatal lesz, különben lesz a dartsban is még egy Schumacher...
kishaszi
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 496
Nezhetetlen? Miert, mert azt csinalja amit kell?Gary B+ mi a fasz van---
♉gaben♉
MvG a legnagyobb, mint mondtam, de nézhetetlen ez a gépstïlus számomra.
kishaszi
Ez kb olyan , mintha az nfl-ben nem orulnel egy complete passznak.
Attol fuggetlenul kerdezem, hogy nem vagyok senki fan-ja 😊
több mint 7 éve
egyelőre annak szurkolok, hogy ne legyen megalázó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Gyerünk Smith, hátha!
több mint 7 éve
7-0, 7-1 v. 7-2?
több mint 7 éve
készen állok!szeretem mindkettőt, annak fogok szurkolni, aki hátrányban lesz 😀
több mint 7 éve
Jelenkorban biztosan, és kb. Taylor előzi meg egyedül. Ilyen géppuskakézzel, egy jóval keményebb brigádban ennyire kitűnik.Remélem sok erős fiatal lesz, különben lesz a dartsban is még egy Schumacher...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Attól még messze van!Gary B+ mi a fasz vanMvG a legnagyobb, mint mondtam, de nézhetetlen ez a gépstïlus számomra.
♉gaben♉
kishaszi
több mint 7 éve
Gary B+ mi a fasz vanÖreg,fáradt, és Gerwen ellen csak úgy van esély, ha a kopasz hibázgat, Cross is kevés lett voéna tavaly, hiába a remek játék, ha mvg nem ront 5 meccsnyilat
♉gaben♉
---
MvG a legnagyobb, mint mondtam, de nézhetetlen ez a gépstïlus számomra.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
azt mondja már el valaki, hogy MvG-t miért fújolják minden bevonulása előtt annyira?mert 4-0-nál megnyeri az 5. szettet és úgy örül mintha bajnok lett volna a philly 52 év után először. Legalább is engem ezért irritál.
hasbarúgta a terhes feleségét vagy szimplán csak túl jó?
shawnka
Ettől függetlenül elismerem hogy ő a legjobb, és tény hogy csak akkor lehet elverni ha az ellenfélnek extra napja van, neki meg extraszar, ha a kettő együtt nem teljesül akkor esélytelen.
több mint 7 éve
azt mondja már el valaki, hogy MvG-t miért fújolják minden bevonulása előtt annyira?Már a megjelenése is visszataszító.
hasbarúgta a terhes feleségét vagy szimplán csak túl jó?
shawnka
több mint 7 éve
azt mondja már el valaki, hogy MvG-t miért fújolják minden bevonulása előtt annyira?hasbarúgta a terhes feleségét vagy szimplán csak túl jó?
több mint 7 éve
Csalódtam benned Gary!
több mint 7 éve
Imádom Garyt, de néha olyanokat dob, hogy a hajam égnek áll...186-ra harmadik nyíllal 20-asra. Nájsz 😀

több mint 7 éve
legalább már csak 3 meccsre kell figyelni
több mint 7 éve
előrehozott döntő, ja