Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
most meg a dupla1-el szórakoznak 😀😀
több mint 9 éve
De nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne beAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
de legalább a Sport2-re tették volnaAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Azzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛
több mint 9 éve
Azzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTF
több mint 9 éve
Nem tavaly volt?Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhezberger90
Ja, de nálunk elég simán kiszállni. 😉106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-benDexxter Tailor
több mint 9 éve
Hát nem egy Taylor az biztos 😀Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊MirrMurrkb az egyetlen úriember a profi dartsban.berger90
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊MirrMurrkb az egyetlen úriember a profi dartsban.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊
több mint 9 éve
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90Nagy a különbség kettejük között, de még ezt a meccset se nyerte meg...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
hogyne, három meccsen összesen106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-benDexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhez
Mindig jövőre
több mint 9 éve
106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-ben
több mint 9 éve
106,57-es átlag pff.....
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachNekem is 😀
több mint 9 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tavaly van Gerwen 9 nyilasra majdnem visszadobta.
több mint 9 éve
Gerwen nem megy tovább Thornron ellen csak szólok 😀Remélem senki.csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀MirrMurr
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90
De Taylor vagy vanGerwen meg fogja..Sobri Jóska
több mint 9 éve
Remélem senki.csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀MirrMurr
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90
De Taylor vagy vanGerwen meg fogja..
több mint 9 éve
csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítani
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Hooooly shit!!! Barney is csak röhög 😀NewmanÖsszeölelkezve mennek le 😀
több mint 9 éve
jó kezdés 😊